Πέμπτη, Δεκεμβρίου 18, 2008

ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ.ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΑ ΜΠΑΤΣΟΥ

Εξοστρακισμο δειχνει
η βαλιστικη εξεταση της σφαιρας,
που κοστισε τη ζωη στον 15χρονο
Αλεξανδρο Γρηγοροπουλο,
το βραδυ του Σαββατου 6 Δεκεμβριου 2008,
ο οποιος επεσε νεκρος,
δεχομενος τα πυρα Αστυνομου...

Πανω στη σφαιρα μαλιστα
οπως αναφερεται βρεθηκαν σοβας ή τσιμεντο.


Ολα τα παραπανω ομως,δεν αναιρουν το γεγονος
οτι ενας μπατσος,εβγαλε οπλο
εναντιον μικρου παιδιου,
ενω δεν βρισκονταν σε κινδυνο...
μονο και μονο για να επιβεβαιωσει
το ειναι του
και τη δυναμη που κραταγε στα χερια του.


Οτι συμπερασματα και να βγαλουν απο εδω και περα
οι διαφοροι τεχνικοι,ειδικοι,δημοσιογραφοι κτλ...
ενα πραγμα δεν αλλαζει στις συνειδησεις κανενος.


Ο Αλεξανδρος Γρηγοροπουλος,
ειναι νεκρος,απο σφαιρα μπατσου.


ΠΡΕΖΑ TV
18-12-2008

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τώρα θα περιμένουμε την τοξικολογική εξέταση του άτυχου μικρού.
Για να δούμε τη θα βγάλει????

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ελεος.Ολες καθαρες εχουν βγει.ελεος

Ανώνυμος είπε...

Άρα, πρέζα, ο ειδ. φρουρός δεν είναι ο δολοφόνος-τέρας που σκόπευσε και σκότωσε ΕΝ ΨΥΧΡΩ και ΜΕ ΕΥΘΕΙΑ ΒΟΛΗ τον άτυχο Αλέξη όπως οι διάφοροι μάρτυρες,τα ΜΜΕ και φυσικά εσύ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ επι 13 ημέρες τώρα.

Ανώνυμος είπε...

φυσικα και ειναι δολοφονος-τερας ο ειδικος φρουρος αφου σκοπευσε προς την μερια των παιδιων. και φυσικα εχουμε καθε λογο να αμφισβητουμε μια βαλιστικη η οποια εκανε τοσο καιρο να βγει και η οποια φανηκε απο την αρχη πως πηγαινε για αλλοιωση αποτελεσματος.

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω κατι?? Δεν ειχαν βάλει και ειδικό οι γονεις του Αλέξανδρου?

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Οχι μονο ειναι τερας....αλλα ενα αποβρασμα σκετο.
Απο τη στιγμη που βγαζεις οπλο εναντιων παιδιων...εισαι κρετινος μεχρι εκει που δεν παει.

Ανώνυμος είπε...

Preza ksekina tora na ta kanis gargares..
h "epanastasi" poy itheles pire tarxidia mas telika.
h sfaira eksostrakistike ,
o koygias de dolofonithike
oi poreies kai oi sigentrosis poy zitages itan gia to tipota.
de se xalase bebea..
ante svine minimata tora,se simferi..

Ανώνυμος είπε...

ANONIME POUTSOFASISTAKI GAMO TI MANA SOU TRAVA NA GLIPSIS KANA POUTSAKI MPATSOU POU TOSO KALA KSERIS KE EMATHES STO MPOURDELO TO KATIXITIKO POU PIGENES KE GAMAGAN OLOI I PAPADES TIN IKOGENIA SOU GOMPLEKSIKE KAKOMIRI E KAKOMIRI VLAKA VLAKA.
ANONIMOS 2

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 350 τι σου φταιει η μανα του ανθρωπου. τον χαρακτηριζεις πουτσοφασιστακι; έχει μεγαλη μαλλον.
κρυφε μου ατακτούλι ασε τον ερωτα να βγει όλο για αιμομιξιες μιλας εκ πειρας.

Ανώνυμος είπε...

Τι εχεις να πεις τωρα πρεζα ?
Ολοι οσοι φωναζαμε οτι η σφαιρα εξοστρακιστηκε και σκοτωσε τον αναρχικο, ειχαμε δικιο. Ηταν ατυχημα.Ο αστυνομικος δεν πρεπει να παει φυλακη, εκανε το καθηκον του οπως οριζει ο νομος.
Που ειναι τωρα ολοι οι ψευτομαρτυρες που εβγαιναν στα καναλια και κραυγαζαν οτι ο αστυνομικος πυροβολησε απ'ευθειας στον αναρχικο ?
Που ειναι ολες αυτες οι λουγκρες τωρα ?? μηπως τις γαμαει ο Πυρρος ?
κοπροσκυλα..

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Τι εχω να πω ρε vagner???
Οτι απο την στιγμη που εβγαλε οπλο χωρις να κινδυνευει εναντιον παιδιου,πρεπει να σαπισει στη φυλακη.
Αυτο εχω να πω.

SteWIE είπε...

Vagner τραβα γαμησου ρε μομολο. Καθηκον του ειναι να βγαλει το οπλο και να αυτοκτονησει ο μπαστουνοβλαχος ο δολοφονος.

panos είπε...

Λοιπον το πορισμα το βγαλανε μπατσοεπιστημονες....δεν προκειτε να ψηθουμε πλεον και επιτα για μαλακες μας περνανε...? τι στο καλο μια βαληστικη βγαινει μεσα σε λιγες ωρες και αυτη εκανε ενα σωρο ημερες,,,σφυγομετρουσανε εαν πρεπει να πουν την αληθεια η οχι.Βλεποντας τα πραγματα οτι δεν τους βγαινουν μας πλασαρανε το παραμυθι αλλα δεν προκειτε να τους πιστεψει κανεις μας...Τελος τα ψεματα ρεεε,,,,ΜΕΤΡΑΤΕ ΩΡΕΣ ΡΕΕ... και τι στο καλο θελουν οι μπατσοι επιτελους ,,,,,ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΕΛΟΣ ΨΕΥΤΟΠΑΛΗΚΑΡΑΔΕς ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑς ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ..ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ...ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΘΟΩΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ,,,,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΛΑΒΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ........

panos είπε...

ΝΑΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ....ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ Η ΟΧΙ.ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ.........

panos είπε...

VAGNER κανε γαργαρα ,,,δεν πειθεις ΚΑΝΕΝΑ....ΠΑΡΑΠΑΙΕΙΣ ΠΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ.....ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΕΜΙΕ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ,,,,,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ AKOMH ΦΑΣΙΣΤΑΣ....AΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ???

Ανώνυμος είπε...

Ρε δε φτάνει που είστε βλήματα και φασίστες είστε και γιωτάδες. Και όπλο και σφαίρες, όπως και όλα τα άλλα, μόνο στη τηλεόραση τα 'χετε δει.

Η σφαίρα κάτι "έγλειψε", δεν άλλαξε πορεία. Πως ρίχνατε το βοτσαλάκι, και έκανε πλιτς πλιτς στη θάλασσα, στη παραλία που παριστάνατε με τα κουβαδάκια σας τον καουμπόη όταν οι άλλοι πήγαιναν φαντάροι? Έτσι ακριβώς. Ο μπάτσος πυροβόλησε τα παιδιά και πέτυχε τα παιδιά. Άμα πετύχαινε από εξοστρακισμό καμιά σκατόγρια σαν εσάς σε κάνα μπαλκόνι θα 'χε κάνει το καθήκον του.

panos είπε...

Ορισμενοι ορισμενοι,,εχουν γευτει την πουτσα του Πυρου και μαλλον τους αρεσε πολυ για να την προτεινουν και σε αλους...αχαχαα.......ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΡΕΕΕΕ..........ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ....ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΗΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ......ΑΧΑΑΑ..

panos είπε...

ΠΡΕΖΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΗ ΜΑΣΑΣ....ΟΣΟ ΧΑΝΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΤΑ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ,,,ΤΟΣΟ ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ,,,,,,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

apati είπε...

egw padws den pisteyw oti exostakistike...kai oloi edw mesa pou lete olo paparies eiste malakes...koblexikoi k vlakes!!!POIO KATHIKON TOU EKANE RE anonyme o eidikos frouros???hmarton!!!vlakas eisai k mono pou to les!

Ανώνυμος είπε...

egw exw tis amfivolies m akoma gia ti valistiki.......To swsto einai na pe8anei k o mpatsos apo exostrakismo

Ανώνυμος είπε...

φιλε πρεζα,
σιγουρα ο θανατος ενος παιδιου ειναι τραγικο γεγονος, δε χωραει αμφιβολια, σαφως και ο αστυνομικος εκανε μαλακια που τραβηξε το οπλο απεναντι σε παιδακια. Τα οποια ειναι τσογλανακια , δεν υπαρχει αμφιβολια κατα την αποψη μου και αξιζαν ενα ψιλο μπερτακι. αλλα ο νομος αναφερει οτι σε περιπτωση απειλης ο αστ. νομιμοποιειται να τραβηξει και να χρησιμοποιησει οπλο.
αυτο λεει ο νομος, τωρα αν ειναι σωστο ή λαθος αυτο ειναι αλλο θεμα. για μενα ειναι λαθος, αλλα δεν αποφασιζω εγω. παντως , πρεπει να διερευνηθουν και τα ακριβη στοιχεια του συμβαντος. αν πραγματι εριξε ευθεια βολη να τον γαμησουν στη φυλακη και να σαπισει ή να τον καθαρισουν επι τοπου το πουστη.αλλα απο τα μεχρι τωρα στοιχεια, φαινεται οτι πυροβολησε για εκφοβισμο στον αερα.
αλλα οχι και να καιγεται η χωρα τοσες μερες τωρα ...γαμω το κερατο μου δηλ. σταματηστε να σπατε, και να καιτε, το πηραμε το μηνυμα, τι αλλο δηλ..??
δηλ. εσυ ποιος βλεπεις οτι ειναι ο στοχος των αναρχικων ?? τι θελουν να πετυχουν ? εξηγησε το μου αν θελεις και μπορει να συμφωνησω μαζι σου..
δε με ξερεις φυσικα, αλλα απο τα 12 μου εχω διανυσει πολλες δεκαδες χιλιομετρα σε πορειες σε ολη τη βορεια ελλαδα. ειρηνικες ομως πορειες, με συνθηματα και παλμο. οχι βιαιοτητες, αυτα ειναι καινουργια χουγια ή κουγια , οπως θελεις παρτο. γι αυτο εχω σαλταρει με τα κωλοπαιδα και με σενα φυσικα.
θα ηθελα πολυ να καναμε μια συζητηση με σενα και πολλους απο εδω μεσα , face to face. Θελω να " αντιμετωπισω " τους πιο σκληροπυρηνικους να ακουσω τι εχουν να πουνε .ουσιαστικα ολοι αγωνιστες ειμαστε και παλευουμε για ενα καλυτερο αυριο. απλα εσεις το κανετε με πολυ λαθος τροπο και τη πληρωνει ο λαος, οχι η εκαστοτε εξουσια..Ισως ειναι και η ηλικια τετοια, ισως να μεγαλωσα και εγω λιγο παραπανω και να ¨αραξα" στο καναπε μου, και στα δανεια μου..
Αν θελεις σε παρακαλω μη δημοσιευσεις το mail μου, σε σενα ηθελα πω 2 λογια φιλικα, Μπορει να σε κραζω τις πιο πολλες φορες , αλλα ξερω οτι εισαι αγωνιστης και πιστος στην ιδεολογια σου και το σεβομαι αυτο.
Πρεπει να συνεχισεις να κανεις οτι κανεις, αν κ φιλε μου για την ωρα διαφωνω ριζικα στο 80% των αποψεων σου, υπαρχουν φορες που θελω να σπασω το pc μου απ άυτα που διαβαζω.
Δε πειραζει η πολυφωνια ειναι ενδειξη δημοκρατιας
Φιλικα Βαγγελης..