Τρίτη, Δεκεμβρίου 16, 2008

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ:ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ...

Τις τελευταίες μέρες κάποια ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης προβάλλουν εικόνες ορισμένων εξαθλιωμένων μεταναστών που λεηλατούν μαγαζιά αφού προηγουμένως κάποιοι έσπασαν τις προθήκες τους. Φοβόμαστε ότι αυτά τα ρεπορτάζ μπορεί να παρεξηγηθούν από Ελληνες πολίτες, σχηματίζοντας την άποψη ότι οι χιλιάδες μετανάστες που ζούμε εδώ, είμαστε εγκληματίες. Διευκρινίζουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών και προσφύγων δεν είμαστε ούτε πλιατσικολόγοι, ούτε εγκληματίες. Είμαστε ειρηνικοί άνθρωποι, εργάτες, φοιτητές, μικρά παιδιά που θέλουμε να ζήσουμε μια ζωή με αξιοπρέπεια και ίσα δικαιώματα. Μη μας στερήσετε αυτή την ευκαιρία, μη μας καταδικάσετε για άλλη μιά φορά στη φτώχεια, την εξαθλίωση και το περιθώριο.
Γιατί αυτοί είναι οι λόγοι που αναγκασθήκαμε
να εγκαταλείψουμε τις χώρες μας.


Την επομένη Πέμπτη, Παγκόσμια Ημέρα του Μετανάστη, καλούν όσους αγωνίζονται να σταθούν δίπλα τους, στις 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα. Υπογράφουν οι πρόεδροι κοινοτήτων από τις Φιλιππίνες, το Μπανγκλαντές, το Πακιστάν, την Κένυα, την Ουκρανία, την Αίγυπτο, την Ινδία, το Μαρόκο, την Παλιστίνη, την Τανζανία κ.α.

ΠΡΕΖΑ TV
16-12-2008

πηγη:enet

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ 'Η ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΓΙ' ΑΛΛΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΒΟΥΖΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

αυτοι που ειναι τωρα νομιμοι πριν ηταν παρανομοι.το κρατος πρεπει να νομιμοποιησει ολους τους μεταναστες γιατι απο αυτη την κατασταση κερδιζουν λιγοι και χανουμε ολοι οι εργαζομενοι.χαβουζα ειναι το ΛΑΟΣ και η Χρυση Αυγη,και θα επρεπε να σεβεσαι οτι ο καθε μεταναστης κουβαλαει μια κουλτουρα και εναν πολιτισμο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΔΕΡΦΙΑ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ
ΑΥΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ,Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΕΡΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΣΤΟΧΟ,
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΡΠΑΖΑΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ,ΟΙ ΜΙΚΡΟΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΣΙΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ.
ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΧΛΟΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΙΧΕ ΔΙΚΗΟ.