Πέμπτη, Ιανουαρίου 15, 2009

ΧΩΡΙΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤ,ΕΑΥΓΓΕΛΙΣΜΟΣΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΒΟΥΛΑΣ...ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ...ΕΥΓΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ...

Αυτη ειναι η καταντια της Δημοσιας Δωρεαν Περιθαλψης
του Δημητρη Αβραμοπουλου...

Πιο συγκεκριμενα,«τελεσίγραφο» απέστειλαν τα μέλη του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Προμηθευτών Εμφυτεύσιμου Ορθοπεδικού Υλικού (ΠΑΣΥΠΟΥ) σε τέσσερις διοικητές νοσοκομείου, ζητώντας πίσω τις παρακαταθήκες υλικού και σταματώντας την προμήθεια νέου. Παράλληλα, τους προειδοποιούν να μην πραγματοποιήσουν προγραμματισμένο ή έκτακτο ορθοπεδικό χειρουργείο ή εφημερία στα νοσοκομεία αυτά.

Μαλιστα, η απόσυρση του υλικού θα γίνει τη Δευτέρα στα νοσοκομεία ΚΑΤ και Ευαγγελισμός και την Τρίτη στο Γενικό Κρατικό Αθηνών και στο Ασκληπιείο Βούλας, και θ' ακολουθήσουν και άλλα νοσοκομεία, ενώ ο Σύλλογος καταγγέλλει την κυβέρνηση για καθυστέρηση στην ψήφιση της διάταξης νόμου, με την οποία αναμένεται να ρυθμιστούν χρέη του ΕΣΥ πάνω από 4 δισεκατομμύρια ευρώ.

Αυτο ειναι κυριοι το κοινωνικο προσωπο της Νεας Δημοκρατιας και των πολιτικων που εφαρμοζει τα τελευταια χρονια στο τομεα της Υγειας..
Φτασαμε στο σημειο οι προμηθευτες να στελνουν τελεσιγραφα σε μεγαλα νοσοκομεια και να τους απαγορευουν την πραγματοποιηση επεμβασεων...και με το δικιο τους βεβαια...
Τα σχολια,δικα σας...

ΠΡΕΖΑ TV
15-1-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: