Σάββατο, Ιανουαρίου 31, 2009

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ 17 ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΎ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ...ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ...

Στην κλήση σε απολογία 17 νοσηλευτών για το «πειθαρχικό παράπτωμα» της «αδικαιολόγητης απουσίας» από την εργασία, την ώρα που οι νοσηλευτές συμμετείχαν σε συγκέντρωση εργαζομένων και γενική συνέλευση, διεκδικώντας την επίλυση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο, προχώρησε η διοίκηση του νοσοκομείου «Αττικόν». Η κλήση έγινε μετά από προφορικές αναφορές και υπηρεσιακό σημείωμα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.
Οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι το «Αττικόν» μετά από 6 χρόνια λειτουργίας κι ενώ η ανάπτυξη έχει φτάσει το 87% υπολειτουργεί λόγω της υποχρηματοδότησης και των τραγικών ελλείψεων προσωπικού όλων των ειδικοτήτων. Οπως καταγγέλλουν, η διοίκηση του νοσοκομείου αντί να προσπαθήσει να λύσει τα σοβαρά προβλήματα, εξαπέλυσε κύμα διώξεων εναντίον των εργαζομένων που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις, με ενέργειες όπως αλλαγές τμημάτων σε νοσηλευτές κάθε εβδομάδα κ.ά.

Ολα τα παραπανω..με την συμφωνη γνωμη του Δημητρη Αβραμοπουλου,ο οποιος οχι μονο δεν κανει κατι για να αναστρεψει το ολο σκηνικο...αλλα με την σιωπη του και την απαξιωση του χωρου της Υγειας,επιβραβευει τετοια σκηνικα εργοδοτικης αυθαιρεσιας...στον Δημοσιο Τομεα!!!

ΠΡΕΖΑ TV
31-1-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: