Κυριακή, Δεκεμβρίου 14, 2008

ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ...ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ....

Η Ελληνικη Κυβερνηση,
αντι να δωσει χρηματα,
για να φτιαχτει μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα,
τη βιβλιοθηκη της νομικης που καηκε
στα επεισοδια της προηγουμενης εβδομαδας,

επειδη οι ανεγκεφαλοι υπευθυνοι,
δεν μπορεσαν να προλαβουν το κακο,
δινει χρηματα στα ΜΜΕ,
για να διαφημισουν την βιβλιοθηκη της Βουλης,
που μετα απο τοσα χρονια,
αξιωθηκαν να φτιαξουν...
Αφου δεν αφησαν να καει
και η Εθνικη Βιβλιοθηκη της Ελλαδος
και να γελαει μετα ολοκληρος ο πλανητης
με την παρτη μας,παλι καλα...


ΠΡΕΖΑ TV
14-12-2008

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα να μη δώσουν...ας μην την έκαιγαν οι βάνδαλοι. Να τ'αφήσουν έτσι να ρημάξουν, τέτοιο κόσμο γουστάρουν τα πιθήκια, τέτοιο να έχουν.
Αηδία πια, τα σπάνε και μετά κλαιγόμαστε γιατι δε (ξανά)δίνουν λεφτά να τα φτιάξουν...για να τα ξανασπάσουν !
Να δώσουν τα λεφτά μπας και γίνει κανά νοσοκομείο καμμιά φυλακή για να πηγαίνουν τα "θύματα" της κρατικής βίας. Πολύ V for Vendetta βλέπουν οι Έλληνες !

Ανώνυμος είπε...

Τα λεφτά αυτά είναι της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όπως αναφέρει και η αφίσα, τα έργα αυτά χρηματοδοτήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και μέσα στις υποχρεώσεις ολοκλήρωσης των έργων, περιλαμβάνεται και η δημοσιοποίηση. Η ίδια η κυβέρνηση με την μη χρηματοδότηση των βιβλιοθηκών (τώρα που τελειώνει η χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλ. τέλος του 2008) αυτό που κάνει είναι να ακυρώνει ότι έγινε τα τελευταία 10 χρόνια στον τομέα των βιβλιοθηκών, με συνέπεια να αρχίσουν να υπολειτουργούν και πάλι οι βιβλιοθήκες και να βγουν στην ανεργία περίπου 500 βιβλιοθηκονόμοι.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το http://symvasiouxoi-lib.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΤΣΙΠΡΑ. ΣΕ ΚΩΛΛΩΣΑΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ; ΟΧΙ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ. ΦΥΓΕ. ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ. ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΘΟΥΜΕ ΔΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ.

Οι κινητοποιήσεις της νεολαίας «δεν είναι δυνατόν να συκοφαντηθούν από τη δράση μιας μειοψηφίας που επιδίδεται σε καταστροφικές τακτικές» δήλωσε την Κυριακή ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι ΣΥΝ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν ιδεολογικό μέτωπο με τους κουκουλοφόρους. Ο Αλ.Τσίπρας ζήτησε εκλογές, παρουσιάζοντας προτάσεις του κόμματος για αλλαγές.

Σε ερωτήσεις που δέχθηκε για το θέμα των κουκουλοφόρων κατά την έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Κυριακή, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι «η πρακτική της βίας όσο κι αν σε μεγάλο βαθμό προκαλείται από την κρατική βία και την κρατική καταστολή, είναι μια πρακτική η οποία δεν μπορεί να οδηγήσει πουθενά».

«Η βία γεννά τη βία. Σε τελική ανάλυση χαμένοι είναι οι αγώνες και το νεολαιίστικο κίνημα» δήλωσε.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxx...
preza ginesai grafikos!!!!

ftaine oi mpatsoi pou den prolavan na th svhsoun re papara oi ta malakismena pou thn ekapsan???