Τετάρτη, Δεκεμβρίου 10, 2008

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ...ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΒΙΤΡΙΝΕΣ

Μέτα τις τελευταίες
(και πρωτόγνωρες για τα δεδομένα των Σερρών ) δρασεις που εγιναν απο μέρους μας, το τελευταίο 24-ωρο εχουν αρχίσει να διαδίδονται φήμες μαζικα σε ολοκληρη την πόλη.
Οι φήμες μιλούν για λεοφορεία με αναρχικούς ''απο αυτούς που τα σπάνε'' απο Θεσ/νικη, πραγμα το οποίο εχεί γίνει και ρεποτάζ σε τοπικό κανάλι , προκαλόντας κλίμα αναρχοφοβίας στην τοπική κοινωνία και μάλιστα έχουν προτρέψει τους ντόπιους καταστηματάρχες να αδειάσουν τις βιτρινες τους απο τα καταστήματα.Οι φήμες μιλούν ακομα για φασίστες που θα ερθουν να αποτρέψουν τους ''κακους'' αναρχικους καθώς και για αστυνομικές δυνάμεις που θα έρθουν απο αλλες πόλεις καθώς και για σικιούριτι για να φυλάξουν τα μαγαζιά. Φυσικά τίποτα απο ολα αυτά δεν ειναι αλήθεια μα παρ' ολα αυτα οι συγκεκριμένες φήμες έχουν γίνει επικύνδινα ενοχλητικές .Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετοί μπατσοι και ασφαλήτες σε ολόκληρη την πόλη. Αν παρόμια περιστατικά έχουν συμβεί και αλλού θα ηταν καλο να γινουν γνωστα καθως είμαστε σχεδόν σίγουροι πως τέτοιες φήμες ειναι πολυ πιθανο να εχουν σχεση με προσχεδιασμενα σενα ρια απο μπάτσους για την απομόνωση μας απο την τοπικη κοινωνια την οποια και εχουμε συσπειρώση γύρω μας.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Τωρα το ποιοι διαδιδουν τετοιες φιμες
και για ποιους σκοπους το κανουν,
πιστευουμε οτι ειναι εμφανες.
Τρομοκρατια και παλι τρομοκρατια των πολιτων...
οπως και στη Χουντα...

Οι εποχες μπορει να αλλαξαν...
οι τακτικες οχι...


ΠΡΕΖΑ TV
10-12-2008

πηγη:indymedia

6 σχόλια:

*_* είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ποιοι θα κάνουν καταστροφές Σέρρες;Είναι τρελοί;Εκεί οι ασφαλίτες είναι rambo ρε.Σε πιάνουν νύχτα στο δρόμο Θεσσαλονίκη-Στρυμονικό-Σέρρες για ψάξιμο σε σπάνε στο ξύλο μέσα στα βουνά και μετά σε αφήνουν να πας σπίτι σου.

Ανώνυμος είπε...

einai alitheia afto enimerwthikan oi ipiresies en wra ergasias kai ekleisan epeidi fovithikan gia tixon epitheseis

travelgirl290 είπε...

Είναι αλήθεια διότι εγώ είμαι Κιλκίς και από χθες ακούω αυτές τις μαλακίες . Οι μπάτσοι έχουν αποκλήσει την πόλη και όλοι είναι ανάστατοι . Έλεος πια ........... Πρέπει να φοβόμαστε και τη σκιά μας πλέον .......Άραγε τί νόμο θα μας περάσουν τώρα ???????? Να παραδώσουμε όλες μας τις ελευθερίες στο όνομα της "τάξης" και "ασφάλειας"

Ανώνυμος είπε...

Αυτό για μετακινήσεις αναρχικών ήταν ένα τρικ της αστυνομίας να φοβίσει το κόσμο. Στη Λάρισα το διέδιδαν παντού και είχαν πανικοβληθεί οι έμποροι γιατί ο εμπορικός σύλλογος καλούσε να κλείσουν τα μαγαζιά της πόλης.
Ενημερώθηκα από φίλη ότι και στην Κατερίνη έγινε το ίδιο ακριβώς πράγμα.
Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους καταστηματάρχες και να τους στρέψουν εναντίον των διαδηλωτών.

Ανώνυμος είπε...

kai nai ayto egine kai stin kozani!