Τρίτη, Δεκεμβρίου 09, 2008

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ...Η ΨΑΛΙΔΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ...ΑΘΑΝΑΤΗ ΔΕΞΙΑ...

Αφηνουμε την Αθηνα και τη Θεσσαλονικη
να γινουν μπουρδελο...
αγανακτουν οι πολιτες ολοκληρης της χωρας...
και ετσι κερδιζουμε ξανα την εμπιστοσυνη τους...

Μια χαρα τακτικη...

ΠΡΕΖΑ TV
9-12-2008

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ούτε ένα σχόλιο για τις ευθύνες της κυβέρνησης η Αλέκα Παπαρήγα!Βγήκε και έκραξε τον ΣΥΡΙΖΑ! Μικροκομματικές και ψηφοθηρικές σκοπιμότητες του ΚΚΕ! Αίσχος και αηδία! Ντροπή σας βρωμιάρηδες! Ντροπή σας!Τρέμετε μη δεν μπείτε στη βουλή και χάσετε τους παχυλούς μισθούς σας. Σκατά στους τάφους σας!Σας σιχαθήκαμε όλους! Δεν διαφέρετε καθόλου από αυτούς που μας γαμάνε. Βολεψάκηδες!
Ουστ!

Ανώνυμος είπε...

Aυτοί που καίγανε τα μαγαζιά των αθώων πολιτών είναι τραμπούκοι της Ασφάλειας. Οι συνάδελφοί τους οι μπάτσοι δεν τους πειράζουν συναδελφική αλληλεγγύη γαρ.

Ανώνυμος είπε...

Οποιος νοημων ανθρωπος ψηφισει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μετα απο ολα αυτα πραγματικα ειναι αξιος της μοιρας του !!!

ΧΘΕΣ ΑΚΟΥΣΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ :

''Μην καλειτε αυτη την περιοδο τα μελοι σας σε πορειες διοτι δυσκολευουν το εργο της αστυνομιας''

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ !!!

ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΣΥΛΟ ΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ?????

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΣΟ ΤΥΦΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ????

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΣΑ ΠΕΙΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΑΡΙ !!

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω...πραγματικά τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν τον εκνευρισμό μου..Όποιοι κι αν είναι αυτοί οι καραγκιόζηδες που ριμάζουν τις περιουσίες των αθώων πολιτών είναι κάφροι.
Δεν μπορώ να δεχτώ πως είναι λογικοί άνθρωποι.Σε όλη την χώρα έχουμε αυτούς τους τυποτένιους και μας ριμάζουν.
Δεν είναι αυτή η λύση.Εμάς πάτε πίσω και όχι την εξουσία...Ελεος είστε όλοι σας.

Ανώνυμος είπε...

Oloi aytoi pou stis poreies fonazoun "I tromokratia den tha perasei" apeythinomenoi pros tous batsous mipos tha eprepe na to apeythinoun pros tous "anarxikous" telika?

Ανώνυμος είπε...

emena pali mou fenete pos merikoi magazatores xeronte pou tous kapsan to magazi giati tha paroun ta lefta apo tin asfalistiki eteria akoma kai gia afta pou den tha poulousan esto kai ta xristougenna me tin akrivia pou iparxi.oute ena mikro meros de tha poulagan apo afta pou kaikan kai tha ta plirothoun tora apo tin asfalistiki. ase pou tha poun kai malakies stous ergazomenous oti pathane zimia ktl. kai nai... mprosta se aftous pou lene malakies gia to paidi pou dolofonithike, oi taraxies ine mia xara (as poume)

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΡΕ ΖΩΟΝ? ΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ? ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΝΑ ΑΣΦΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ? ΠΟΙΟΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ? ΕΔΩ ΤΟ ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ? ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 1:14
το πλαισιο και το sprider εχουν ηδη ζητησει εκατομμυρια ευρω αποζημιωση. αναλογως και αλλοι. αμα δεν ξερεις μη μιλας. εγω κατι ξερω και γιά'αυτο το λεω. και ειδικα για το πλαισιο, εργασιακος μεσαιωνας. μακαρι να μην ειχαν ασφαλεια οι γαμημενοι. (δεν μιλαω για ολους τους μαγαζατορες ελπιζω να καταλαβαινεις)

Ανώνυμος είπε...

Zητησαν αποζημιωση..θα την παρουν ομως;;;

Ανώνυμος είπε...

NA TEΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΠΑΛΙΟ-ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

ax nai oyst apo edo kako palio syriza tzoyz

Ανώνυμος είπε...

"Είμαι μαθητής από το Αρσάκειο Ψυχικού και σήμερα που κάναμε πορεία προς το κέντρο της Αθήνας σε κάποιο σημείο της διαδρομής είδαμε με έναν συμμαθητή μου 2 μελαμψούς αλλοδαπούς οι οποίοι αρχικά στέκονταν στο πεζοδρόμιο και στην συνέχεια εισήλθαν και αυτοί στην πομπή. Καθώς περπατούσαν προς το πλήθος των μαθητών άκουσα τον έναν να λέει

ακριβώς: "Πάμε και εμείς, για να το κάνουμε λίγο μπουρδέλλο".

Πιστεύω πως κανένας από τους συμμαθητές μου δεν έχει τόσο χαμηλό επίπεδο έτσι ώστε να αρχίσει να κλέβει πράγματα απο τα μαγαζιά του κόσμου και ότι κανενός η πρόθεση όταν αρχίσαμε την διαδήλωση δεν ήταν να "τα σπάσουμε" ή να φερθούμε σαν βάνδαλοι. Το ότι είμαστε μαθητές μπορεί να μην μας κάνει άγιους αλλά απέναντι σε ένα παιδί 15 χρονών κανένας μας δεν θα βεβηλώσει το όνομα του με τέτοιο τρόπο.

Καλό ταξίδι Αλέξη..."

Απανταχού "αντιρατσιστές" "προοδευτικοί" ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ;;;;

Ανώνυμος είπε...

anonyme 1:32
fisika tha paroun tin apozimiosi giati provlepete apo ta simbolea tous. de leo gia apozimiosi apo ton 'ipeuthino' kai 'sobaro' karamanli. leo gia apozimiosi apo idiotiki asfalia. ke ksero oti stin asfalistiki exoun ksenerosi me afti tin ekseliksi. diladi na kanoun ti doulia tous.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ

3:08 μμ
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ,
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ.
ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ,ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,ΠΡΕΖΟΝΙΑ,ΑΙΩΝΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

3:09 μμ
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΝΑ ΓΑΜΑΤΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΑΚΑΠΟΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ Η ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΕΖΟ-ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ.ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

3:13 μμ