Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2009

ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑ984 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ...ΩΣ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΧΩΡΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ...ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΝΝΙΚΗΤΑ;;;

Συνεχιζουν τις προκλησεις
οι υπευθυνοι δημοσιων σχεσεων του Δημου Αθηναιων...
Παρουσιαζουν την κοπη δεντρων στη Κυψελη...
ως αναπλαση του χωρου
για τη δημιουργια παρκου με πρασινο...
Μαλιστα η φωγτογραφια απο τη μακετα...
μαρτυρα απο μονη της
πως το μονο πρασινο που θα υπαρχει πλεον στη περιοχη
θα ειναι ενα τυπου γκαζον...
με ελαχιστα δεντρα σε γλαστρες...

Για ποια αναπλαση μας μιλατε λοιπον
κυριε Νικητα Κακλαμανη;;;

Απο ποτε για την αναπλαση ενος παρκου,
πρεπει να υπαρχουν και ΜΑΤ στην περιοχη;;;


ΠΡΕΖΑ TV
26-1-2009

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα έχει τελειώσει,το ζητούμενο ήταν η κ.Δήμαρχος να ξεπληρώσει τα τάματα που έκανε για να βγει Δήμαρχος,τώρα όλα τα άλλα είναι πλέον Ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

Για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους και να μην γραφει ο καθε ασχετος 'νεο-οικολογος' την επαναστατικη του ανοησια.. Το οικοπεδο-παρκο γωνια Πατησιων και Κυπρου [το μοναδικο ελευθερο στην Πατησιων] ειχε μετατραπει σε σκουπιδοτοπο, αντρο αλκοολικων αλλοδαπων και ..ολιγον χωρο σταθμευσης. Κανεις δεν περνουσε απο μεσα ειδικα στο σκοταδι και ηταν πληρως εγκαταλειμενο για χρονια απο τον Δημο. Η κοπη των δεντρων ειναι απολυτως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, οσο για το παρκινγκ ισως βοηθησει στην αρχη και μετα παλι τα ιδια. Η μονη λυση θα ηταν η αναπλαση αλλα οχι σαν την Ομονοια 'η το Κολωνακι πηχτρα στο τσιμεντο. Οι περιοχες αυτες δυστυχως με την ανεξελεγκτη λαθρομεταναστευση εχουν υποβαθμιστει ανεπανορθωτα αισθητικα και κοινωνικα με ολες τις αντιστοιχες συνεπειες για οσους ζουνε εκει οπως την πληρη αδιαφορια του Δημου και των κρατικων υπηρεσιων. Παντως ολοι οι προσφατα 'εξεγερμενοι' ειστε οι τελευταιοι που δικαιουστε να διαμαρτυρεστε, απλα κυλιστειτε στον γκαζον της βιλιτσας σας βριζοντας χυδαια την εξουσια και εκτονωθειτε.

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι ο σιχαμένος δήμαρχος και τα λοιπά καθάρματα της δημοτικής αρχής, που συνέπραξαν στο έγκλημα της κοπής των δέντρων, να πέσουν νεκροί, όπως αυτά. Κανένα έλεος για τους εγκληματίες κατά της ζωής!

Ανώνυμος είπε...

Κατάρα στη δημαρχοαδερφή και τους δημοτικούς συμβούλους της!
Να πέσουν ξεροί, σαν τα κομμένα δέντρα!

admin είπε...

φωτο απο την πλατεια κοτζια ειναι ρε....φωτο αρχειου λογικα...τωρα εχει αλλη...τι χαζοβιολησ εισαι εσυ αδελφακη μου...

PALOUKI LOUK είπε...

τι λεει μωρε ο μαλακας?δεν ηταν ετσι οπως λες το παρκο ανωνυμε!επισης εαν το ηθελαν καλυτερο εας το σουλουπωνανε, εχω φωτογραφια του παππου μου εκει ασπρομαυρη στον εναν φοινικα!80 χρονια πριν και ηρθε η στριγκλο η αρχιδιμαρχινα να το κοψει?
καταρχας παρκιν ιδιωτικο εχει ακριβως απεναντι το οποιο ειναι αδεις και εχει ριξει τις τιμες του στα 130 ευρω το μηνα! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΚΙΝ
οσο ειμασταν εκει και γινοντουσαν τα επεισοδια γυρναγαν απο πανω μας σμηνη πουλιων και εψαχναν τις φωλιες μεχρι και που ειχε νυχτωσει εψαχναν να κοιμηθουν και τα ειδαμε στα καγκελα των μπαλκονιων μας ακομη και τωρα!
αρχιδιμαρχε κλασταμανη μονο το δικο σου δεντρο σε ενοιαζε μαλακα!
εχτες επισης μπηκαν μπουλντοζες και στο αλσος παγκρατιου!
σημειωτεον οτι και τα δυο το δασαρχειο τα εχει χαρακτηρισει δασικη εκταση!με το 671/2008 σημειωμα!
μπητε στο ιστολογιο μου εχω και αλλα!

Ανώνυμος είπε...

Trelokouneli sto xorio mou prin
ksekokaliasoume ta kounelakia ta ksekoliazoume,akous trelo Bunny.