Πέμπτη, Ιανουαρίου 15, 2009

ΠΡΟΣΘΑΛΑΣΣΩΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΜΕ 146 ΕΠΙΒΑΤΕΣ...ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΧΕΙ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΕΓΚΟΒΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...

Update:Ολα πηγαν καλα...
Αμερικανικό αεροσκάφος τύπου Airbus με 146 επιβάτες κατέπεσε στον ποταμό Χάντσον της Νέας Υόρκη.Αυτη τη στιγμη τα σωστικα μεσα κανουν οτι μπορουν για να σωσουν τους επιβατες...Αν ειχε συμβει κατι τετοιο στην Ελλαδα...οι αρχες θα το μαθαιναν αφου ειχαν πνιγει ολοι τους...Που να τρεχεις βραδιατικα...;;;

ΠΡΕΖΑ TV
15-1-2009

10 σχόλια:

doremi είπε...

an htan sthn ellada, akoma tha htan sto dromo...

Orestis είπε...

Καταρχήν σταμάτα να κάνεις τέτοιες συγκρίσεις. Είναι μίζερο και άθλιο όσο οι άνθρωποι κινδυνεύουν ακόμη. Και δεύτερον, μπορεί να είμαστε άχρηστοι σε πολλά πράγματα, αλλά όσον αφορά τις επιχειρήσεις διάσωσης, είμαστε από τους καλύτερους και σε εμπειρία και σε ανταπόκριση (ίσως όχι σε εξοπλισμό). Πάρε για παράδειγμα, σεισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ή ακόμα και το τσουνάμι στον ειρηνικό το 2004 που η Ελλάδα ήταν η πρώτη που έστειλε και βοήθεια και ομάδα διάσωσης (ναι, και εμένα μου είχε κάνει πολύ εντύπωση αυτό τότε).

Ανώνυμος είπε...

Κάλα τα λέει ο prezas στο Ελλαδιστάν θα έψαχναν ακόμα στο χάρτη για το σημείο προσθαλάσσωσης.

Ανώνυμος είπε...

e ekei einai mesimeri


muahahhaa

Ανώνυμος είπε...

Oresti, ontws exeis apoluto dikio!
Mporei na eimaste axristoi se polla alla eimaste para polu organwmenoi sto thema tis diaswsis. Katarxas kati pou isxuei stin ellada k oxi sto ekswteriko: edw gia na petakseis prepei na dwseis sxedio ptisis (kai milw panta gia tous eleutherous pilotous) sto ekswteriko auto den ginetai o kathenas peta opote thelei (kai den milw gia ta kanonika aeroplana).

Ανώνυμος είπε...

να δουμε πόσο χρόνο θα δώσουν οι τηλεοράσεις αύριο στους διασωθέντες αμερικανούς και να το συγκρίνουμε με το χρόνο για τα χιλιάδες θύματα της Γάζας... παρένθεση: στο τσουνάμι αν δε απατώμαι στριγκάκια είχαμε στείλει και γούνες με διαχειριστή τον βαβύλη.

Ανώνυμος είπε...

BRE MALAKA PREZA STAMATA NA KINDYNOLOGEIS.ELEOS BLAKA.KANENAN DEN PSAXNOUN, PRIN KAN BY8ISTEI EIXAN SW8EI OLOI.ANTE HLI8IE

Ανώνυμος είπε...

Για κάθε ηλίθιο
Ο δήμαρχος της ΝΥ δήλωσε τώρα: έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε οτι σώσαμε 153 επιβαίνοντες μαζί με το πλήρωμα. ΚΑΙ ΛΈΩ ΚΆΘΕ ΛΌΓΟ ΓΙΑΤΊ ΤΟΥΣ ΧΆΣΑΜΕ!!!!! άλλοι βγήκαν στην ακτή με παραπλέοντα σκάφη άλλοι με πιβατικά που πήγαν και τους πήραν, ξέρουμε σίγουρα για τους 25 που πήγαν στο νοσοκομείο και ΜΕΡΙΚΟΥΣ απο αυτούς που παρέλαβαν οι πυροβέστες.............. το αεροπλάνο πάντως είναι άδειο!!!!!!
Κολλήσαμε την καραμέλλα μόνο στην Ελλάδα γίνονται.
Οσο για το αεροπλάνο το παρκάρανε στο ύψος της 49ης προλάβετε το αξιοθάτο.
Πάντως στην Ελλάδα μας τα πρήζουν με τα κανονια στις άκρες των διαδρόμων, για να διώξουν και τις μυίγες οχι μόνο τα πουλιά.

Orestis είπε...

Για τα κανόνια, στο βίντεο έλεγε ότι ρίχνουν με αυτά κάθε 90" ή 3', οπότε είναι πρόβλημα. Γι' αυτό σε πολλά αεροδρόμια και στην Ελλάδα, χρησιμοποιούν γεράκια. Δεν βλέπω τηλεόραση αλλά έμαθα ότι ο ευαγγελάτος έπαθε αμόκ... κρίμα και το έχασα.

Ανώνυμος είπε...

προσυδάτωση, γιατί έγινε σε ποταμό.