Σάββατο, Ιανουαρίου 17, 2009

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΣΠΡΕΫ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ...ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ ΣΟΥ;;;

Αυτη ειναι η παιδεια και το ηθος των οπαδων του λαος...Να γραφυν με σπρεϋ πανω στο μνημειο του Νικου Τεμπονερα...
Ξεφτιλα ρε αληταραδες. Προσβαλετε τη μνημη ενος νεκρου με αυτο που κανετε... Τετοια σας μαθαινουν στο ΛΑΟΣ και στο ΦΩΣ;;;; Τσογλαναραδες...

ΠΡΕΖΑ TV
17-1-2009

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!!
PREZA ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΛΑΟΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΠΑ ΡΕ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΜΑΓΚΑΣ,ΔΕΝ ΓΑΜΙΩΣΑΣΤΕ ΝΑ ΑΣΠΡΗΣΕΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Με κόκκινο σπρέυ γράφουν οι οπαδοί του ΛΑΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

δεν ειδα να εχεις τις ιδιες ανησυχίες για τα φρικουλα που βεβηλώνουν τα αγάλματα και τα μνημεία στην Αθήνα .....

Ανώνυμος είπε...

giati grafoune mono fasistoeidh comments re pousth mou...kala einai paidiaaaaa. skotwma 8eloun autoi pou to ekanan, spane ka8e orio hli8iothtas k blasfhmias...den 8a bghte k apo panw..eleos pia!paliotrampoukoi. opws malakes htan kai osoi egrapsan me sprei se diabora agalmata k mnhmia

Ανώνυμος είπε...

oso gia ton kwlode3io panw panw, na ton enhmerwsw pws einai enas an8rwpos dixws ideologiko upoba8ro. Ideologia file exoun mono oi aristeroi. Oi de3ia kinhga apla to bolema, to aragma, kai to xrhma...auto den einai ideologia, einai malakia.

Ανώνυμος είπε...

a...kai nai...fasistes einai oi de3ioi, kai oi akroaristeroi...

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΑΧΑΧΧΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ?? ΦΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.. ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ Ο ΤΡΩΚΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΕΖΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ.... ΟΤΑΝ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΠΑΠΑΡΑ ΠΡΕΖΑ?? ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ??? ΑΧΑΧΧΑΑΧ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ΟΛΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΡΕ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.. ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΠΡΕΙ... ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ... ΖΩΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Με αυτόν τον Πλεύρη να κοιμάστε, σπυριάρηδες χουντοδεξιοί!
Ιδού ένα αφιερωματάκι στο 250κιλο βόιδι που παριστάνει τον ηγέτη των βλαμμένων αγάμηδων:

100 χρόνια Επιθεώρηση
Από τις αδερφές Καλουτά στους αδερφούς Καρατζαφέρη

«Οι καλύτερες παραστάσεις που έχω δει παίχτηκαν εκτός σκηνής.»
Μπάιρον Ντίκινς, Αμερικανός θεατρολόγος

Ποιος είπε ότι η επιθεώρηση παρακμάζει; Όσο υπάρχουν άξιοι συνεχιστές της παράδοσης των σπουδαίων Ελλήνων κωμικών, αυτό το κατεξοχήν ελληνικό θεατρικό είδος δεν κινδυνεύει. Τι κι αν στις μέρες μας το ενδιαφέρον μετακυλίεται από το θεατρικό σανίδι στο φυσικό ντεκόρ της αληθινής ζωής; Μήπως δεν είναι όλος ο κόσμος μια τεράστια σκηνή;
Όχι μόνο τεράστια, αλλά και ανθεκτική. Όσο μεγαλύτερο το κοινό, τόσο υψηλότερος ο βαθμός σφυρηλάτησης της ανοχής του. Το μεταμοντέρνο ηλεκτρονικό «σανίδι» αντέχει στις πιο ακραίες καταπονήσεις. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να φιλοξενεί περιχαρώς τις καφενορητορικές ακροβασίες του ευτραφούς καρατερίστα της πολιτικής;
Γιώργος Καρατζαφέρης: ο επί σειρά ετών πρώτος σκόρερ στο (εσωτερικό) διπλό των ασφαλιτών… επιτέλους δικαιώνεται! Από πεντάπαχος μπακαλόγατος στο σούπερ μάρκετ της δεξιάς παράταξης –στο τμήμα με τις εθνικιστικές μπεμπελάκ και τις νεοναζιστικές κρεμούλες-, μεταμορφώθηκε, εν μία νυκτί, σε αυτοσχέδιο ηγέτη του εθνικοσουρεαλισμού. Βασικός και αναντικατάστατος πλέον στο μουντιάλ της τηλοψίας, μοιράζει το παιχνίδι κατά το δοκούν. Στην αριστερή άκρη η μπάλα για τα κοινωνικά ζητήματα, στη δεξιά όποτε θίγονται εθνικά θέματα. Ικανός να εμφανιστεί από αριστερός εξτρέμ μέχρι δεξιός αμυντικός, ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα.
Ωστόσο, όπως κάθε λουστραρισμένο δεκάρι, η εν λόγω βασιλική γλάστρα των πάνελ χρειάζεται έναν αφανή ήρωα για τις βρώμικες δουλειές. Αγαθή πρόνοια εδέησε ώστε ο πολυτιμότερος συμπαίκτης του Χοντρού Γιώργου Καρατζαφέρη να είναι ο Λιγνός Σπύρος Καρατζαφέρης. Τούτο το αδελφικό δίδυμο κόβει και ράβει το λασπώδες τερέν της (πλαστής) επικαιρότητας σε επικαλυπτόμενες λωρίδες. Αυτοδημιούργητο παιδί της Εκκλησίας ο ένας, σκληρός παπαδοφάγος ο άλλος. Επίτιμο μέλος παραεκκλησιαστικών οργανώσεων ο ένας, οργίλος κράχτης των ομοφυλόφιλων μητροπολιτών ο άλλος. Νεανίζων εθνικιστής ο ένας, προοδευτικός ηθικολόγος ο άλλος. Ψηφοθήρας της Δεξιάς ο Χοντρός, κεντρώος ρεπόρτερ ο Λιγνός.
Χοντρός – Λιγνός λοιπόν! Χρόνια και χρόνια λυμαίνονται –με τα ίδια και τα ίδια κόλπα, τις ίδιες αλληλοαβάντες, τις ίδιες χονδροειδείς μπαρούφες- τη δημοσιογραφία, την πολιτική, την κοινωνία. Δεκαετίες ολόκληρες αλλάζουν πάσες με κλειστά μάτια, παίζουν κορόιδο τη λογική και την αισθητική, περιγελούν τα κορόιδα. Ο βαθυστόμαχος κονφερασιέ της εθνικοφροσύνης κανακεύει τις ταπεινότερες ιδεοληψίες του ημιμαθούς ποιμνίου, ενώ ο ξερακιανός αναρθρογράφος στουμπώνει την πείνα της πλέμπας για κουτσομπολιό. Αχώριστη και ομοούσια τριάδα (ο Χοντρός πιάνεται για δύο…) στον δυσώδη βούρκο της υστερόβουλης σπέκουλας και του φτηνού εντυπωσιασμού.
Χοντρός – Λιγνός: Υπερπρωταθλητές στις κωλοτούμπες. Στοργικές θεραπαινίδες της απλοϊκότητας του κοσμάκη. Εικονικοί αντίπαλοι στην υποτραπέζια αντισφαίριση, με μπαλάκι τα συμφέροντά τους και φιλέ την παραπληροφόρηση.
Χοντρός – Λιγνός. Μια ζωή (στημένοι) αγώνες κατς εναντίον (χάρτινων) θεριών. Μάχονται τους μεγαλοκαρχαρίες, αλλά ξημεροβραδιάζονται στα (τηλεοπτικά) ενυδρεία τους. Μέμφονται τους διεφθαρμένους πολιτικούς, αλλά συναλλάσσονται ασμένως με πάσης φύσεως κομματάρχες, αυλικούς, «εξ απορρήτων», κομπιναδόρους παλαιάς και νέας κοπής και της παράγκας το κάγκελο. Διαρρηγνύουν τα (σινιέ) ιμάτιά τους για τα δημοκρατικά δικαιώματα, αγκαλιά με βασιλόφρονες, χουντικούς, παλαίμαχους βασανιστές, νεόκοπους ναζιστές και λοιπούς ημίτρελους σπυριάρηδες. Συμπονούν τον αναξιοπαθούντα λαουτζίκο ευρισκόμενοι διαρκώς μεταξύ Λονδίνου, Βρυξελλών, Εκάλης, Πολιτείας, μέσα στις βιλάρες, στις αμαξάρες, στις σκαφάρες και στις υπερπολυτελείς παπάρες τους.
Κατακεραυνώνουν τους Αμερικανούς σερίφηδες του πλανήτη. Ποιοι; Μα αυτοί που σπεύδουν ως άριστα εκπαιδευμένα ταχυδρομικά παπαγαλάκια να μεταφέρουν στην ημεδαπή όλα τα αμερικανόπνευστα σενάρια, λέξη προς λέξη. Κατόπιν, μόλις κατακάθεται ο κουρνιαχτός της στεντόρειας προπαγάνδας, αποσύρονται στα παρασκήνια, αλλάζουν βιαστικά κι επανέρχονται φτερουγίζοντας σαν αδούλωτοι αετοί της ελληνορθοδοξίας. Από μελιστάλαχτες σοπράνο της CIA, εκρηκτικοί τενόροι του γιαλαντζί αντιαμερικανισμού.
Κορυφαία περίοδος στην μακρά τσιρκοδρομία των δύο αχώριστων σαλτιμπάγκων, το καλοκαίρι του 2002. Τότε που, μες στην τούρλα της (τεχνητής) τρομοϋστερίας, συμπλήρωσαν δεκάδες φορές τα (άξια) ένσημα μαριονέτας στο θλιβερό κουκλοθέατρο των τηλεπαραθύρων, γαβγίζοντας ακατάσχετες συκοφαντίες εις βάρος του, υποδειχθέντος από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, «αρχηγού της 17Ν». Τις ημέρες προ της -προαναγγελθείσας- σύλληψης Γιωτόπουλου, ο Χοντρός τσίριζε «σε αποκλειστικότητα» το όνομά του, με το γλιτσερό μειδίαμα του δαιμόνιου ερανιστή απόρρητων πληροφοριών. Από κοντά και ο Λιγνός αδερφικός του δορυφόρος, ιδανικό συμπλήρωμα στην προχειρογυρισμένη αστυνομική ταινία της φάπας που μας πλασάρανε σαν υπερπαραγωγή.
Αδερφοί Καρατζαφέρη: Γιγάντια σαπρόφυτα στο έλος της τηλεοπτικής αποχαύνωσης. Γραφικές φιγούρες λαμόγιων για επιθεώρηση. Αυτοδίκαιοι επίγονοι των αδερφών Καλουτά. Δοξάστε τους!
(αρ. λέξεων κειμένου: 666)

El είπε...

Καλά,μιλάμε για τον ποιοτικό πολιτικό διάλογο στο μεγαλείο του...Γύφτο ο ένας,σπυριάρηδες ο άλλος... καταρχήν γιατί να συζητήσει κανείς με άτομο ακροδεξιάς ιδεολογίας (που de facto είναι εναντιον οποιασδήποτε μορφής διαλόγου). κατα δεύτερον,ποιος είπε οτι οι ακροδεξιοί δεν έχουν ιδεολογία? Ότι είναι για σένα το κεφάλαιο φίλε,είναι για αυτούς Ο Αγών του Mr.Hitler (δια τι να το κρύψομεν άλλωστε?).
Όσο για το ίδιο το γεγονός, μόνο κάποοιος εντελώς ηλίθιος θα πήγαινε να αφήσει κομματική υπογραφή πάνω σε μνημείο. Ο φίλος που το έκανε να παραδοθεί στο Δαφνί ή να πηδήξει απο τον ιερό βράχο ως σωστός πατριώτης.Και σε σχέση με την παιδεία σας. Και για το φίλο με την επιθεώρηση: Ξεκόλλα δεν μας παίρνει,έχουν τη μπουμπούκα στο καλλιτεχνικό δυναμικό τους!!

Ανώνυμος είπε...

ο ηλιθιος που το εγραψε,να παει με τους φιλους του τους παπαδες να κα;νει μνημοσυνο στους παππουδες του στο Μελιγαλα κ να μεινει εκει........ο ταγματασφαλιτης...

Ανώνυμος είπε...

Ποια μπουμπούκα, ρε μπάρμπα; Αυτή είναι μια δυστυχισμένη υστερικιά που παριστάνει την γυναίκα-βιτρίνα του -"είμαι γκέι και γκαρίζω και τ' αρχίδια σας τα πρήζω"- Άδωνι Γκεϊάδη. Ο εν λόγω ψυχοπαθής πιερότος κάνει μπαμ από μίλια ότι είναι καταπιεσμένη αδελφή... Ενώ φαντασιώνεται ότι ταιζει την κωλοτρυπίδα καμώνεται ότι γαυγίζει για την πατρίδα.

Ανώνυμος είπε...

καθαρη προβοκατσια.και χοντροκομμενη μαλιστα.ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ''ΨΟΦΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ'' ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

5:02 Πως εκφράζεσαι έτσι για τους γκέι; Λίγο φασιστικές οι απόψεις σου για έναν αριστερό με ιδεολογικό υπόβαθρο.
Και όσο για τον 2:59 που λέει ότι το χρήμα δεν είναι ιδεολογία (συμφωνώ) αλλά μαλακία τότε ο Αλαβάνος τουλάχιστον με το επίσημο πόθεν έσχες του κοινοβουλίου είναι ο πιο μαλάκας από τους 300.
Έλα μωρή Αλέκα (Παπαρήγα of course..)

Ανώνυμος είπε...

Τι λόγο είχαν μωρέ οι του ΛΑΟΣ να το κάνουν αυτό; Σοβαρευτείτε λίγο, ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να το κάνει,αυτο υποθέτω δεν το σκέφτεστε οι καμμένοι της αριστερας;

Σαν και εσάς είναι αυτοι, που γεμίζουν τον τόπο με σπρέι και βρώμα;

Εμπαθή Πρέζα δεν σε είδα να κωλοσφίγγεσαι τόσο όταν οι ομοιδεάτες σου έκαναν τα ίδια και χειρότερα σε εκκλησίες και αγάλματα του Φεραίου, του Κολοκοτρώνη και του Βενιζέλου.

Περαστικά απο την δυσκοιλιότητα προβοκάτορες με τις νερομπογιές.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΨΕΙ ΜΕ ΣΠΡΕΥ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΣΕ ΕΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΕΣΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

δηλ. πως το γνωριζεις οτι το συνθημα το εγραψαν οπαδοι του ΛΑΟΣ??
εισαι πραγματικα απιστευτος..
μηπως καποιο απλυτο ποντικι πηρε εντολη απο το indymedia να κανει μια προβοκατσια εστω κ γελοια ??
εγω τετοια πληροφορια εχω..το ακουσα στο ασανσερ χθες το βραδυ.
ανοιξε το μυαλο σου πρεζα,
open your mind,

Ανώνυμος είπε...

Τ α ίδια σκατά είστε όλοι.ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΡΟΥΝΤ ΘΑ ΤΑΠΑΙΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΝ ΡΙΜΑΓΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΟΥΤΕ Ο ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΣΗ ΜΙΖΕΡΙΑ.
ΡΕ ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΦΤΟΧΩΜΠΙΝΕΔΕΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ,ΑΝ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΚΥΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΕ ΠΟΥΤΣΑΡΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Maxiaran erdwse maxairan 8a labeis! AristeroTsoutsekes!!!!


Ousssstttt

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΑ ΝΑ ΠΗΣ ΤΗ ΜΟΥΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΠΡΕΖΟΝΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

το ΛΑΟΣ και η νεα δημοκρατια χαϊδευουν τα αφτια των μπατσων δολοφονων. σκατα στους εβραιους

Ανώνυμος είπε...

At 2:59 πμ, Anonymous Ανώνυμος

εγω απλα σου γαμω την μανα

Ανώνυμος είπε...

οι ξευτιλισμενοι ακροδεξιοι παραφρασαν και χρησιμοποιουν λογια του ισοκρατη ο οποιος ειχε πει και οτι οι μακεδονες δεν ειναι ελληνες. δεν ειναι παραξενο τετοια ζωα να γραφουν συνθηματα σε μνημειο του τεμπονερα

Ανώνυμος είπε...

Bree oussttt Anarxolamogia!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα πρεζα εισαι πολυ εξυπνος μιλαμε!!

Σε διαβαζουν ολοι, φασιστες, δεξιοι, φιλλελευθεροι, οικογενειαρχες, αριστεροι, αναρχικοι, καμμενοι, αγαμητοι

ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ!!

@1:27 Αν οι πραγματικοι φασιστες ειναι οι αριστεροι τοτε οι φασιστες ειναι πραγματικα αριστεροι...
ΟΠΟΤΕ ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!

@3:57 Σιγα μεγαλε, που νευριασες.. Θειος σου ειναι ο Καρατζαφερης?? Αμα ειναι τα παιρνουμε πισω ολα..!
Ααα, γιατι τους μισεις τους αριστερους εσυ..? Εγω επειδη φαγανε το παππου μου το βασιλικο στον εμφυλιο επειδη ηταν ρουφιανακι των γερμανων, μεγαλος πατριωτης μιλαμε..!

@9:48 Ρε παιδια 21 χρονια που ειμαι στη ζωη δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι να χουμε αγαλμα του Βενιζελου. Αυτος δεν ειναι που ηταν υπαιτιος της Μικρασιατικης?
ΒΑΦΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΤΗ!!!

@ 10:33 Κοιτα ρε γαμωτο, ο ΣΥΝ θα καρπωθει παλι την κοινωνικη εκρηξη.. Παππου, αμα δεις κανενα να βαφει εκκλησιες μη πας στο ΣΥΡΙΖΑ, θα σου δωσω εγω μια διευθυνση..!

το αριστερο τσογλανι


@10:35 Κοιτα ρε πουστη τι χανω που παω με τις σκαλες...

@1:31 ΑΜΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΣΥ!! ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ!!!

@2:04 Οχι για σενα ε..? Για τον καημενο τον πατερα του που κουραζεται..!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παπαρονια της πλακας καντε καμια πρεζα και χεστε τον τελμπονερα τσαμπα μαλακας ητο πασοκακι για της καταληψις.
Θεος να τον συνχωρεση για την μαλακια που εκανε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παπαρονια της πλακας καντε καμια πρεζα και χεστε τον τελμπονερα τσαμπα μαλακας ητο πασοκακι για της καταληψις.
Θεος να τον συνχωρεση για την μαλακια που εκανε.

Ανώνυμος είπε...

prosopika tha EXEZA ston tafo toy

Ανώνυμος είπε...

εκανε η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολο

Ανώνυμος είπε...

an skizosoun to idio otan oi kai kala anarxikoi egrafan me spray ta agalmata sto panepisthmio isws kai na edina kapoia a3ia sto post...
alla twra.. opws les kai esy PAPARIA!
diadwste to..

ps.: opoios kai na to ekane pantws eite tou laos eite kapoios allos paparas einai kataptystos..

Ανώνυμος είπε...

Οταν οι δηθεν αναρχικοι εχουν βεβηλωσει σχεδον καθε πολιτιστικο μνημειο σιωπάτε και τωρα εχετε αγανακτισει,ε; Βουλωστε το και τωρα αλλά σκεφτειτε ρε βλακες με περικεφαλαια το ενδεχομενο της προβοκατσιας...

El είπε...

Η μύγα έκανε όντως κώλο και το έχει χέσει τελείως το θέμα. Για το φίλο που σχολίασε τη μπουμπούκα: έχει βάση αυτό που λες αλλά δεν θα την έλεγα καημένη,μια χαρά της έχει κάτσει η φάση (και βρήκε και μπαμπά για τα μπουμπούκια της). και όχι και μπάρμπας ρε φίλε,δεσποινίς!!!

Ανώνυμος είπε...

O Kostas o Karamalis, mazi ki o Papadreou,
ehoun anagki yparxis
poly megalou PEOUS


Pou na gamisei ton Kosti mazi kai to Giorika,
Karatzaferi, Syriza
ki Aleka Papariga

Dioti stin politiki gamiountai kathe mera
Opos gamiomaste sklira Preza Ti Vi
edo pera

Esy eisai o Prezas o Tivi, megas
karamalakas
pou otan isouna mikros der etroges
mas ekanes to magka

Grafoun ki alloi poustomagkes
pou diarkos fonazoun,
ma den proftainoun tis Psoles
apo ton Prokto na vgazoun

Gi auto gamieste oloi sas, gamietai
i igesia!
Omos ki emena me efage, more, i MALAKIA

Ανώνυμος είπε...

To μνημειο το καθαρισαμε.Φασιστες οτι μαλακια και να κανετε θα μας βρισκετε μπροστα σας.

Ανώνυμος είπε...

pwwwwwwwwwwww oloi oi dexioi eiste gia skotwma....