Πέμπτη, Ιανουαρίου 01, 2009

ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ,ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ 2009!

Στην Αθηνα για το καλωσορισμα του νεου ετους ειχαμε...
8 εμπρηστικες επιθεσεις σε τράπεζες στις περιοχες:
Άγιο Δημήτριο, Περιστέρι, Αγίους Αναργύρους,
Πειραιά, Ζωγράφου, Πατησίων και Πολύγωνο.

Επισης,20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα
στις φλόγες τυλίχθηκε αντιπροσωπία αυτοκινήτων
στην Ηλιούπολη. Περίπου 2 ώρες αργότερα άλλες 2 αντιπροσωπίες κάηκαν στο Πολύγωνο.

Στις 02:30 εκδηλώθηκε φωτιά
και σε εγκαταλειμμένο κτίριο
στη συμβολή των οδών Μιλέρου
και Μ. Αλεξάνδρου στο κέντρο.

Λίγο πριν τις πέντε το πρωί πυρκαγιά εκδηλώθηκε
σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στους Αμπελόκηπους,
στο οποίο προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές.

Στην Λ. Αλεξάνδρας οι άνδρες της Πυροσβεστικής
κλήθηκαν να σβήσουν τη φωτιά που είχε ξεσπάσει
σε δύο φορτηγάκια, ενώ συνολικά τη νύχτα κάηκαν
στην Αθήνα τουλάχιστον 7 ΙΧ και περίπου 15 κάδοι.


Στη Θεσσαλονικη,oι αναρχικοι
είχαν συγκεντρωθεί στη Ροτόντα
και με την αλλαγή του χρόνου πυρπόλησαν
κάδους απορριμμάτων και έριξαν βόμβες μολότοφ
σε υποκαταστήματα τραπεζών στην Εγνατία οδό.
Ζημιές προκλήθηκαν
σε ορισμένα εμπορικά καταστήματα,
ενώ σημειώθηκε επίθεση και στο Ναό της Αγίας Σοφίας.
Οι αστυνομικοί απάντησαν,
κάνοντας χρήση χημικών....


Στη Γαλλια,τουλάχιστον 445 αυτοκίνητα
πυρπολήθηκαν στη διάρκεια της νύχτας
της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.
Περίπου 35.000 αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν
για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς,
7.000 περισσότεροι σε σχέση με πέρυσι.

Στο Στρασβούργο, πυρπολήθηκαν 50 αυτοκίνητα,
ενώ η αστυνομία συνέλαβε 17 άτομα,
τέσσερα εκ των οποίων την ώρα
που έβαζαν φωτιά στα οχήματα...


Στην Τουλούζ, 12 αυτοκίνητα κάηκαν,
ενώ στη Ναντ, στα δυτικά, πυρπολήθηκαν
περί τα δέκα αυτοκίνητα.


Αντε και του χρονου καλυτερα!!!!

