Σάββατο, Ιανουαρίου 03, 2009

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ...Ο 15ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΧΕ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ...

Εξακολουθει να προκαλει η οικογενεια του μπατσου δολοφονου Κορκονεα,ο οποιος εκτελεσε εν ψυχρω τον 15 χρονο Αλεξανδρο Γρηγοροπουλο,το βραδυ του Σαββατο 6/12/2008 στα Εξαρχεια.

Πιο συγκεκριμενα η γυναικα του δολοφονου,μανα 2 παιδιων,δηλωνει απροκαλυπτα σε συνεντευξη της...οτι ο 15χρονος Αλεξανδρος ειχε φακελο στην Αστυνομια και οτι προκαλουσε συνεχως φασαριες...

Αγαπητη μας...
εσυ που το ξερεις εαν ο Γρηγοροπουλος
ειχε φακελο ή οχι;;;

Και πες οτι ειχε,
πραγμα το οποιο δεν γνωριζουμε
και δεν πιστευουμε να ισχυει
διοτι θα ειχε διαρευσει...
ειναι αυτος λογος για να του αφαιρεσει καποιος την ζωη;;;

Εαν στη θεση του Αλεξανδρου
ηταν τα δικα σου παιδια,τι θα ελεγες;;;


Δυστυχως...σε αυτη την υποθεση,
ολοι ακολουθουν την "προκλητικη" γραμμη
που τους εχει δωσει ο Κουγιας...
και δεν θα τους βγει σε καλο...


ΠΡΕΖΑ TV
3-1-2009

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος! Μποϋκοταζ στην εφημερίδα που δημοσιεύει τέτοια αίσχη, γιατί κι αυτό είναι ένα είδος προπαγάνδας
Αν δε σε πειράζει θα κάνουμε αναδημοσίευση.
malakistan.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Να εφαρμοσθεί o Μωσαϊκός Νόμος, και τα άγραφα ήθη της Μάνης.
Οι φυλλάδες να μαζευτούν, να μην ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ....ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΞΕ...

Ioanna είπε...

ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜ.... Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ ΚΛΠ ΚΛΠ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω τα παιδια της να ειναι τα επομενα που θα εκτελεσει η ελ.λας.Απλα και ωραια.

Ανώνυμος είπε...

όχι ρε μάγκες επειδή είναι ζώα κάποιοι γονείς να έχουμε προγράψει τα παιδιά.Λίγος σεβασμός !!
Εμένα άλλο με απασχολεί, πολιτεία δεν υπάρχει να στηρίξει αυτή την οικογένεια και να μην την αφήνει να καλιεργεί την ηλιθιότητα και το μίσος ??..........

Ανώνυμος είπε...

Ψύχραιμα παιδιά - η κυράτσω τα είπε όλα με τ' όνομά τους. Φάκελος στην αστυυνομία=(το ελεύθερο για) εν ψυχρώ εκτέλεση. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλκά τι την κόφτει αυτήν και βγαίνει και υποστηρίζει το έγκλημα του άντρα της. Θα μπορούσε πάρα πολύ απλά τώρα που είναι στη φυλακή ο μπάτσος άνδρας της να κάνει εξωσυζυγική σχέση όπως κάνουν όλες οι καριόλες γυναίκες μπάτσων.

Ανώνυμος είπε...

ENAΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ.

Μπράβο φίλε κουκουλοφόρε , αντιεξουσιαστή , αναρχικέ , νεαρέ , ή όπως αλλιώς αρέσκεσαι να σε αποκαλούν , ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ .
Βρήκες τον στόχο σου .Τελικά εγώ ήμουνα ο στόχος αλλά δεν το είχα πάρει χαμπάρι το κουτορνίθι τόσο καιρό. Εσύ όμως μάλλον το ήξερες. Εγώ που βρήκα μια δουλειά και τα κουτσοβόλευα με 850 € συν κάποια παραπάνω που μου έδινε το ΄΄αφεντικό΄΄ όταν υπήρχε τζίρος .

Το ΄΄αφεντικό΄΄ που σχεδόν έκλαιγε , όταν μου είπε πως δεν βγαίνει να πληρώνει υπάλληλο, και θα κατεβάσει στο μαγαζί την γυναίκα του 59 ΧΡΟΝΏΝ για να τα βγάλουν πέρα .

Ο ΄΄Δυνάστης΄΄ αφεντικό που κάθε πρωί , πρώτα έφτιαχνε ΄΄γαλλικό΄΄ για μένα και μετά τον ΄΄Ελληνικό΄΄ για κείνον και κατά τις 12 , κάθε μέρα , έπαιρνε 2 τυρόπιτες από τον Κρίνο , μία για μένα και μία για κείνον.

Κατάφερες να απολυθώ από το μαγαζί στο εμπορικό κέντρο που εργαζόμουνα 7 χρόνια.
ΕΣΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ.

ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Θα περάσω κι απ’ το MALL που δεν έχει κεσάτια μπας και βρω νέο αφεντικό κι ας είναι Πολυεθνικό. Αυτό ήθελες . Ήθελες να γίνω κομμάτι της στατιστικής των 700€ (για την ακρίβεια 630€) . Της στατιστικής που λατρεύεις να υπάρχει και να την αναλύεις , γιατί σου δίνει το άλλοθι της μολότωφ και της φωτιάς.
Να ‘σαι καλά κι ας σέρνομαι.

Κουτσουράδης Ευστάθιος
Ετών 33, Άνεργος

Ανώνυμος είπε...

ωραια μανα !
καλα ρε κυρα μου ποιος ηταν ο αλεξης ο ντιλιγκερ?
ποτε προλαβε 16 χρονω κι εκανε τοσες αξιοποινες πραξεις για ν αποκτησει και φακελο ?
τελικα με τετοια μανα και τετοιο πατερα δε θα γινουνε λουλουδια του μπαξε τα παιδια, οπως ειπε και καποιος πιο πριν,
αλλα οι επομενη γενεια μπατσων δολοφονων
...........

Ανώνυμος είπε...

Κουτσουράδη αν είσαι άνεργος κατέβα στους δρόμους. η μοίρα σου είναι προδιαγεγραμμένη και δεν υπάρχει άλλος να πρίξεις το φταίξιμο απο τον εαυτό σου που την αποδέχεσαι. ωραία, εσύ τώρα έμεινες άνεργος, για τόσους άλλους που έχουν μείνει άνεργοι πριν απο σένα, εσύ τι έκανες? για αυτούς που εργάζονται ανασφάλιστοι τι έκανες? για αυτούς που τους εκμεταλλεύονται καθημερινά για ένα ξεροκόμματο τι έκανες?

old biker είπε...

αυτην την μαλακια με τον ανεργο εχω βαρεθει να την διαβαζω .αντε γαμισου ρε κουτσουραδη ,περνα απο την λαρισα να σου παρω μια τυροπιτα

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου αφου φορας κουκουλα τιμησε την! Τι παει να πει "τι εκανες"? Και εσυ που ξερεις τι εκανε? Να γραψω και εγω στην πορτα μου "εχω κατεβει σε πορεια, σας παρακαλω μη με καψετε". Εισαι σοβαρος πανω στο δημοσιευμα που καραζουμε την γκομενα του μπατσου για δικαιολογιες τυπου "ο Αλεξ. ειχε φακελο κλπ κλπ" πας και αφηνεις σχολειο "εσυ τι εχεις κανει για τους αλλους"? Ε συγνωμη αλλα αυτα ειναι μεγαααλες πιπες!Ιδια σκατα με την γκομενα θα γινουμε? Αμα θες να αλλαξεις κατι χτυπα αυτους που σε χτυπουν.Αυτους που χτυπουν εσενα, τον Αλεξη,εμενα,τον κ.Κουτσουραδη, τον λαο. Τιμα την κουκουλα σου. Οχι να γυρισεις και να του την πεισ κιολας!!! Οχι.

Ανώνυμος είπε...

Ti le re Koutsouradi; Ta chases teleios; Ti ftaine oi anarxikoi pou den thelei to afentiko sou(sto Mall!) na kratisei enan ypallilo akoma; (Gemato einai to Mall kathe mera - giati den kanei kai aftos mia thisia parapano, gia na voithisei ena kalo ypallilo;)To happening me ta 100 atoma ftaiei pou apolithikes;

Anergos N. 2

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΝΑ?ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ?ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ?ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ....ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ?ΑΣ ΒΡΕΘΟΥΝ 5 ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΩΦ ΔΩΡΑΚΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟΝ 1,5ΜΕΤΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΑΛΛΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΛΙ..