Πέμπτη, Δεκεμβρίου 18, 2008

ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΕΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕ ΕΜΠΟΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ.Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ...(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Μονο με 5 μηνες καταδικαστηκε
ο πρωην συμβουλος του Πρωθυπουργου
Γιαννης Κεφαλογιαννης,
για υποθεση ναρκωτικων
στην οποια ηταν εμπλεκομενος.

Ο Κεφαλογιαννης,συμφωνα με καταγγελιες αστυνομικων
στην εισαγγελια του Ρεθυμνου,
πολη απο την οποια εκλεγεται ο εν λογω πολιτικος,
είχε ζητήσει από δύο συναδέλφους τους
να «αθωώσουν» έμπορο ναρκωτικών,
με αντάλλαγμα τον διορισμό της συζύγου
του ενός και ευνοϊκή μεταχείριση στο Σώμα
και για τους δύο...

Ειδατε τωρα,ποιοι ειναι οι πολιτικοι εκεινοι,
οι οποιοι βοηθουν τους εμπορους του θανατου
και ποιες ειναι οι ποινες τους;;;


Την ιδια στιγμη που χρηστες ναρκωτικων
καταδικαζονται ως εμποροι...
τα πολιτικα εμπλεκομενα προσωπα
σε υποθεσεις ναρκωτικων,
αθωωνονται με τον πιο προκλητικο τροπο.


Μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα
της Δημοκρατιας μας.


ΠΡΕΖΑ TV
18-12-2008

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και στο κλίμα των ημερών μας διέφυγε ρε παιδιά και η παραkάτω συγκλονιστική είδηση και μαζί οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για το εξέχον αυτό ζήτημα.

"Μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα αποτελεί η κατάκτηση του χρυσού βραβείου Ευρωπαίου Εθελοντή από μια ελληνική εκπομπή.
Το χρυσό βραβείο απονεμήθη, μετά από ψηφοφορία στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, στη Μαρί Κυριακού για την κοινωνική εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ», που προβάλλεται καθημερινά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.
Την εθνική αυτή επιτυχία χαιρέτισαν ο πρωθυπουργός, υπουργοί, αλλά και εκπρόσωποι κομμάτων.

Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε επιστολή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η διάκριση αυτή είναι μία αναγνώριση του έργου που επιτελείται και μέσα από την εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» του ΑΝΤ1, για την προβολή και την προαγωγή του εθελοντικού κινήματος στην χώρα μας. Παρακαλώ, μαζί με τα θερμά συγχαρητήρια, δεχθείτε την ευχή το έργο σας να συνεχίσει και στο μέλλον να εμπνέει στους συμπολίτες μας τα τόσα απαραίτητα στον τόπο μας αισθήματα συμμετοχής και εθελοντισμού».

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤ1, κ. Μίνως Ξ. Κυριακού, φανερά συγκινημένος, δήλωσε μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας: «Δεν έχω λόγια να πω. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα και δεν είναι απλά θέμα του τηλεοπτικού σταθμού. Ο σταθμός το προέβαλε και η Μαρί και η ομάδα της το κέρδισε. Αυτό που έχω να πω είναι συγχαρητήρια, μεγάλα συγχαρητήρια, διότι το να πάρεις πανευρωπαϊκό βραβείο, στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο στο Στρασβούργο, δεν είναι ό,τι και ό,τι. Είναι πολύ δύσκολο. Συγχαρητήρια, δεν έχω να πω πολλά. Είμαι πολύ συγκινημένος».

Και το παράνομο λιμανάκι, και έξω απο την στενή χαριστικά και δηλώσεις πρωθυπουργού και Παπανδρέου! Τα 100 ενωμένα εργοστάσια που ντύνουν την μικρή Μαρί (θα μπορούσαμε να την πούμε και Μαριγούλα) σας ευχαριστούν Μαζί κι ο Λάκης Γαβαλάς, ο βοηθός ενδυματολόγου που κάνει το Μαράκι μας να μοιάζει με το κοριτσάκι με τα σπίρτα, αλλά κι ο πεπειραμένος σκηνοθέτης που οδηγεί σωστά την κάμερα μπροστά στο λαμπερό λιπ γκλος των πολυπόθητων χειλιών της..
Αλλα κι ο Γιωργάκης μεγαλεία!...Τιμημένο ΠΑΣΟΚ! Περιμένουμε πως και πως να μας ξανακυκυβερνήσεις! Όπως μόνον εσύ ξέρεις!!!

Ανώνυμος είπε...

amfivalw an estw kai enas apo emas 8a perimene na timwri8ei paradeigmatika...opote den mou leei kati pleon! mia kourada sto saloni kanei mpam...alla mia kourada mesa sto kazani tou viologikou ka8arismou einai apla 400 gramaria!!!

skatoellada skatodimokratia skatoellines!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?

spyros1000 είπε...

ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ....


ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ 60 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙ....

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ

spyros1000 είπε...

http://infopress-gr.blogspot.com/2008/12/blog-post_6804.html


τι αλλο να πουμε πια για τους πολιτικους μας???????

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ ΤΟΜΑΡΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

"Μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα
της Δημοκρατιας μας."

της ποιας?

Ανώνυμος είπε...

λοιπον αν και γενικα θεωρω τους αστυνομικους γουρουνια δολοφονους, για τους δυο αστυνομικους που ΔΕΝ δεχτηκαν το λαδωμα, και κατήγγειλαν τον κεφαλογιαννη το μονο που εχω να πω ειναι ΜΠΡΑΒΟ και παλι μπραβο. τετοια συμπεριφορα θελουμε απο την αστυνομια και οχι ζαρτινιερες δολοφονιες και πολλά πολλα παρα πολλα αλλα που κανουν

panos είπε...

To πραγμα εχει φτασει στο απροχωρητο,,,,με αυτα και αλλα πολλα καλουδια οι πολιτικοι μας καταφαιραν να ξεσηκωσουν ακομη και τα δωδεκαχρονα.....Και επειτα μας λενε ...μην τα καιτε μην τα σπανετε,,,,,πως θα γινει ρε παιδια αυτο...? μεχρι τωρα αυτο δεν γινοταν ,,εε...? αφηστε μας λοιπον να τους ταρακουνησουμε,,,και οσοι εινα για φυλακη να πανε και οσοι για σπιτια τους ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ..ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ,,,