Τετάρτη, Δεκεμβρίου 10, 2008

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΕ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ 15 ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ...ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗ...

Μεταξυ αλλων ο δολοφονος ειπε,
πως ο μικρος Αλεξανδρος

ειχε αποβληθει απο τα εκπαιδευτηρια Μωραϊτη,
οτι την προγουμενη μερα ειχε παει
σε γηπεδο και ειχε προκαλεσει καταστροφες
μαζι με τη παρεα του...

και οτι ο ιδιος πρεπει να απαλαχθει απο το σωμα,
χωρις να του απαγγελθει
καμια απολυτως κατηγορια.
καθως επισης και πολλες αλλες πιπες
που δεν αξιζει να αναφερουμε...

Οπως ολα δειχνουν...μετραει μερες...
μεχρι να περασει το κατοφλι του Κορυδαλου...
και τοτε το μονο σιγουρο ειναι
οτι θα γουσταρει απιστευτα!!!


ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ
15ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ.

ΠΡΕΖΑ TV
10-12-2008

86 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ
ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΠΕΡΣΙ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΩΡΑΙΤΗ ΓΙΑ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
ΩΡΑΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ.
ΒΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ Η ΣΦΑΙΡΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΡΙΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΜΠΑΤΣΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΓΕΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Η σκατοψυχια σου ρε καργιολη δεν εχει ορια.Μιλαμε για ενα μικρο παιδι.Για εναν εφηβο.
Του αξιζε θες να μου πεις να πεθανει;;;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

τα ΜΜΕ εχουν ξεφυγει εντελως.οτι θελουν κανουν και λενε.Ο Καραμανλης τελικα δεν εχει τα balls να φτιαξει τπτ σε αυτον τον τοπο και εντομεταξυ θα κανουμε πρωθυπουργο τον Γιωργακη που ηταν με την Λαμπαδα χτες αγκαλιτσα. Μα καλα δεν του ειπε κανεις οτι εχουμε Χριστουγεννα και οχι Πασχα?

Ανώνυμος είπε...

Re malaka den ntrepese ligaki ithela na xera.St'arxidia mas an htan anarxikos h' otidipote allo o pitsirikas.Na pigaineis esy tsigara ston batso sthn fylakh kai na se gamisoun ki esena oi alloi kratoumenoi oi opioi exoun besa kai tha ton fane thn prwth mera pou tha paei mesa.Skatopsixe.

Ανώνυμος είπε...

Οτι μαλακια του λεει ο κουγιας να πει του καργιολη του δολοφονου πατε και τα λετε κι εσεις γιατι ειστε ιδιοι με αυτους τους 2.Αντε μαλακες...

Ανώνυμος είπε...

kai fylakh na paei re paidia se kamia douita tha thn vgalei!kamia dikaiosynh!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην ασχολείστε με τον μαλάκα. Εδω δεν μπορεί να βγάλει τα κεφαλαία και γράφει τις μαλακίες του σαν ταμπέλα!! ΜΑκάρι ρε μουνί ένας υπερασπιστής του νόμου να σε γαμησει και να γελάμε πάνω από το πτώμα σου ρε καραγκιόζη. Τέτοιοι μαλάλες σαν κι εσένα θέλουν σκότωμα αλλά βλέπεις η σφαίρα παέι πάντα σε 15χρονα...

Υ.Γ. Τέτοιες μαλακίες μπορείς και τις λες λόγω της ανωνυμίας του internet. Πες ρε καραγκιόζη με το όνομά σου από κάτω....

Ανώνυμος είπε...

Απορώ και οργίζομαι πραγματικά με ορισμένους...Αν και δεν ξέρω αν αξίζει καν...Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς κάποιος μετά από μία τέτοια δήλωση στην απολογία του δολοφόνου ενός 15χρονου παιδιού, μπορεί να τον υποστηρίζει. Πόση σκατοψυχία υπάρχει πια...Έχει καμιά σημασία τι έκανε το παιδί, τι ήταν ότι κι αν ήταν???Έχουμε να κάνουμε με μια δολοφονία από ένα άτομο το οποίο υποτίθεται έχει την ευθύνη της προστασίας μας...Αν είναι δυνατόν..Δεν έχω λόγια...Πραγματικά όλοι αυτοί που τον υποστηρίζουν είναι άνθρωποι???ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ???Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι είναι...

Ανώνυμος είπε...

θελουμε εφηβους που να σου γαμουν την μανα κωλοελληνα. δυστηχως το παιδι που δολοφονησε το αποβρασμα της ελληνικης αστυνομιας δεν ηταν τετοιος. ζητω οι γκριζοι λυκοι που γαμανε ελληνες γαμω την τουρκια και την ελλαδα

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα στη φυλακή θα περάσει άψογα ο κολόμπατσος! Εκεί σίγουρα υπάρχουν ΑΝΤΡΕΣ που θα του δώσουν να καταλάβει τι πάει να πει νόμος και δίκιο!!!
Είστε άρρωστοι όλοι εσείς οι φασίστες και δεν αξίζει να ασχολείτε κανένας μαζί σας΄!!!

Ανώνυμος είπε...

Είσαι το λιγότερο άθλιος, ανεγκέφαλος, βλάκας, ένα καρκινικό φασιστικό κύτταρο της κοινωνίας μας σκατόψυχε ανώνυμε... Παιδί ήταν! Μωρό παιδί ήταν! Αν σου σκοτώσουν το παιδί σου ρε, να δούμε τι θα λες... Παπάρα της πεντάρας! Καλύτερα να μασάς ρε παρά να μιλάς! Πάρε παράδειγμα από τον πρωθυπουργό της βλακείας που στηρίζει τους μπάτσους... Άντε στο διάολο ρε! Αλλά ρόδα είναι και γυρίζει... Θα το βρεις μπροστά σου και εσύ και οι όμοιοι σου... Ο καρκίνος δεν έχει θεραπεία.. Έχει μόνο θάνατο.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ θα τρελαθούμε εντελώς!Αλήθεια τι σχέση έχει αν αποβλήθηκε απο το σχολείο ή ήταν σε κάποια επιεσόδια. Τώρα φαίνεται πόσο μαλάκας είναι ο αστυνομικός.Γιατί μόνο μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος (και μάλιστα εκπαιδευμένος)ο οποίος θα γύριζε πίσω να το παίξει τσαμπουκάς σε 15χρονα παιδιά.
Το ζήτημα είναι ότι η κοινωνία δεν αντέχει να συνεχίζει χωρίς μέλλον με σκάνδαλα και πολιτικούς που χρηματίζονται με βολεμένους εργολάβους πληροφόρησης και τσάμπα μάγκες που τα σπάνε!
Τρίβει τα χέρια του ο Κότσος μήπως συνασπίσει τους πολίτες γύρω του και ξεχάσουμε το Βατοπαίδι και την ανυπαρξία του. Έτσι έκανε και με τις φωτιές στην Ηλεία. Έδωσε το τριχίλιαρο και μετά εξαφανίστηκε. Μη τον κάνουμε πάλι μάγκα. Έλεος!

Ανώνυμος είπε...

Ο Κούγιας δεν ήταν αυτός που έδειρε την σύζυγο του?

Δεν υπάρχει ελληνική δικαιοσύνη! Ουγκάντα γίναμε! Ουγκάντα!!!

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η φυλακή τον περιμένει.
Το γέλιο της αρκούδας όμως ρίχνω με τις δηλώσεις του και σε σχέση με τα κανάλια και τι δηλώσεις που κάνανε τα παιδιά ότι ήτανε το καλύτερο παιδί,δεν ενοχλούσε κτλ κτλ..
ενώ την ίδια γραμμή είχανε και τα κωλοκάναλα με τις τατιάνιδες και λαμπίριδες να τον αποκαλούν άγιο ότι ήθελε να πάει νομική κτλ..
Άντε το ότι μπορεί να μην ήταν στα γεγονότα μπορεί να μην αποδειχθεί ποτέ,αλλά εάν ισχύει η αποβολή του από το σχολείο τότε...
Ισόβια πολλές φορές στον αστυνομικό,αλλά και ισόβια στα κωλοκάναλα με τις κατευθυνόμενες ειδήσεις τους.
Ότι θέλουν λένε και ότι θέλουν αποκρύπτουν.

kostas8005 είπε...

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ........ΜΠΑΤΣΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΒΑΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

eleos... kai go exo kanei malakies sta gipeda kai ektos gipedon otan eimoyn mikros... opos oloi mas exoyn kanei ligo poli... tha prepe ena goyroyni na mas skotosei???

Ανώνυμος είπε...

kala paidia ti lete twra?
ftai h kuvernhsh epeidh autos einai ena ka9arma?
dld me allh kuvernhsh 9a htan an9rwpos autos o mpatsos?
kai poia einai auth h kuvernhsh?
oles to idio s.... einai
alla ka9armata uparxoun asxetws kuvernhsews
mhn ta rixnoume ola ekei

Ανώνυμος είπε...

twra akoysa ston skai oti anamesa se alla diwksane apto mwraith to 15xrono tsoglano. opote stamathste na ton yperaspizeste, zwa. gia na diwxnoyn ena atomo apo idiwtiko sxoleio, fantasteite ti malakies ekane

Ανώνυμος είπε...

arxidi mpatse mpes filaki monos sou, giati exeis na fas poli ksilo ekso mias kai kseroume ti skatofatsa sou

Ανώνυμος είπε...

ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟΜΜΕ.ΑΝ ΣΤΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

dld re file ki esena an se diw3oun apo sxoleio prepei na se skotwsoume?
ti paparies einai autes?

Ανώνυμος είπε...

e nai 9a tou poume suggnwmh epeidh skotwse
mhpws na ton umnoume kiolas?
ade exoume 3efugei
oloi gia ton po.... einai re

Ανώνυμος είπε...

4:19 den eipa ayto! alla opws fainetai kai to diko soy dianohtiko epipedo ekei vrisketai, poy alla soy lene kai alla katalavaineis.

Ανώνυμος είπε...

Εννοειται πως κατακρινουμε καθε μορφη βιας και εννοειται πως ο ειδικος φρουρος ειναι αδικαιολογητος να κανει τετοια ενεργεια(να βγαλει το οπλο του και να πυροβολησει...εστω και στον αερα) αλλα κοιταξτε βαθυτερα παιδια..ο "μπατσος" ηξερε καθε κινηση του πιτσιρικα..εστω οτι εκανε οσα εκανε ο μικρος ,που μακαρι να τον ειχε συλλαβει και να ηταν φυλακη τωρα παρα στο χωμα.παιδια εδω μιλαμε για βεντετες μεταξυ "αναρχικων" και αστυνομιας...!ο μπατσος ηταν 8 χρονια στο ιδιο τμημα..κ μιλαμε για τα εξαρχεια...ηξερε τι και πως για τον καθενα που συχναζε εκει!ας κοιταξουμε λοιπον αυτον που οπλισε το χερι του μπατσου..οι δικαστες θα τον δικασουν οπως του αξιζει για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ τονιζω συμπεριφορα του.

Ανώνυμος είπε...

Με μεγάλη αγωνία και λαχτάρα περιμένουμε το άκουσμα της είδησης οτι βρέθηκε στο κελί του κρεμασμένος απο τα έντερα του, αφού νωρίτερα τον είχαν "ξεσκίσει" όλοι οι ξένοι και έλληνες κρατούμενοι.....

σαν παιδεραστής στην φυλακή θα πεθάνεις γουρουνόμπατσε, θα σε γαμάνε, θα κλαις, θα παρακαλάς για έλεος και στο τέλος θα κρέμεσαι με έναν σιδερολοστό στον κώλο απο κάποιο κάγκελο της φυλακής....

(το ονειρικό θα ήταν να υποστεί τα ίδια και ο Κούγιας, αλλά επειδή ο ομαδικός βιασμός θα του έδινε χαρά, καλύτερα ας το αφήσουμε...)

ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ PREZATV ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑ (ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ BLOGS ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.....)

Ανώνυμος είπε...

Τι να βρει ο Καραμανλής αν και το θέμα δεν είναι αυτό. Κοίταξε εάν είσαι από τους κολλημένους κομματικά να τον απολαύσεις τον Κότσο που είναι ανύπαρκτος.Σε λίγο θα μας πεις ότι αντιστέκεται στο κατεστημένο! Ε τότε να πάρει και μια μολότωφ!

Ανώνυμος είπε...

re arxidi esu pou grafeis gia ton aleksh...sou eyxomai na einai argos k odiniros o thanatos sou..karkino sta kokala sou na vgaleis vromopousta!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

exeis dikio
alla oti ki an einai auto to paidi einai an9rwpos kai den exei kanenas to dikaiwma na tou sterhsei thn zwh
as ton eixe sullavei etsi apla

Ανώνυμος είπε...

ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ PREZATV ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΥ (ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ BLOGS ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.....)

yparxoyn kai ip file laikisth, se opoion den aresei h dhmokratia, na parei to diavathrio toy kai ante sto kalo

Ανώνυμος είπε...

egw den eimai ka9olou kommatikos
isa isa
lew oti oloi einia idioi [oi politikoi]
alla oxi kai na rixnoume tis malakies [sorry kiolas] kapoiwn se allous

Ανώνυμος είπε...

4:25 ma den eipa oti opoios apovaletai apo sxoleio prepei na ekteleitai! ayto to eipa gia aytoys poy legane sthn arxh malakies typoy "ena athwo paidi htane poy perase tyxaia apo ekei"

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ ΠΟΥ-ΛΕΣ Κ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ, ΕΛΕΓΑΝ ΧΘΕΣ "ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΑΣ"-ΒΡΗΚΑΝ ΑΦΟΡΜΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ. ΑΝ ΤΟ 15ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΡΑ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤV!

Ανώνυμος είπε...

a sorry tote
eda3ei htan stis poreies profanws alla oxi tetoia tuxh
ena 15xrono htan
poso logika na skeftetai
oloi mas pisteuw etsi hmastan
ennow ligo pio afeleis

Ανώνυμος είπε...

kai 3analew eite mpastardi eitw hrwas den eprepe na katalh3ei ekei

Ανώνυμος είπε...

ELEOS GAMW TA POLITIKA SAS GAMW!! ARISTEROI,DEKSIOI,ANARXIKH,FASISTES,RATSISTES
KAI DEN KSERW KAI EGW TI ALLOI!!!!
KSIPNISTE GAMW TO KERATO SAS OLOI
ELLHNES HMASTE!!!EISTE TOSO ZWA POU DEN SAS NIAZEI AN TA SKOPIA ONOMASTOUN MAKEDONIA SAS NIAZEI MONO NA NIKISH H OMADA SAS...NA SKOTONESTE METAKSH SAS!!!!PE8ANE ENA MIKRO PAIDI KAI PSAXNETE NA SOSETE ENAN MPATSO!!!POU STHN TELIKH DEN EINAI ATHOOS!!APO TO OPLO TOU EFIGE MIA SFERA KAI PIGE STO SOMA ENOS MIKROU ANTHROPOU...EXEI SIMASIA APO POU PERASE PROTA H SFERA???EXEI PERISOTEREI AKSIA H DIADROMH THS SFERAS APO THN ZOH TOU MIKROU PAIDIOU?!?!?!?!?!?!?!NIOSTE TO KERATO SAS NIOSTE!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

4:29 siga re malaka, kai emeis eimastan 15xronoi, alla oyte apto sxoleio mas apovalane, oyte pare dwse eixame me vaporakia ktl ktl

Ανώνυμος είπε...

pes ta re "antikommatistes ellhnes"
pes ta re c

Ανώνυμος είπε...

4:31 h valistikh eksetash teleiwse. h sfaira eksostrakisthke. den ton pyrovolhse. skypse to kefali katw kai zhta syggnwmh, fan toy "15xronoy athwoy hrwa"

Ανώνυμος είπε...

Ρε σκατοφασίστες τι είναι αυτά που γράφετε??? Δεν πάτε κάλα!!!!! Κάτι τέτοιοι σαν κι εσάς γίνοντι σκατόμπατσοι και δολοφονούν!!! Τι σκατά είδος είστε γιατί άνθρωποι δεν παίζει... Γαμημένοι!! Μακάρι οι αναρχικοί να σας γαμήσουν μπας και καθαρίσει ο τόπος!!! Γαμιόληδες

Ανώνυμος είπε...

kai ti me auto?
epeidh htan opws htan eprepe na pe9anei?
pou na ftaseis se mia hlikia kai na exeis ena 15xrono kai na eisai olh thn wra me ton fovo mhn sto feroun me mia sfaira re ka9iki

Ανώνυμος είπε...

se poio kanali to leei auto gia thn sfaira?

Ανώνυμος είπε...

όσες φορές και αν γράψεις τις ίδιες μαλακίες (με κεφαλάια, με μικρά με greeklish...) ξέρουμε οτι είσαι απλά ένας και μοναδικός εθνομαλάκας φασίστας....

λυπάμαι που θα στο ανακοινώσω εγώ αλλά μάλλον εσύ ετοιμάσου να αλλάξεις χώρα....δεν χωράτε πια εδώ μέσα φασίστες....

άντε περίμενε να βραδιάσει για να κρυφτείς κάτω απο τα αρχίδια ενός μπάτσου για να πετάξεις καμμιά πέτρα (απο απόσταση ασφαλείας πάντα κοτοπουλάκι) στο εξαγριωμένο πλήθος.Πάρε και τηλέφωνο στον Πρετεντέρη σου στις 20.00 να το παίξεις αγανακτισμένος μαλάκας....μπορεί να σε λυπηθούμε στο τέλος...

Ανώνυμος είπε...

exeis polu fash re c
bravo

Ανώνυμος είπε...

αντικομματιστεσ ελληνεσ ξυπνας το πρωι να πασ στη δουλεια σου..οπωσ κοιταζεις το ραδιοφωνο σου περναει ενα παιδακι απροσεχτα το δρομο και το σκοτωνεις..ειναι το ιδιο με το να το περιμενεισ κατω απο το σπιτι του και οταν παει να περασει το δρομο να το σημαδεψεισ..να πατησεισ γκαζι και να το σκοτωσεισ??και τα 2 εχουν το ιδιο αποτελεσμα..ειναι το ιδιο ρε φιλε????

Ανώνυμος είπε...

KRATOUMENOI KRATOUMENOI

SAS PARAKALO

KSESKISTE TON TON MPATSO

STON KORYDALO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vgalte tou to glop apo to stoma!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

4:31 h valistikh eksetash teleiwse. h sfaira eksostrakisthke. den ton pyrovolhse. skypse to kefali katw kai zhta syggnwmh, fan toy "15xronoy athwoy hrwa"

4:33 μμ"

SYGNOMH KYR ASTINOME....SE PROSBALA....ELA KAI XOSE MOU MIA SFERA STO KEFALI....DEN PAS KALA RE FILE DEN PAS KALA.....KALO DEN EXEIS MESA SOU....POS SE MEGALOSE H MANA SOU NA KOITAS GIA 8ANATO....O MPATSOS KATIGOROUSE ENAN NEKRO!!!KATIGOROUSE ENAN POU DEN MPOREI NA BGEI APO TON TAFO KAI NA APANTISH!!!!!!O MPATSOS AYTOS EINAI KOTA!!!!

Ανώνυμος είπε...

KATARGEISTE THN ASTYNOMIA, APO EDW KAI PERA NA EXOYME 15XRONOYS TSOGLANOYS NA MAS PROSEXOYN THN XWRA GIA NA EXOYME KOINWNIKH EIRHNH.

Ανώνυμος είπε...

ESENA PWS SE MEGALWSE H MANA SOY?

NA SIXAINESAI AYTOYS POY SE PROSTATEVOYN? PES MOY MIA DHMOKRATIKH XWRA SE AYTON TON GAMHMENO PLANHTH POY OI POLITES TIS SIXAINONTAI THN ASTYNOMIA. KAMMIA DEN THA VREIS!

Ανώνυμος είπε...

na mpoun oi tourkoi na se soublisooun fasistako. tha anikso ego tin kerkoporta afou brizis ena athoo 15xrono paidi

Ανώνυμος είπε...

DEN EIPE KANEIS NA KATARGISOUN TOUS MPATSOUS POU KAI POU YPARXOUN DLD DEN KANOUN KAI TPT SPOUDEO....TO 8EMA EINAI NA KSEROUN TI AN8ROPOYS PERNOUN KAI TOUS KANOUN MPATSOUS... mia mera fantasou mono oti 8a ta kanei kai o 15xronos dikos sou gios ayta....

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που μας έλειπε τώρα είναι να στηριχτούμε στα φασιστοειδή, ελληνάρες, ζηλωτές και αγανακτισμένους πολίτες τύπου Πρετεντέρη και άλλων.Η χώρα πάντα κινδύνευε από τους αγανακτισμένους πολίτες και τηρητές του νόμου ανέκαθεν. Κοτσαμπάσηδες, γερμανοτσολιάδες, ταγματασφαλίτες, χίτες και δυστυχώς απο τη μεταπόλιτευση και μετά βολεμένους αριστερούς!

Ανώνυμος είπε...

na mpoun oi tourkoi na se soublisooun ? TETOIO XAMHLO EPIPEDO LAIKISMOY OYTE O AMORFWTOS KARATZAFERHS DEN EXEI.

Ανώνυμος είπε...

"Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

ESENA PWS SE MEGALWSE H MANA SOY?

NA SIXAINESAI AYTOYS POY SE PROSTATEVOYN? PES MOY MIA DHMOKRATIKH XWRA SE AYTON TON GAMHMENO PLANHTH POY OI POLITES TIS SIXAINONTAI THN ASTYNOMIA. KAMMIA DEN THA VREIS!"

POIOS ME PROSTATEBEI RE PLAKA MOU KANEIS???EXEIS KSEXASEI TA VIDEAKIA POU BGIKANE STHN FORA MOU FENETE???1.MPATSOS BREXEI KAI BRIZEI ENAN ASTEGO...2.MPATSOI BAZOUN 2 PAKISTANOUS NA XTIPOUN O ENAS TON ALLON....TA KSAXNAME AFTA???

Ανώνυμος είπε...

nai ontws egw otan vgainw e3w niw9w asfalhs 3erontas pos e3w enas mpatsos 9a me prostateuei apo tous anrxikous
alla fovamai otan skeftomai poios 9a me prostatepsei apo ton mpatso

Ανώνυμος είπε...

o gios moy 4:46 prin ftasei na apovlh8ei apto sxoleio, na mpleksei me vaporakia narkwtikwn ktl opws o "15xronos hrwas", tha exw parei xampari oti kati den paei kala apo pio aples dysarestes katastaseis kai tha ton synaitisw.

Ανώνυμος είπε...

akouste ligo poso kalous an9rwpous exoume valei na mas "prostateuoun"
http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence

Ανώνυμος είπε...

4:49 sthn ellada zeis, koita apo ta dika soy xalia. ti h8eles? astynomikoys epipedoy norvhgias? exeis toys mpatsoys poy soy aksizoyn. kai pali kala na les!

Ανώνυμος είπε...

poios ston poytso einai o papachatzis kai mas ton epikaleisai kiolas? ante gamhsoy

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ
ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΠΕΡΣΙ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΩΡΑΙΤΗ ΓΙΑ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
ΩΡΑΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ.
ΒΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ Η ΣΦΑΙΡΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΡΙΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΜΠΑΤΣΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΓΕΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ
ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΠΕΡΣΙ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΦΕΤΟΣ "ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΩΡΑΙΤΗ ΓΙΑ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
ΩΡΑΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ.
ΒΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ Η ΣΦΑΙΡΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΡΙΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΜΠΑΤΣΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΓΕΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ."

Aytos pou ta eipe auta twra theorite anthropos???exei psixh autos mesa tou???

Ανώνυμος είπε...

uperaspisths tou nomou


hahahahaha
na liwsei sthn fulakh to mpastardi to ka9iki

Ανώνυμος είπε...

