Σάββατο, Δεκεμβρίου 13, 2008

ΝΕΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΗΝ REAL NEWS...Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ...ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;;;

"Ο πελατης μου εκανε απλως το καθηκον του"...
ειναι το "δευτερο θυμα της υποθεσης"...

Αλεξης Κουγιας-Real News

Συνεχιζει να προκαλει με τις δηλωσεις του ο Αλεξης Κουγιας,
μια εβδομαδα μετα τη δολοφονια του 15χρονου Αλεξανδρυ Γρηγοροπουλου,απο τα πυρα ειδικου φρουρου
της Ελληνικης Αστυνομιας...


Αλεξη Κουγια προσεχε...
Τα συνθηματα που ακουγονται αυτη τη περιοδο
στις διαδηλωσεις,δεν ειναι και τοσο με το μερος σου...
Ο κοσμος εχει αγριαψει επικινδυνα...

Δηλωσεις του τυπου
"Ηταν θελημα Θεου να πεθανει ο μικρος Αλξανδρος¨
και "εαν επρεπε να πεθανει η οχι,
αυτο θα το κρινει η Ελληνικη Δικαιοσυνη",
δεν λεγονται αυτες τις στιγμες,
ειδικα οταν εχουμε να κανουμε
με τον φονο ενος μικρου παιδιου
που δεν εκανε τιποτε.

Οσο καλος δικηγορος και να εισαι,
αυτα που δηλωνεις τοσο απροκαλυπτα...
απλα..."ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ".


ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ ΡΕ .

ΠΡΕΖΑ TV
13-12-2008

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Ο ΡΩΣΙΚΟΣ Η Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΑΓΩΓΟ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΙΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

α ρε κούγια μαλάκα που δεν έχεις με τι να παίξεις και παίζεις κορώνα γράμματα τη ζωή σου.

staroad είπε...

Οταν ένας άνθρωπος χάσει την ψυχραιμία του και βλάψει κάποιον, ή το αντίθετο όταν η αδιαφορία του βλάψει κάποιον, τότε είναι υπεύθυνος ο ίδιος. Και δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο για τις πράξεις μας, αλλά και για τις σκέψεις μας, αφού με αυτές εκφράζουμε με λέξεις όσα έχουμε στην καρδιά μας.
Ο κ. Κούγιας είναι δικηγόρος του κατηγορούμενου και άρα υπεράσπισή του. Σύμφωνα με τη συνείδησή του ας πράξει.
Εμείς όμως όπως δεν είμαστε δικηγόροι υπεράσπισης, έτσι δεν είμαστε και δικηγόροι κατήγοροι. Δεν αρμόζει να κατακρίνουμε οποιονδήποτε συνάνθρωπο. Αυτό όμως που μπορούμε να κάνουμε είναι να κατακρίνουμε την συγκεκριμένη πράξη. Τα όπλα πρέπει να υπάρχουν για να υπερασπίζονται οι αστυνομικοί τη ζωή τους και να προστατεύουν τους πολίτες από επικίνδυνους ανθρώπους. Ετσι είναι συντεταγμένη η πολιτεία. Εχουμε βάλει τους αστυνομικούς να βάζουν τάξη, ώστε εμείς οι υπόλοιποι να κοιμόμαστε ήσυχα κι όχι με το δάχτυλο στη σκανδάλη, αλλά και γιατί οι νόμοι έχουν δημιουργηθεί από ανθρώπους με σκοπό το κοινό καλό και για να αποφεύγονται οι πράξεις αυτοδικίας.
Δεν είναι δυνατόν όμως να σκοτωθεί ένα παιδί που ούτε δολοφόνος είναι, ούτε όπλο είχε στο χέρι, ούτε επικίνδυνος για τους υπόλοιπους ήταν, αφού κανείς δεν βρέθηκε να πει πως τον θεωρούσε τέτοιον, και να σκοτωθεί από ένα όργανο του κράτους, που θα έπρεπε να είναι σαφώς πιο έμπειρο όσον αφορά τα όπλα και τη χρήση τους, τους νόμους και την εφαρμογή τους, τις πράξεις βίας και τις συνέπειές τους. Δεν είναι δυνατόν να μην στενάξει ο κόσμος, να μην απογοητευθεί, να μην τρομάξει, να μην διαμαρτυρηθεί. Πρώτοι έκαναν την αρχή οι άνθρωποι με τις κουκούλες, και οι υπόλοιποι συγκινηθήκαμε από την ευαισθησία τους. Μακάρι να είμασταν περισσότερο άξιοι για αντιδράσεις αγάπης απέναντι στο συνάνθρωπό μας, διαμαρτυρίες από όλους τους κοινωνικούς φορείς προστασίας ανηλίκων και τα σχολεία τους καθηγητές και τους μαθητές, τους συλλόγους γυναικών και των μανάδων, μακάρι όλοι αυτοί να είχαμε ξεκουνηθεί από την νιρβάνα μας πολύ πριν γίνουν τα επεισόδια. Αλλά όχι. Εμείς το μυαλό μας το είχαμε και το έχουμε στα μαγαζιά και τις εκπτώσεις, στο φαί και τη διασκέδαση, στο σπίτι μας και στη βολή μας. Μακάρι να είμασταν ανώτεροι στο πνεύμα και να είχαμε προλάβει τους κουκουλοφόρους βγαίνοντας δημόσια να διαμαρτυρηθούμε στην τηλεόραση πρώτοι εμείς, με τους βουλευτές και τους πολιτικούς μας πρώτους και καλύτερους, αντί να τρέχουμε στα γήπεδα και στα μπουζούκια. Καλά είναι κι αυτά αλλά αφού έχουμε τακτοποιήσει πρώτα τα υπόλοιπα πιο σοβαρά θέματα της κοινωνικής μας ζωής.
Είναι επόμενο λοιπόν να συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν. Είναι επόμενο και δεν φταίνε τα παιδιά που βγήκανε στους δρόμους και τα σπάσανε. Εκείνα δοξάζονται τώρα και θα κυκλοφορούν με το κεφάλι ψηλά γιατί έχουν βάλει τα πράγματα στη θέση τους και δεν νιώθουν πια την ενοχή. Εμείς οι υπόλοιποι όμως είμαστε ένοχοι. Ενοχοι αδιαφορίας, γιατί αυτή η αδιαφορία έγινε η αιτία να εξεγερθούν οι νέοι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τολμάμε να τους κατηγορούμε κιόλας υποκρινόμενοι τους αθώους. Το αίσχος λοιπόν είναι δικό μας και όχι δικό τους.
Οσο για τον κ. Κούγια μακάρι να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι δικηγόροι, να του απαντήσουν και να τον αποστομώσουν, τόσο στην τηλεόραση, αφού μέσω της τηλεόρασης ακούστηκαν οι λόγοι του, όσο και στο δικαστήριο το ίδιο, αφού εκεί πρέπει να αποδοθεί πλέον δικαιοσύνη.

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ
Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ (Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ.
ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΑΣ.

mytsoutsou είπε...

ρε πρεζα ελεος με τα παπαγαλακια του liako, βρισκονται σε παραληρημα επειδη αντι να ερθουν οι ΕΛ να τους σωσουν βλεπουν τον ελληνικο λαο να παιρνει την θεση τους, γουσταραν να νιωθουν εξωγηινοι, αν το σκεφτεις ειναι τοσο πολυ εκτος πραγματικοτητας που τους θεωρεις εξωγηινους

Divaynne είπε...

ε τα θέλει ο κώλος του μετά...
να με συμπαθάτε αλλά αυτή η προκλητικότητα πληρώνεται..
τόσες παπαριές που λέει στη σειρά και τον προσλαμβάνουν ακόμα?

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε μάγκα Επαμεινώντα! Γειά σου ρε πατρίδα και γείτονα. Εσύ από την Άγια Παρασκευή κι εγώ από κάτω από το Στρατόπεδο, από τις Εργατικές Κατοικίες! Το ξέρω ότι δεν μπορείς να το διαβάσεις αλλά πιστεύω να στο μεταφέρουν! Ατυχία ρε μάγκα μου με το κωλόπαιδο. Κανονικά έπρεπε να το γαμήσεις και αυτό και εκείνη την πουτάνα την Αρμένισα την μάνα του! Άλλωστε τα μικρά παιδιά αν τα βαρέσεις κλαίνε κι αν τα γαμήσεις θέλουν κι άλλο!
Παρακολουθώ τον οχετό των δημοσιογράφων και των «αυτοπτών μαρτύρων». Ρε φίλε τι να σου πω? Σαν να στην είχανε στημένη και να είχαν και σκηνοθέτη ακόμα! Εκείνος δε ο πατριώτης μας ο σκατόπουστας ο Οικονομέας είναι μέσα στην τρελή χαρά! Δεν θα τον πετύχω στην Καστάνια? Θα τον κάνω να φωνάζει την αστυνομία να τον γλυτώσει! Έχεις μπλέξει παλικάρι μου με όλη την αλητεία αλλά μην κολλάς. Κότες λυράτες είναι όλοι τους! Ευτυχώς υπάρχουν και για σένα Τερτσέτηδες και Πολυζωϊδηδες για να έχεις μια τίμια δίκη και ταυτόχρονα να τρίψουν τα μούτρα των ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΩΝ. Κάποια ποινή θα την βγάλεις αλλά θα είναι μαγκιά να πάρεις όσους περισσότερους «μάρτυρες» μαζί σου. Όσο πιο επώνυμοι τόσο καλύτερα! Στην ψειρού γαμώ την μεγαλοδημοσιογραφία τους!
Θα το στείλω παντού για να μάθεις ότι σε σκεφτόμαστε και σε μετράμε. Ζήτω η λεβεντογέννα Μάνη!

Ανώνυμος είπε...

ti sto dialo, poion exei apo piso kai einai TOSO anetos? edw olokliros dikigorikos sillogos ton exei diagrapsei...o karamanlis ton exei stratologisei?

geevah είπε...

διαβαζω οτι ο κουγιας ειναι καλος δικηγορος..ετυχε στις πορειες να δουμε και συνομιλησουμε με δικηγορους, μεγαλης ηλικιας με χρονια στο επαγγελμα και η αποψη τους για τον "συναδελφο' τους να μην ειναι και η καλυτερη ..ισως ο κουγιας ακριβως επειδη με την δουλεια του δεν καταφερε να τραβηξει την προσοχη του κοσμου ,οπως τοσο πολυ φαινεται να αναζητα, ... κανοντας τις γνωστες προσφυγες στην τηλεοραση , εκδιδωντας την προσωπικη του ζωη και προκαλωντας σουσουρο με τα σχολια του κερδισε τηλεοπτικο χωρο και χρονο για προωθησει τον εαυτο του.. αυτο τον εκανε διασημο και τον προωθησε σαν επαγγελματια και οχι η επι του πρακταιου δουλεια του.. ευχομαι ολοι μας να γινουμε πιο κριτικοι, ευχομαι να μην ξεχασουμε ποτε τι συνεβει αυτες τις μερες και να συνεχισουμε τις ειρηνικες πορειες