Παρασκευή, Ιανουαρίου 16, 2009

ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΩΝ MCDONALD'S ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2009...ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ,ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΥΣ!(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤO)

Πρόκειται για το ημερολόγιο
της Μονής Βατοπεδίου για το 2009.
Με τη φίρμα των «MCDONALDS».
Φαίνεται πως οι ηγούμενοι,
μετά τις μπίζνες με τη γη
και άλλες επιχειρήσεις,
το 'ριξαν και στη διαφήμιση του φαστ-φουντ
προς το ποίμνιό τους.
Ετσι, για τη σωτηρία της ψυχής
με τις αγαθοεργίες της πολυεθνικής....

Τα σχολια,δικα σας...

ΠΡΕΖΑ TV
16-1-2009

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό τώρα είναι πλακίτσα ή μιλάμε σοβαρά? ? ? ??

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Δεν ειναι καθολου πλακιτσα.Ειναι πολυ σοβαρο.
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=4904035&publDate=16/1/2009

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε μαλάκα πρέζα...πες ότι κάνεις πλάκα!...ΚΑΛΑ, ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ???...Πες μου, είναι αλήθεια?????!!!.....ΧΑΧΑΧΑ...ρίξε και info έχει πουθενά αλλού πληροφοείες για αυτό??....ΧΑΧΑΧΑ...Οι κωλομπαράδες δεν έχουν το Θεό τους...στην κυριολεξία!...

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να το πιστεψω λυπαμαι...θα μας τρελανεις ρε ΠΡΕΖΑ.
...

Πρεπει να το πιασω στα χερια μου για να το χωνεψω.

...

Τι να πει κανεις !

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ειναι σημερα αποκλειστικο στον Ριζοσπαστη.Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες που να γραφουν ψεματα.Δειτε το link...Ειναι αληθεια περα για περα.
Καλημερες και περαστικα μας.

Ανώνυμος είπε...

Εάν τα παιδάκια εδώ μέσα τρώνε τέτοιο κουτόχορτο τί να πώ;
Δεν έχουμε μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε 1.11 πές αν γνωρίζεις κάτι και μη πετάς ξεκάρφωτα γιά κουτόχορτα...στ΄αλήθεια είναι τρελλή είδηση.Αν είναι μούφα θα κράξουμε που κολλάς???

Arsen Efrem είπε...

Τέκνα μου,
με όλο τον σεβασμό στην ορμητική αμφισβήτηση του νεανικού πνεύματος, επιτρέψτε μου να διαλευκάνω την πελώρια παρανόηση που εκπορεύεται εκ των προαναφερθέντων σχολίων:
Όλοι εμείς, οι πνευματικοί ταγοί της ελληνορθοδοξίας, εμφορούμεθα υπό των υψηλοτάτων αρχών της ελληνοπρεπείας, της ταπεινότητος, της ενδοσκοπικής ψυχεγέρσεως και της αδόλου φιλανθρωπίας. Δια να ομιλήσω την ιδιοδιάλεκτον της φερέλπιδος νεολαίας, είμαστε κυριολεκτικά ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ... ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΕΣ! Δεν είναι, συνεπώς, τα ξύγκια εκείνα τα οποία αποκρύπτουν τις μέσες των κατανυκτικών σαρκίων μας -όπως υποβολιμιαίως διαδίδουν οι κάθε λογής κακοπροαίρετοι κατακριτές- αλλά οι αρχές μας.
Εντός των πλαισίων τούτης της ψυχοσωματικής αφιερώσεως στα θεία εντάσσεται η αφιλοκερδής συνεργασία μας με την ευώνυμο μπιφτεκοποιία Mc Donalds, χορηγό της πρώτης ύλης, οι οποία καλύπτει στοργικώς τα υψηλά ιδανικά μας από τα σατανικά όμματα των επίγειων πειρασμών. Διότι -αναλογιστείτε, παρακαλώ, αγαπητά μου παιδιά- ποια αποτελεσματικότερη άμυνα έναντι των διαβολικών σωματικών απολάυσεων από την αποτεράτωση του σκεύους ηδονών που αποκαλείται "ανθρώπινο σώμα"; Δεν έχετε προσέξει ότι άπαντες οι ηγέτες της Ορθοδοξίας μετέρχονται τοιαύτης αμυντικής τακτικής; (βλ. 200κιλους Χρυσόδουλο, Χατζαραφέρη, Τζερόνιμο κτλ)
Αυτά τα ολίγα, τέκνα μου, διότι μόλις κατέφθασαν τα ευλογημένα κοντοσούβλια...

Ανώνυμος είπε...

Apo mia syntomi, kontini matia, moiazei me photoshop pantws...I panw grammatoseira einai Arial bold....To "imerologio 2009" moiazei na exei prostethei meta kai to logotypo twn MC exei allo xrwmatismo ap'ta ypoloipa grammata....

Ανώνυμος είπε...

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Εκτακτο Παραρτημα !!

Προσοχη - Προσοχη !!


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ . ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΑΛΟΣΗΜΙΤΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΥΤΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΑΜΕΣΟ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ 'ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ' ΕΙΣ 'ΚΕΜΑΛ ΑΤΤΑΤΟΥΡΚ ΓΚΕΙ ΑΦΕΝΤ' ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ.


Η ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ 'ΕΛΛΗΝΙΚΗ' ΒΟΥΛΗ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙ - ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΟΡΟΠΕΔΙ )ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΑΡΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ.

Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΜΕ ΦΕΣΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΡΕΤΖΟΦΟΡΑ ΤΣΟΥΠΡΑ ΤΟΥ (συγνωμη τσιπρα του) ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΡΙΚΟ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΑΩΝ.


Δεν απεχουμε και πολυ απο τα ανωτερω αν το καλοσκεφτειτε... ενα βημα ειμαστε ..

Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΤΑΣΕ ΤΟ 1974 ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΩΡΕΣ.... ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΦΡΙΚΤΕΣ TOYΣ ..


DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Εχει δημοοσιευτει στον τυπο.Ειναι περα για περα πραγματικο.Ελεος

Softart είπε...

Η εκκλησία δεν γνωρίζει ότι η McDonalds εκτός των άλλων ‘καλών’ που έχει, είναι συμφερόντων εταιριών του Ισραήλ ξέρετε εκείνης ης χώρας που σκοτώνει τα παιδάκια της Παλαιστίνης, αυτής της χώρας που ανατινάζει κτήρια του ΟΗΕ για να καταστρέψουν την ανθρωπιστική βοήθεια προς τα παιδιά της Παλαιστίνης.
Α ναι ξέχασα η Εκκλησία της Ελλάδας ήδη κάνει έρανο για ανθρωπιστική βοήθεια στην Παλαιστίνη.
Δηλαδή Λαέ δώσε να ταΐσουμε τα θύματα του καλού μας ΣΠΟΝΣΟΡΑ γιατί εκείνος μας έδωσε καλά ΦΡΑΓΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ola saftin tin ellada ine kalostimena.giati stamatise to thema stis tileorasis?k mas ta ehoun prixi me paraviasis tis tourkias?ola ehoun to logo tous.an to sinehisoun i misi kipros tha ine voutigmeni mesa se afto k i alli misi tha ine diki mas.simferonta

Ανώνυμος είπε...

"η αφιλοκερδής συνεργασία μας με την ευώνυμο μπιφτεκοποιία Mc Donalds"

καλό ρε φίλε , χρονια ειχα να γελάσω ετσι !! χο χο χο χο χο τι μαλάκες !! πρεζάκια μηπως έχεις κανένα γιατί ξέμεινα από ημερολόγιο;;;;

Ανώνυμος είπε...

Οι δημοσιογράφοι που εργαζόμαστε στις Γενικές Γραμματείες Ενημέρωσης- Επικοινωνίας καταγγέλουμε την Ένωση Ακολούθων Τύπου (ΕΝΑΤ) και τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης κ. Λειβαδά, που κάλεσαν στη Γενική Γραμματεία τον δάσκαλο των «ταγμάτων επικοινωνίας» του ισραηλινού στρατού Eytan Gilboa, την ώρα που …
συνεχίζεται η σφαγή των αμάχων στη Γάζα.
Καταγγέλουμε και την παρουσία του εκπροσώπου τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών, που νομιμοποίησε πολιτικά την εκδήλωση.
Ο εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΑ και η εκπρόσωπος της ΕΣΠΗΤ, διερμηνεύοντας το κοινό αίσθημα, εξέφρασαν την αγανάκτηση των δημοσιογράφων για την εκδήλωση και τη συνεργασία με τον «γκουρού» της προπαγάνδας του ισραηλινού στρατού”.

Σπύρος Χατζάρας

Ανώνυμος είπε...

PERSONA NON GRATA
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε 1.38 δε πρέπει να είσαι και πολύ καλός γραφίστας...έτσι?...την κοντινή ματιά πως την κατάφερες?...έκανες save σε αυτή την ανάλυση και zoomαρες???...ντόνγκ!

