Τρίτη, Ιανουαρίου 06, 2009

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ....

Την Κυριακή το μεσημέρι έγιναν κάποια επεισόδια
κοντά στο γήπεδο του Χαριλάου.

Όπως πάντα η αστυνομία απούσα, πουθενά!
Αναφορά της αστυνομίας λέει για γύρω στα 80 άτομα με κουκούλες και κράνη, που κάναν ζημίες εκεί. Σύλληψη δεν έγινε καμμία.
Έτσι λοιπόν προχθές το βράδυ και χθές το πρωι, είχαμε δυο συλλήψεις γνωστών οπαδών του ΠΑΟΚ (επώνυμων) από την Νεάπολη με μαρτυρία ενός αστυνομικού (Παυλίδης ονομάζεται, και είχε προηγούμενα με τα παιδιά καθώς είναι οπαδός του αρη...) και ενός συνοριοφύλακα!!!!!

Πως τους αναγνώρισαν;
Αφού λένε οι ίδιοι ότι είχαν κουκούλες και κράνη!!!!
Ο συνοριοφυλακας τι δουλειά είχε στο χαριλάου;
Πρόσεχε τα σύνορα;
Όχι. Απλά είναι γνωστός μαϊντανός των ραδιοφώνων που βγαίνει με το παρατσούκλι 'ηγεσίας;' (και αυτός οπαδός του άρη)
Γιατί τον έναν "ύποπτο" τον έπιασαν σήμερα και όχι χθες;
Άργησε η αναγνώρισή ή το στημένο ρουφιανιλικη;
Θα απαντήσει κανείς ή θα πηγαίνουν φυλακή άνθρωποι με μία μαρτυρία;
Ως πότε θα φοβόμαστε να πηγαίνουμε στο γήπεδο μη καταλάθος μας αναγνωρίσει, ένας ......;

Αλήθεια στο ντου που έγινε στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ και χτύπησαν 15άχρονα προχθές, δεν αναγνωρίστηκε κανείς;
Εκεί δεν υπήρχαν συνοριοφύλακες;
Εκεί γιατί δεν έβγαλες ανακοίνωση ρε εβραίε να μας πεις με ποιανού διακριτικά κάναν το ντου;
Είναι τυχαίο ότι οι συλλήψεις έγιναν αμέσως μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ;;

Οι συλλήψεις είναι αναίτιες και έγιναν με κριτήρια οπαδικά και προσωπικά. Επειδή κάποιοι έχουν εξουσία στα χέρια την χρησιμοποιούν για ιδίο όφελος ώστε να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Γιατί δεν γίνανε συλλήψεις όταν οι οπαδοί της δικιάς τους ομάδας σπάγαν και χτυπούσαν ανήλικα παιδιά;;; Υπάρχει κατεστημένο στην αστυνομία της πόλης ( την γνωστή αστυνομία της ζαρντινιέρας) και λειτουργεί υπέρ συγκεκριμένων κοινωνικών συνόλων.

Η καταστολή και οι αναίτιες συλλήψεις συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα. Το θέμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ. Αναίτια για άλλη μια φορά κατηγορούνται άνθρωποι οι οποιοι απλά ετυχε να υποστηρίζουν μια ποδοσφαιρική ομάδα που δεν συμφωνεί με το κατεστημένο της αστυνομίας της πόλης.

πηγη:paokland

ΠΡΕΖΑ TV
6-1-2009


Αν και ειμαστε της αποψης..."Δεν θα γινεις φιλαθλος ποτε,οπαδε-οπαδε...βγαζουμε το θεμα...για μαλλον κατι βρωμαει...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

daks oti na nai tora san ta mikra pedia pou ta malonei i kiria kai afta apantoun giati lete mono emena den to kana monos mou...8a simfoniso me ton preza kai tha po oti monon kai otan vgaleis tis opadikes sou paropides 8a mporesei kapoios na milisei sovara mazi sou gia to sigkekrimeno thema...kai kalitera sxolia opos evree kai tetoia na min grafonte (eidika tetoies meres) giati den einai opadiko to blog

NOVITO είπε...

Αν ήταν σωστοί και μάγκες ας τους μπουζουριάζαν όλους εκείνη (και τις τόσες άλλες ) στιγμή....στα 100m είναι το Α.Τ. Χαριλάου....ούτε έναν δεν πρόλαβαν...??ούτε έναν...?? και κατάφεραν να τους αναγνωρίσουν μια μέρα μετά??? αυτός που τους αναγνώρισε δε μπορουύσε να τον μπουζουριάσει εκείνη τη στιγμή...??

Ανώνυμος είπε...

bravo re mages... ligas ta eixame ws twra, tha asxoliomaste kai me opadika. den to perimena apo ayto to blog. xenera... giati pera apo to thema me tous mpatsous kai to roufianiliki to thema MONO opadika katalhgei kai sto poios einai o eynohmenos klp. PROSOXH!!!

Ανώνυμος είπε...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου
.
Οι καθεστωτικοί μηχανισμοί και οι μυστικές υπηρεσίες αναβιώνουν ένα νέο τρομοκρατικό μύθο, στα πρότυπα της «17Ν»:Τον «Επαναστατικό Αγώνα»!!!
Μόνο που αυτή την απάτη της «αριστερής», «ατομικής τρομοκρατίας», δεν μπορούν να την περάσουν, σήμερα, εύκολα στον ελληνικό λαό. Οι πλούσιες εμπειρίες και τα φιάσκα των κατασκευασμένων οργανώσεων (17Ν-ΕΛΑ) έχουν οξύνει το πολιτικό κριτήριο.
Ο ελληνικός λαός πλέον γνωρίζει, έστω και αν δεν μπορεί να το τεκμηριώσει θεωρητικά, αυτό που δεν μπορούν να αντιληφθούν κάποιοι αλλοτριωμένοι διανοούμενοι αριστερίζοντες: ότι η τρομοκρατία αποτελεί σήμερα ένα από τα πλέον προνομιούχα μέσα άσκησης πολιτικής των μηχανισμών της καπιταλιστικής εξουσίας, ιδιαίτερα της πλανητικής εξουσίας των ΗΠΑ και των μυστικών της υπηρεσιών.
Όσοι μιλούν σήμερα με την παλιά συνταγή της «ατομικής τρομοκρατίας» είναι ή βαθιά νυχτωμένοι ή παπαγαλάκια του καθεστώτος και «εγκάθετοι» ιμάντες των μυστικών υπηρεσιών.
«Ατομική τρομοκρατία», στη συνταγή της παλιάς «αριστερής τρομοκρατίας» δεν μπορεί, σήμερα να υπάρξει, ούτε αντικειμενικά, ούτε υποκειμενικά.
Αντικειμενικά γιατί απουσιάζουν εκείνες οι προϋποθέσεις που οι αριστεροί αγωνιστές, κάτω από σκληρούς όρους παρανομίας (δικτατορίες κ.λπ) οδηγούνται σε συνωμοτική δράση.
Υποκειμενικά, γιατί οι πράξεις μιας «κλειστής» συνωμοτικής ομάδας καθορίζονται από τους πραγματικούς πολιτικούς όρους του λαϊκού κινήματος και δεν έχουν μεγάλη διάρκεια: Ή εξαρθρώνονται τάχιστα, ή διαλύονται εσωτερικά, ή, και το πιθανότερο, περνάνε κάτω από την καθοδήγηση των μυστικών υπηρεσιών.
Αυτή η παλιά συνταγή της «ατομικής τρομοκρατίας», σήμερα χρησιμοποιείται σαν άλλοθι για την κατασκευή τρομοκρατικών ομάδων από τις μυστικές υπηρεσίες: «αριστερό» φύλλο συκής και «αριστερή» υπογραφή ομάδων των μυστικών υπηρεσιών.
Όποιος, σήμερα, δεν ξεσκεπάζει αυτή την απάτη της αριστερής δήθεν «ατομικής τρομοκρατίας» συμβάλλει, συνειδητά ή ασυνείδητα, στην προώθηση των καθεστωτικών σκευωριών. Γίνεται το ιδεολογικό και πολιτικό άλλοθι των παρακρατικών σχεδιασμών των μυστικών υπηρεσιών.
Αγνοεί, ηθελημένα (καθεστωτικό γρανάζι) ή από ηλιθιότητα ότι η ιμπεριαλιστική Νέα Τάξη, χρησιμοποιώντας «αριστερά» ιδεολογικά και πολιτικά κλισέ, κατασκευάζει διαβόλους-προβοκάτορες. Τοπικούς διαβόλους και διαβόλους καθολικούς για να επιβάλει την βαρβαρότητα της δικής της πλανητικής τρομοκρατίας.
Η αμερικάνικη αυτοκρατορία είναι αυτή που κατασκευάζει πλανητικά σκιάχτρα, «τρομοκρατικούς» δαίμονες της υφηλίου, για να υποδουλώνει και κατασπαράσσει λαούς, να κτυπά τα απελευθερωτικά κινήματα (Μέση Ανατολή»), τα κοινωνικά κινήματα σε κάθε χώρα και να επιβάλει τη δικτατορία της σε κάθε χώρα…
Είναι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ που κατασκευάζουν και τους τοπικούς δαίμονες: Οργανώσεις τρομοκρατίας με «αριστερές» υπογραφές: «17Ν», «ΕΛΑ» και σήμερα τον «Επαναστατικό Αγώνα».
Με τέτοιες τρομοκρατικές οργανώσεις προωθεί η ιμπεριαλιστική αυτοκρατορία τα ποικίλα σχέδιά της σε κάθε χώρα. Τα «εγχειρίδια» της CIA πάνω σε αυτά τα ζητήματα είναι πλέον γνωστά και δημοσιευμένα: στο ΡΕΣΑΛΤΟ πολλές φορές…
Μια τέτοια οργάνωση είναι και ο «Επαναστατικός Αγώνας». Ένα τρομοκρατικό εργαλείο των μυστικών υπηρεσιών για την προώθηση των πολυεδρικών σχεδίων της αυτοκρατορίας εναντίον της χώρας μας και κυρίως: Εργαλείο που θα χρησιμοποιηθεί εναντίον των αυθεντικών αριστερών ιδεών και εναντίον των εκρηκτικών λαϊκών κινημάτων που κυοφορούνται.
Αυτή η νέα τρομοκρατική μυθολογία και απάτη πρέπει να ξεσκεπαστεί…
Πηγή: http://www.resaltomag.gr/

