Κυριακή, Δεκεμβρίου 28, 2008

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ VIDEO ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΑΣ...



Σε αυτό το βίντεο, καθώς τραβάω την επίθεση των ματ στην νομική ξαφνικά ακούω αριστερά μου φωνές,βρισιές και ήχους σαν από κτυπήματα, γυρνάω και βλέπω 6 ματατζήδες να χτυπούν μια κοπέλα με τις ασπίδες και με κλωτσιές, δυστυχώς δεν με άφησαν να τραβήξω ήρθε ένας και έβαλε το κωλόχερο του στην κάμερα και μετά με ψέκαζε με ένα σπρευ - σωριάστηκα κάτω, κάηκαν τα σωθικά μου - ευτυχώς με βοήθησαν περαστικοί......

Την ίδια βραδιά λοιπόν στην ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ έχει μαζευτεί κόσμος πολίτες και τους αποδοκιμάζει ανοιχτά, εδώ βλέπουμε έναν ηλικιωμένο άνθρωπο όπου με αγανάκτηση τους λέει:εδώ είναι τα σπίτια μας,αυτά είναι παιδιά μας! και αυτοί με την σειρά τους του επιτίθεται ολόκληρη διμοιρία διότι δεν έχει δικαίωμα να σκεφτεται, δεν έχει δικαίωμα να βλέπει και να κρίνει, και μαζί με αυτόν μια περαστική κυρία που τυχαία πέρναγε. Δυστυχώς το βίντεο το κόβω νωρίς διότι τα χημικά ήταν πολλά εκείνη την στιγμή - δεν μας ήθελαν να τραβάμε τα αίσχη τους - δεν μπόρεσα δυστυχώς, η συνέχεια ήταν ακόμη χειρότερη τον χτύπησαν δυο γουρούνια με τις ασπιδες και τον σώριασαν κάτω σαν να ήταν ο χειρότερος εγκληματίας, ο άνθρωπος αυτός πρέπει να ήταν γύρω στα εξήντα, αλλά δεν τους συγκίνησε καθόλου ούτε η ηλικία του αλλά ούτε αυτό που τους είπε...

Τέλος, εδώ βλέπουμε 100 ματατζήδες να έχουν πιάσει μόνο ένα παιδί και να το περιφέρουν μπροστά μας και έπειτα γύρω γύρω στα προπύλαια σαν λάφυρο, οπού καθ 'όλη τη διάρκεια της περιφοράς, μας προκαλούσαν και μας έλεγαν διάφορα τύπου: "διαλέχτε με ποιους είστε", "συνέχισε έτσι και είσαι ο επόμενος κρατώντας τα απαυτά τους και αλλά τέτοια τέτοιου επιπέδου οπού τους μαθαίνουν στην σχολή της αστυνομίας. Τα σχόλια και το κράξιμο είναι αντίστοιχου πλουσίου περιεχομένου από ανθρώπους κάθε ηλικίας που έβλεπαν αυτήν την φαρσοκωμωδία οπού λέγεται ελληνική αστυνομία!

ΠΡΕΖΑ TV
28-12-2008

πηγη:giantakos

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ καραγκιόζη ΠΡΕΖΑ... τι μαλακίες πάλι σχόλια λες! Εγώ βλέπω (ακούω καλύτερα) στο βίντεο καμιά 10αριά αληταράδες και μια αγάμητη καριόλα , που βρίζουν τους αστυνομικούς που έχουν πάει εκεί να κάνουν την δουλειά τους!
Έχετε πολύ πλάκα όμως με τις μαλακίες που γράφετε!
Κάνει και το γύρω του κόσμου η είδηση ... χαχαχαχα.. μόνο εδώ κάνει τον κύκλο μαλάκα ΠΡΕΖΑ~!
Όσο για το αρχίδι που πιάσαν , ας του ευχηθούμε καλή χρονιά στην φυλακή που είναι τώρα!

Ανώνυμος είπε...

mia xara thn kanoun thn douleia sou . tyxeros hsoun an ontos les alitheia kathari thn ebgales me to spray. sto eksoteriko tha se eixan kanei tora mauro sto ksilo.gia des ekso ti ksilo peftei k einai ola sth pena...

Ανώνυμος είπε...

Ekswteriko? Pou Afrikh? Eisai sigouros? Se plhroforw oti sto ekswteriko den sumperiferetai etsi h astunomia stous polites. Bgenoun anthrwpoi apo ths astunomikes sxoles k den skotwnoun sto ksulo anhlika k gerous 'h opoion broun mprosta tous. Zw sto ekswteriko k an den ksereis mh milas.H astunomia ths Elladitsas sas einai h xeiroterh meta thn Italia se olh thn Eurwph.

Ανώνυμος είπε...

Kala sas leei o anonimos.Mesa sthn klepsia exete ma8ei na zite kai sthn paranomia.Xeiroteroi apo tous tourkous katantisate.Ante kai se kati xronia psufiste pali ND 'h Pasok na deite kai alles meres me skoupidia....Auth h astunomia pou exete,den einai astunomia,einai anekpaideuta zwadia pou den 3eroun ti na kanoun sthn zwoula tous.Ante kai to 2009 na exoume na blepoume wraies eikones apo thn wraia sas astunomia. Thn agapaw thn Ellada,alla oxi auto to prama pou legetai "astunomia". Kales giortes na exete

Ανώνυμος είπε...

Προπαγανδιστές για γέλια και για κλάματα


Για δύο και πλέον εβδομάδες οι Έλληνες γίνονται μάρτυρες μίας πρωτόγνωρης για την Ελλάδα "εξέγερσης". Άριστα σχεδιασμένη, καλά οργανωμένη και συντονισμένη μετέτρεψε την χώρα σε ερείπια. Κατέστρεψε περιούσιες μεροκαματιάρηδων, μικρο εμπόρων και άφησε χιλιάδες ανέργους. Τα χρυσά γκέτο της Φιλοθέης, του Ψυχικού και της Πολιτείας που θα έπρεπε να είναι ο λογικός στόχος μιας "ταξικής" εξέγερσης εξακολουθούν να είναι φωτισμένα και όμορφα σαν να μην συνέβη τίποτα. Στην οδό Φιλαδελφέως στο Κεφαλάρι ούτε ένα κάδος σκουπιδιών δεν κάηκε. Τα μικρομάγαζα διαγουμίστηκαν κανονικά. Κανείς από του αγριεμένους "νέους" δεν άγγιξε τα Χοντος η το Αttica ή τον περιώνυμο Mall. Συστηματικά, μεθοδικά το εμπόριο των μικρομεσαίων καταστράφηκε για να κάνει χώρο στα πολυεθνικά μεγαθήρια.

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος φραγκολεβαντίνος Σωμερίτης μας είχε προειδοποιήσει από τις σελίδες του Βήματος όταν για πολλοστή φορά ο Καραμανλής συναντήθηκε με τον Πούτιν.

Με ολίγη ομόδοξη Ορθοδοξία και με τη γενική αίσθηση ότι με αυτά τη «φέρνουμε» στους μισητούς Αμερικανούς και στους ανθέλληνες Ευρωπαίους- μείον ο Σαρκοζί, αλλά ως πότε; Δοκίμασαν το «κόλπο» ο Νάσερ και ο Μακάριος. Απέτυχαν. (Το Βήμα 30/4/2008)


Ο Νάσερ άρπαξε τον πόλεμο των "έξη ημερών" ο Μακάριος άρπαξε το πραξικόπημα του 74 και σήμερα ο Καραμανλής αρπάζει την μήνη των κουκουλοφόρων αντιεξουCIAστων.

Μαζεύτηκαν όλα τα λιανοτούφεκα της νεοταξίτικης διανόησης να μας το κάνουν όμορφο. Να ερμηνεύσουν τα γεγονότα ώστε να τα καταλάβουμε καλύτερα.

Ο Μπουκάλας έσπασε πλάκα από την Καθημερινή (19/12/08) προσπαθώντας να μας διασκεδάσει και να μας χλευάσει μιλώντας για τους "έξωθεν οχτρούς" και "έξωθεν επεμβάσεις", για πράκτορες σκοτεινούς και φοβερούς, για μυστηριώδεις χημικές ουσίες και για τραμπούκους εισαγμένους από Ιταλία, μεταμφιεσμένους σε Αγιοβασίληδες . Ξέχασε να μας πει για το δολάριο που λαδώνει την προπαγανδιστική μηχανή, αλλά δεν πειράζει αυτό μας το είπε η κυρία Plame.

Ο Γιανναράς τα φόρτωσε στον δύστυχο Αλαβάνο και στον πεθαμένο φασισμό.

Ανενδοίαστα και ανερυθρίαστα, θα έλεγα. Την περασμένη Κυριακή η πρώτη αντίδραση του Αλαβάνου μετά τη δολοφονία του μαθητή ήταν να δηλώσει ότι στη σημερινή Ελλάδα «είναι κακούργημα να είσαι νέος». Να πει, δηλαδή, στα παιδιά όλης της χώρας ότι ένα παιδί δολοφονήθηκε όχι επειδή το σκότωσε ένας δολοφόνος αλλά επειδή ήταν παιδί.


Αλλά ο πραγματικά ωραίος. Ο απόλυτος ρέκτης είναι ο φιλόσοφος, συγγραφέας, ποιητής, ξερόλας Δήμου. Διαβάστε και προσοχή μην τρελαθείτε.

Ο θάνατος του Αλέξη ήταν η αφορμή. Ποιες ήταν οι αιτίες; Η τριτοκοσμική καθυστέρηση της χώρας, η περιθωριοποίηση των νέων, η απίθανη μουσειακή παιδεία μας (19ος αιώνας: αποστήθιση και απομνημόνευση!), ο αυταρχισμός, η φαυλότητα και ανικανότητα του κράτους, η ατιμωρησία των πάντων;

Ιστορικοί του μέλλοντος εδώ ξεκινάτε εσείς!
Και ψυχίατροι του παρόντος συμπληρώνουμε εμείς!

Για όλα φταίει η παιδεία, του έχει κάτσει στο στομάχι η απόσυρση του βιβλίου αίσχους, η αποστήθιση και η απομνημόνευση. Οι αγωνιστές του 114 θα ήταν από άλλο ανέκδοτο. Φαίνεται η αποστήθιση και η απομνημόνευση του 60 ήταν καλής ποιότητας. Μέσα στις βίαιες συγκρούσεις του τότε δεν είχε σπάσει ούτε μία βιτρίνα στην Πανεπιστημίου και στην Σταδίου. Εποχή που η καταστολή δεν καταλάβαινε και πολλά πράγματα από δικαιώματα και σχετικές παρλαπίπες. Αν δεν πιστεύει! Ας ρωτήσει τον Φαράκο ή τον Καρκαγιάννη ή το Θεοδωράκη να του πουν. Η "απίθανη μουσειακή παιδεία μας". Εδώ το χολερικό φωτισμένο κολεγιόπαιδο αρλουμπολογώντας έχει ξεπεράσει τον εαυτό του. Την δεκαετία του 60 το Δημόσιο Σχολείο ήταν πανίσχυρο. Οι μαθητές του σάρωναν το βραβεία της Μαθηματικής Εταιρείας και περνούσαν στα Πανεπιστήμια με το σπαθί τους. Τα ιδιωτικά, Λύκειο Μακρή, σχολή Μωραΐτη, Μαρούδα, Λαζαροπούλου, Τυχόπουλου ήταν το καταφύγιο των ανικάνων και των ηλιθίων που έπρεπε να δώσουν απολυτήριες εξετάσεις ώστε τα απολυτήρια τους να είναι ισότιμα των απολυτηρίων του Δημοσίου. Όσον αφορά το Αμερικάνικο Κολέγιο Αθηνών, από ότι μου λένε οι παλαιότεροι, απλά ξέρανε ότι υπάρχει. Το μόνο που ζήλευαν ήταν το γήπεδο μπάσκετ με το παρκέ που όμως δεν το έσωζε από την ομάδα του 10ου.

Φαίνεται ότι τα λιανοντούφεκα της Νέας Τάξης, Μπουκάλας, Δήμου, Γιανναράς δεν έχουν κατορθώσει να πείσουν τους Έλληνες ότι αυτό που ζούμε και και βιώνουμε τις τελευταίες ήμερες είναι έκρηξη οργής. Ο Έλληνας βλέπει, ακούει, μαθαίνει. Το διαδίκτυο είναι όργανο ανατροπής αλλά και πληροφόρησης. Οι Έλληνες κατάλαβαν ότι η Ελλάδα δεν έπεσε θύμα οργής ενός τυχαίου πλήθους που εξοργίστηκε από ένα φόνο, άλλωστε δεν είναι ο πρώτος φόνος. Ο Μπουκάλας μιλάει ειρωνικά για "έξωθεν οχτρούς". Αποφεύγει όμως να εξηγήσει μερικές απορίες που βασανίζουν το μυαλό των τρισκατάρατων νοικοκυραίων. Που βρέθηκαν οι χιλιάδες πέτρες μέσα σε μία τσιμεντούπολη όπως η Αθήνα; Που βρέθηκαν οι χιλιάδες βόμβες Μολότοφ την επομένη του θανάτου του Αλέξη; Που βρέθηκαν τα πανίσχυρα λαιζερ που λούζαν τους άνδρες της αστυνομίας;

Επιστρατεύθηκε λοιπόν ο πολύς Παπαχελάς που βλέπει οράματα και ακούει φωνές να μας διασκεδάσει. Με άφθονη ειρωνική διάθεση από τις στήλες της Καθημερινής (24/12/08) μας έριξε το ακόλουθο ευτράπελο και διασκεδαστικό.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο εγγονός του ιστορικού σταθμάρχη της CIA Toμ Καραμεσίνη, ο Τζέρι Καραμεσίνης, εμφανίσθηκε προχθές στη Νομική Σχολή και πέταξε δύο μολότοφ στη Σόλωνος. Ανήκε σε μια ειδική επιχειρησιακή ομάδα του αμερικανικού Πενταγώνου, που έχει ως σχέδιο να κάψει σιγά - σιγά ένα μεγάλο μέρος ελληνικού εδάφους και στο τέλος να πυρπολήσει το ελληνικό κομμάτι του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη. Πρόκειται για καλά μελετημένο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας...

Ξέχασε να προσθέσει ότι ο ιστορικός σταθμάρχης της CIA Τομ Καραμεσίνης ήταν και ο υποδιευθυντής (Deputy) της CIA επικεφαλής της Chile Task Force που ανέτρεψε τον Allende.
Ο Παπαχελάς αφου είδε τον Τζέρι έξω από την Νομική Σχολή μάλλον θα σταμάτησε να πιάσει ψιλοκουβέντα μαζί του και κόλλησε εκεί.

Αν είχε προχωρήσει πιο κάτω, στην γωνία Σίνα και Ακαδημίας μπροστά στο καμένο κτίριο του Πανεπιστημίου θα είχε δει το φάντασμα του Allende να περιφέρεται μελαγχολικό. Να κοιτάζει τις καταστροφές και να θυμάται την απεργία των φορτηγατζήδων, την απεργία της κατσαρόλας, και το αντιεξουCIAστικό παρακράτος του Patria Y Libertad, τότε η πατρίδα φοριόταν, πατριώτες εναντίον των απάτριδων κομουνιστών, όλα καλοστρωμένα από τον θείο του Τζέρι που μαζί με το δημοσιογραφικό συγκρότημα El Mercurio δημιούργησαν το ανάλογο χάος ώστε να περάσουν τα άρματα του Pinochet.

Λίγο ποιο κάτω θα είχε δει τα φαντάσματα του Chris Woodhouse και Kermit Roosvelt να κάθονται στα σκαλάκια της Ακαδημίας και συγκινημένοι να θυμούνται τις ωραίες εκείνες ημέρες που η επιχείρηση Ajax στο Ιράν ανέτρεψε τον κακό δαίμονα των πετρελαιάδων, πάλι τα πετρέλαια στη μέση, Μοσσαντέχ.
Γεμάτοι υπερηφάνεια βλέπανε τους εγκάθετους να καταστρέφουν, να καταστρέφουν και αναπολούσαν το τότε. Όταν ο ένας από την Κύπρο και ο άλλος στο πεδίο της μάχης του Ιράν πλήρωναν τον υπόκοσμο και τους μπαχαλάκηδες της Τεχεράνης να καίν να λεηλατούν και να καταστρέψουν ώστε ο σατανάς Μοσσαντεχ να ανατραπεί και να επιστρέψει ο εκλεκτός του αμερικανισμού Σάχης.

Ο Παπαχελάς μπορεί να το παίζει αυθεντία αλλά την εποχή του διαδικτύου δεν υπάρχουν αυθεντίες και διαμορφωτές της κοινής γνώμης.
Είτε του αρέσει του Παπαχελά είτε δεν του αρέσει. Η Ελλάδα αυτή την στιγμή υφίσταται επίθεση ανατροπής. Τα διαμάντια του στέμματος της CIA για το σήμερα θα ανοίξουν μετά εξήντα ή εκατό χρόνια. Υπάρχουν τόσα πολλά ιστορικά προηγούμενα και η μεθοδολογία της ανατροπής έχει τόσο μεγάλη βιβλιογραφία που ότι και να γράφει μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει. Η κατάντια του όμως να προσβάλει την νοημοσύνη μας για "μιά έπαυλι στόν Νείλο, ένα μέγαρον στήν πόλιν" είναι για κλάματα.

http://tabouri.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ne me les re malaka preza i mikri ixe orea sprigila bizia kai petaxto kolo i pige to xilo tsampa

Ανώνυμος είπε...

βρηκα το Φαρακο και μου ειπε,πως πρεπει να ενωθουμε για να σωσουμε την κυβερνηση απο την αδικη επιθεση των ντοπιων και ξενων μονοπωλιων,που σκοπο εχουν να ανατρεψουν τις λαικες κατακτησεις και να μας γυρισουν στα χρονια του 114..

axelprofi είπε...

καλά το επίπεδο κάποιον φασισταριών όπως του 9.45 δεν παίζεται απλά! Είστε τόσο ζώα που με κάθε σχόλιο που γράφετε κατεβαίνετε και ένα σκαλί ακόμα.Μπράβο, συνεχίστε, μας διασκεδάζετε βόδια! Μόνο στο computer σας κάνετε τους μάγκες. Στο δρόμο είστε λουλούδες.Πάντα πίσω από τα ΜΑΤ και τους ασφαλήτες. Τι να κάνεις όμως όταν είσαι ισχνή μειοψηφία, θρασύδειλος και φασίστας...δηλαδή όλα τα κακά της μοίρας σου...και μετά σε γαμάνε και στη δουλειά...κάπου πρέπει να δείξεις ότι δεν είσαι η λουλού που είσαι στο 8ωρο. Κάπου πρέπει να δείξεις ότι είσαι μάγκας.Που; ε καλά,εννοείται μόλις βρεθείς πίσω από τα ΜΑΤ και τους ασφαλήτες νιώθεις υπέρμαχος του νόμου (που σε γαμάει στη δουλειά, αλλά που να το καταλάβεις ζώο) και της εξουσίας, και μπορείς να χτυπήσεις κανένα ανυπεράσπιστο, φτωχό μετανάστη .Συνεχίστε ζώα.Είσασταν και θα παραμείνετε ένα μικρό ηλίθιο κομμάτι της σάπιας ελληνικής κοινωνίας. Κακό χρόνο να έχετε μπάτσοι στη ψυχή και στο επάγγελμα, γουρούνια

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΧΙΔΙ ΤΩΝ 10.01 Η AXELPROFI ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΠΑΡ ΟΛΙΓΟΝ.
ΠΑΤΡΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ 40 ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΣΑΝ ΔΕΡΝΑΝ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ Ο ΑΛ(Α)ΒΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ.
ΛΑΡΙΣΣΑ ΕΚΕΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΚΛΑΜΜΑ ΣΤΥΛ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΣΤΗ,ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΝΑΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΦΟΥΜΑ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΚΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΨΥΛΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

"Που βρέθηκαν οι χιλιάδες πέτρες μέσα σε μία τσιμεντούπολη όπως η Αθήνα; Που βρέθηκαν οι χιλιάδες βόμβες Μολότοφ την επομένη του θανάτου του Αλέξη; Που βρέθηκαν τα πανίσχυρα λαιζερ που λούζαν τους άνδρες της αστυνομίας;"

?????????????????????????

xaxaxaxaxxaaxaxaxaxaxaxaxaxa

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ELEOS


fasistes kapoia stigmi prepi na vgite ap tis tripes sas giati i apomonosi kai to internet sas exoun kani na xasete tin epafi me tin pragmatikotita kai ti stixiodi logiki

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΟΥΝ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ. ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΣΕ ΟΟΟΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ. ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 10, ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60-70 ΑΤΟΜΑ (ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΣΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ, ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΡΕ. ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ?ΦΩΝΑΞΤΕ. ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ.ΠΑΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μαλάκα 1.53 και γω είμαι στο περιστατικό και είδα ότι όλα τα μαλακισμένα εκεί προκαλούσαν τους μπάτσους!
Θέλω όμως ρε μαλακισμένο όταν θα μπουκάρουν 4 Αλβανοί στο σπίτι σου και θα ξεσκίζουν την μάνα σου από πίσω , όταν θα τους πάρεις τηλέφωνο να σε γράψουν στα παπάρια τους , μέχρι να γαμήσουν και σένα! Βλάκα!

Ανώνυμος είπε...

Εμένα στα πρόσφατα επεισόδια μου έσπασαν το μαγαζί στη Πατησίων.
Οι αστυνομικοί ήταν στο συγκεκριμένο επεισόδιο...μαλάκες. Γιατί δεν σας τσάκισαν στο ξύλο και ανεχόντουσαν μια αγάμητη καριόλα και κάτι μαλάκες να τους βρίζουν.Όσο για το αν ήταν καταστηματάρχες.....πολύ θα ήθελες τσιράκι του Τσίπρα και του Αλαβάνου. Στα επόμενα επεισόδια σας περιμένω τσογλάνια αλλά.....παρέα με τη Luigi Franchi μου. Αληταράδες.

PALOUKI LOUK είπε...

το βιντεο εχει τραβηχτει απο εμενα και δεν σηκωνω κουβεντα απο κανεναν πουστη!
να βαλω σε σειρα τα πραγματα:
1)θεωρω απαραδεκτο να περιφερουν τον πιτσιρικα 2 γυρους τα προπυλαια διοτι προκαλουν παραπανω αντιδρασεις και δεν λειτουργουν πυροσβεστικα αλλα εμπρηστικα!
2)καθολη την περιφορα μας προκαλουσαν συνεχως με κωλοχερα και χειρονομιες,δεν τρελλαθηκαν τοσοι ανθρωποι να βριζουν - ο γερους που ψεκασαν και μετα χτυπησαν ηταν περιπου 60 - 70 ετων!
3)εμενα με εριξαν κατω οταν ειδαν οτι τους τραβαω που δερναν την κοπελα και με τσακισαν ο ενας απο αυτους ψεκαζε και οι υπολοιποι κλωτσαγαν!
4)την ωρα εκεινη φοραγα κουστουμι και δεν ημουν προκλητικος και ουτε ταιριαζα σε οποιο προφιλ θελανε αυτοι!
5)τα βιντεο ειναι τρια και οχι ενα εχουν μια διαφορα 15 εως 20 λεπτων μεταξυ τους το τελευταιο ειναι με την κοπελα.
6)τελος θελω να πω οτι φετος πληρωσα 2750 ευρω φορους και με ετσουξε οταν τα εδωσα και οτνα βλεπουν τους μπατσους να λειτουργουν ετσι αναποτελεσματικα μου την δινει πολυ!!!
7)επισης δεν ανηκω σε καμια παραταξη,ειμαι ελληνας εξωτερικου και δεν ειμαι υπερ κανενος,απλα δεν μου αρεσει η βια απο καμια μερια για αυτο το εδωσα σε ενα φιλο και το σηκωσε "στον αερα"