Πέμπτη, Δεκεμβρίου 11, 2008

ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΜ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ...Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΜΕΣΩ...(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Oι φωτογραφίες είναι από κινητό και έτσι η ευκρίνια τους δεν είναι και ότι καλύτερο. Παρ' όλα αυτά φαίνεται καθαρά η διμοιρία των ΕΚΑΜ που κατέβασαν στην Αθήνα σήμερα και η οποία είχε παραταχθεί στα Προπύλαια.

Κάποια στιγμή μάλιστα ένας από αυτούς έβγαλε το πιστόλι του από την θήκη και το σήκωσε στον αέρα. Δυστυχώς δεν προλάβαμε να αποθανατίσουμε αυτή τη στιγμή, αλλά μερικά δευτερόλεπτα όταν είχε κατεβάσει το πιστόλι προς τα κάτω, όπως φαίνεται και στην φωτό.

Η Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (Ε.Κ.Α.Μ.) είναι τμήμα των ειδικών δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο έχει συγκροτηθεί για την αντιμετώπιση καταστάσεων υψηλού κινδύνου (τρομοκρατικές ενέργειες, αεροπειρατείες, απαγωγές ομήρων, κ.τ.λ). Η Ε.Κ.Α.Μ. επεμβαίνει ύστερα από έγκριση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΠΡΕΖΑ TV
11-12-2008

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα Ε.Κ.Α.Μ εάν κατέβουν θα κατεβούν έτσι

http://bp0.blogger.com/_Km9RmXBotjo/R8h9mDAuYvI/AAAAAAAAADo/sefJIa7I2h8/s1600-h/2002720227692119527_rs.jpg

Μέχρι τότε, καληνύχτα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν κουκουλοφόροι πολίτες. Υπάρχουν εξεγερμένοι πολίτες.

Οι μόνοι κουκουλοφόροι που υπάρχουν, είναι οι έμμισθοι κρατικοί κουκουλοφόροι. Αυτοί που διαδηλώνουν δυναμικά και οργισμενα στους δρόμους είναι πολίτες, καταπιεσμένοι, οργισμένοι και απελπισμένοι…πολίτες.

Όταν η απελπισία και η αδικία ξεχειλίζει τότε οι άνθρωποι βγαίνουν στους δρόμους, είναι η μόνη διέξοδο που έχουν. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος στην «δημοκρατία» μας, για να εκφραστούν ή να αντιδράσουν.

Η αστυνομία ως θεσμός χρησιμοποιείται από το επίσημο κράτος – παρακράτος ως όργανο επιβολής και καταστολής, με το πιο βάναυσο και απρόκλητο τρόπο, ενάντια στην κοινωνική αντίδραση, ενάντια στην κάθε συλλογική έκφραση της αντίθεσης των πολιτών σε αυτά που τους επιβάλουν. Η αστυνομία σήμερα λειτουργεί ως στρατός κατοχής που διαφυλάττει τα κεκτημένα των «αφεντικών» τους, τραπεζιτών η μη.

Μην ακούτε τα πληρωμένα μέσα παραπληροφόρησης των εργολάβων και των νταβατζίδων που δημιουργούν εσκεμμένα εντυπώσεις, με πρόδηλο σκοπό να περιθωριοποιήσουν τους εξεγερμένους πολίτες, αποδιδοντας τους το τίτλο των κουκουλοφόρων.

Αυτοί που εξεγείρονται, εκτός από τους έμμισθους κρατικούς κουκουλοφόρους, είναι όλοι τους πολίτες. Πολίτες που με τόλμη εξεγείρονται ενάντια σε ένα «σύστημα» που τους σκοτώνει τους πατάει και τους πετάει στα άχρηστα.

Ανώνυμος είπε...

Και όχι μόνο. Ήμουν εκεί και πριν λίγο γύρισα και έχω να πω ότι γύρω γύρω ήταν ασφαλίτες που έκαναν μπαμ από χιλιόμετρα μιλάμε για κραχτούς έτσι και το πιο ανησυχιτικό είναι ότι επέστρεψαν τα φασισταριά και ήταν χέρι χέρι με τους ασφαλίτες. Σκατά παιδιά σκατάαααααααααα! Όπου και αν γύρναγα σκατά. Για να μην σχολιάσω και δημοσιογράφους τι έλεγαν και πόσο ρουφιάνοι είναι σε αντίθεση με τους ξένους που όχι μόνο τράβαγαν όλη την ώρα ήταν και μέσα στο μάτι του κυκλώνα ένω οι δικοί μας απλά ρουφιάνευαν ο ένας τον άλλο και γκρίνιαζαν.

Ανώνυμος είπε...

Ο Συνασπισμός έκανε καταγγελία στην Τατιάνα (Στεφανίδου) για συμμετοχή μαϊμού κουκουλοφόρων στις καταστροφές!

Αλαβάνος και Τσίπρας δίνουν

στην Τατιάνα το image project του ΣΥΝ

Η κατάντια της πολιτικής και των ΜΜΕ

Σήμερα, λίγο πριν, στην εκπομπή της Όπρα Τατιάνας Στεφανίδου ο ΣΥΝ έκανε καταγγελία για συμμετοχή ανδρών της ασφάλειας στις τάξεις των «κουκουλοφόρων» (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας της κας Όπρα Στεφανίδου)!!! Αφού η Όπρα Τατιάνα ανέλαβε την υπεράσπιση του ΣΥΝ, τα πράγματα είναι σοβαρά… πολύ σοβαρά!!! Η διολίσθηση του Συνασπισμού και της ηγετικής του ομάδας δεν έχει προηγούμενο.
Μάλιστα, για την αλήθεια της καταγγελίας και των λόγων της, η Όπρα Τατιάνα παρουσίασε και σχετική φωτογραφία… ως αδιάψευστη μαρτυρία!!! Στο κρεσέντο της η κυρία Όπρα Στεφανίδου κατήγγειλε τους αστυνομικούς που κρατούσαν ρόπαλα(!), ενώ έπρεπε να είναι άοπλοι σύμφωνα με την ίδια…!!!

Βέβαια, η κυρία Όπρα Στεφανίδου ξέχασε να ρίξει τα μάτια της και προς την πλευρά των «αντιεξουσιαστών-κουκουλοφόρων-Αφγανών-Πακιστανών-Αλβανών» που πετούσαν μολότοφ, πέτρες, καδρόνια, έκαιγαν, κατέστρεφαν και απειλούσαν την σωματική ακεραιότητα (όχι μόνο των αστυνομικών) των πολιτών που ήταν στην περιοχή…
Ελλάς, το μεγαλείο σου… Η ξεφτίλα της Ελληνικής τηλεόρασης, της πολιτικής, των δυνάμεων της Προοδευτικής Αριστεράς (ή της Αριστεράς και της Προόδου, διαλέξτε και πάρετε…), των πολιτικών ηγετόρων που δήλωναν περιχαρείς «είμαστε έτοιμοι για την εξουσία… ήρθε η στιγμή που οι νέοι θα νιώθουν ασφάλεια για το μέλλον» (μόλις εχθές δια στόματος Τσίπρα), την ίδια στιγμή που οι «κουκουλοφόροι» των Εξαρχείων (αγκαλιάζουμε αυτά τα παιδιά είχε πει ο Αλαβάνος πριν από λίγο καιρό) κατέστρεφαν καταστήματα και περιουσίες πολιτών, αλλά και επιβάρυναν με περισσότερα έξοδα τον Έλληνα πολίτη.
Κι ενώ ο ΣΥΝ δεχόταν την υπερασπιστική γραμμή της Τατιάνας, ο Συνασπισμός Φθιώτιδας έβγαζε ανακοίνωση στην οποία διαμαρτυρόταν επειδή οι κάτοικοι Φθιώτιδας ακούγοντας όλα όσα συμβαίνουν και φοβούμενοι επιδρομή «κουκουλοφόρων» στην περιοχή της, ξαγρύπνησαν έξω από τα σπίτια τους, μέσα στα καταστήματά τους και η αστυνομία περιφρουρούσε ολόκληρη την πόλη της Λαμίας, τρομοκρατώντας τους πολίτες (επειδή τους προστάτευε από τον όλεθρο;)!!! Έτσι, την επόμενη ημέρα, που έγινε η διαμαρτυρία των φοιτητών οι φοιτητές αναγκάστηκαν να κάνουν καθιστική διαμαρτυρία!!! (τελικά η διαμαρτυρία ήταν των φοιτητών ή του ΣΥΝ που διαμαρτύρεται;).
Οποία γελοιότητα!!! Τι ξεπεσμός!!! Οι κάτοικοι της Λαμίας είναι απερίγραπτοι!!! Δεν άφησαν τους «φοιτητές-κουκουλοφόρους» να κάνουν την διαμαρτυρία τους όπως οι ίδιοι ήθελαν και τους ανάγκασαν να καθήσουν… (από φόβο μήπως;). Η πολιτεία θα πρέπει να πάρει μέτρα και να ζητήσει (κατεπειγόντως) την επανάληψη της διαμαρτυρίας, συλλαμβάνοντας (έστω προσωρινά) όλους τους κατοίκους ή να εκκενώσει την Λαμία, προκειμένου τα «παιδιά» να μπορέσουν να «διαμαρτυρηθούν» με την άνεσή τους και χωρίς να έχουν τον φόβο ότι θα τους λυντσάρουν… και να φωνάζουν ελεύθερα «η τρομοκρατία δεν θα περάσει»!!!

Ανώνυμος είπε...

http://patras.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=3097

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και η διέξοδος των εκλογών φίλτατε mediaspotgr.-

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ~~~ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΠΟΛΥΒΟΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΒΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΝΚΣ.

Απ' ότι βλέπω Πρέζα συνεχίζεις να παίζεις με τα γεγονότα. Συνέχισε, θα πας μπροστά εσύ αγόρι μου. ;)

Ανώνυμος είπε...

Αφιερώνω τις λίγες αράδες του ποιητή σε όσους έχουν αγωνίες και αναζητήσεις για το πως να διεκδικήσουν το δίκιο τους και την ζωη τους.

"Ἂν τὸ δίκιο θές, καλέ μου,
μὲ τὸ δίκιο τοῦ πολέμου
θὰ τὸ βρῇς. Ὅπου ποθεῖ
λευτεριά, παίρνει σπαθί."

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ .... ρε μαλάκα ΠΡΕΖΑ - έχεις πολύ πλάκα! Μόνο στη φαντασία σου φαίνοντε αυτά που λες για την φώτο ...
Είμαι σίγουρος ότι είσαι ένας χοντρός , αυνάνας , μουσάτος , βρομιάρης βλάκας ....που κάθεσαι όλη μέρα σε έναν υπολογιστή και γράφεις μαλακίες για να ξεσηκώνεις τα πλήθη ! (άντε και κάπου κάπου , βλέπεις και καμιά γκέι τσόντα)
Βγες και μια φορά έξω να δεις ωραία που είναι , να αναπνεύσεις λίγο οξυγόνο μπας και δουλέψει ο εγκέφαλος!
ΜΑΛΑΚΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

preza
dose grami na ta spasoun pali simera.
kala ta pas..
aurio mi ksexasis na grapsis kata tis
vias nase kalimenos.

Ανώνυμος είπε...

το θεμα ειναι οτι αυτα τα καθαρματα πληρωνονται απο ολους εμας...εκει πανε τα λεφτα....στους εφραιμ και σε αυτους τους πουτανας γιους....
.....αυτοι θα τα βαλουν με τρομοκρατες???!!!!!!!!!
ετσι και δουν κανεναν Πασσαρη μπροστα τους θα τους φυγουν τα σκατα.........αντε ρε Πασσαρη βγες να σκοτωσεις και αλλα καθαρματα......λιγα εφαγες...... τα βαζουν με 15χρονα, αθωους πολιτες και μαθητες....τσαμπα μαγκες.....

Ανώνυμος είπε...

πανό που γραφει "ΚΑΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ"????? ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!!!!!!!! ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ!!!!
Διαδωστε το να σωθουμε!!!! Θα μας φανε αυτοι

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΣΑΡΗΣ ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ
ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΓ.ΟΡΟΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΟΧΙ ΜΠΑΝΑΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ρε πρεζα Εκει στα Β. Π. δεν θα ερθουν τα παιδια του SOROS.Τα καναλια δεν θα τα χτυπησουν;Moνο περιπτερα κ μικρομαγαζα;Τους Αλβανους με τις σημαιες τους ειδες;Περιμενω απαντησεις.

Μάρκος είπε...

βρε άσχετε, τα ΜΑΤ και τα ΕΚΑΜ δεν έχουν περίστροφα. Αλλά είναι λογικό, που να το ξέρεις από τον καναπέ σου αυτό...