ΠΡΕΖΑ TV
1-1-2009

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εαν καψουν και τα δικα τους αυτοκινητα(οσοι εχουν)και τις δικες τους δουλειες (οσοι εχουν)τοτε ισως να επειθαν...εαν επισης χτυπαγαν την ριζα του κακου(κατι που τους κανει να χεζονται πανω τους...)παλι σιγουρα θα επειθαν...αλλα οχι αλλο κουτοχορτο...οχι μια ακομη απατη...ας τα βαλουν με τις ληστοσυμμοριες που οι ηλιθιοι αποκαλουν κομματα...ας τα βαλουν με οσους καταστρεφουν τους εγκεφαλους των ανθρωπως απο τοτε που γεννιουνται μεχρι που μπαινουν στο φερετρο(εφημεριδες,τηλεορασεις,ραδιοφωνα...)...και τοτε ναι θα γινουν σεβαστοι και οχι περιγελος...ας τα βαλουν επιτελους με την βουλη,με τα υπουργεια...αναρωτιεμαι γιατι τα περισσοτερα χτυπηματα εχουν στοχο στην ουσια, τους ιδιους τους πολιτες και οχι τις διαφορες εξουσιες...εσυ δεν αναρωτιεσαι?δεν το βλεπεις?δεν το διαπιστωνεις???οχι αλλες καταστροφες σε ΑΕΙ,στον πολιτισμο και τις τεχνες!(ουτε οι ναζι δεν εκαιγαν ετσι αδιακριτα τα παντα,βλεπε κτιριο νομικης))ΕΛΕΟΣ!αν εχουν αρχιδια(που ηδη φανηκε πως δεν εχουν...)ας σταματησουν τους βλαχικους ποδοσφαιρικους αγωνες,η τα βλαχικα νυχτερινα μεγαλομαγαζα...αλλα οχι η μαγκια και η επανασταση τους εξαντλειται στην διακοπη θεατρικων παραστασεων...το μονο ευκολο δηλ.!!!και εκ του ασφαλους...ποιος θεατρανθρωπος θα τους απειλησει...μουφα,μουφα,μουφα,...ουσια και αποτελεσμα και σχεδιο και στοχος ολα μηδεν και ανυπαρκτα...μια μαλακια που εκδηλωνεται χαοτικα ,αναρχα,και αρα δεν θα κατα φερει οτι ευαγγελιζεται...ισα ισα θα παιξουν το παιχνιδι αλλων συνειδητα η ασυνειδητα...κριμα!ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΚΑΙ ΚΑΛΑ...ΜΥΑΛΑ...!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ????ΕΣΥ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΟΥ...ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ...Ε ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ???ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ...ΦΡΑΜΠΑΛΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΠΡΕΖΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ...ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ...

Ανώνυμος είπε...

preza gia allh mia fora deixneis poso malakas eisai..

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμοι, μαζέφτε τα αυτοκίνητα στα αυθαίρετους ημιυπάιθριους χώρους σας, γιατί τα χρωστάτε ακόμα...Όταν άλλοι βανδαλίζουν με όλους τους θεσμούς τις χώρας, πολιτισμός ήταν το εσπρέσσο σας. Όταν άρχισαν να διακόπτονται παραστάσεις και να καίγονται X3, ανακαλύψατε το βανδαλισμό (και τον πολιτισμό). Καλύτερα να δεχτούμε ότι η χώρα δεν έχει διανόηση, παρά να είναι εκπρόσωποί της ο gnomeskepistimi (που περιμένει κάποιο αστροστόλο, μέσα από το blog του), και το Τρίο Στούτζες (Δοξιάδης κτλ.) που έβγαλε την ανακοίνωση...

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.Η Ο.Ε.Α. ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ.ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΤΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΩ 100%.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΛΕΕΙ Η Ο.Ε.Α.ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΛΑ ΧΑΝΕΙΣ...ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ...ΚΟΜΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΓΕΛΟΙΟΤΕΡΟ ΑΝ ΘΕΣ.......Η ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ,ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ,ΑΕΙ,Ι.Χ.,ΚΑΔΟΥΣ(!)ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ...Ε,ΜΑ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ...ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ,ΑΝΤΙΕΡΩΤΙΚΕΣ,ΑΝΤΙΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ!Α,ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙΣ...ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΛΗΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ!!!ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ???ΤΟΝ ΦΟΥΦΙΤΟ???ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ ΡΕΕΕ...ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ...!!!(ΕΥΤΥΧΩΣ!!!).ΑΠΟΡΙΑ-ΑΠΟ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΔΕΣ 1,ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ!ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ!ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΚΡΙΤΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΕΖΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΛΥΠΑΜΑΙ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΤΟ 2009.

Ανώνυμος είπε...

ρε ΠΑΠΑΡΑ 9:20 ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΧΡΗΣΤΕ ΠΕΡΖΑ ... ΓΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΡΟΒΡΑΣΜΑΤΑ... ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ.. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΖΑΜΠΑ.. ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΟΛΑ ΣΑΣ.. Ο ΠΡΕΖΑΣ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΕΝΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ..