Πέμπτη, Ιανουαρίου 29, 2009

Ο ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ...ΕΒΑΛΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ...(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Στην εγκατάσταση συστήματος παρακολούθησης (τηλεματικής) των απορριμματοφόρων του δήμου, και στην ουσία των ίδιων των εργαζομένων, προχώρησε η δημοτική αρχή Κορυδαλλού και ο δήμαρχος Στ. Κασιμάτης. Η αντίδραση των εργαζομένων ήταν άμεση και έδωσαν προθεσμία μέχρι την επόμενη Δευτέρα στη δημοτική αρχή να απομακρύνει το σύστημα, διαφορετικά θα ξεκινήσουν αποχή από την εργασία τους.

Μάλιστα η δημοτική αρχή προχώρησε εν κρυπτώ στην εγκατάσταση του συστήματος και όταν οι εργαζόμενοι το εντόπισαν, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας, για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να πείσει πως η εγκατάστασή του εξυπηρετούσε «την ανάγκη για τη συλλογή στοιχείων για την κίνηση των οχημάτων, την κατανάλωση καυσίμων, την εύρεση των βέλτιστων διαδρομών, την καλύτερη επικοινωνία και ενημέρωση των δημοτών», ανέφερε πως το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ήταν όχι μόνο ενημερωμένο αλλά και σύμφωνο με αυτές τις ενέργειες. Αντικρούοντας τους ισχυρισμούς του αντιδημάρχου, το ΔΣ συνεδρίασε αμέσως και ζήτησε εξηγήσεις για τη σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων καταγγέλλει την πρακτική της διοίκησης του δήμου να εισάγει μεθόδους χαφιεδισμού και τρομοκρατίας των εργαζομένων τονίζοντας πως θα υπερασπιστεί και θα περιφρουρήσει τα δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες...

Και να φανταστει κανεις πως συστημα τηλεματικης,
δεν εχουν ουτε καν ολα τα λεοφορεια
που θα επρεπε να ειναι υποχρεωμενα να εχουν,
ωστε να ενημερωνονται οι πολιτες
για τις στασεις και την κινηση στους δρομους..
οπως γινεται αυτη τη στιγμη...
μονο στον Δημο Θεσσαλονικης,
ο οποιος παρολο που εχει σαραβαλα Μεσα Μεταφορας,
εχει το καλυτερο δικτυο τηλεματικης
στα αστικα λεοφορεια στην Ελλαδα...


Ο χαφχιεδισμος και το ρουφιανιλικι,
εχει περασει σε αλλες διαστασεις...


ΠΡΕΖΑ TV
29-1-2009

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή είναι κακό που πλέον δε θα μπορούνε να σταματάνε για καφε και ΚΙΝΟ και δε θα κάνουν το δρομολόγιο των 2 ωερών σε μια εργάσιμη ?

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λες!Για ρωτηστε και εμας που εχουμε γεννηθει και μεγαλωσει στον Κορυδαλλο τι βλεπουμε καθε μερα...
Ενα παραδειγμα θα σας πω: ενα πρωι το καλοκαιρι εχουν σταματησει σε καφενειο,
(δεν εχω προβλημα με αυτο) το προβλημα ηταν οτι ειχαν κλεισει το μισο δρομο και δεν ετρεχε τιποτα!ΠΛΗΡΗΣ ΖΑΜΑΝΦΟΥΤΙΣΜΟΣ...
Εχουν ιδεα ποσοι ειναι ανεργοι και ψαχνουν απελπισμενα για δουλεια,αν δεν τους αρεσει να παραιτηθουν!Να δεις ποσες αιτησης για νεες προσληψεις θα γινουν...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 2-3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ ΓΙΑ 8.ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΥΓ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΩ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ, ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΠΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΕΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Νικολάκη? Γιαυτό θα φάει μαύρο που θα είναι όλο δικό του.

ΑΣ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ-ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ

Jimmy Kane είπε...

μα καλά τι ζώα είστε έδω μέσα ?
Αν είναι δυνατόν ....
Πήγαιντε εσείς να μαζέψετε σκουπίδια αφού θα το κάνατε χωρίς να τεμπελιάζετε και να είστε κ περήφανοι γι αυτο!!!! Ζωα!!!! Ανώνυμοι .... Βάλτε και κανα ονοματάκι .... Ξέρω καλα τι μαλάκες είστε....

Ανώνυμος είπε...

ειναι ο χειροτερος δημαρχος.χρονια πολλα και υπουλα ροκανιζε την θεση του αξιου δασκαλου του πρωην δημαρχου στεφανου χριστου και βγηκε με την ψηφο των δεξιων.τον εχουν τα φασισταρια δεμενο σε μια κολα χαρτι.δεν του περναει τιποτα.

kamarokoilis είπε...

ρε συ πρεζα
ολο μαλακιες λες.Ολοι δηλαδη γαμιομαστε στη δουλεια(ενω εσυ μαλακιζεσαι στο pc)κ εσενα αυτα σου φαινονται χαφιεδισμοι.Ρε φιλε εισαι η πολυ κομουνιστης στειρος η πολυ μαλακας κ ζητω κ συγνωμη που ριχνω το επιπεδο της κουβεντας που γινεται.
Πληρωνω τοσα χρονια το κερατο μου κ δε με χαλαει καθολου η οργανωση κ ας ειναι κ του διαβολου εργαλειο.Πρεζα με βουρλισες βραδιατικα ,αει κιχου.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, βγήκε σαν το καλό παιδί, που ήρθε να μας σώσει από τον άλλο Δήμαχο που ήταν 12 χρόνια μαζί του Αντιδήμαρχος. Το χάψανε οι Κορυδαλλιώτες και τώρα τραβάνε τα μαλλιά τους. Καλά να πάθουν οι ανεγκέφαλοι, που πιστεύουν όποιον τους τάζει θεσούλες. Τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν.

Ανώνυμος είπε...

troktiko+prezata=same blogger