Σάββατο, Δεκεμβρίου 20, 2008

Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ...ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ...ΒΑΡΑΝΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ...


Τα σχολια,δικα σας...

ΠΡΕΖΑ TV
20-12-2008

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμπρός της γης οι κολασμένοι, λάθος, τα κομματόσκυλα ήθελα να πω, εμπρός της γης οι έμποροι των ιδανικών, εμπρός της γης οι έμποροι των ιδεολογιών, εμπρός της γης οι ξεπουλημένοι.
Εμπρός να κλείσετε τα Δημόσια Δημοτικά σχολεία.
Εμπρός να κλείσετε τα Δημόσια Γυμνάσια.
Εμπρός να κλείσετε τα Δημόσια Λύκεια.
Εμπρός να κλείσετε τις Σχολές Ανώτερης Δημόσιας Εκπαίδευσης.
Εμπρός να κλείσετε τις Ανώτατες Σχολές Δημόσιας Εκπαίδευσης.

Άθλιοι το πιστεύω σας είναι, Κλειστό Δημόσιο Σχολείο = Καλό Σχολείο, μέχρι νεοτέρας γιατί εξυπηρετεί εσάς προσωπικά και την ατομική προβολή όσων συμβάλανε στο κλείσιμο του απέναντι στο Κόμμα, γιατί το Κόμμα χαϊδεύει τα αυτιά όσων διατηρούνε το Σχολείο κλειστό.
Άθλιοι, που κλείνετε τα παντός είδους Σχολεία γιατί αυτό εξυπηρετεί τις Τρέχουσες ανάγκες του Κόμματος.
Άθλιοι, που θα ξεπουλήσετε όλους όσους συμμετέχουν στο κλείσιμο των Σχολείων όταν, Οι Όποιες Ανάγκες Του Κόμματος το επιβάλουν.
Άθλιοι, μήπως, λέω μήπως, υπάρχουν και οικονομικά κίνητρα που παρέχονται από αυτούς που έχουν άμεσα οικονομικό συμφέρον να υποβαθμιστεί ακόμη περισσότερο το ήδη για πολλούς λόγους υποβαθμισμένο Δημόσιο Σχολείο;
Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά ότι αυτοί που έχουν οικονομική άνεση μπορούν τα παιδιά τους να τα σπουδάσουν οπουδήποτε και χωρίς να χάσουν ούτε μια ώρα μαθημάτων,
έτσι που δυο παιδιά ίδιας ηλικίας, με τις ίδιες καλές μαθησιακές ικανότητες, το ένα που πηγαίνει σε πληρωμένη ιδιωτική εκπαίδευση να τελειώνει κανονικά, ενώ το άλλο που πηγαίνει σε Δημόσιο Σχολείο, επειδή το θέλετε εσείς μπορεί να χάσει και ένα και δυο χρόνια.
Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει να χάνεις αυτά τα χρονικά διαστήματα στην πιο παραγωγική σου ηλικία, και όμως εσείς αυτό το θεωρείτε παράπλευρες απώλειες που επιτρέπονται στην αγωνία σας, για προσωπική, και παντός είδους ανέλιξη.
Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά ότι αυτοί που έχουν την οικονομική άνεση έχουν τις διασυνδέσεις να τακτοποιήσουν τα παιδιά τους μετά από τις σπουδές τους αμέσως γιατί έχουν τους φίλους και τις γνωριμίες.
Άθλιοι, αυτού του είδους το παιχνίδι συναναστροφών υψηλού επιπέδου δεν παίζετε μέσα στα καλά πληρωμένα Ιδιωτικά Σχολεία;
Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά ότι η μοναδική ελπίδα του φτωχού να κάμει το παιδί του δυο βήματα παραπέρα είναι το Δημόσιο Σχολείο, και αυτό το Δημόσιο Σχολείο μέχρι τώρα και με τις όποιες και πολλές ατέλειες του, είχε να δείξει θαύματα στον τομέα αυτό.
Άθλιοι, μήπως αυτά τα θαύματα σας ενοχλούν και με το πρόσχημα της βελτίωσης, θέλετε εσείς και οι Πάτρωνες σας να σταματήσει αυτό το κακομοιριασμένο Δημόσιο Σχολείο να δίνει την ευκαιρία σε παιδιά που μπορούν και θέλουν, να γίνουν μεγάλοι επιστήμονες;
Άθλιοι, μήπως το γεγονός, ότι παρά τις ευκολίες που παρέχουν τα Ιδιωτικά Σχολεία στους μαθητές τους, και παρά ταύτα δεν έχουν τις επιδόσεις που έχουν οι μαθητές του Δημοσίου Σχολείου στις Πανελλήνιες Εξετάσεις Εισαγωγής στην Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση, και στις Επιστήμες μετά, ενοχλεί την Κομπλεξική Οικονομικά Άρχουσα Τάξη και ανέθεσε σε εσάς, σε Ανθρωπάρια Τρίτης Διαλογής την κατασυκοφάντηση του Δημόσιου Σχολείου;
Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά ότι με αυτά που κάνετε σήμερα στο Δημόσιο Σχολείο, τις καταλήψεις, με όλα τους τα επακόλουθα μέσα στο σχολείο, δημιουργείτε μια κατάσταση που δεν αντιστρέφετε, και δεν αντιστρέφετε διότι στις ηλικίες αυτές που είναι τα παιδιά, και μαθαίνουν, και θυμούνται, και επαναλαμβάνουν εύκολα.
Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει μέσα σε ένα σχολείο που είναι σε κατάληψη, και το σημαντικότερο πως αυτοί που την κάνουν μαθαίνουν από πρώτο χέρι πως τίποτα δεν αξίζει παραπάνω από το εγώ τους, πως όποιος καταστρέφει δεν έχει συνέπειες, πως όποιος ακούει, υπακούει στο κόμμα, αύριο θα έχει μια θέση στον Παράδεισο σας.
Άθλιοι, σε τι διαφέρει ένα παιδί που καταστρέφει και κλείνει το σχολείο του, το σχολείο που είναι η μόνη του ελπίδα, από ένα άλλο παιδί που το έχουν αφιονίσει κάποιοι άλλοι πως αν σκοτωθεί για τον Αλλάχ θα πάει στον Παράδεισο όπου αν είναι αγόρι το περιμένουν 50 παρθένες για τα σχετικά, και ζώνετε με εκρηκτικά και γίνετε χίλια κομμάτια;
Άθλιοι, έχετε υπολογίσει πόσα παιδιά, όχι βεβαίως από τα Ιδιωτικά Σχολεία, αλλά από τα Δημόσια Σχολεία, μαθαίνουν τα ναρκωτικά μέσα σε μια κατάληψη;
Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά πως οι μισοί μαθητές και φοιτητές είναι εναντίων των άλλων, δέρνονται, προπηλακίζονται, με το έτσι θέλω και τον τσαμπουκά παίρνουν τις γενικές συνελεύσεις, για να ψηφίσει μια μειοψηφία τελικά την κατάληψη ή το κλείσιμο της Σχολής.
Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά ότι ακόμη και σε Δημόσια Γυμνάσια, δηλαδή σε παιδιά 13,14,15, χρόνων υπάρχει μεταξύ τους κλίμα τρομοκρατίας, και τρομοκράτες είναι αυτοί που εσείς έχετε αφιονίσει, αυτοί που τους έχετε μάθει τον ωχαδερφισμό, τους τάζετε τον Παράδεισο σας, και αυτοί με την σειρά τους με την βία, την ωμή βία, προσπαθούν να τον επιβάλουν στους υπόλοιπους.

Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά πως έχετε με το μέρος σας μια μεγάλη μερίδα εκπαιδευτικών, και τους εκμεταλλεύεστε για τους σκοπούς σας, και πολλοί από αυτούς σας αποδέχονται γιατί τους βολεύει το κλείσιμο του Σχολείου, και σας αποδέχεται ένα άλλο μεγάλο μέρος από αυτούς γιατί δεν είναι εκπαιδευτικοί, δεν ήθελαν να είναι εκπαιδευτικοί, βρέθηκαν σε λάθος μέρος, και τώρα όποιος τους χαϊδέψει τα αυτιά είναι και ο σωτήρας τους, γιατί τους έδωσε μια ευκαιρία να κάνουν κάτι διαφορετικό, να γίνουν αυτοί οι οδοστρωτήρες που θα ισοπεδώσει αυτό που τόσα χρόνια τους καταπίεσε, τους βασάνισε, τους εμπόδισε να γίνουν κάτι διαφορετικό, Το Σχολείο τους. Μα αν είχαν τα κότσια να γίνουν αυτό το διαφορετικό ας έφευγαν! Όμως δεν έφυγαν, βολεύτηκαν….. γιατί η Ελευθερία θέλει και Τόλμη και Αρετή.
Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά πως μια μερίδα δικών σας εκπαιδευτικών σπρώχνει, ενθαρρύνει, τις καταλήψεις και μαζί με αυτές και τις συνέπειες τους, και όμως αυτοί οι καθηγητές ονομάζονται από εσάς, πρωτοπόροι και λαϊκοί αγωνιστές, γιατί αυτό σας βολεύει, γιατί ένα μέρος από τα παιδιά, και τους φοιτητές, έστω και από χαβαλέ θα βγει στους δρόμους, και αυτό μπορεί να μην έχει επίπτωση στο Σχολείο που έτσι και αλλιώς είναι κλειστό, έχει όμως επίπτωση στην μαζικότητα που εσείς θέλετε να δείξετε στους δρόμους για κομματικούς λόγους.
Άθλιοι ξέρετε πολύ καλά πόσοι και πόσοι γονείς έχουν κάμει φοβερές οικονομικές περικοπές στα σπίτια τους για να τα βγάλουν πέρα με ένα ή και δυο παιδιά που σπουδάζουν σε μια άλλη πόλη και πολλές φορές διαφορετική, όμως εσείς δεν διστάζετε να τους πείτε πως οι κοινωνικοί αγώνες έχουν και συνέπειες που τις επωμιζόμαστε όλοι μας, εσείς ποιες συνέπειες επωμίζεστε; το μπλα, μπλα μπλα ;
Άθλιοι, ξέρετε πόσο επώδυνο είναι να παρατείνετε αυτή η οικονομική αιμορραγία σε ένα νοικοκυριό; Ποιο προγραμματισμό μπορεί να κάνει μια οικογένεια όταν από εκεί που υπολόγιζε ότι σε, χ, διάστημα θα απαλλασσόταν από αυτά τα έξοδα, και μετά της ξημερώνουν και άλλες υποχρεώσεις; Αυτά βέβαια δεν αφορούν οικογένειες που δεν προβληματίζονται τι να κάνουν με τα παιδιά τους, αλλά τις οικογένειες εκείνες που προσπαθούν να ανοίξουν μια τρύπα στα σύννεφα που τους έχουν πλακώσει μήπως και τους δει ο ήλιος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΔΟΣΙΛΟΓΕ. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ . ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΛΗΣΤΟΠΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΚΟΛΠΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΛΗ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ;ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΊΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΤΟ 46-49 Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΧΟΤΖΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΑ ΜΥΞΟΜΑΡΞΙΣΤΑΚΙΑ. ΦΤΟΥΣΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΙΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΓΚΑ ΚΕ ΜΠΕ ΠΟΝΗΡΙΕΣ.

Mr Leveguras said είπε...

Ρε Ανώνυμε των 11.24 πμ

Ο Πρέζας τα ξέρει καλά ολα αυτα που του γράφεις

"αφού καλά το ξέρεις
πως η δουλειά του είναι αυτή . . "

Τι θέλεις τώρα κι εσύ να το κλείσει το μαγαζί?
άσε να πουλήσει κανενα λάχανο κι' αυτός

Ανώνυμος είπε...

Εντάξυ πάλι...

Αλλά γιατί αυτοί οι κουκουλοφόροι με τις πολιτικές ενδυμασίες,τις κουκούλες και τους λοστούς είναι "φασίστες" και όχι ασφαλίτες; Τί είναι αυτό που τους καθιστά κάτι τέτοιο;


Επίσης,κουκούλες και ζημιές φοράνε και κάνουνε οι προβοκάτορες ή οι αγανακτισκένοι πιτσιρικάδες και διάφοροι αναρχικοί,όπου αμφότεροι φοράνε κουκούλες για να μην τους αναγνωρίζει η αστυνομία και κάνουν ζημιές λόγω οργής;

Τι είναι τελικά; Εντεταλμένοι προβοκάτορες ή οργισμένοι άνθρωποι;

Οι διάφορες "προοδευτικές" συλλογικότητες και προσωπικότητες χρησιμοποιούν ταυτοχρόνως και παραλλήλως και τα δύο επιχειρήματα,χωρίς να υπάρχει ένα μέτρο ισορροπίας ανάμεσα στα δύο επιχειρήματα,αλλά...σαν να ζούμε ταυτοχρόνως σε δύο παραλλήλους κόσμους,χρησιμοποιούνε ΠΟΤΕ ΤΟ ΈΝΑ και ΠΟΤΕ ΤΟ ΆΛΛΟ επιχείρημα και...δημιουργείται μια σύγχιση γύρω απο την αλήθεια!


Τελικά τί είναι; Καλυμμένοι αναρχικοί και οργισμένοι πιτσιρικάδες ή εντεταλμένοι προβοκάτορες;


Αν υπάρχουν και οι δύο περιπτώσεις πείτε μας να το ξέρουμε!

Όχι όμως τη μία στιγμή να λέτε για προβοκάτορες και την άλλη για οργισμένους νέους! Λες και απευθύνεστε στο ίδιο κοινό όπου κάθε άτομο ζει ταυτοχρόνως σε δύο διαφορετικούς κόσμους,όπου στον έναν πληροφορείται για προβοκάτορες και στον άλλον για οργισμένους νέους!


Ακόμη και η παράνοια έχει τα όρια της μπροστά σε αυτόν τον παρανοϊκό παραλογισμό!!!


Ή υπάρχουν και κουκουλοφόροι καλοπροαίρετοι και κουκουλοφόροι προβοκάτορες ή τελικα...αποφασίστε ένα απο τα δυο. Όχι να υποστηρίζεται και τα δύο "αγνωόντας" επιδεικτικά την ύπαρξη του ενός την ώρα που αναφέρεστε στο άλλο και...τούμπαλιν!

Στο τέλος όταν υπερασπίζονται μερικοί τους κουκουλοφόρους που κάνουν ζημιές θα μας δώσουν την εντύπωση ότι υπερασπίζονται τους...προβοκάτορες!