Τετάρτη, Ιανουαρίου 07, 2009

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ...ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;;;;

Όψιμο ενδιαφέρον για μποϋκοτάζ σε Ισραηλινών συμφερόντων εταιρείες παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες.
Η σελίδα www.mylinkspage.com/israel.html
είναι αρκετά κατατοπιστική, αλλά δεν συνίσταται σε ανθρώπους που τους αρέσουν τα βιβλία που έχουν εικόνες.

Επίσης μην στεναχωριέσται που δεν μπορείτε να κάνετε σαμποτάζ σε όλα τα ισραηλινά προϊόντα, επειδή είναι αδύνατον. Αρκετά τα έχουμε κάνει απαραίτητα για την ζωή μας. Ό,τι και όσο μπορεί ο καθένας. Ούτως ή άλλως όλα στη ζωή τα κάνουμε υπό προϋποθέσεις και επιλεκτικά.
Οι συγκεκριμένες πολυεθνικές βέβαια, δεν ανήκουν μόνο σε εβραίους, αλλά κοντά στα ξερά καίμε και μερικά χλωρα, δεν μας πειράζει.
Στο πρόσωπο των εβραίων προβάλλουμε κάθε μορφή καταπίεσης μέσω των χρημάτων που συσσωρεύουν και χρηματοδοτούν νέες επιχειρήσεις καταπίεσης ή στήνουν σκηνικά τρομοκρατικών επιθέσεων.
Αλλά υπάρχει τρόπος να μειώσετε τα κέρδη των πολυεθνικών χωρίς να σας λείψει τίποτα από την ζωή σας ΚΑΙ να τους πονέσετε εκεί που τους ενοχλεί.
Όλα γίνονται για την εξουσία μέσω του χρήματος, δηλαδή για το ίδιο το χρήμα πρώτα και πάνω απ' όλα.
Το ευρώ σας δεν έχει μεγάλη αξία αλλά θα αποκτήσει αν τους το στερείσετε πολλές φορές για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Και επίσης μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια ή ότι θα χρεοκοπήσουν, αλλά τουλάχιστον εσείς προσωπικά θα έχετε κάνει το πρώτο βήμα και θα είσαστε , εν δυνάμει, επικίνδυνοι για αυτούς και ικανοί να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα αντίδρασης.

Χαράλαμπος Σγουραμαλης
Υ magazine team


ΠΡΕΖΑ TV
7-1-2009

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

etsi evraiko kathiki i mama patrida sou tha einai perifani gia to ergo sou stin ellada tha sou stiloun kai louloudia kai sokolatakia aurio giati simera katharizoun to aima ton mikron paidion pou pigainan sxoleio sti gaza

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΙ ΘΑ ΨΕΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ.
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΛΕΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΡΑΞΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΙΓΑΜΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΛΕΒΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΚΑΙΓΑΜΕ,ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΟ THE MALL ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦ.ΚΗΦΗΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΜΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΣΚΕΙ ΒΙΑ.Α ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΕΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΔΕΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΚΛΠ.ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ TV ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Στα ισραηλινά προϊόντα που θα μποϋκοτάρουμε σημείωσε και τα καινούρια δακρυγόνα που μας έστειλαν.
Μόνο που όσο και να θες να τα αποφύγεις θα σε βρουν.
Καλή χρονιά με δάκρυα πολλα!