Παρασκευή, Ιανουαρίου 30, 2009

ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΣΤΑ ΙΜΙΑ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.

Εχει ξεφυγει εντελως ο δημοσιοκαφρος Σπυρος Καρατζαφερης,εκτελώντας κατα γραμμα εντολες του αδελφου του Γιωργου Καρατζαφερη,ο οποιος ειναι και προεδρος του εθνικιστικου-ακροδεξιου ΛΑΟΣ.
Τα μαλακισμενα λοιπον...
ανημερα των 13 χρονων,μετα το θερμο επεισοδιο στα Ιμια και τη τραγικη δηλωση του τοτε πρωθυπουργου Κωστα Σημητη,"ευχαριστουμε τους Αμερικανους"...ετσι απεσταλμενο του δημοσιογραφο,ο οποιος ειχε εντολη να παει στα Ιμια και να φωτοφραφηθει κρατοντας την Ελληνικη σημαια...Ο Καρατζαφερης λοιπον,επικαλουμενος,πως η Ελληνικη Κυβερνηση δεν εχει βγαλει καποιο νομο που να απαγορευει στους Ελληνες πολιτες να πηγαινουν στην περιοχη,προσπαθει να βαφτισει την βλακεια του,ως δημοσιογραφικη ερευνα...δηλώνοντάς πως εαν δεν βγει καποιος επισημα απο την κυβερνηση να ξεκαθαρισει πως τα Ιμια δεν ειναι Ελληνικο εδαφος...εκεινος θα ξαναπαει στο σημειο. Μαλιστα,οπως δηλωσε πριν απο λιγο,οταν δημοσιευτικαν οι εν λογω φωτογραφιες σε sites και Blogs,δεχτηκε τηλεφωνηματα απο κυβερνητικα στελεχη τα οποια τον ρωταγαν με αγωνια,εαν ο δημοσιογραφος του εχει αφησει στα Ιμια την Ελληνικη σημαια.

Οπως μπορειτε να παρατηρησετε,για ακομη μια φορα...οι πιο φανατικοι πατριωτες...μετατρεπονται στους μεγαλυτερους εθνικους προδοτες.
Ο Καρατζαφερης (αδελφος και εκδοτης),αλλα και οι ομοιοι τους,ειναι εκεινοι που εδωσαν την μιση Κυπρο στους Τουρκους με την πολιτικη τους σταση...μονο που τωρα δεν παραδεχονται τιποτε...

Τα συμπερασματα δικα σας,για τις οχιες
που θρεφουμε στο Ελληνικο Κοινοβουλιο.


ΠΡΕΖΑ TV
30-1-2009

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

http://www.youtube.com/watch?v=ITWw9b0k7cE

Αναρχοκομμούνι είπε...

Ο Σπύρος απλά έστησε ένα καραγκιοζιλίκι για ν' ανεβάσει την κυκλοφορία της εφημερίδας του. Εξάλλου, πόση ζωή απομένει στις εφημερίδες. 2 άντε 3 χρονάκια ακόμη. Ό,τι βγάλει. Είναι και μιας κάποιας ηλικίας ο άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

αντε ρομπες
σε λιγο θα φτασει κανα τουρκικο παπορι στη σαλαμινα και θα βγουνε οι τουρκαλαδες πανω στη γεφυρα και θα σας κανουν κωλοδαχτυλα
ρομπες

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ,ΚΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΩΤΡΥΠΗΔΕΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΖΑΣ ΑΔΕΡΦΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ ΠΡΕΖΑ ΣΕ ΕΨΑΧΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΠΕΣ ΜΟΝΟ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ? ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΘΑΒΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥ ΤΟΥΡΚΟΦΟΒΙΚΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΑ-ΤΖΑΦΕΡ (ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ)ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΙΓΑΡΙΘΜΗ ΟΜΑΔΑ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΕΘΝΟΚΑΦΡΩΝ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΒΡΟΝΤΗΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΓΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ο καραγκιοζακος στη φωτογραφια αν νομιζει πως ετσι στα κλεφτα κατωχυρωνει την ελληνικοτητα καποιων βραχονησιδων στο αιγαιο, ας μας πει που βρισκοταν και τι εκανε τις μερες της κρισης.
πολυ δε περισσοτερο τι θα εκανε αν κατα τη διαρκεια του ποζαρισματος εμφανιζοταν κανενας τουρκος κομαντο υποχρεωνοντας τον να βαλει την σημαια εκει που θα του υποδεικνυε.

Ανώνυμος είπε...

Πριν μερικά χρόνια είχανε κλείσει στη φυλακή κάποιους δημοσιογράφους δεν είμαι πως θυμάμαι αυτή τη στιγμή τον λόγο. Ανάμεσα σ' αυτούς που έπρεπε να πανε μέσα ήτανε κι ο ήρωας Σπύρος, ο οποίος όμως την κοπάνησε και πήγε Κύπρο. Γιά να μπορέσει τότε να γυρείσει πίσω, άρχισε το κλαψούρισμα πως έχει πρόβλημε με την καρδιά του και τέτοια και μέσω του χουντοκάναλου του αδερφού του Γιώργου γινόταν κι από κεί έκκληση να αφήσουν τον καυμένο το Σπύρο νάρθει πίσω.. ενώ οι άλλοι μάγκες ήταν στη στενή.
Αυτός είναι ο ήρωας που μιά ζωή ρεπορτάζ του κώλου κάνει και που γιά να πουλήσει η ψωλοφυλλάδα του στέλνει υπαλλήλους του στα Ιμια μιάς κι ο ίδιος δεν έχει τ' αρχίδια να τπάει... και κάνει και αβάντα στο αδερφάκι του το φασιστάκι. Ετσι έιναι, σάμπως αυτός θα πολεμήσει άμα γίνει κάτι?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ. ΤΑ ΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΕΛΟΣ.
ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ.ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΕΞΗ;

Την άνοιξη του 2003 (υπουργός Αμυνας ήταν ο Γιάννος Παπαντωνίου), ο 29χρονος τότε Αλέξης Τσίπρας αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Γνωρίζοντας προφανώς ότι τα πράγματα είναι δύσκολα στο Στρατό Ξηράς όπου και είχε επιλεγεί για να υπηρετήσει την πατρίδα, βρήκε μέσο και στήριξη στην τότε κυβέρνηση. Ετσι, ζήτησε και πέτυχε να κάνει μετάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό. Εκανε, δηλαδή, αυτό που όταν απολύθηκε άρχισε μετά να κατηγορεί. Σε άρθρο του στην «Ελευθεροτυπία», τον Μάρτιο του 2007, αναφέρει: «Ο στρατός παραμένει ένας χώρος όπου βουλευτές και πολιτευτές, κυβερνητικοί ή μη, μπορούν να κάνουν τα ρουσφετάκια τους και τις εξυπηρετήσεις τους...» και «...τα αστικά στρατόπεδα υπάρχουν μόνο για να εξυπηρετούνται τα λεγόμενα "βύσματα"».

Ετσι, ο 29χρονος τότε Αλέξης Τσίπρας, τον Ιούλιο του 2003, αφού κατάφερε αυτό που για τους περισσότερους (χωρίς μπάρμπα στην Κορώνη) παραμένει όνειρο θερινής νυκτός, να μεταταχθούν, δηλαδή, στο Πολεμικό Ναυτικό, ξεκίνησε τη στρατιωτική του θητεία.

Ο κ. Τσίπρας παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκα (ΚΕΠΑΛ) του Πολεμικού Ναυτικού, που εδρεύει στον Σκαραμαγκά. Εκεί, αφού πέρασε τη βασική εκπαίδευση διάρκειας 50 ημερών, πήρε μετάθεση για τη μονάδα του. Ο ναύτης Τσίπρας τοποθετήθηκε στη διοίκηση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, στη λεωφόρο Μεσογείων, στο Πεντάγωνο. Δηλαδή, μέσα στην καρδιά του υπουργείου Εθνικής Αμυνας. Για να υπηρετήσεις εκεί τη θητεία σου θα πρέπει να διαθέτεις τεράστιο βύσμα. Γεγονός που σημαίνει ότι ή ο κ. Τσίπρας έκανε χρήση δεύτερου βύσματος ή χρησιμοποίησε το αρχικό του.

Ο ίδιος δηλώνει στη συνέντευξή του: «Δεν μπορώ να πω ότι κακοπέρασα, αλλά εκείνη την εποχή αισθανόμουν ότι αν μ' έπιανες από τη μύτη θα έσκαγα». Ετσι έψαξε και βρήκε ένα νόμο του Ακη Τσοχατζόπουλου, που έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής παίρνεις προσωρινή απόλυση κι επανέρχεσαι μετά.. Αυτό ήταν! Ο ναύτης Αλέξης, για να αποφύγει προσωρινά το γραφείο του στο Πεντάγωνο, κατέβηκε υποψήφιος, απολύθηκε προσωρινά (κάνοντας ένα time out) και στη συνέχεια επανήλθε στις τάξεις του Ναυτικού.

Στο μεταξύ, η στρατιωτική θητεία είχε μειωθεί κατά τρεις μήνες κι έτσι, σύμφωνα πάντα με τον ίδιον, εκεί που χρωστούσε έξι μήνες, υπηρέτησε τρεις και... καλός πολίτης. Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες ο trendy Αλέξης πέρασε «ζωή και κότα». Το ομολόγησε ο ίδιος: «Ασε που είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής και από κει που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δεν μου βαράγανε!» Ο ναύτης Αλέξης Τσίπρας απολύθηκε στις 28 Ιουλίου 2004. Πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΛΕΞΗ !!!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

SORRY,επειδή ΔΕΝ "κατάλαβα". Είναι "εθνικοσοσιαλιστής" Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ; Γιατί δεν βγαίνει να το πει στα ίσια να πάρει 60%.
ΜΠΟΥΚΩΣΑΜΕ πια με τους ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ , τα ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ,
Τους ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ. Τους ΨΑΡΡΙΑΝΟΥΣ κ.λ.π.
ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΖΩΣΕΙ.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ('οσοι είσατε ... φυσιολογικοι ακόμα και δε γουστάρετε το.... ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ!!)

Ανώνυμος είπε...

προβοκατορικες εντολες ειναι η τοποθετηση Ελληνικης σημαιας σε Ελληνικο εδαφος; Ποσο προβοκατορικο ειναι αυτο το prezaTV δεν μας λετε ομως