Πέμπτη, Δεκεμβρίου 18, 2008

ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ...ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ...ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ...(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Μαθητές δέχθηκαν πυρά έξω από το 1ο Λύκειο Περιστερίου από άγνωστο δράστη. Η σφαίρα σφηνώθηκε στον καρπό ενός μαθητή της β' Λυκείου που αυτήν την ώρα βρίσκεται στο χειρουργείο. Συμμαθητές του αναφέρουν ότι υπήρξε
και δεύτερος πυροβολισμός λίγη ώρα αργότερα.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11:00 το βράδυ της Τετάρτης, σε πεζόδρομο κοντά στο 1ο Λύκειο Περιστερίου, στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου και Εθν.Αντιστάσεως, όπου 11 μαθητές συζητούσαν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Ξαφνικά μια σφαίρα σφηνώθηκε στο δεξί καρπό ενός εκ των μαθητών. Το παιδί, μέλος του 15μελούς του σχολείου, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, εκτός κινδύνου, όπου χειρουργείται αυτήν την ώρα.

Το παιδι ηταν μελος της ΚΝΕ
και προετοιμαζε την σημερινη πορεια.


Σημειώνεται ότι ο μαθητής είναι γιος
του συνδικαλιστή της ΔΟΕ, Κωνσταντίνου Παπλωματά.


Η υποθεση ειναι σε πληρη εξελιση...
Προς το παρον ερευνουνται ολες οι κατευθυνσεις...

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΠΡΕΖΑ TV
18-12-2008

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΥΚΟ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΣΥΚΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΘΟΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ??ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΟ ΜΕ ΚΤΗΝΩΔΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΚΑΒΛΩΣΕ..ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ..ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΘΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ.ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΙ..ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.ΠΡΕΖΑ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΡΕΥΝΑ???Η ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ???

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΕΖΑΣ..ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ..ΡΕ ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΕΓΩ ΘΑ ΑΡΑΞΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΩ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ..ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΜΑΣ????

Ανώνυμος είπε...

preza, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΙΧΝΟΣ ΚΑΛΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΑΜ Β'. ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΤΟ ΒΛΟΓΚ taxalia ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Okay.Το διαβασα και το ακουσα.Σταματηστε τα spam σχολια.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε preza μην μιλάς σε παρακαλώ στον πληθυντικό , ένας μαλάκας είναι με πολλά post....

Και μετά την προτροπή του μαλάκα να διαβάσεις το ακροδεξίο λαγούμι taxalia που μας καλημερίζει με τις ευχές του ανύπαρκτου πλέον (ευτυχώς!!) Παπαθεμελή, και αφού διαβάσουμε τις αναλύσεις της ΕΑΜ Β' ή ΕΑΜ Γ' 'η ΕΑΜ Ω', ας διαβάσουμε και τις απόψεις του Παπαδόπουλου του Πατακού του Ιωαννίδη και άλλων ανθρωποειδών...

κούνια που σας κούναγε ανθρωπάκια....ονομάσατε και κόμμα την παρέα των 5-6 κόπρων της Θεσσαλονίκης...(καημένη πόλη πως σε καταντήσανε οι Κούβελες,Κοσμόπουλοι,Άνθιμοι,Παπαθεμελήδες,
Παπαγεωργόπουλοι,Ψωμιάδηδες...σαν τσίρκο με τέρατα )

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ. ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΙΔΙΑ ΠΑΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΚΑΙ Η ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΥΝΘΗΜΑ‘ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ’. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΡΕ ΚΟΛΩΒΑΡΕΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ… ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΦΘΟΝΕΙΤΕ. ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΕΑΝ ΉΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑΤΕ ΠΟΡΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ‘ΠΗΔΑΓΑΤΕ’ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΝ ΓΕΛΟΙΟΙ. ΑΝΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ (ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ή αλλιώς τα γνωστά παπατζήδικά κόλπα των ακροδεξιών νοσταλγών της χούντας...
Πάρτε το χαμπάρι οι πιο πολλοί απο εσάς είναι πεθαμένοι (λόγω ηλικίας) , εσείς τα νεογνά τους (που βγήκατε απο τα Χρυσά Αυγά σας) μόνο για να κάνετε μαγκιές σε κανέναν φουκαρά μετανάστη είστε ικανοί...(άντε και που και που λίγη μαγκιά πίσω απο την ασφάλεια του πληκτρολογίου)

Ανώνυμος είπε...

"Το πρώτο πράγμα που προτείνει στους Έλληνες είναι να μαζέψουν τα παιδιά τους από τους δρόμους. Να πάψουν να δίνουν στους προβοκάτορες "πλάτες", για να ενεργούν. Από εκεί και πέρα ο ίδιος ο λαός να μείνει στα σπίτια του. Να αγκαλιάσει με μεγάλη αγάπη τους μετανάστες, γιατί είναι λάθος τα θύματα να εχθρεύονται θύματα και να δίνουν "όπλα" στους προβοκάτορες. Πρέπει πάση θυσία να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε "άκαυστη" ζώνη. Δεν πρέπει οι Έλληνες να αντιδρούν ό,τι κι αν συμβαίνει όσο κι αν προκαλούνται. Να μην ανταποκρίνονται σε κανένα αγωνιστικό κάλεσμα, όσο λογικό κι αποδοτικό κι αν παρουσιάζεται. Να αντέξουν μέχρι και την πείνα. Γιατί; Γιατί η σημερινή κατάσταση δεν μπορεί να πάει μακριά. Είναι θέμα λίγων μηνών να ξεκινήσουν τα φαινόμενα κατάρρευσης της Νέας Τάξης. Αυτό είναι το ζητούμενο. Να αντέξουν οι Έλληνες, μέχρι να καταρρεύσουν κάποιοι άλλοι λαοί. Να στερηθούν, μέχρι να βγουν στους "δρόμους" της αντίδρασης αυτοί οι οποίοι δεν έχουν μάθει να στερούνται."
αυτό λέει ο ΕΑΜ Ο Β'
ΓΑΜΉΣΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ!
ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΑΧΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΗΣΕΙ Ο ΕΑΜ Ο Β'

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο Π.ΤΡΑΪΑΝΟΥ. ΕΣΥ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΣ ΜΙΑ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΝΟΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ. ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ!

Ανώνυμος είπε...

Να πάει στην αστυνομία να εξιχνιάσουν την υπόθεση οι μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12:43 μμ το διάβασες μέχρι το τέλος? δεν απομόνωσα ένα κομμάτι του, την κατακλείδα του πήρα,
αυτό που προτείνει.
αλλά και όλο το κείμενο του αυτό λέει,
ότι το μόνο όπλο του λαού είναι η ψήφος
παπάρια δηλαδή
με την ψήφο μας βγάζουμε τους κλέφτες τόσα χρόνια, γιατί μόνο ένας "αριστερός" δεν καταλαβαίνει ότι ο λαός συνειδητοποιεί τους συμάχους και τους εχθρούς του.
μόνο στον δρόμο και στον αγώνα καταλαβαίνει πως η δύναμή του είναι η αδιαμεσόλαβητη δικιά του δράση
κατάλαβες τώρα ότι δεν είναι αριστερός αλλά μετεμφιεσμένος φασιστας?

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ στους δρόμους, ε?

ΑΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ολοι στους στους δρόμους, θα σας παρουμε παραμάζωμα ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

κύριε Atiaristera
σε ενημερώνω με μεγάλη χαρά ότι υπάρχει λέξη για το "αντοαριστερα", λέγεται "δεξιά"....

μην κατέβεις να μας πάρεις παραμάζωμα σε παρακαλώ....

(μετάφραση. θα μας κλάσεις τα αρχίδια φασιστάκο, βγες σε κανένα μπαλκόνι με το όπλο της μάνας σου και ρίξε καμιά μπαλωθιά σε κανένα 15 χρονο να ξεχαρμανιάσεις, και άσε τους δρόμους, δεν είναι για εσένα....)