Σάββατο, Δεκεμβρίου 13, 2008

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓEIΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ;;;;ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ...

Χαρηκαν οι στρατοκαυλοι του Ελληνικου Στρατου
με τις πολιτικες εξελιξεις
που διαδραμματιζονται αυτο το καιρο
στους δρομους ολοκληρης της χωρας
και με το προσχημα οτι ισως οι διαδηλωτες
αφου χτυπανε αστυνομικα τμηματα και Υπουργεια...
ισως να αρχισουν να χτυπανε και στρατοπεδα...
παιρνουν τα μετρα τους για "παν ενδεχομενο"...
με το προσχημα παντα της προστασιας του Στρατου
απο τους γνωστους-αγνωστους...


Πιο συγκεκριμενα,
τα Χουντικα αποβρασματα των Ενοπλων Δυναμεων,
που ερχονται σε στηση
βλεποντας το Καρατζαφερη
να μιλα μεσα στο Κοινοβουλιο,
ξυπνωντας ετσι μεσα τους
το ονειρο και η ελπιδα,οτι παλι με χρονια με καιρους...
παλι δικα τους θα ειναι...
προχωρησαν στις παρακατω πραξεις...


Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Κορίνθου
μοιράστηκαν στους σκοπούς
αβολίδωτες σφαίρες
«και δόθηκε διαταγή πυροβολισμού
διαδηλωτών που θα πλησιάσουν απειλητικά».


Στο στρατόπεδο της Θήβας αξιωματικός
είπε στους στρατιώτες «σας καλώ να μπείτε
στην ψυχολογία των θυμάτων
και θύματα είναι οι καταστηματάρχες
που βλέπουν να χάνονται οι περιουσίες τους».


Στο στρατόπεδο Παλάσκα του Ναυτικού
ζητήθηκε από τους εξοδούχους
να έχουν ανοιχτά τα κινητά
για να επιστρέψουν αν χρειαστεί.


Στην Τρίπολη και στην Κόρινθο
φυλάσσονται στις μονάδες αστυνομικά οχήματα.
Αρμόδια πηγή του υπουργείου Άμυνας
επαναλάμβανε και χθες ότι θέμα λήψης μέτρων
έκτακτης ανάγκης από την κυβέρνηση
ούτε τέθηκε ούτε συζητήθηκε.
Στρατιωτικές πηγές σημείωναν
πάντως με αφορμή ορισμένα
από τα προαναφερθέντα περιστατικά
ότι ο βαθμός έντασης των μέτρων προσδιορίζεται
εν πολλοίς από τους κατά τόπους διοικητές
ή υπεύθυνους ασφαλείας
και την προσωπική αντίληψη
αλλά και το άγχος που νιώθουν
για την εφαρμογή των γενικών διαταγών.


Και τωρα μια ερωτηση...
Ποσα εγγεγραμμενα μελη στις λιστες
της Χρυσης Αυγης και του Λαος,
εχουν διοριστει τα τελευταια 5χρονια
ως μονιμοι στον Ελληνικο Στρατο;;;



ΠΡΕΖΑ TV
13-12-2008

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χούντα ρε νούμερα έχουμε και τώρα ,την χούντα των ΜΜΕ,την χούντα του Κουρή,του τριανταφυλόπουλου,του χατζηνοκολάου,του ευαγγελάτου κλπ φωστήρων .τσιρακίων των καναλαρχών που ταυτόχρονα είναι και εργολίπτες των δημοσίων έργων.
Ο στρατός σας μάρανε και όχι τα κοματόσκυλα που ξεφτιλίζοθν την χώρα ,τους θεσμούς,τους νόμους,την κοινή λογική κλπ

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά τώρα, το ξέρεις κι εσύ ο ίδιος ότι έχεις καταντήσει μια "επαναστατική" Εσπρέσσο αφού λες μισές αλήθειες, ίσα ίσα για να οξύνεις τα πνεύματα..
Ελπίζω τουλάχιστον μόλις περάσει η "τύφλα" της επισκεψιμότητας να κάνεις την αυτοκριτική σου...

Ανώνυμος είπε...

Mou tin spane oloi karavades!!!!!!!!!!!1Einai oloi KAMMENOI...........
TELOS

Ανώνυμος είπε...

Kάτι παραπάνω από τους πολιτικούς θα ξέρει ο Α'ΓΕΕΘΑ !!!
ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ:

ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ (ΠΧ ΚΙΤΡΙΝΟΙ) ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΟΙ ΚΟΛΟΕΒΡΑΙΟΙ- ΗΠΑ ΚΛΠ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΟΛΟΓΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΜΜΕΔΕΣ,ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΤΑΙΝΙΕΣ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΚΛΠ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΡΑΜΠΟ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΛΕΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Η ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΑΡΧΗ- ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ....ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ.
ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΧ ΓΙΑ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΟΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΛΙΤΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΛΗΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΙΝΤΙΜΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΟΕΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ (1%)ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ . ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΑΥΞΗΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ; ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΠΟΥΝ; ΝΑ ΜΗ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ;
ΚΑΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΟΤΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ:«αφού επιτίθενται σε αστυνομικά τμήματα, μπορεί να επιτεθούν και σε εμάς» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΒΛΑΚΩΔΗ ΕΠΙΘΕΣΗ -ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΕ ΜΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΥΛΕΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΟΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ; ΦΥΣΙΚΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΣΜΟΥΣ!!!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΩ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ;!!!!!!

ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΜΕΔΕΣ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΥΛΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΕΟ ΣΤΗ ΑΚΡΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ Η ΕΛΛΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.
ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ... οι στρατιώτες διατάχθηκαν να βρίσκονται παρατεταγμένοι για να προστατεύσουν την πύλη του στρατοπέδου και ενώ μπροστά τους διερχόταν η ειρηνική πορεία των εργαζομένων! ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ (ΑΝ ΕΓΙΝΕ) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ; ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ; ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ Η ΑΡΧΙΖΑΝ ΝΑ ΒΑΦΟΥΝ Η ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΗ ΠΥΛΗ ΔΕΚΑ ΑΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ;

Ε ΟΧΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ.... Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ!!! ΕΙΝΑΙ!!! ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΛΑΝΙΑΡΙΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΦΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ ΤΗ ....

ΝΤΡΟΠΗ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ..ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ και φορτιζουν ιδιατερα αρνητικα το κλιμα... ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΥΠΟΠΤΟ ΚΛΙΜΑ ΛΕΩ ΕΓΩ.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΕΩ ΤΟΥΤΟ:
ΣΙΓΑ ΜΗ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΗΔΑΜΙΝΗΣ ΓΙΑΥΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΟΣ ΣΥΜΠΛΟΚΟΥΛΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.



ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ...
Με γραπτές διαταγές του αρχηγού ΓΕΕΘΑ δόθηκε εντολή να αυξηθούν οι ομάδες φρούρησης και να δοθεί στους σκοπούς μεγαλύτερος αριθμός γεμιστήρων
ΣΕ «ΚΙΤΡΙΝΟ συναγερμό», με την ενεργοποίηση των αυξημένων μέτρων ασφαλείας και φρούρησης που αυτός προβλέπει, βρίσκονται οι στρατιωτικές μονάδες και των τριών Κλάδων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τα μέτρα που ενεργοποιήθηκαν με δύο διαδοχικές γραπτές διαταγές του αρχηγού ΓΕΕΘΑ περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αύξηση των οπλιτών-μελών των Ομάδων Άμεσης Επέμβασης (ΟΜΑΕ) εντός των στρατοπέδων.

ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΛΙΜΑ

«Μπορεί να επιτεθούν και σε εμάς», έλεγε αξιωματικός σε φρουρούς στρατοπέδου

Στους οπλίτες αυτούς έχει δοθεί μεγαλύτερος αριθμός γεμιστήρων! Ταυτόχρονα όμως πολλοί διοικητές ή υπεύθυνοι ασφαλείας φορτίζουν ιδιαίτερα αρνητικά το κλίμα με ενέργειες ή ομιλίες σε στρατευμένους, επιδιώκοντας να δημιουργήσουν συνθήκες αντιπαλότητας με τους διαδηλωτές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αξιωματικός υπηρεσίας μεγάλου στρατοπέδου επιχειρούσε να «ντοπάρει» τους φρουρούς λέγοντας λίγο- πολύ ότι «αφού επιτίθενται σε αστυνομικά τμήματα, μπορεί να επιτεθούν και σε εμάς». Επίσης, ενδεικτική επ΄ αυτού είναι και η καταγγελία σε ανοιχτή επιστολή του Δικτύου Φαντάρων ότι προχθές Τετάρτη στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυπλίου οι στρατιώτες διατάχθηκαν να βρίσκονται παρατεταγμένοι για να προστατεύσουν την πύλη του στρατοπέδου και ενώ μπροστά τους διερχόταν η ειρηνική πορεία των εργαζομένων!

Στρατιωτικές πηγές σπεύδουν να διευκρινίσουν ότι δεν πρόκειται για μέτρα ετοιμότητας αλλά για αυτονόητη, όπως λένε, ένταση των μέτρων ασφαλείας περιμετρικά των στρατιωτικών μονάδων και των πυλών που άρχισαν να ισχύουν από την Κυριακή και κλιμακώθηκαν την Τρίτη με ενεργοποίηση μέρους του «κίτρινου συναγερμού»- τα επόμενα βήματα είναι ο «πορτοκαλί» και εν συνεχεία ο «κόκκινος συναγερμός», που αφορά πλήρη ετοιμότητα. Στο πλαίσιο αυτό, σημειώνουν, δόθηκαν οι προβλεπόμενες οδηγίες στις φρουρές να είναι εξαιρετικά προσεκτικές, να μην απαντούν αν κάποιος τους μιλήσει και να ειδοποιούν τους προϊσταμένους τους και την ΕΛ.ΑΣ. αν δουν κάποια ύποπτη κίνηση έξω από το στρατόπεδο, να ενισχυθούν τα περίπολα, να αυξηθούν οι έφοδοι όλο το 24ωρο κ.ά. Παράλληλα με τα μέτρα φρούρησης έχουν δοθεί οδηγίες να απομακρυνθούν από την περίμετρο των στρατοπέδων, κυρίως αυτών που βρίσκονται μέσα ή στα όρια των πόλεων, οι κάδοι των σκουπιδιών, τυχόν εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα κ.ά. Επίσης με οδηγίες διοικητών έχουν τροποποιηθεί ή ακυρωθεί δρομολόγια στρατιωτικών αυτοκινήτων και λεωφορείων στο κέντρο και στους βασικούς οδικούς άξονες της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων και συνιστάται να αποφεύγονται οι στολές εξόδου.

Εκτακτα μέτρα
Ωστόσο, η ένταση των μέτρων και σε τομείς που δεν αφορούν αμιγώς τη φρούρηση- όπως π.χ. η αύξηση των ομάδων επέμβασης ή η προτροπή να μένει μέσα μεγαλύτερος αριθμός αξιωματικών- έχει προκαλέσει προβληματισμό σε μερίδα ενστόλων που εκφράζουν φόβους μήπως κάποιοι σκέπτονται να εμπλέξουν το στράτευμα σε καθήκοντα «αστυνόμευσης» και «καταστολής».

Αξίζει να αναφερθούν ορισμένα περιστατικά που περιέχονται σε ανοιχτή επιστολή του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων, με την οποία καταγγέλλονται προσπάθειες να τεθεί η χώρα σε έκτακτη ανάγκη με χρήση του στρατού αν υπάρξουν καταλήψεις δημόσιων κτιρίων. Σύμφωνα με το Δίκτυο:

● Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Κορίνθου μοιράστηκαν στους σκοπούς αβολίδωτες σφαίρες «και δόθηκε διαταγή πυροβολισμού διαδηλωτών που θα πλησιάσουν απειλητικά».

● Στο στρατόπεδο της Θήβας αξιωματικός (αναφέρεται το όνομά του) είπε στους στρατιώτες «σας καλώ να μπείτε στην ψυχολογία των θυμάτων και θύματα είναι οι καταστηματάρχες που βλέπουν να χάνονται οι περιουσίες τους».

● Στο στρατόπεδο Παλάσκα του Ναυτικού ζητήθηκε από τους εξοδούχους να έχουν ανοιχτά τα κινητά για να επιστρέψουν αν χρειαστεί.

● Στην Τρίπολη και στην Κόρινθο φυλάσσονται στις μονάδες αστυνομικά οχήματα. Αρμόδια πηγή του υπουργείου Άμυνας επαναλάμβανε και χθες ότι θέμα λήψης μέτρων έκτακτης ανάγκης από την κυβέρνηση ούτε τέθηκε ούτε συζητήθηκε. Στρατιωτικές πηγές σημείωναν πάντως με αφορμή ορισμένα από τα προαναφερθέντα περιστατικά ότι ο βαθμός έντασης των μέτρων προσδιορίζεται εν πολλοίς από τους κατά τόπους διοικητές ή υπεύθυνους ασφαλείας και την προσωπική αντίληψη αλλά και το άγχος που νιώθουν για την εφαρμογή των γενικών διαταγών.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω για κίτρινους ή άλλου χρώματος συναγερμούς, πάντως στο στρατόπεδο της Κορίνθου το καθιερομένο επισκεπτήριο σήμερα γινόταν κανονικά.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Ο ΡΩΣΙΚΟΣ Η Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΑΓΩΓΟ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΙΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

panos είπε...

ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΝΕΤΕ,,,ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΕΠΑΝΟ ΣΤΑ ΣΑΠΙΑ ΘΕΜΕΛΙΑ,,??? ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΑ ΕΠΙΖΥΜΙΑ,,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ,,,,,ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,, ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ...? ΕΦΩΣΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

KALA ETSI?I K-S-E-F-T-I-L-A MAS DN EXEI ORIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E-L-E-O-S!!!ANTE VGALTE K T STRATO N MAS SKOTOSEI OLOUS!!!ETSI ETSI MPRAVO!THA PAME MPROSTA!!LOL LOL LOL!!!!TPT ALLO DN EXO N PO!P-A-G-K-O-S-M-I-O REZILIKI!