NAI EXEI. KAI LYPATAI TON ASTYNOMIKO POY O MALAKAS EPELEKSE WS DOYLEIA NA PROSTATEVEI AYTO TO AXARISTO KRATOS KAI LYPATAI KAI TA 3 TOY AGGELOYDIA POY KINDYNEOYN NA XASOYN TON PATERA TOYS

Ανώνυμος είπε...

anonime 4:48
esi pou ise pio morfomenos apo ton karatzaferi pes ti xriazete o fasistakos pou vrizi to nekro paidi an oxi souvlisma apo tourko. tha to dexto

Ανώνυμος είπε...

esy poy les "fasistakos", koinws vrizeis kapoion, eisai kalyteros apo kapoion poy vrizei enan allon (en prokeimenw ton 15xrono)??? RE ANTE MAZEYTEITE

Ανώνυμος είπε...

TA 3 AGGELOUDIA NA TA SKEFTOTAN O PATERAS TOUS PROTA!!!

Ανώνυμος είπε...

simfono me ton filo pio panw...pou na sas gamhsoun k nas pirpolisoun oi anarxikoi mounia!d pate katholou kala ..komplekshkoi amorfotoi skatofasistes...na pate sthn ouganta re oloi sas mounia...k kati eleyteo mounopana fasistes..OI MPATSOI EINAI ADERFIA MAS K EMES ADERFOKTONOI...MPATSOI!!!!!GOUROUNIA!!!DOLOFONOI!!!!!

Ανώνυμος είπε...

5:02 μμ ta skefthke giayto kai amyn8hke pyrovolontas ston aera 3 fores. gia na swsei th zwh toy kai ton patera twn paidiwn toy

Ανώνυμος είπε...

diladi esi les oti opios lei kapion allon fasistako ine to idio me kapoion pou katigori ena athoo paidaki pou dolofonithike apo to vromobatso????? e tote na pas na gamithis poutanas kori

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις, σταματήστε να αποκαλείτε μπαστάρδι και τσογλάνι ένα παιδί ΠΕΘΑΜΕΝΟ!
Πόσο μαλάκες είσαστε πια?
Σεβασμός στους νεκρούς ρε...
Τι άνθρωποι είσαστε εσείς?

Ανώνυμος είπε...

5:06 eytyxws yparxei kai to internet kai to paizete oi kammenoi ths zwhs magkes edw pera kai ksespate.
poios kserei apo pote exeis na gamhseis h ti zorisma trws apto afentiko soy h ti moyrmoyra soy rixnei h gynaika soy ktl se lypamai pseytomagka

Ανώνυμος είπε...

preza sinexise na to paizis thigmenos
apo to thanato toy 16xronoy malaka
sta eksarxia.
grafe kgia melomena episodia.
mi ksexnas meta na les gia iremia kai kata tis vias,na se kalimenos.

Ανώνυμος είπε...

5:08 pios kseri poso kairo exis na fas poutso kai thigese pou katigoroume fasistes kai mpatsous san ton patera kai ta aderfia sou? e? poso megalo kavli thelis? esi den eleges apovrasma to paidaki prin meres mori savoura?

Ανώνυμος είπε...

5.12 ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι και φαίνεσαι κι εσύ και όλοι οι νεκροί σου

Ανώνυμος είπε...

5:14
pipa asalioti..
TORA!

Ανώνυμος είπε...

5:05 EISAI PSIXOLOGIKA AROSTOS.....TOULAXISTON TA "3 AGGELOUDIA" 8A EXOUN ZONTANO TON PATERA TOUS...DEN XASANE TON PATERA TOUS....MIA GHNEKA OMOS EXASE TON GIO THS KAI BALTO KALA STO MIALO SOU MALAKISTIRI POS OSO SYNEXIZEIS NA BRIZEIS TO PAIDI AYTO POU DEN EINAI EDW GIA NA SOU APANTISEI 8A SOU APANTAW EGW!!!!MALAKA!!!!

Ανώνυμος είπε...

KATARXAS TO OTI PIROBOLISE STON AERA EINAI DIKOI TOU ISXIRISMH...DEN EXEI MARTIRES!!!EIPE XILIA DIO GIA TON ALEX TA OPOIA YPARXOUN MARTIRES POU TA ARNIOYNTE!!!!!!!!!Na sapish piso apo ta kagkela...

Ανώνυμος είπε...

Περίμενες ρε Πρέζα να ακούσεις συγνώμη από ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Ήξεραν ή δεν ήξεραν τα ΜΜΕ ότι από τα όπλα που έχουν οι ειδικοί φρουροί στα 20 μέτρα το χτύπημα είναι 100% διαμπερές ακόμα και στο κρανίο άρα το τυφλό τραύμα δεν ήταν απ ευθείας βολή??? Και άν δέν ήξεραν δέν ρώταγαν ??? Για ασήμαντα πράγματα φέρνουν κάθε λογής ειδικούς για αυτό έκαναν τις κότες . ayti einai i alitheia diadoste tin oloi.

Ανώνυμος είπε...

Μαλάκα που έγραψες το πρώτο σχόλιο τι έχεις να πεις μετά την ανακοίνωση της σχολής Μωραϊτη?? Μάλλον τίποτα γιατί αποδείχτηκε πόσο τεράστιος μαλάκας είσαι που πιστεύεις οτι σου πλασάρουν οι καραγκιόζηδες όμοιοί σου!! "Υπερασπιστές του νόμου..." φαίνεται πόσο πρόβατα και μαλάκες είστε!!! Θα λιώσει στην φυλακή ρε το καθίκι και θα γίνει η πουτάνα της φυλακής....

Υ.Γ. Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί όλοι οι φασίστες είναι πανηλίθιοι?? Που ακούστηκε να έχουν και για επιχειρήματα τα λεγόμενα του Κούγια για να σπιλώσουν το όνομα ενός νεκρού παιδιού

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΙΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ Η ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ
ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Ο ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
1) ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
2)ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΥΡΙΖΑΔΕΣ
ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ
3)ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΑΓΙΟΣ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ
ΕΙΣΤΕ Η ΛΕΠΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Διαζευκτικό "οι" πρώτη φορά βλέπω...
Μάθε ελληνικά και μετά άρχισε να γράφεις... Εκτός από πανηλίθιος είσαι και αμόρφωτος... απορώ πως μπορείς και ανοίγεις το pc για να γράφεις τέτοιες μαλακίες... Για δες ρε κάτι άτομα που είναι και φάρμακο....
Καληνύχτα μαλάκα και πίσω από την ανωνυμία συνέχισε να γράφεις τις μαλακίες που σκέφτεσαι με τον σχεδόν ανύπαρκτο εγκέφαλό σου!!

Ανώνυμος είπε...

πρεζα ειμαστε μαζί σου

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΚΑΘΕ ΜΠΑΤΣΟΥ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΚΑΘΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΜΠΑΤΣΟΥ. ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΡΙΩΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΟΦΑΝΕ ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

kala o mpastardos o opios brizei to paidaki an einai dinaton
re pos ksereis pou itane kai pou den itane to paidi
dld kserete i kseroun pos to paidi ta espage ta gamouse ti mana kai de pigate na to piasete i na to piasoun???
alla perimene o kariolis ti stigmi sta eksarxeia gia na pirobolisei??
siga min ekane kai kouloutoumpes ston aera i sfera pernouse mesa apo dekalpta poli tenia loukilouk to parimi8i tou kolompatsou opos kai tou sinigorou tou telios aksiou tis opias miras tou kougia..
telio ladoma pou exei pesei se olous tous dikastes iatrodikastes kai dimosiografous mi s pw pos 8a elegan pos mporei kiolas to pedi na piroboli8ike mono tou epidi den eixai ti alo na kanei..gia sobarepsou ligo to mialo sou pigeni anapoda m fenete
kita giro sou tosa nekra paidia
toses adikies tosoi mis8oi pou einai 300 euro tosoi anergoi kai i diaf8ora mesa sto sistima kai m les pos fteei i mana???
POS TO LES AFTO RE???
AN POTE SOU SKOTOSOUN TO PAIDI PANE PES TOUS KAI MPRABO an afti einai i apopsi sou dikeosi ston ka8e dolofono lipon???
den aksizeis oute lipisi oute brisia pane kripsou k bale ti koukoula tou di8en sostou