Πέμπτη, Ιανουαρίου 15, 2009

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΗΣΤΗ...ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ...

Φωτογραφία μέσω κινητού του Περικλή Παναγόπουλου για να αποδείξουν ότι είναι καλά στην υγεία του έστειλαν σύμφωνα με πληροφορίες οι απαγωγείς στην οικογένεια.Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ακόμα σε κρίσιμο σημείο αλλά όπως όλα δείχνουν το ποσό έχει καθοριστεί και απομένει να συγκεντρωθεί για να γίνει η ανταλλαγή.Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο City99,5 δεν αποκλείεται η απελευθέρωσή του εντός των επόμενων ωρών...
Οι ενεσεις ινσουλινης που του εκαναν οι απαγωγεις,θα δοθουν μετα την απελευθερωση του στον αρχιεπισκοπο Ιερωνυμο για δοξολογια και επειτα θα τεθουν ως ιερα κειμηλια της Ορθοδοξιας στην Αρχιεπισκοπη Αθηνων.

ΠΡΕΖΑ TV
15-1-2009

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, οι απαγωγείς πρέπει να το σκυλομετάνιωσαν με τόσο φραμπαλά που έγινε."Πω! ρε πούστη μου πακέτο που φάγαμε" θα λένε...να κάνουν και τις νοσοκόμες! από πάνω από το γέρο...χαχαχα...με πιερόμετρα,χάπια,ινσουλίνες, και τα όπλα!...χαχαχα...πόσο μαλάκες!...τελειώνοντας να προσθέσω, και πόσο μαλάκας είμαι και εγώ που τους επιτρέπω να μου γαμάν το μυαλό με τα σκουπίδια τους...

Ανώνυμος είπε...

Ποιά πιερόμετρα ρεεεεε!...καινούργια εφέυρεση???...α! τώρα που το θυμήθηκα, όταν αφεθεί με το καλό ο άνθρωπος ελέυθερος ας ρίξουν και κανά βλέφαρο οι κρατούντες, τα μμε και η υπόλοιπη ομάδα που απαρτίζει αυτή τη φανταστική χώρα, στα προβλήματα του κόσμου!...ε! να πούμε και καμμιά μαλακία!

Ανώνυμος είπε...

Kali i satira, alla na strefetai stous dimosiokafrous kai osous agnooun ta minymata tis koinwnias, kai oxi se enan anthrwpo pou den xrwstaei se tipota auta pou pernaei.

Ανώνυμος είπε...

ti ennoeis den xrostaei? ta lefta ta evbgale me doulia allonon. polloi anthropoi exoun doulepsi poli perissotero apo to arxidi afto kai exoun para poli ligotera apo to arxidi afto

Ανώνυμος είπε...

Eπισκέψεις δέχθηκε ο Καραμανλής ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Ανώνυμος είπε...

@ 2:08

Epeidi thewrw oti ta eipe ola o user Nikos sto xthesino post tou preza me titlo : ''ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ 2Η ΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ...ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ...
, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 12:09 πμ'', se parapempw ekei. Me vriskei apolytws symfwno. Min to paizoume pseutoaristeroi kai molis piasoume dyo fragka ginomaste arxidia.

Ανώνυμος είπε...

Kai kati akoma. Gnwrizw apo anthrwpous pou exoun doulepsei sta karavia kai ta grafeia tou oti einai apo tous kalyterous kai pio kaloplirwtes ergodotes ever.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! ! Ονομάζομαι Νίκος Ρούσσος και προσφέρω ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στοματικό έρωτα (τσιμπούκια).Οι ενδιαφερόμενοι να αφήσουν όνομα και τηλέφωνο στο διαχειριστή του BLOG (ξέρει αυτός...)

Ανώνυμος είπε...

ζηλευετε κουφαλες δεν πειραζει...Τα λεφτα βγαινουν με το μυαλο και οχι με τη δουλεια παρτε το χαμπαρι στο 2009 μπηκαμε..kai balte kai kanena onoma..

Ταχυδρόμος! είπε...

Πολύ ανωνυμία βρε παιδάκι μου..

armida είπε...

Πολύ ανωνυμυα Ταχυδρομε γιατι ξερουν οτι ο μεσος ανθρωπος δεν μπορει να κανει τιποτα απο ολα αυτα. Τα πολλα λεφτα κυριοι παρτε το χαμπαρι δεν βγαινουν με τιμιοτητα και σκληρη δουλεια. Τα πολλα λεφτα τα εχει ο υποκοσμος και τα λαμογια. Με 1000 ευρω το μηνα ρε τι να κανεις. Κοιμαστε χρονια τωρα. Σε αυτη την περιοδο φαινετε η κοινωνικη καταπτωση που ζουμε...

www.armida-crew.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Ρε Αρμίδα, όπως πολλοί νομίζω ότι γενικεύεις επικίνδυνα. Δηλαδή θεωρείς ότι όλοι όσοι έχουν λεφτά είναι κατ'αναγκαιότητα λαμόγια και εγκληματίες και όσοι είναι φτωχοί είναι καλοί άνθρωποι. Σίγουρα συμβαίνει αυτό ως επί το πλείστον, αλλά μην γενικεύεις. Βγες και λίγο παραέξω και δες ότι μαζί με τους σκληρά-αληθινά εργαζόμενους που αγωνίζονται για τα προς το ζην, υπάρχουν και ανθρωπάκια έτοιμα να κάνουν κάθε λαμογιά. Πάντα σε καθετί υπάρχουν εξαιρέσεις.

Κι όσο για την κοινωνική κατάπτωση στην οποία αναφέρεσαι μην ανησυχείς. Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι με όσα έχει τραβήξει από διαχρονικά αδέξιες και αρπακτικές κυβερνήσεις και είναι ώρα να αντιδράσουν μαζικά. Οι κινητοποιήσεις για τις εκπαιδευτικές "μεταρρυθμίσεις" ήταν θεωρώ μόνο η αρχή. Ελπίζω μόνο η ανάγκη αυτή να συνειδητοποιηθεί άμεσα και να αντιδράσουμε για την κατάντια στην οποία έχουμε περιέλθει. Δεν μπορεί από τη μία να κλαιγόμαστε για το φαύλο σύστημα και από την άλλη να το στηρίζουμε. Ευθυνόμαστε όλοι, ο καθένας στο μέτρο που του αναλογεί.

armida είπε...

Φίλε Νικο εγω είμαι 15 ρε φίλε...Το σχολείο μου έχει μονο ακροδεχιους(νεοναζι)...δεν μπορεις να σκεφτεις .εχουμε καθηγητες με μερσεντες που πουλανε φοβο και κυρος με μια πεθαμενη προθυμια να κανουν το επαγγελμα τους λειτουργημα... Απο μεση οικεγενεια ειμαι...και λεφτα για να κανεις απο το τιποτα δεν θελει σκληρη δουλεια...γιατι απο οτι εχω καταλαβει στα 15 χρονια οτι στην ελλαδα θελει ή γνωριμιες ή ''μαγκια'' που εμεις το βλεπουμε και δεν καταλαβαινουμε τι λαθος εχουμε κανει που τοσο χρονια δουλευουμε σαν τα σκυλια... Θα βγω στην πιατσα...παω να διαβασω...ελπιζω να μου απαντησεις να μαθαινω...

Ανώνυμος είπε...

stamathste re katakathia na vrizete xwris na kserete kapoion! opoios exei epityxei sth zwh toy den einai de shmainei oti einai mafiozos h skatopsyxos h oti allh malakia sas erxetai sto kefali!

Ανώνυμος είπε...

Ki esy re VAG-OS pou to gnwrizeis? Exallou kaneis den einai agios. To thema den einai na eisai agios (poios alitheia mporei allwste?) alla na min feresai apanthrwpa sto synanthrwpo mono k mono epeidi eheis fragka kai na ypologizeis pantote tin proswpikotita kai ta dikaiwmata tou.

Ανώνυμος είπε...

re 5:01 hsoyn ypallhlos toy kai se patoyse katw me thn mpota sto kefali? profanws oxi. tote vgale to skasmo. opoios exei epityxei sth zwh toy den einai skatopsyxos. to oti esy eisai zwo kai tempelhs kai sthn kalyterh periptwsh eisai delivery boy, den ftaine oi alloi. koita na ftiakseis th dikh soy zwh, malaka neoeollhna!

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΕΨΑΧΝΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΛΙΜΑΝΟ.
ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΟ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΟΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΛΑΓΩΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΛΩΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

@ 5:31
EIMAI O ANONYMOS 5:01
Eisai axiolypitos, kai sou proteinw kryo ntous. Tha sou proteina na diavaseis ta proigoumena post mou, opou akrivws ypostirizw oti den einai anagkaio oti opoios exei lefta einai egklimatias i lamogio.
TA POST MOU EINAI: 1.45, 2.45, 2.48 KAI 5.01

Ανώνυμος είπε...

Αρμίδα, κι εγώ δεν είμαι μαθουσάλας. Φοιτητής οικονομικής σχολής είμαι και κάθε μέρα όπως όλοι βλέπω τα στραβά και αγανακτώ, όμως η αγανάκτηση δεν αρκεί για να αλλάξει ο κόσμος. Παρεπιμπτόντως, συγχαρητήρια για το blog σου, είναι σπουδαίο να βλέπεις τη γενιά σου να μην συμβιβάζεται, αλλά να σκέπτεται και να κρίνει. Όσον αφορά αυτά που μου περιγράφεις, είναι να τρελαίνεσαι με τους ανθρώπους και τα ανθρωπάκια (ενίοτε φορείς φασισμού) που μπορεί κανείς να δει στη ζωή του. Αυτούς λοιπόν τους «φτύνεις» και προχωράς παρακάτω. Ακριβώς όμως επειδή τώρα επί της ουσίας ξεκινάω τη ζωή μου, δεν θέλω να συμβιβαστώ με το γεγονός της κοινωνικής και επαγγελματικής ανόδου μέσω του ρουσφετιού και «τζάμπα μαγκιάς», αντιθέτως αντιδρώ με αυτές τις πρακτικές, τις καταγγέλλω και αγωνίζομαι για να τις διαψεύσω. Δυστυχώς εδώ θίγουμε θέματα που χρειάζονται άπειρες σελίδες για να σχολιαστούν, θα σου πω όμως πολύ σύντομα το εξής. Τα ρουσφέτια δεν δημιουργήθηκαν με παρθενογένεση από την πολιτική και τους ανθρώπους της. Αντίθετα γεννήθηκαν από την κουτοπονηριά του ελληνικού λαού να εξυπηρετηθεί πρώτος, να καταπατήσει τα δικαιώματα του διπλανού του και να βολευτεί. Ακόμα λοιπόν κι αν υπάρξει πολιτικός που θα ξεκαθαρίσει τη στάση του εξ αρχής σε όποιον πολίτη τον προσεγγίσει για ρουσφέτι, ο «αθώος» κατά τα άλλα πολίτης θα τον «μαυρίσει» και θα στραφεί στα λαμόγια.

Όπως είπα και πιο πριν, ακριβώς επειδή ανήκω στη νέα γενιά, δεν μπορώ να δεχτώ το συμβιβασμό ούτε με ρουσφέτια ούτε με τη σαπίλα και την απατεωνιά που σίγουρα χάρη σε αυτά πλούτισαν κάποιοι. Το θέμα λοιπόν είναι λοιπόν καθένας μας να προσπαθήσει πρώτα να αλλάξει τον εαυτό του, γιατί οι πολιτικοί και οι κυβερνήσεις μας είμαι της γνώμης ότι καθρεφτίζουν την πονηριά και το βόλεμα της ελληνικής κοινωνίας. Είναι σημαντικό συνεπώς να αγωνιζόμαστε όλοι μας για ένα καλύτερο αύριο με βάση την αξιοκρατία, τόσο για τον εαυτό μας όσο και για το κοινωνικό σύνολο. Γιατί ως τώρα άλλα συμβαίνουν. Σε λίγο καιρό που θα ζήσεις τον κόσμο της τριτοβάθμιας, μάλλον θα αηδιάσεις με τον στείρο και ψηφοθηρικό κομματισμό που επικρατεί και για τον οποίο φέρουν ευθύνη όλες οι πλευρές.

Κι όσον αφορά το θέμα της αξιοκρατίας στην οποία πιστεύω, και ελπίζω κάποτε να υπάρξει, είναι θέμα όλων μας να τη φτιάξουμε. Υπάρχουν σκληρά εργαζόμενοι-βιοπαλαιστές που αξίζουν κι όμως δεν έχουν (γιατί άραγε…;) και άλλοι που πιστεύουν σε μια αόριστη αριστερά (εν αντιθέσει με τους πραγματικούς αριστερούς που πίστεψέ με είναι λίγοι) και περιμένουν χωρίς δουλειά να βρέξει παλάτια και λεφτά. Δεν θεωρώ λοιπόν δίκαιο, μόνο και μόνο επειδή έχει λεφτά να τον κατηγορούμε. Όπως ξαναείπα σε προηγούμενο ποστ την Τρίτη, οι πρακτικές των εφοπλιστών εις βάρος εργαζομένων και όχι μόνο είναι γνωστές, όμως ας μην τα βάζουμε όλα και όλους στο ίδιο τσουβάλι. Γιατί να μην είναι δυνατόν κάποιος να είναι επιχειρηματίας με οικονομική ευχέρεια, που να έχει καλές σχέσεις με το προσωπικό του (και δεν εννοώ κατ’ανάγκη και βασισμένες στη ρουφιανιά).

Όπως και νά’χει, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να πάψουμε να παλεύουμε για έναν δικαιότερο και σίγουρα πιο αξιοκρατικό κόσμο, που ακόμα και να μην τα καταφέρουμε τουλάχιστον θά’χουμε προσπαθήσει και ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ πια ίδιος.

armida είπε...

Ρε Νικο...τα ειπες ολα...πως μπορω να σου μιλισω αλλιως;...εχω γνωρισει τον τραμπουκισμο απο εναν συνομηλικο μου!!!!πως το ακους αυτο; τα δασκαλευουνε και ...δεν εχει και...δεν μπορω να εκφραστω..

Ανώνυμος είπε...

Μέσα σ' όλα που δέρνουν τη χώρα τελευταία, δε λείπουν και οι περίεργοι τύποι.
Όπως εγώ.
Δεν μπορώ να θυμηθώ ποτέ τον αρχιδεπίσκοπο να κάνει έκκληση στον Παναγόπουλο να κάνει (ο Παναγόπουλος) την "υπέρβαση" και να μην ρίχνει στη δυστυχία τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του.
Μήπως θυμάται κανείς να μου πει;
Και αν δεν το έκανε, τι άλλαξε στον χριστιανισμό ώστε να τον πείσει να το κάνει μόνο για τον Παναγόπουλο τώρα;
Βέβαια εγώ είμαι ένας άνθρωπος χωρίς ειδικές γνώσεις στα θέματα αυτά και μπορεί να βρίσκεται μπροστά στα μάτια μου η απάντηση και να μη την βλέπω.
Και ακόμα είμαι σιγουρος ότι από στο μυαλό τόσων ελλήνων δεν υπάρχει απορία όπως αυτή που έγραψα πιο πάνω. και ότι οι έλληνες δε θα κάνουν τίποτα για να αλλάξει η κατάσταση και οι αρχιδεπίσκοποι να μην χρειάζεται να κάνουν παρόμοιες εκκλήσεις για κανέναν στο μέλλον.
Και κάτι ακόμα, που κάθε που το σκέφτομαι με πιάνει το παράπονο:γιατί ρε γαμώτο εγώ να είμαι ο μόνος ηλίθιος μέσα σε τοσα εκατομμύρια έλληνες, που τον βασανίζουν τέτοιες απορίες;

Γιώργης Χολιαστός

ΒΟΔΙΩΝ ΚΟΠΑΔΙ


Λαέ ελληνικέ, βοδιών κοπάδι
που πας όπως τυφλοί πάνε στον Άδη
λαέ ελληνικέ βουρκοθρεμμένε
λαέ στην ίδια σου τη χώρα ξένε!

Κοπάδι δουλικά υποταγμένο
που μες στη φτώχεια σ' έχουν βουτηγμένο
πότε τα δυο σου μάτια θα σηκώσεις
να δεις, να καταλάβεις και να νιώσεις;

Σα σε κεντρίζουνε με τη βουκέντρα
δακρύζουν λούλουδα, πουλιά και δέντρα.
όμως ηδονικά συ μουγκανίζεις
και τον αυχένα πιότερο λυγίζεις.

Τις γραβάτες τους βλέπεις; αν τις σφίξεις
με τη δύναμη που 'χεις θα τους πνίξεις.
Τις ζωστήρες τους βλέπεις: αν θελήσεις
δυο κομμάτια μπορείς να τους χωρίσεις.

Μ' αντίς δάχτυλα οπλές έχεις στο πόδι-
δεν εισ' άνθρωπος έλληνα, είσαι βόδι
κι αν την έγκυα κοιλιά σου τηνε σκίσουν
σαν και σένα βοδάκια θ' αντικρύσουν.

Γιώργης Χολιαστος