Πέμπτη, Ιανουαρίου 22, 2009

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ,ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ...

Την απαλλαγή δύο αστυνομικών που κατηγορήθηκαν ότι παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα δικηγόρων αποφάσισε με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Οι δικαστές έκριναν ότι δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις ενοχής των αστυνομικών και ότι η απομαγνητοφώνηση της τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ δικηγόρων έγινε νομότυπα, στο πλαίσιο της συλλογής αποδεικτικού υλικού...

Με αλλα λογια...ο οποιοσδηποτε θελει να κανει ερευνα για το τι λεμε μεσα στο σπιτι μας,ωστε να μας κατηγορησει επειτα για τις συζητησεις που καναμε και να τις χρησημοποιησει επειτα ως αποδεικτικο υλικο...μπορει να μας καταγραφει μεχρι και την ωρα που χεζουν...διοτι οι κουραδες που βγαζουμε,ισως να ειναι πυρινικες...
Στο ονομα της ερευνας και της διασφαλης δηθεν της κοινης ειρηνης καταπατουν ολα μας τα προσωπικα δεδομενα...

ΠΡΕΖΑ TV
22-1-2009

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι πολιτικοι δινουν την εντολη, οι αστυνομικοι εγκληματουν, οι δικαστες τους αθωωνουν. οπου τους δειτε και μπορειτε βαρατε τους

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΨΑΡΙΑΝΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Και σύμφωνα με τον από επάνω το πρόβλημά μας, σε 666 χρόνια θα έχει λυθεί...Καλά ρε πρέζα, μήπως υπονοείς ότι το κράτος μπορεί και παρακολουθεί τα πάντα;;;ε! άι στο διάολο, κάτι μάθαμε και σήμερα!...και θα παρακολουθεί και θα νομιμοποιεί ότι θέλει, και θα κάνει ότι του καπνίσει...γιατί είναι κραταιό! (τι είπα ο πούστης;)

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΕΖΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ GAY???

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΖΑΣ ΙΣΟΝ ΨΑΡΙΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΟΤΑΣΗ... ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ... ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΡΕΖΑ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΕΑ ΕΙΣΑ; ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΣ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ....

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε πριν λίγο σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, στην οδό Αγίου Δημητρίου 77 στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες περιοίκων δύο άτομα που κρατούσαν πιστόλια και χειροβομβίδα πήραν τα χρήματα αλλά στην προσπάθειά τους να διαφύγουν πυροβόλησαν και τραυμάτισαν στα πόδια δύο άτομα.
Οι δράστες νωρίτερα τραυμάτισαν ελαφρά στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου ένα ακόμα άτομο μέσα στο υποκατάστημα της τράπεζας.
Στη διάρκεια της συμπλοκής επενέβησαν πολίτες που κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν.

Προστέθηκε,14:02'
*Οι δύο δράστες πριν εισέλθουν στην τράπεζα πήραν όμηρο έναν διερχόμενο πολίτη βάζοντάς του το όπλο στο κεφάλι και ζήτησαν απ΄του ταμίες τα χρήματα.
Ο πολίτης βρήκε ευκαιρία εκείνη τη στιγμή και διέφυγε απ΄την πόρτα ασφαλείας.
*Οι δράστες φεύγοντας από την τράπεζα προσπάθησαν να εκκινήσουν τη μηχανή μεγάλου κυβισμού που είχαν παρκάρει απ΄έξω αλλά δεν τα κατάφεραν.
*Βγήκαν ένοπλοι στο δρόμο και προσπάθησαν να σταματήσουν διερχόμενους δικυκλιστές.Μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφεραν να σταματήσουν ένα 55 χρονο δικυκλιστή τον οποίο και τραυμάτισαν.
*Άλλος διερχόμενος οδηγός δικύκλου,ρουμάνος στην καταγωγή,"πακετάς" σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες,σταμάτησε και κατάφερε με χτύπημα "καράτε", να αφοπλίσει τον ένα δράστη ενώ την ίδια ώρα επενέβησαν περίοικοι που παρακολουθούσαν το γεγονός καταφέρνοντας να ακινητοποιήσουν και στη συνέχεια κυριολεκτικά να λιντσάρουν τους δύο ληστές.
*Αστυνομικοί-φρουροί του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης,το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων επενέβησαν άμεσα...σώζωντας κυριολεκτικά τους δράστες οι οποίοι αυτή την ώρα μεταφέρονται σε νοσοκομείο της πόλης.