Τρίτη, Δεκεμβρίου 16, 2008

ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑΣ...ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...

Στα μαλακα επεσαν οι 8 κατηγορουμενοι μπατσοι
της υποθεσης ζαρντινιερας,
αποδεικνύοντας για ακομη μια φορα
το ποσο σαπια ειναι η Ελληνικη Δικαιοσυνη,
νομιμοποιοντας στην ουσια τις δολοφονικες
ενέργειες και τις παρανομιες

των διορισμενων οργανων του κρατους
που δηθεν ως στοχο εχουν
τη διατηρηση της ενομης ταξης.

Πιο συγκεκριμενα,
oι τέσσερις κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αλλά όχι «απρόσκοπτη» (36μηνες), οι τρεις καταδικάστηκαν για απλή συνέργεια και ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής της Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης
για απλή συνέργεια διά παραλείψεως.

Στον αρχιφύλακα, επεβλήθη συμπληρωματική ποινή τριών μηνών για έργω εξύβριση.
Οι ποινές αυτές είναι εξαγοράσιμες προς 3 ευρώ την ημέρα.

Σε φυλάκιση 15 μηνών με 3ετη αναστολή καταδικάστηκαν άλλο δυο αστυφύλακες, ένας αξιωματικός της αστυνομίας καθώς και ο πρώην Διευθυντής της Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για απλή συνέργεια.

Η υποθεση οπως ειναι φυσικο...
περναει στο Εφετιο.

Δειτε για ακομη μια φορα το επιμαχο video...
της δολοφονικης Ζαρνινιερας...
και βγαλτε τα συμπερασματα σας....




Τωρα,για την αποφαση αυτη,
πως πρεπει να αντιδρασουν
οι μαθητες και οι φοιτητες;;;;

(Εγιναν επεισοδια πριν απο λιγο
εξω απο το δικαστικο μεγαρο Θεσσαλονικης,
ενω αναμενονται νεες συγκεντρωσεις)


ΠΡΕΖΑ TV
16-12-2008

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ευχετήρια κάρτα

http://img244.imageshack.us/img244/8479/1317286791ho1.jpg

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ, ΠΡΕΖΑ, ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Επειδή κάποιους μας έχει φάει η κουλτούρα, και άλλους η μ******
ας θυμηθούμε: το παιχνίδι

Στίχοι: Μωρά στη φωτιά
Μουσική: Μωρά στη φωτιά

Μ' ένα πιστόλι μες στην πόλη τριγυρνώ
τρεις μέρες άγρυπνος γυρνάω και πίνω
κι ένας εφιάλτης μου' χει σπάσει το μυαλό
δεν ξέρω απόψε ζωντανός αν θα μείνω
κοιτάω κρυφά στην πρώτη γωνία
το ξέρω μου την έχουν στημένη
μα λίγο πιο κει σαν στρίβουν αυτοί
κάποιος τους σταματά

οι αστυνομικοί δίνουν αναφορά
στον κύριο δικαστή που απόψε ξενυχτά
κι αυτός με την σειρά του
πληρώνει ακριβά για κάποιο αγοράκι
στη μαύρη αγορά.

Εϊ! Τώρα κοίτα, φυλάξου
γιατί, όλοι εναντίον όλων
έτσι θα' ναι πάντα και παντού
γιατί, όλοι εναντίον όλων
έτσι θα' ναι πάντα και παντού
στο παιχνίδι της ζωής

κρατάω γεμάτο πιστόλι
μη της το πείτε αυτό
θα' θελα μόνο να ακούσει
τον πυροβολισμό

δεν ξέρω αν είναι φίλος
δεν ξέρω αν είναι εχθρός
τα πάντα είναι μαύρα θα μείνω μοναχός
χτυπάς και σε χτυπάνε
πονάνε και πονάς
ποτέ δεν σε ξεχνάνε
κι εσύ δεν τους ξεχνάς.

Εϊ! Τώρα κοίτα, φυλάξου γιατί,
όλοι εναντίον όλων
έτσι θα' ναι πάντα και παντού
στο παιχνίδι της ζωής.
Μαζί στο παιχνίδι της ζωής
και τώρα παίξε, παίξε
χτύπα, τρέξε, παίξε,
παίξε παιχνίδι, παίξε το παιχνίδι
όσο πιο καλά μπορείς
παίξε τώρα μ' εμένα
παίξε με τον καθένα
παίξε όσο πιο καλά μπορείς
όλοι νικητές και όλοι νικημένοι

στο παιχνίδι της χαμένοι,
χαμένοι, χαμένοι
στο παιχνίδι της ζωής
μαζί στο παιχνίδι της ζωής.

Ανώνυμος είπε...

απαραδεκτη αποφαση. εγω αν εριχνα μουνια σε αστυνομικο θα με βαζαν φυλακη. αυτοι που υποτιθεται δουλεια τους ειναι να προστατευουν...αισχος
να μας πει το λαος και η νδ γιατι χαΪδευουν τα αυτια των μπατσων

Ανώνυμος είπε...

sugnwmi kiolas
an erixnes "mounia" se astunomiko
pragmatika den xerw ti tha sunebaine

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Σύντροφε πρέζα,
το ελληνικό κρατος έδειξε τη γραμμή αντιμετώπισης των διαδηλωτών στο εξής. Χτυπατε αλυπητα και για ολα φταίει η ζαρντινιέρα.

Ανώνυμος είπε...

Το είδα πολλές φορές το βίντεο και κατέλιξα σε ορισμένα συμπεράσματα.

1ον)Απαράδεκτη η στάση των αστυνομικών που αφού τον βάλανε τρικλοποδιά τον άνθρωπο κατόπιν τον κλοτσίσανε και αφού τον χτύπησαν στη συνέχεια τον έβριζαν κιόλας.

2ον)αν ρίχνουν τόσο ξύλο οι αστυνομικοί μπροστά σε κόσμο φαντάσου τι θα γίνεται μέσα στα τμήματα που δεν τους βλέπει κανένας.

3ον)Απίστευτο πως ο φίλος του Κύπριου επωφελήθηκε από τον πανικό της στιγμής και κατάφερε να ξεφύγει μέσα από τόσους ασφαλίτες.

4ον)Ο τρόπος που ξέφυγε ο φίλος του τρέχοντας θέλοντας να αποφύγει την σύλληψη δείχνει ότι συμμετείχαν όλοι σαν παρέα στα επισόδεια "μάλλον" γιατί αν είσαι καθαρός δεν ρισκάρεις να κάνεις τέτοιο πράγμα.

5ον)Αν όντως συμμετείχαν στα επεισόδια μεγάλη τους βλακεία που πήγαν να περάσουν από εκεί.Ο Ελληνικός κρατικός μηχανισμός είναι πολύ ύπουλος.εκεί που νομίζεις ότι δεν λειτουργεί τίποτα σε μια στιγμή ξαφνικά βλέπεις να λειτουργεί μόνο για την πάρτη σου και μόνο για το κακό σου οπότε θέλει να είσαι άγρυπνος συνεχώς.

-=IMAGINOS=- είπε...

Δεν φταίνε οι δικαστές. Οι δικαστές δικάζουν σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και τις ποινές που αυτοί προβλέπουν οι οποίες μάλιστα χαϊδεύουν τους εγκληματίες. Που αλλού τα ισόβια είναι 16 χρόνια? Δεν μπορεί από τη μία να ζητάτε επιεικέστερους νόμους και αποφυλακίσεις αλβανών στυγνών εγκληματιών και να ζητάτε την αποφυλάκιση τους συντομότερα και από την άλλη να δυσανασχετείτε επειδή οι αστυνομικοί έπεσαν στα μαλακά και πρόκειται για μπάτσους. Έτσι τιμωρούνται οι σωματικές βλάβες, 2 χρονάκια με αναστολή. Εάν θέλατε αυστηρότερες ποινές τότε να το σκεφτόσασταν όταν πριν λίγο καιρό ήσασταν στο πλευρό των φυλακισμένων. Στην τελική επιτέλους διαλέξτε τι θέλετε από τη ζωή σας.

Chris είπε...

Παιδιά το θέμα ελληνική δικαιοσύνη χρειάζεται νηφαλιότητα στην προσέγγιση.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων η αντικειμενική πραγματικότητα δε μετράει.
Μετράει η πραγματικότητα των στοιχείων. Αν στο δικαστή δώσουν σκάρτα στοιχεία υποχρεούται να βγάλει και σκάρτη απόφαση. Τα στοιχεία )προανάκριση ποιος τα δίνει; Η αστυνομία. Έτσι τα πράγματα γίνονται πολύ διαπλεκόμενα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ταυτόχρονα :

Τα βίντεο δεν ισχύουν ως στοιχεία ακόμα και αν το έγκλημα είναι κακουργημα. Αυτό όλως τυχαίως ψηφίστηκε μετά τον Ζαχόπουλο.

Δε λέω πως δεν υπάρχει παρακράτος και διαπλοκή, απλά ότι πολλές φορές η Δικαιοσύνη είναι τυφλή και κουλή και δε μπορεί να κάνει και πολλά.

Αν δεν έχουμε δικογραφία δε μπορούμε να κατηγορήσουμε τους δικαστές.

Επομένως τα πράγματα θέλουν νηφαλιότητα. Α! και μια ομάδα προανακρίσεων εποπτευόμενη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, η οποία ΔΕ θα έχει σχέση με τους μπάτσους.

Ανώνυμος είπε...

imaginos
αφου εσυ ξερεις τι θελεις απο τη ζωη σου και εισαι σχετικος, πες μου πως γινεται πχ ανηλικος να καταδικαζεται για απειλη σωματικης βλαβης με μαχαιρι με ισοβια, και αλλος για ληστεια με καραμπινα δυο χρονια. επισης πες μου γιατι ο μελιστας που σκοτωσε τον καλτεζα αθωωθηκε (υποψιν οτι ο καλτεζας ειχε δεχτει τη σφαιρα απο πισω) και αν πιστευεις πραγματικα οτι αν εγω για παραδειγμα ειχα προκαλεσει σωματικη βλαβη σε αστυνομικο θα ειχα την ιδια ποινη που επιβληθηκε στους μπατσους.

χρηστο

αφου τα βιντεο δεν μετρανε για αποδεικτικο υλικο τοτε γιατι εχουμε γεμισει καμερες; μηπως επειδη μετρανε μονο οταν συμφερει την εξουσια; φανταζομαι ομως οτι δεν θα διαφωνεις με αυτα που λεω

Chris είπε...

Ανώνυμε:

Για να τα βάλουμε κάτω και να είμαστε νηφάλιοι.

Καταρχήν συμφωνώ ότι έχουμε γεμίσει κάμερες.
Νομικά και συνταγματικά αυτό επιτρέπεται αν γίνεται γνωστό ότι καταγραφόμαστε

Σε αυτό το μέρος τους, αυτά τα βίντεο θα μπορούσαν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν (και πολλές φορές είναι και θεμιτό. π.χ.: οδηγός χτυπάει πεζό και φεύγει).

Αυτό το οποίο απαγορεύεται είναι η χρήση βίντεο τα οποία έχουν τραβηχτεί ΧΩΡΙΣ συναίνεση ή έστω αποδοχή με την είσοδο στον βιντεοσκοπούμενο χώρο.
Βέβαια αυτό είναι θεμιτό ως ένα σημείο αλλά σε άλλα σημεία κυριολεκτικά μπορεί να δέσει τα χέρια του δικαστή (υπόθεση ζαρντινιέρα, υπόθεση βασανιστηρίων στο τμήμα της Ομόνοιας).

Η χρήση βίντεο ΑΣΧΕΤΑ από τον τρόπο απόκτησής τους επιτρεπόταν μέχρι και πριν τον Ζαχόπουλο στα κακουργήματα (πράγμα με το οποίο φαντάζομαι όλοι συμφωνούμε ότι είναι θεμιτό). Μετά πρέπει για οποιοδήποτε αδίκημα να αποδειχθεί η νομιμότητα των μέσων.

Τι θέλω να σου πω με αυτό:

-Αν ο δικαστής έριχνε στους μπάτσους Χ χρόνια φυλακή για απρόκλητη σωματική βλάβη λόγω του βίντεο (δε ξέρω τη δικογραφία, δε μπορώ να σου πω αν ισχύει) στο εφετείο η κατάσταση απλά θα ανατρεπόταν και θα την πλήρωνε με πειθαρχικό πιθανόν και ένας δικαστής, ο οποίος θεωρητικώς θα άνηκε στους "καλούς".


Κατά τα άλλα, ναι η δικαιοσύνη θεωρώ πως έχει υπόγεια διαδρομή και σύνδεση με τους μπάτσους και πως η μεταχείριση των μπάτσων είναι προκλητικά επιεικής κάποιες φορές.

Απλά αυτό που λέω είναι πως αν ΔΕΝ έχουμε την δικογραφία ΔΕΝ μπορούμε να καταδικάζουμε για πράξεις στις οποίες κάποιες φορές τα χέρια των δικαστών είναι δεμένα. Προφαν¨΄ως βέβαια από έξω και για τους 2 μας η απόφαση είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ επιεικής.

Για τον αν πρέπει να υπάρχουν κάμερες σε δημόσιους χώρους, εγώ μπορώ να πω τα εξής:

-ΔΕ μου αρέσει προσωπικά
-ΔΕ μπορώ να παραγνωρίσω τη χρησιμότητά τους βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις (Δε θα ήταν καλό να είχαμε τη ζαρντινιέρα σε βίντεο που να μπορούσε να χρησιμοποιηθεί)
-Όμως αυτό που θα ήθελα και βρίσκω ως νηφάλια προσέγγιση είναι ο αυστηρός έλεγχος της χρήσης τους. Και εννοώ πως δεν δέχομαι οποιονδήποτε εισαγγελέα να έχει πρόσβαση. Η πρόσβαση να επιτρέπεται μετά από ομόφωνη απόφαση ας πούμε ανωτέρων δικαστικών ή από όπου αλλού μπορεί να φανταστεί ο καθένας

Ανώνυμος είπε...

ok χρηστο
ετσι νομιζω και εγω οπως τα λες, με τη μονη διαφορα οτι οι αποφασεις απο τους δικαστες πολλες φορες στηριζεται μονο στην δικογραφια (που πολλες φορες ειναι ψεμα) και δεν λαμβανονται υποψιν αλλες μαρτυριες που ανατρεπουν τη δικογραφια. αυτο συμβαινει ΠΑΝΤΑ σε υποθεσεις που θιγουν αστυνομικους. δηλαδη η στηριξη των δικαστων στους μπατσους δεν ειναι μονο υπογεια κατα τη γνωμη μου

Ανώνυμος είπε...

Mεγαλε δημοκρατη τιs πουτσαs γιατι δεν δημοσιευηs ολα τα κειμενα,εσυ που κατηγορειs την εξουσια πρεπει να εγκρηνειs τα σχολια μου??? αυτο ειναι το ελευθερο βημα που προσφερειs?? ΑΜΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΠΡΕΖΟΜΕΝΕ ΛΟΓΟΚΡΙΤΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ,ΥΠΟΚΡΗΤΗ,ΤΡΑΒΑ ΚΑΜΙΑ ΜΥΤΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΤΩΡΑ....ΦΑΣΙΣΤΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ..ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ,ΣΥΝΔΗΚΑΛΙΣΤΕΣ...ΟΥΣΤ!!!

Ανώνυμος είπε...

GIA OLOUS OSOUS FYGANE + GIA OSOUS EINAI AKOMA EDW
http://www.youtube.com/watch?v=xiUVYQeFFuw"

Ανώνυμος είπε...

Mωρά στην φωτιά..ωραίος τίτλος..ταιριάζει κιόλας..

Όποιος δεν μπορεί να σεβαστεί τον νόμο που εμείς οι ίδιοι θέτουμε με την ψήφο μας τότε είναι διανοητικά καθυστερημένος....

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε..
Γειά σας και περαστικά σας..

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβα τι ενοειs, για εσενα ο παρθενωναs δεν ειναι το συμβολο του ελληνισμου?? μπορω να ανεχτω πολλα αλλα την υποσταση μου ωs ελληνικη δεν την διαπραγματευομαι,εαν εσενα δεν σε εκφραζει[πρεζα.gr] τοτε σου αφιερωνω το εξηs τραγουδι "bullet in the head" απο rage against the machine