Τρίτη, Ιανουαρίου 27, 2009

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ...

Τα πρωτα ονοματα που βλεπουν το φως της δημοσιοτητας ειναι:

Ο π.Φώτης Μακρυστάθης που είχε υλικό με παιδιά πισθάγκωνα δεμένα που τα βίαζαν και λειτουργεί στην ενορία Αγίου Δημήτριου στην Σπάρτη.

Ο επιχειρηματίας είναι ο Αλέξανδρος Καρέζης ενώ ο στρατιωτικός είναι ο Γιώργος Παπαδημητρίου Γιώργος.

Ο γιατρός-νευροχειρούργος είναι Χάραλαμπος Χαραλαμπίδης με ιατρείο στην Γλυφάδα.

Η επιχείρηση με την κωδική ονομασία Μyοsis, είχε δύο σκέλη, το δεύτερο από τα οποία ολοκληρώθηκε χθες. Συνολικά, έγιναν έρευνες σε 40 σπίτια, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη, Μύκονο, Ορεστιάδα και Πρέβεζα. Συνελήφθησαν 11 άτομα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 25, για αγορά και κατοχή σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας, που περιλάμβανε ακόμη και βιασμούς βρεφών 4 μηνών.

Ο βιασμος κανονικα θα επρεπε να αποτελει μεγαλυτερο και σοβαροτερο αδικημα,ακομη και απο τον φονο...Ειναι μια δολοφονια που στιγματιζει τις παιδικες ψυχες για ολη τους τη ζωη.

Τι ποινη αξιζει στα παραπανω κτηνη;;;

ΠΡΕΖΑ TV
27-1-2009

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ποινη αξιζει στα παραπανω κτηνη; Τίποτα. Απλή ισόβια φυλάκιση

Στο μπουντρούμι με πόρτα κελιού ανοιχτή για να τους "επισκέφτονται" οι μάγκες εφ'όρου ζωής.

Ανώνυμος είπε...

preza, μένω άφωνος για το ότι ανάμεσα σ΄αυτά τα καθάρματα υπάρχει και ένας κληρικός από τη Σπάρτη. Δεν είναι αυτοί οι πραγματικοί λειτουργοί της Εκκλησίας. Απαιτείται άμεση ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ από τον υπεύθυνο επίσκοπο της Σπάρτης τον Ευστάθιο. Τέτοιοι ποιμένες είναι λυκοποιμένες, ανάξιοι , απόβλητοι,μιάσματα.

Ανώνυμος είπε...

Μπα! μπα! τα εκλεκτά μέλη της κενονίας!...Ο ένας πίσω από τον άλλο, όρθιοι...και μία σφαίρα αρκεί!...(μην κάνουμε και έξοδα!)...

Unknown είπε...

ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Φωτεινή, έ Φωτεινή!...Το Σύνταγμα και η Δημοκρατία, εάν και εφ' όσον εφαρμοστούν κάποτε θα είναι αρκετά γιά μία καλύτερη κοινωνία...πολύ καλύτερη από το σημερινό μπουρδέλο που δεν ισχύει τίποτα ή ισχύει επιλεκτικά...Ας ξεκινήσουμε με την αποχουντοποίηση των...μυαλόν μας! (βάζω και εμένα μέσα)
Φιλικά, Μαίρη Πόππινς!

Ανώνυμος είπε...

το ΜΟΝΟ που δεν προκαλεί έκπληξη είναι οτι συμεριλαμβάνεται και κληρικός στην λίστα

Ανώνυμος είπε...

dimosios lithovolismos einai to ligotero afou prota tous kanoun ton kolo san vareli apo to gamisi.

Μάρκος είπε...

Η λίστα ΠΡΕΖΑ είναι δικιά σου; Ανακοίνωσε η Αστυνομία ότι αυτοί είναι ένοχοι; "Εμπλεκόμενοι" μπορεί να είναι πολλοί, που να είναι αθώοι, δεν σου πέρασε από το μυαλό; Με ποιο δικαίωμα γράφεις τα ονόματά τους;

Ανώνυμος είπε...

kapoios na enimerosei to marko oti o nomos alla8e kai ta mounopana tha vgeinoun sth sentra

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ..ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΣΚΟΛΠΙΣΜΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ ΠΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ενω ειμαι πολυ συμπονετικος ανθρωπος δεν ξερω πως γεννιεται αυτο το τερας μεσα μου που θα ξεσκιζε πολυ ευχαριστα τις σαρκες αυτων των διποδων τερατων.οχι δεν το δεχομαι που φορολογουμαι για να ταιζονται αυτα τα καθαρματα στις φυλακες.ουτε το δεχομαι που βγαινουν εξω απο τις φυλακες.γιατι οι τρομοκρατικες οργανωσεις δεν βγαζουν τα απωθημενα τους πανω σε τετοια υποκειμενα,να τους πουμε και μπραβο;

Ανώνυμος είπε...

PREZA ΕΛΕΓΞΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ.ΡΩΤΑ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΩΝΥΜΊΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ (ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΑΤΡΟΣ.