Τρίτη, Ιανουαρίου 27, 2009

ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ...ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ;;;ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΣΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ...

Νικητα Κακλαμανη...
τωρα ποιος ειναι αυτος
που χτυπα την Δημοκρατια;;;

Τωρα...εσυ εισαι αυτος
που κοβεις πραγματικα δεντρα,
στερωντας απο το κεντρο της Αθηνας
ακομη εναν μικρο πνευμονα...

Ετσι σας εχουν μαθει
στη Νεα Δημοπρασια
να επιβαλετε την Δημοκρατια;;

Κατεβαζετε μεχρι και τα ΜΑΤ...
για την αναπλαση ενος παρκου;;;

Δηλαδη ολοι εκεινοι που θελουν
το παρκακι ετσι οπως ηταν με τα δεντρα του...
ειναι οι μαλακες οι κατοικοι
και εσυ που ουτε καν ξερεις την περιοχη
εισαι ο εξυπνος που θελει να κανεις
τη ζωη των πολιτων πιο ανετη
με τη δημιουργια parking;;;Θα μας τρελανεις εντελως μαλακα μου;;;
Πλακα μας κανεις
και δεν το εχουμε καταλαβει;;;

Για πες μας λοιπον...
ποιος ειναι ο μεγαλυτερος φασιστας τωρα;;;


Οι εικονες μιλουν απο μονες τους...

ΠΡΕΖΑ TV
27-1-2009

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΙΝΙ...

Ανώνυμος είπε...

Ας υποθέσουμε οτι απο την Πατησίων διέρχονται καθημερινά 1000 αμάξια. Σε αυτά τα 1000 προσθέτουμε και 500 των κατοίκων που παρκάρουν κιόλας στη γύρω περιοχή. Αν φτιαχτεί το γκαράζ, εκτός απο αυτά τα 1500 αμάξια που θα εξακολουθούν να πηγαινοέρχονται, θα προστεθούν και άλλα 500 που θα μπαινοβγαίνουν καθόλο το 24ωρο.

Ήθελα να'ξερα, με τόσο καυσαέριο που θα συσσωρευθεί στο σημείο του πάρκου απο τα αμάξια που ήδη περνάνε και απο αυτά που θα μπαινοβγαίνουν στο πάρκινγκ, πού στον πούτσο θα μπορέσει κάποιο παιδάκι να παίξει? Αν σήμερα είχε 100mg καυσαέριο, αύριο θα έχει 500 απο το πήγαινέλα των αμαξιών. Άρα, τι αρχίδια μας λες ρε μαλάκα Κακλαμάνη? Τα δέντρα δεν τα θέλουμε μόνο για ομορφιά κόπανε, τα θέλουμε και για υγεία. Και με το έκτρωμα που θες να φτιάξεις, μόνο υγεία δε θα υπάρχει!!!

Αυτό το σκέφτηκε πριν υπογράψει την άδεια? Κανένας μαλάκας δεν του το ανέφερε? Όλοι είνι κηφήνες και απλά θέλουν να τα τρώνε????

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΙΝΙ...

Ανώνυμος είπε...

Νικήτα άντε και ασχολείσου με τα πλαστικά δέντρα...γιατί με αυτά τα πας καλύτερα!...Μπορεί και να γίνει καλή πλατεία με δέντρα μετά, δεν το ξέρω...Αυτό που μου την δίνει είναι η παρουσία των "ξυλουργοποιών" κάθε τρεις και λίγο! στους δρόμους.Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, σε λίγο θα γίνουν ένα με το περιβάλλον!...Πολύ σοβαρά τώρα, αν κάποιος ξέρει ή έχει δει τα σχέδια του parking και της πλατείας ας μας ενημερώσει.Θα ήθελα να ήξερα ποιό είναι το τελικό υψόμετρο μπετόν και ποιό το τελικό υψόμετρο της επιφάνειας στην οποία θα βρίσκονται τα δέντρα!;...Εύκολα μετά θα καταλάβεις τι σόι δέντρα θα βάλουν! και αν όντως θα αναζωογονήσει την περιοχή ή πρόκειται γιά μία ζεμπεκιά του Νικήτα μας...άν είναι να πετάξεις κανένα "τάπητα" και σκόρπια θάμνους και λελούδια...γάματα!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ "ΓΕΡΟ ΠΟΥΤΣΙΝΙ"?

Ανώνυμος είπε...

http://dias.aueb.gr/~nnoe/XIONI-ATHINA/1213FLEBARH2004/periplanisi6PLAMERIKHS.jpg


Δείτε εδώ μια φωτό απο το χιονιά του 2004 στο συγκεκριμένο παρκάκι. Μιλάμε για δέντρα 40 χρόνων και βάλε. Να δούμε τώρα πόσο θα περιμένουμε για να τα ξαναδούμε...

Όλα για το χρήμα ρε φίλε. Και δε μας είπαν όμως... Απο πού κι ως πού έδωσαν το χώρο σε ιδιωτική εταιρία? Τους κατοίκους τους ρώτησαν? Απο πότε παίρνουν απόφαση για κάτι για το οποίο δεν συμφωνούν οι κάτοικοι? Αυτή είναι η δημοκρατία που έχουμε? Ευχαριστώ δε θα πάρω. Αν πείραξαν μερικούς τα συνθήματα στην εκκλησία που φεύγουν εύκολα απο τον τοίχο, πώς δεν τους πείραξαν τα κομμένα δέντρα που δεν αντικαθίστανται ποτέ? Αν ήθελε να κάνει σωστά τη δουλειά του ο Κακλαμάνης , ας απομάκρυνε τα δέντρα απο τη ρίζα για να φυτευτούν κάπου αλλού.

Ανώνυμος είπε...

mia o votanikos tora i patision pou tha paei telika to pragma re megale?krima kai se psifisame kiolas oi malakes.eisai mia apo ta idia kai mallon heiroteros apo ta proigoumena kothonia pou mas anagazoun na zoume stin havouza.mipos einai kalitera na asholitheis me to agori sou ton proin basketbolista pou eheis dipla sou kai na paraitithis?

Ανώνυμος είπε...

oxi na mhn paraitithei!!! Na plhrwsei gia ayto to ektrwma pou dhmiourghse!!! De mporei oloi na fwnazoun kai telika na ginetai ayto pou theloun oi ligoi!!!

Den paei allo reeee!!!!!!! APAITEISTE!!! FWNAKSTE!!!! PREPEI NA PLHRWSOUN!!!

ilias40 είπε...

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΩΣΤΕ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΘΩΝΙ ΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ,ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΞΑΝΑ! ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ(ΟΣΗ ΕΜΕΙΝΕ...)ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ!!!
ΕΛΑΤΕ.....ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!