Ανώνυμος είπε...

"Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να το κάνουν. Δεν θα έπρεπε να το κάνουν αν είχαν τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια που θα τούς έκανε απλά να το βουλώσουν και να κάτσουν στη γωνιά τους, με τις φτερούγες τους κρυμμένες και τα κεφάλια τους σκυμμένα.

Αλλά καθώς οι ίδιοι δεν έχουν δράμι αξιοπρέπεια - όπως έχουν αποδείξει ολ’ αυτά τα χρόνια - το θεωρούν φυσιολογικό να «φωνάζει ο κλέφτης» όχι....

μόνο για να προσπαθήσει να καλύψει τις γκέλες και τις ατιμίες του αλλά και για να συκοφαντήσει εκείνους που δεν δρουν σύμφωνα με τα δικά του αρρωστημένα πρότυπα.

Το να βγαίνουν κάποιοι σύνδεσμοι του παοκ και να κατηγορούν τον ΑΡΗ και τους οπαδούς του για… ρουφιανιά (!) θα μπορούσε να θεωρηθεί διασκεδαστικό αν δεν ήταν τόσο τραγικά ηλίθιο, συμβαδίζοντας απόλυτα και με τον τρόπο σκέψης τους.

Τούς υπενθυμίζουμε ότι οι πρώτοι διδάξαντες του είδους είναι οι κρανοφόροι-ροπαλοφόροι της πόλης μας, που με εξοπλισμό που θα τον ζήλευαν και τα ΜΑΤ (τι σύμπτωση!), κοκορεύονται μεταξύ τους και επαινούν ο ένας τον άλλον για τους τσαμπουκάδες που πουλάνε σε μεμονωμένα άτομα.

Είναι αυτή η ίδια μερίδα παοκτσήδων (εμείς δεν είμαστε κομπλεξικοί για να τούς βάζουμε όλους στην ίδια μοίρα) που σε μία αποθέωση ρουφιανιάς έστησαν ολόκληρο σκηνικό τότε στα Μαυροσκούφεια - όπου και μέτρησαν σε χρόνο ρεκόρ τις αποστάσεις μέσα στα Πανεπιστήμια - που κατέληξε στη σύλληψη του αθώου οπαδού του ΑΡΗ και είναι οι ίδιοι που φώναζαν συνθήματα για ισόβια στον Αντώνη!!!


Είναι οι γελοίοι που στρουθοκαμήλιζαν και σφύριζαν αδιάφορα όταν ο Αντώνης ήταν άδικα επί πέντε μήνες στη φυλακή και δεν έβγαλαν τσιμουδιά όλον εκείνο τον καιρό για τον Νόμο Ορφανού… δεν τούς ενδιέφερε βλέπετε καθώς ο φυλακισμένος ήταν Αρειανός.

Η απεριόριστη βλακεία τους μπορεί να συναγωνιστεί σε μέγεθος μόνο την υποκρισία τους. Αν δεν ήταν τόσο τεράστιοι υποκριτές θα είχαν το κουράγιο, τον αντρισμό να παραδεχτούν γεγονότα που δεν χωρούν αμφισβήτηση αντί να προσπαθούν να ρίξουν λάσπη εκεί που ξέρουν ότι δεν μπορεί να πιάσει.

Θα είχαν - για παράδειγμα - το κουράγιο να παραδεχτούν ότι όταν χρειάστηκε, κάποιες καταθέσεις άλλαξαν, κάποιες μηνύσεις αποσύρθηκαν και κάποιοι δικοί τους γλύτωσαν τη φυλακή;;; Είναι αυτονόητο ότι δεν θα αναφέρουμε ονόματα αλλά για του λόγου το αληθές μπορούν να απευθυνθούν στα κουμάντα τους στη Νεάπολη και να πάρουν μία πρώτη γεύση πως ξηγηθήκαμε εμείς.

Και αν θέλουν και δεύτερη γεύση, ας απευθυνθούν στην ίδια τους τη παε και ας ρωτήσουν να μάθουν σε τι τεράστια «κόλα χαρτί» θα μπορούσαμε να τούς τυλίξουμε όλους εκεί μέσα, όσον αφορά τη «δράση» συγκεκριμένου υπαλληλικού στελέχους. Ελπίζουμε να μπουν στον κόπο να το κάνουν κι ελπίζουμε οι απαντήσεις που θα πάρουν να είναι η αλήθεια. Ξέρουν αυτοί!!!

Εμείς ξηγηθήκαμε έτσι επειδή έτσι γουστάραμε να ξηγηθούμε. Επειδή τιμάμε τα παντελόνια που φοράμε. Δεν το κάναμε με σκοπό να το εξαργυρώσουμε σε κάποια δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά όταν προκαλούμαστε από ηλίθιους δεν είναι δυνατόν να μην απαντήσουμε.

Ούτε και παριστάνουμε τους κλαψομούνηδες, να τρέχουμε και ν’ αναζητάμε συμμαχίες με δημοσιογράφους οι οποίοι θα προβάλουν τις… θέσεις μας σε πρωτοσέλιδα, στα οποία κάποτε φιλοξενούνταν καθημερινά φωτογραφίες φιλάθλων του ΑΡΗ μέσα σε κύκλο για τούς συλλάβει η αστυνομία. Αλλά… «πες μου τους φίλους σου, να σού πω τι είσαι».

Εμείς αναφερόμαστε σε γεγονότα που μπορούν κάλλιστα να διασταυρωθούν και δεν προσπαθούμε με βλακώδεις αοριστολογίες να καλύψουμε την έλλειψη (όπως πάντα) επιχειρημάτων.

Απαντάμε για τη πάρτη μας και μόνο, επειδή θεωρούμε ότι - όσο κωμική κι αν είναι η προσπάθεια σπίλωσης - η λάσπη πρέπει να επιστραφεί στα μούτρα αυτών που επιχείρησαν να την πετάξουν.

Και φυσικά αισθανόμαστε την υποχρέωση να τούς ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ρουφιανιά από το να θυσιάζουν ακόμα και άτομα δικά τους στο βωμό της βλαχομαγκιάς την οποία οποία έχουν αναγάγει σε επιστήμη. Αν και μάλλον το ξέρουν αλλά απλά δεν τούς ενδιαφέρει…!!!
_________________________________________________________________________

ΥΓ: Μάταια προσπαθούν να το παίξουν άντρες σπάζοντας, εκ του ασφαλούς, βιτρίνες από… μπουγατσατζίδικα και ποδηλατάδικα!!! Κι αν αυτό δεν αρκεί, μπορούν να πουλήσουν μαγκιά και σε καμιά γυναίκα…

Gia na eisai enta3y ΠΡΕΖΑ 8a prepei na diavaseis kai auti tin anakoinwsi....an kai stis meres pou dianyoume to teleytaio pou 8a prpei na mas apasxolei einai ta opadika...

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΙΞΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ, ΥΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΠ ΑΥΤΟΦΩΡΩ.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ....

Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα, είναι πιθανόν να μην γίνει ποτέ. Αλλά κάτι που έχει συμβεί ήδη, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξαναγίνει. Δεν είναι η πρώτη φορά που η ολιγομελής ομάδα των πρώην φιλάθλων του Αρη Θεσσαλονίκης και νυν διοικούντων, πετυχημένων επιχειρηματιών, οικονομικών κολοσσών και μεγαλοπαραγόντων σε ποδοσφαιρικές και καλαθοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες επιδίδεται στο προσφιλές για αυτούς σπορ της σπίλωσης, της λασπολογίας και της κατάδοσης. Μόνο που αυτή τη φορά προσθέσανε και τις υποδείξεις στις εισαγγελικές αρχές για συλλήψεις και καταδίκες, ξεπερνώντας ακόμα και τον αξεπέραστο εαυτό τους.

Με αφορμή κάποια μικροεπεισόδια που έγιναν στην περιοχή της Χαριλάου το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής , βρήκαν την ευκαιρία να υποδυθούν τον αγαπημένο τους ρόλο. Το ρόλο του Αρτέμη Μάτσα. Σε συνέχεια των δηλώσεων του οδοντίατρου ηγέτη τους πως «έχουμε στενή συνεργασία με την κρατική ασφάλεια», ήρθαν να προστεθούν οι χτεσινές ανακοινώσεις από τις ΠΑΕ και ΚΑΕ ’ρης, οι οποίες ξεκάθαρα στοχοποιούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ανοίγοντας την όρεξη στις διωκτικές αρχές να προβούν σε 2 συλλήψεις γνωστών οπαδών του ΠΑΟΚ χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, για να ικανοποιήσουν τις άρρωστες ορέξεις των ίδιων και των συνεργατών τους. Την ώρα που κανείς από τους δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες δεν αναγνώρισε στο πρόσωπο των 2 αθώων οπαδών του ΠΑΟΚ, κάποιον από αυτούς που συμμετείχαν στα μικροεπεισόδια και ενώ δεν συνελήφθη κανένας επ αυτοφώρω ή έστω στη διάρκεια εκείνης της ημέρας, το πρωί της επομένης, άντρες της ασφάλειας τους επισκέφτηκαν στους χώρους εργασίας τους και τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν στην ΓΑΔΘ για μία απλή κατάθεση. Μετά από 10 ώρες παραμονής τους εκεί, στερώντας τους το δικαίωμα παρουσίας δικηγόρου και προσπαθώντας μάταια να αποσπάσουν ψεύτικες ομολογίες, αφού όπως προείπαμε δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο που να καταδεικνύει την παρουσία ή τη συμμετοχή τους στα γεγονότα της Κυριακής, βρέθηκε ως από μηχανής θεός ένας αστυνομικός να τους «αναγνωρίσει». Με μοναδικό μάρτυρα αυτόν 2 αθώοι άνθρωποι σέρνονται στα δικαστήρια, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες ακόμα και σε βαθμό κακουργήματος. Η «αυθόρμητη» μαρτυρία του αστυνομικού μας προκαλεί απορίες αν αναλογιστούμε ότι οι 2 οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν συνελήφθησαν ούτε εκεί που έλαβαν χώρα τα γεγονότα, ούτε κατά την υποτιθέμενη αποχώρηση τους από εκεί, ούτε καν μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ - ΟΦΗ, όπου κανονικά παρευρέθηκαν και μάλιστα αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, όπως καταμαρτυρούν δεκάδες μαρτυρίες. Υπάρχουν έγγραφες καταθέσεις που αναφέρουν πως το μεσημέρι της Κυριακής οι 2 οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και όχι εκεί που τους τοποθετεί η κατάθεση του εν λόγω κυρίου. Να συμπληρώσουμε εδώ, ότι χρειάστηκαν να περάσουν 10 ώρες παρουσίας των παιδιών στη ΓΑΔΘ για να ανακτήσει τη μνήμη του αυτός ο ευσυνείδητος κύριος και άριστος επαγγελματίας ώστε να τους «αναγνωρίσει» και να τους υποδείξει ως συμμετέχοντες στα έκτροπα.

Είναι προφανές ότι οι διωκτικές αρχές μετά το νοσηρό κλίμα που καλλιέργησε το κλειστό κλαμπ καταδοτών για συλλήψεις, καταδίκες, βγάλσιμο δοντιών, κινέζικα βασανιστήρια, εξορίες στο Γκουαντάναμο, εκτελεστικά αποσπάσματα και ότι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, έπεσαν στην παγίδα τους και έσπευσαν να σύρουν στα δικαστήρια με βαριές κατηγορίες 2 αθώους ανθρώπους. Επηρεάστηκαν από αυτούς που στην προσπάθεια τους να κρύψουν την αγωνιστική και οπαδική τους ανυπαρξία βρίσκουν νόημα στη ζωή τους και καλύπτουν το απύθμενο κόμπλεξ που τους διακρίνει με το να σπιλώνουν γενικά και αόριστα τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του. Από αυτούς που ντροπιάζουν με τις πράξεις τους την έννοια οπαδός, που πουλάνε ανιδιοτέλεια και ρομαντισμό με το κιλό, που έχουν αναγάγει την προπαγάνδα σε επιστήμη, που κάνανε συλλαλητήριο ζητώντας τη φυλάκιση οπαδών άλλων ομάδων, που κάνουν κουμάντο στην ομάδα τους (ξεχνώντας το γεγονός ότι ο οπαδός υποστηρίζει την ομάδα του και δεν ασκεί διοίκηση), που υποτίθεται ότι πολεμάνε το νόμο Ορφανού και τα μέτρα Ιωαννίδη ενώ συνεργάζονται άψογα με τον τελευταίο σε πολλά επίπεδα, δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο γιατί οι μάσκες έχουν πέσει προ πολλού. Τον ανδρισμό που δεν μπορείς να βρεις, δεν θα στον δώσει κανένας άλλος. Ούτε η αστυνομία, ούτε τα δικαστήρια.

ΥΓ: Περιμένουμε με ανυπομονησία τις ανακοινώσεις των τμημάτων πετοσφαίρισης, αντισφαίρισης, τάβλι και ενόργανης γυμναστικής του ΑΣ Αρη Θεσσαλονίκης μετά από αυτές των ΠΑΕ και ΚΑΕ γιατί υπήρξε ανησυχητική καθυστέρηση. Υπενθυμίζουμε ότι πέρα από το κλειστό κλαμπ καταδοτών, δεν βρέθηκε κανείς που να αναγνωρίζει οπαδούς του ΠΑΟΚ σαν δράστες των μικροεπεισοδίων.

ΥΓ2: Καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να παρευρεθεί μαζικά σαν ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης προς τους 2 αθώους οπαδούς μας στα δικαστήρια, την Παρασκευή 09/01/09 στις 09:00 το πρωί.

Ανώνυμος είπε...

Βασικά, το όλο θέμα εινα καθαρά οπαδικό και δεν έπρεπε να το ποστάρεις (όπως, αν θυμάμαι καλά, δεν έκανες κάτι παρόμοιο για τους γαύρους που τη γλιτώσανε στη δίκη για τα επεισόδεια στη Λαυρείου). Το οτι είναι οπαδικό το κατάλαβαίνεις και απο τους χαρακτηρισμους που εμπεριέχονται στην ανακοίνωση...και που μόνο άνθρωποι επιπέδου ..."υπαστηνόμου Β" μπορουν να χρησιμοποιούν..πόσο μάλλον να αυτοχαρακτηρίζονται αναρχικοί και να πρεσβεύουν την ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ...που αμφιβάλω αν εχουν ιδέα σε τι αναφέρομαι.
Απο τη στιγμή όμως που έγινε, έχει ως αποτέλεσμα να δημόσιευεται η άποψη της μιας πλευράς που ηλιθιωδώς γενικεύει και υποστηρίζει το εξής: ΑΡΗΣ-αριανοι-Σκόρδας = σύστημα-ρουφιανοι-τακιμια με τους μπάτσους και απο την άλλη ΠΑΟΚ-παοκτζηδες-Ζαγορακης = επανασταση-κοντρα στο κατεστημενο-αναρχια ...θεωρώ πως ειναι κριμα να συζηταμε τετοια θεματα στο blog σου, όπως επίσης,
πως πρέπει να θέσω δυο ερωτηματα χάριν αντίλογου.
1ον: Τι θέση κατέχει σήμερα, πρώην υψηλα ιστάμενος..."εκτελεστής του καθήκοντος", στην συμπολίτισσα ομάδα;
2ον: Κάτι ψυθιρίζεται για μπράβους, γνωστού ιδιοκτήτη νυχτερινων κεντρων στη Θεσσαλονικη, που εχουν μπει στους οπαδικους κύκλους της συμπολιτισσάς ομάδας με όλο τον εξοπλισμό που χρησιμοποιουν στο νυχτοκάματο τους και κανουν καποιους να νοιώθουν μαγκες, ισχυει;

Ανώνυμος είπε...

αυτος ο συνοριοφυλακας ο "ηγεσιας"
ειναι "μαρτυρας" που χρησιμοποησει ο σουπερ 3 οταν η αστυνομια δεν πιανει
κανεναν ....ο γνωστος μαιντανος των ραδιοφωνων παιζει ασχημο παιχνιδια και
πρεπει να σοβαρευτει ....ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ? Η ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ
Ο "ΗΓΕΣΙΑΣ" ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ....
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΟΥΠΕΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ......