Δευτέρα, Δεκεμβρίου 08, 2008

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΤ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ,ΣΤΗ ΝΑΥΡΙΝΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΩ ΣΤΙΣ "ΦΛΟΓΕΣ" ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ...

Επεισόδια σημειώθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση στην Αλεξάνδρας, όπου καταλήγουν από το πρωί πορείες μαθητών, ενώ πολλές κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας είναι κλειστές από αυθόρμητες κινητοποιήσεις μαθητών που κατευθύνονται από τα σχολεία τους προς το κέντρο ή τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα. Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν επίσης μπροστά από το υπουργείο Παιδείας, καθώς και στις πορείες που πραγματοποιούνται αυτή την ώρα σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Στη Θεσσαλονίκη, διαδηλωτές επιτέθηκαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, ενώ ένταση επικράτησε σε Πειραιά, Βέροια, Κέρκυρα και Τρίκαλα. Το πρωί της Δευτέρας έκλεισε το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας και οι μαθητές κάνουν πορεία προς τη λεωφόρο Γαλατσίου. Επεισόδια ξέσπασαν στις 12 το μεσημέρι έξω απο το αστυνομικό τμήμα της Αγίας Λαύρας στο Γαλάτσι, όταν μαθητές πέταξαν πέτρες στο τμήμα και οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα. Στην Πάτρα, έχουν ξεκινήσει καταλήψεις σε 20 σχολεία.


ΠΡΕΖΑ TV
8-12-2008

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.neolaia.gr/wordpress/
Απλως ακούστε και γράφτε.Στο 3.06 ακούστε το παιδί να σπαράζει.

Ανώνυμος είπε...

EXOUME OLOI OI ELLHNES AGANAKTISEI ME THN PROODEUTIKARADIKH DIKTATORIKH TROMOKRATIA POU EXEI APO XRONIA EPIBLH8EI!
THN ARISTERISTIKH LELAPA POU SARWNEI THN XWRA!
POU NA DEEIS OTAN OLOI EMEIS POU BLEPOUME TIS KATASTROFES POU OI SYRIZO-KINOUMENOI BARBAROI FASISTARADES SYNTELOUN BGOUME STOUS DROMOUS!
KATW TA XERIA ALHTES APO THN PATRIDA KAI TO E8NOS MAS!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ μια παράκληση...

Όλα σκατά όλα ωραία. Φυσικά και λυπάμαι για όσα γίνονται. Μη ξεχάσουμε όμως τα μουνόπανα τους πολιτικούς που λυμαίνονται τη χώρα και ξεπουλάνε τα πάντα. Τώρα είναι η ευκαιρία τους που τα media έχουν στραμμένα τα μάτια αλλού να κάνουν τις αγοραπωλησίες τους κάτω από το τραπέζι και να θάψουν υποθέσεις που θέλουν να θαφτούν. Ένα παράδειγμα είναι το Βατοπαίδι για το οποίο τρεις μέρες τώρα έχει ξεχαστεί από το κόσμο όπως και άλλα σκάνδαλα (βλέπε υποκλοπές, βλέπε Ζαχόπουλος κ.α.). Ο κόσμος ξεχνάει εύκολα. Και τώρα είναι η μεγάλη τους ευκαιρία για να κάνουν το κόσμο να ξεχάσει.

Αυτοί που με έφεραν σ'αυτό το πλανήτη τους εκλιπαρώ να γυρίσουν πίσω και να με μαζέψουν...Έλεος δηλαδή...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ! ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΠΑΤΣΟΥΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΙΑ!Κ ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΤΑΣΑΚΙΑ Κ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

Εύγε δημοκράτη μου καλά τε λες. Αρε παλιόπουστα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 2.20

σάλτα γαμήσου ρε σκατοφασίστα.

Ανώνυμος είπε...

http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence


ζητω η δημοκρατια μας.

Ανώνυμος είπε...

http://papachatzis.tumblr.com/
post/63589410/policeviolence


ζητω η δημοκρατια μας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ .ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΚΑΙ
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΤΕΤΟΙΟ ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΜΑΤΑΞΑΝΑΒΓΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΣ.

Unknown είπε...

Παιδια η Ελλαδα εγινε ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!!! ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΘΕΙ ΟΛΑ! ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΝΩΝΙΑ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!