Ανώνυμος είπε...

Ω, σε τι κόσμο μπαμπά Μ' ΕΦΕΡΕΣ ΝΑ ΖΗΣΩ...

grsail είπε...

Ελάτε ρε παλληκάρια (γίναμε μαλλιά κουβάρια!) μούφα είναι δεν βλέπετε ότι επάνω γράφει 'ΒΑΤΟΠ - ΑΙ - ΔΙΟΥ' ??
Αν το δημοσίευσε ως αληθινό ο Ριζοσπάστης θα φταίει σίγουρα ο Σύριζα (σίγουρα λέμε!)

:-))

Ανώνυμος είπε...

AGAPITE PREZA TV.

TO SXOLIO SOY KAI MONO OTI 'EF'OSON DIMOSIEYTIKE EINAI KAI ALITHINO' KATARIPTEI OLOKLIROTIKA TIN EIKONA SOY. SE LIGO THA MAS PEIS DILADI POS OTI LEGETAI KAI STIN TV APO TOUS 'EIDIKOYS' (VL. KABOURAKI, OIKONOMEA, TREMI KAI SIA) EINAI ALITHIA... DEN MAS XEZEIS TELIKA ESY KAI O RIZOSPASTIS SOU. SKATA OLI I XWRA PAPADES-POLITIKOI-DIMISIOGRAFOI KAI BLOGGERS TELIKA. SYPSI PANTOU...

Ανώνυμος είπε...

ο αξιοπιστος ριζοσπαστης και το αξιοπιστο κκε. σαν την αξιοπιστη σοβιετικη εγκυκλοπαιδεια. καλο ανεκδοτο. για το ημερολογιο δε με νοιαζει, αλλα οχι και αξιοπιστο το κκε, το κομμα του χαφιε

FuSmOKer είπε...

Το σχόλιο μου είναι πως ΔΕΝ είναι αληθινό και μόνο πίθηκος θα το πίστευε.
(συνηθίζεται να πιστέυει ότι παπαριά του πούνε)

(επίσης φαίνεται.. κοίτα καλύτερα και αν δεν το βρεις τα ξαναλέμε αύριο)

Τρελλή απόδειξη το *.jpg .. (LOL!)

Αν θες να πείσεις κάποιον μάθε να έχεις στοιχεία και αποδείξεις.
Θα επανέλθω.

FuSmOKer είπε...

Λες:

"Εχει δημοοσιευτει στον τυπο.Ειναι περα για περα πραγματικο.Ελεος"

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Hellas-Orthodoxy είπε...

Τι εγινε,αφησατε τα αλλα φλεγοντα θεματα που σας απασχολουν (εξεγερσεις κλπ) και πιασατε παλι στο βρωμοστομα σας το Βατοπαιδι;Καταρχην η Μονη δεν κυκλοφορει ημερολογιο.Γιατι δεν πατε στο Μοναστηρι να το διαπιστωσετε με τα ιδια σας τα ματια;Ποση προπαγανδα πια;Θες και να το διαδωσουμε τρομαρα σου...

Ανώνυμος είπε...

Ti allo tha akousw thee mou....eleos.....

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά σίγουρα??? με το photoshop Πολλά γίνονται το ξεχνάτε??? ειδικα αν θέλεις να κάνεις προπαγάνδα....

δε νομίζω να είναι αληθινό ειδικά τώρα που βγήκαν όλα αυτά στη φόρα

Ανώνυμος είπε...

21 Ιανουαρίου, 2009 — VatopaidiFriend
Η πολιτική εκμετάλλευση της υπόθεσης της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους είναι ήδη γνωστή, όπως γνωστό σε όλους μας είναι πως υπήρξε ένα δυνατό χτύπημα στην κυβέρνηση Καραμανλή και επηρρέασε κατά πολύ τους Έλληνες πολίτες σε δημοσκοπήσεις που ακολούθησαν μετά την αποκάλυψη του “μέγα σκανδάλου”.


Το ημερολόγιο με το κάλυμά του

Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα “Ημερολόγιο της Μονής Βατοπεδίου” που έφερε το λογότυπο των McDonalds και που παρουσιάστηκε ως αληθινό!!! Η εικόνα μπορεί να είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Αυτό όμως δεν ισχύει στην εποχή που ζούμε σήμερα.
Η εικόνα εύκολα μεταβάλλεται, εύκολα παραχαράσσεται, εύκολα δημιουργείται… (ο γράφων το κείμενο αυτό μπορεί εύκολα να μεταβάλλει, να παραποιήσει ή να δημιουργήσει με πολύ μεγάλη ευκολία εικόνες απόλυτα πιστευτές αλλά διόλου αληθινές…)


Το εξώφυλλο του ημερολογίου χωρίς το κάλυμμα

Έτσι, σήμερα (αν και καθυστερημένα) γίνεται η αποκαθήλωση του ψεύδους που τόσο εύκολα και γρήγορα διαδόθηκε (όπως άλλωστε συμβαίνει με το ψέμα) και παρουσιάστηκε η αλήθεια, το πραγματικό ημερολόγιο της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους.


Το εσωτερικό του ημερολογίου

Στις εικόνες που συνοδεύουν το κείμενο, βλέπουμε το πραγματικό ημερολόγιο και στις εσωτερικές του σελίδες (και όχι μόνο εξωτερικά). Ο μύθος καταρρίφθηκε, το ψέμα αποδείχθηκε, η λάσπη όμως έμεινε, όπως επιθυμούσαν οι δημιουργοί του πλαστού ημερολογίου. Σε εμάς όμως μένει να αναρωτηθούμε κατά πόσο πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί στα όσα μας παρουσιάζουν “κάποιοι”, αλλά και ΓΙΑΤΙ μας τα παρουσιάζουν.

Σύμφωνα λοιπόν με τα γεγονότα, αποδεικνύεται πως συγκεκριμένοι κύκλοι, αφού δοκίμασαν να απειλήσουν μέχρι και την ομαλότητα της λειτουργίας της δημοκρατίας (με τα επεισόδια των γνωστών-αγνώστων κουκουλοφόρων στην Αθήνα), επαναφέρουν το θέμα του σκανδάλου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους, προκειμένου να ικανοποιήσουν τους στόχους τους. Η σιωπή της κυβέρνησης για το συγκεκριμένο “σκάνδαλο” γίνεται σημείο εκμετάλλευσης αντεθνικών, ανθελληνικών, αλλά και αντιχριστιανικών κύκλων-ομάδων, που ανακυκλώνουν πλέον τις επιθέσεις τους, δοκιμάζοντας την πιό πετυχημένη συνταγή: επίθεση κατά της Εκκλησίας…
Έχετε αλήθεια ποτέ αναρωτηθεί, τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτό το “σκάνδαλο”;
Έχετε αλήθεια ποτέ σκύψει στα βάθη του μυαλού σας να απαντήσετε στο απλό ερώτημα: αφού φταίει ο ηγούμενος και κάποια πολιτικά πρόσωπα γιατί ο Καραμανλής σιωπά και δεν αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, αλλά αφήνει να εξελίσσεται το όλο θέμα εις βάρος ακόμη και της προσωπικότητας του ιδίου;
Έχετε ποτέ σκεφθεί γιατί ο Καραμανλής επιμένει (σχεδόν σε όλες του τις δηλώσεις) να αναφέρει πως χρειάζεται “εθνική ομοψυχία και ενότητα”;
Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως ίσως αυτά που μας παρουσιάζονται να μην είναι ακριβώς έτσι όπως μας τα παρουσιάζουν;
Καλό είναι να έχουμε απορίες, γιατί τότε ψάχνουμε τις απαντήσεις και δεν παίρνουμε τις έτοιμες, τις σερβιρισμένες, από τους επιτήδειους και καλοπληρωμένους για να μας “πληροφορούν”…
Η περίπτωση του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ημερολογίου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους, είναι μία περίτρανη απόδειξη για τους ισχυρισμούς και τις απορίες που κατέθεσα…
Και να μην ξεχνάμε πως το “πίστευε και μη ερεύνα” δεν ανήκει ούτε στην πίστη μας, αλλά ούτε και στην ανθρώπινη φύση μας (και ιδιαίτερα των Ελλήνων που πάντα έψαχναν και δημιούργησαν τις βάσεις για όλα όσα σήμερα απολαμβάνουμε)…

Κωνσταντίνος



Όψη από το εσωτερικό του ημερολογίου

Υ.Γ.: Ευχαριστώ θερμά το ιστολόγιο Βατοπέδι για τις φωτογραφίες που μας παρέθεσε και εμφάνισε επιτέλους την αλήθεια, απομακρύνοντας την λάσπη από τα μάτια όλων μας

Αναρτήθηκε στις Απόψεις λαϊκών, Κοινωνία, Σχόλια αναγνωστών της ιστοσελίδας, Τα ψεύδη για το Βατοπαίδι.