Παρασκευή, Ιανουαρίου 16, 2009

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ...ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΘΡΕΦΕΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ...

ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Όταν ακούτε γιά παραβιάσεις εναερίου (ειδικά) χώρου από τούρκικα αεροπλάνα και γιά "η Άγκυρα συνεχίζει τις προκλήσεις" μην δίνετε σημασία, κλείστε την τηλεόραση, αλλάξτε φύλλο στην εφημερίδα ή την βελόνα στο ραδιόφωνο και συνεχίστε τη ζωή σας.

Όλα είναι προσυμφωνημένα (μυστικά εννοείται) και τα αεροπλάνα και των δύο χωρών πετούν σχεδόν ελεύθερα εκατέρωθεν των δύο "πλευρών"του γαλάζιου ουρανού. Ακριβώς τα ίδια αναφέρουν (περί ελληνικών παραβιάσεων και προκλήσεων) και τα τούρκικα ΜΜΕ.

Δεν σας κάνει εντύπωση πως τόσα χρόνια με χιλιάδες τέτοιες "παραβιάσεις" δεν υπάρχει καμιά σοβαρή κυβερνητική αντίδραση (πχ διαβήματα ή προσφυγές) και απλά ακούμε τις ίδιες και τις ίδιες χλιαρές προειδοποιήσεις από τους εκάστοτε υπουργούς εξωτερικών και άμυνας ?

Το ζήτημα είναι τι σκοπούς εξυπηρετεί αυτό το παιχνίδι, γιατί θέλουν να το συντηρούν και οι δύο πλευρές και ποιά είναι τα ωφέλη.

Γνωρίζουμε, δεν τολμούμε να πούμε, όμως είστε όλοι έξυπνα παιδιά και εύκολα μπορείτε καταλάβετε.

ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ

ΠΡΕΖΑ TV
16-1-2009

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όχι ρε φίλε, δεν γνωρίζουμε, αν γνωρίζαμε δεν ξέρω αν θα τολμούσαμε να πούμε, και πάντως δεν είμαστε όλοι έξυπνα παιδιά, εγώ για παράδειγμα δεν πιάνω πουλιά στον αέρα... γιατί δεν με διαφωτίζεις?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ
Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΦΑΓΕΙΟ.
11 ληστείες μετα φόνου σε 20 ημερες.

Ανώνυμος είπε...

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Εκτακτο Παραρτημα !!

Προσοχη - Προσοχη !!


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ . ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΑΛΟΣΗΜΙΤΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΥΤΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΑΜΕΣΟ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ 'ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ' ΕΙΣ 'ΚΕΜΑΛ ΑΤΤΑΤΟΥΡΚ ΓΚΕΙ ΑΦΕΝΤ' ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ.


Η ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ 'ΕΛΛΗΝΙΚΗ' ΒΟΥΛΗ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙ - ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΟΡΟΠΕΔΙ )ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΑΡΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΙΧΙΟ ΓΙΑ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ.

Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΜΕ ΦΕΣΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΡΕΤΖΟΦΟΡΑ ΤΣΟΥΠΡΑ ΤΟΥ (συγνωμη τσιπρα του) ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΡΙΚΟ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΑΩΝ.

δεν απεχουμε και πολυ απο τα ανωτερω αν το καλοσκεφτειτε... ενα βημα ειμαστε ..

Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΤΑΣΕ ΤΟ 1974 ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΩΜΑΝΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΩΡΕΣ.... ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΦΡΙΚΤΕΣ TOYΣ ..


DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ανώνυμος είπε...

α... και κάτι ακόμα: ξέρει κανείς λεπτομέρειες για κάποιο "frontex"... "integrated border management"... κάτι τέτοιο τέλος πάντων?

Ανώνυμος είπε...

Ειμαστε η μονη χωρα με το μπαχαλο ο εναεριος χωρος να ειναι περισσοτερος απο τα εγχωρια υδατα επισημως.
Δηλαδη αν ενα τουρκικο αεροπλανο αναγκαστει να προσθαλασωθει θα βρεθει απο ελληνικο εναεριο χωρο σε διεθνη υδατα.
Για αυτο και ουτε οι Τουρκοι μας παιρνουν στα σοβαρα.