Πέμπτη, Ιανουαρίου 22, 2009

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ...

Η υπονόμευση του χώρου της δημοσιογραφίας δεν σταματά.
Και όσο ανάμεσά μας θα υπάρχουν άνθρωποι
που ξέχασαν το ζωνάρι στην κρεμάστρα τους
και το παντελόνι τους πέφτει συχνά πυκνά,
καταμεσής του δρόμου,
η κατηφόρα δεν θα έχει τελειωμό.
Χτυπήματα κάτω από τη ζώνη
από άτομα που ντύθηκαν
με τον μανδύα της δημοσιογραφίας
και κατόρθωσαν να τον βρωμίσουν λίγο περισσότερο.
Οι επιχειρήσεις σας δεν μπορούν να υπηρετήσουν
αυτή την επιστήμη.
Ξυπνάτε.
Πως μπορείτε να ονομάζεστε δημοσιογράφοι,
όταν ταχθήκατε στο πλευρό συμφερόντων και κομμάτων;
Ηλίθια κομματόσκυλα...

Αφήστε τις φωνές να ακουστούν
και ασχοληθείτε με αυτό που έπρεπε
να είναι η δουλειά σας.
Και δουλειά σας δεν είναι να φοράτε κουκούλες
και να δείχνετε με το δάχτυλο κατόχους ημερολογίων...
Ούτε να εκμεταλλεύεστε εμπορικά
τη γαμημένη ατζέντα σας
και το όνομα αυτού που σας βγάζει στην πιάτσα.
Πληρωμένες πόρνες γίνατε
για να ικανοποιήσετε τις ορέξεις
όσων διαχειρίζονται το χρήμα.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το:
"Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι".
Κουβαλάμε την ρετσινιά εξαιτίας σας,
γελοίοι...


Y MAGAZINE TEAM
22-1-2009

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΒΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ''ΜΑΥΛΙΖΕΙΣ'' ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ. ΟΤΑΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΣΟΡΟΣ ΑΝΑΡΧΕΣ ΙΝΤΥΜΕΝΤΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΩΣ ΑΝΔΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και λίγο καιρό, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, γίνονται σημεία και τέρατα από διάφορους αυτοαποκαλούμενους "αναρχικούς" που στην ουσία λειτουργούν ως αστυνομία σκέψεως μέσα στα πανεπιστήμια.

Συγκεκριμένα,την Τρίτη το μεσημέρι, κρανοφόροι με ξύλινα στυλιάρια που θέλουν να λέγονται "φοιτητές", επέδραμαν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο πετώντας φέιγ βολάν του γνωστού αναρχοσάιτ και προσπαθώντας να μπουν σε κάποιες από τις αίθουσες του Παντείου.

Σήμερα το πρωί, οι ίδιοι αυτοί "κύριοι", με επαγγελματικό τρoχό επανήλθαν στο χώρο του Παντείου, προκειμένου να καταλάβουν μια ακόμη αίθουσα. Να θυμήσουμε, ότι ήδη τελεί υπό κατάληψη, αίθουσα στο Γυάλινο Κτίριο, το λεγόμενο αντιεξουσιαστικό στέκι καθώς και η Φοιτητική Εστία του Παντείου, για την οποία έχουμε μιλήσει και παλιότερα (βλέπε εδώ).

Η διαφορά αυτής της κατάληψης έγκειται στο γεγονός, ότι κατέλαβαν αίθουσα με καινούργιους υπολογιστές, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως νέο κέντρο αντιπληροφόρησης στα πρότυπα του γνωστού αναρχοσάιτ που εδράζεται στο ΕΜΠ. Στην προσπάθεια τους αυτή δεν σεβάστηκαν ούτε καθηγητές που προσπάθησαν να προστατέψουν την δημόσια περιουσία, ούτε φοιτητές. Στην ερώτηση φοιτητών γιατί κανετε κατάληψη, η απάντηση είναι κατατοπιστική: "Γιατί έτσι μας γουστάρει!!"
Στο ίδιο μήκος κύματος υπήρξαν και κλοπές ηχητικού εξοπλισμού, που μόλις είχε αγορασθεί, αξίας 9.000€, από άλλους αναρχοαυτόνομους.

Ανώνυμος είπε...

Πέρα για πέρα αβάσιμες πληροφορίες, ή παραφουσκωμένες.

Εγω απο την εμπειρία μου στο ΕΜΠ έχω να πω οτι ο Α/Α χώρος είχε διακριτικότατη παρουσία και δεν εμπόδιζε καμία λειτουργία του Πανεπιστημίου καθώς 2-3 αίθουσες(δωμάτια) που είχαν καταλάβει, δεν αποτελούσαν πρόβλημα για τις δραστηριότητες της σχολής. Εκεί σταγαζόταν ο σαθμός 98fm.
το indymedia δεν ξέρω που φιλοξενείται αλλά φαντάζομαι σε κάποιο πανεπιστημιακό server.

Μη διαστρεβλώνετε τα πράγματα.

silentscream

Ανώνυμος είπε...

Σε πολλά πού λές ΠΡΕΖΑ δε συμφωνώ αλλά στο συγκεκριμένο έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου.
Εντάξει κάτι τριτοδέυτερα ρετάλια τύπου Παπαγιάννη μια ζωή προχωρούσαν σέρνοντας σα τα σκουλίκια και ότι(ας πούμε)ψιλοκαταφέρανε το καταφέρανε με γλειφοκώλια, ρουφιανιές και φτηνή δημοσιογραφία.Τώρα που ήρθαν τα blogs και υπάρχει τεράστιος πλουραλισμός στο λόγο, κατι Παπαγιάννηδες δε μπορούν να χώνεψουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ οτι υπάρχουν νέα παιδιά που αρθογραφούν με τρομερή επιτυχία και εχουν κατακτήσει το Ελληνικό νέτ,απο το πουθενά και χωρίς κανένα νταβατζή πίσω τους να τους "πιλοτάρει"(οπως εχουν μάθει οι ίδιοι).
Πανικόβλητοι πλέον, αφού μέρα με τη μέρα οι bloggers τους ξεβρακώνουν, και ο κόσμος αρχιζει να παίρνει χαμπάρι την αταλαντοσύνη και τη φτήνια τους, βρήκαν τη καραμέλα του "εκβιαστή" για να προσδιορίσουνε τα blogs και τους bloggers και προσπαθούν να κάνουν κακό εκ των έσω πλέον(όντας "μπλόκερς" και κείνοι-τρομάρα τους!).
Μη μασας!Οπως τους γυρνάει τη πλάτη καθημερινά η δημοσιογραφία ετσι θα τους γυρίσει τη πλάτη και η μπλογκόσφαιρα.