Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2009

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΥΠΕΡΑΙΩΝΟΒΙΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΤΗ ΚΥΨΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ PARKING ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ



ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ...

ΠΡΕΖΑ TV
26-1-2009

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν όντως έγινε το παραπάνω για να κάνουν πάρκινγκ και όχι κάποιο μεγαλύτερο πάρκο ... τότε πραγματικά είναι έγκλημα! Ξεφτίλα!
Απορώ πως οι κάτοικοι τριγύρω δεν μπούκαραν μέσα να το σώσουν! Άσχετα που πήγαν χαράματα - δεν άκουσαν τις μπουλντόζες ???
Από τα λίγα θέματα που συμφωνώ μαζί σου ,ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΕΖΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ?
ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

re karagkiozi preza gt den les oti 8a ginei ipogeio parking k oti 8a ginei anaplash tis plateias???
to oti eixe gemisei to parko me autokinita giati den to les???
apenanti menw k den vriskw pou na parkarw to autokinito mou....

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ;;; ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ PARKING;;;...ME TA MAT;;;ΜΑΛΑΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ PHOTOSHOP! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!...Α-Ι-Σ-Χ-Ο-Σ ΡΕ...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

sta arxidia mas ki esy kai to aytokinito soy malaka proteleytaie. Mias kai ti glitose to dekemvri to amaksaki sou, perimene na ginei ayto poy pragmatika einai:to feretro sou. Aman pia geloioi karagiozhdes kwlomikroastoi skoupidia.

Ανώνυμος είπε...

ante gamisou re karagkiozi teleutaie, di8en perivallontologe ....
8a metafuteu8oun ta dentra stin topo8esia tous...
eixes paei na deis pws itan prin???
ena parking me dentra itan...
oute ta paidia mas den mporousame na vgaloume na to xaroun to parko gt itan tigka sta autokinita...
twra me to ipogeio toulaxiston 8a mpei mia taksi...

Ανώνυμος είπε...

Fotoshop είναι το ακατοίκητο που έχεις για εγκέφαλο ,σκέψου όταν θα έχεις στο μέλλον κάποιο πρόβλημα γελοίε τότε να δούμε τι σκατά θα φάς.

Ανώνυμος είπε...

nai moro mou
mia taksi
mia hsyxia
kai mia asfaleia
ase se katalavame
ftou sou vodi

Ανώνυμος είπε...

][ΘΑ ΦΑΩ ΕΣΕΝΑ][

Ανώνυμος είπε...

Α ρε αρχιδι ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ να σου πρηστεί ο κολος και να μη μπορείς να χεσεις παλιομαλακα

Ανώνυμος είπε...

se mia sixroni koinwnia opou o kathe enas malakes (exei to autokinitou tou), k se mia a8ina pou den xwrame allo ... prepei kapoios na pernei ta metra karagkiozides gia na mporoume na zoume an8rwpina... twra me prosxhma oti kovoune ta dendra anegkefaloi vriskete pathma na kanete ta politika sas paixnidia, alla den tha sas perasei kafroi...

Ανώνυμος είπε...

Ρε ζώον που λες οτι ήταν ένα παρκινγκ με δέντρα, ποιός ηλίθιος θα πήγαινε να παρκάρει πάνω στο γκαζόν και απο πού θα έβαζε το αμάξι? Νομίζεις οτι δεν ξέρουμε πώς ήταν το συγκεκριμένο πάρκο?

Γιατί ρε μαλάκα να γίνει υπόγειο πάρκινγκ? Για να τα κονομάνε μερικοί και να γεμίζει αμάξια όλη η περιοχή? Τι προβλήματα έλυσαν όλα τα άλλα παρκινγκ? Είδες πουθενά να μειώθηκε το κυκλοφοριακό? Αλλού είναι οι λύσεις βόδι και πρώτη φορά τις είδα σε ένα καινούριο κόμμα που απ'οτι είδα λίγοι το γνωρίζουν.

Ψαχτείτε και λίγο βλάκες!!! Κι εσύ Πρέζα, αν θες να συμβάλεις σε μια ριζική αλλαγή κάνε θέμα για τους δημοκρατικούς και ανάδειξε τις λογικές θέσεις τους!!! Έχουμε καταντήσει να μας πηδάνε και να μη βγάζουμε άχνα! Και αν βγάλουμε, έχουν τα ΜΑΤ έτοιμα!!!

Ανώνυμος είπε...

τραγωδια
εκει μεσα τα παλια τα χρονια υπηρχαν κατι ερειπια που τα γκρεμισανε και εγινε ενα παρκακι πηγαιναμε πιτσιρικαδες και παιζαμε εκει τωρα '' εκσυγχρονιζεται'' κι αυτος ο χωρος ο μεχρι πριν λιγο ''ελευθερος''
καθικια καταρα σε σας και τα παιδια σας !!!

ενας παλιος κυψελιωτης

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ .ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ !!!!!ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

Όλο μαλακιες ο ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ στο ΣΚΑΙ ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΚΟΨΑΝΕ ΔΕΝΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΚΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΠΑΛΙΑΜΑΛΑΚΑ;
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ .
ΑΙΩΝΟΒΙΑ ΔΕΝΔΡΑ ΕΚΟΨΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ ΔΕΚΑΡΑΣ....ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ...ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ.....ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΕΖΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ????? ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....ΕΧΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΓΙΑ ΟΟΛΟΥΣ ΣΑΣ......Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ???? ΣΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣ-ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΩΒΟΥ...ΤΩΡΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ...ΑΛΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΡΕ....ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.....ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΡΕ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ........ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΠΡΕΖΟΜΑΓΑΖΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕ???????? ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΝ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΙ?????? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ?????? ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ????? ΣΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΜΗΠΩΣ???????

Ανώνυμος είπε...

vlaka...xekolla to ilithio mualo sou...kai koita xwris parwpides...

oson afora to thema...krima kai mono krima...exoun kai perivallontikh kata talla suneidhsh mh xesw...eleos..

Ανώνυμος είπε...

gia ton 2:41 lew...

Ανώνυμος είπε...

Βρε μαλακα πάνω στο μπετό θα φυτέψουν δένδρα [ για το 3.35]

Ανώνυμος είπε...

Εδώ έχουν γαμήσει ολόκληρο Πεδίο του Άρεως και θα κολλάγανε σε ένα παρκάκι; Η Κυψέλη έχει εγκαταλειφθεί στη μοίρα της εδώ και χρόνια. Κατά τα άλλα φταίνε οι «λαθρομετανάστες» για την υποβάθμισή της. Ο Δήμος Αθηναίων είναι για να φυλάει τα ψεύτικα δέντρα και για να κόβει τα αληθινά. Aυτά να τα βλέπετε εσείς νοικοκυραίοι.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 3.39

ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ...ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΑ.......ΝΑΙ ΡΕ ΘΑ ΦΥΤΕΨΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ 20 ΜΕΤΡΑ ΧΩΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΡΙΖΕΣ.......

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΙΝΙ..

Ανώνυμος είπε...

Για τον 3.54
Μα χαζός είσαι διάβασε τον 3.35 σε αυτόν απαντώ.
Ξέχασα το ερωτηματικό στο τέλος ,λάθος μου.

Softart είπε...

Για τον ανώνυμο 2.41 άντε στον ψυχίατρο, για τον ανώνυμο 2.48 που ξέρει από καραγκιόζηδες ρε φίλε μην μιλάς μπορεί να παιδεύεσαι στο παρκάρισμα τώρα, αλλά είναι τσάμπα. Όταν θα γίνει το Parking τρεις επιλογές θα έχεις α) να πληρώνεις αδρά το πάρκινγκ β)η να παρκάρεις εκεί στην γειτονιά σου και να πληρώνεις τα πρόστιμα της Δημοτικής αστυνομίας γιατί φίλε μου το καλό το πάρκινγκ χαζό είναι να χάνει από τους γύρω τσαμπατζήδες ειδικά όταν είναι δημοτικό πάρκινγκ. η Γ) Γάματα... θα περπατάς χειμώνα καλοκαίρι καμιά 15 τετράγωνα για τζάμπα παρκάρισμα ρώτα και μας που αποκτήσαμε υπόγειο γκαράζ.
Και στον φίλο ανώνυμο 2.58 ας κοιτάξει καλά τις φωτογραφίες στην πρώτη σελίδα για μεταφύτευση σου φαίνεται η για κοπή?
Και εδώ είναι η ουσία να ΠΟΣΟ ΑΠΑΙΣΙΟΣ είναι ο Κακλαμάνης αντί να φροντίσει για μια απλή μεταφύτευση αυτών των υπεραιωνόβιων δέντρων στέλνει τα ΜΑΤ.
Χτες 30.000 άνθρωποι φύτευαν δέντρα στην Πεντέλη σήμερα ένας γελοίος πολιτικάντης ΤΟΝ παίζει σαν δήμαρχος.
Τα πάρκινγκ τα τσιμέντα είναι καλά για τα αυτοκίνητα αλλά όχι για τον άνθρωπο την φύση και τα ζώα η επιλογή είναι δική μας.
Τι θέλουμε ? Το Τζίπ με το πάρκινγκ που θα μας το ξεχρεώνουν (μπορεί) τα παιδιά μας η θα μα στο κατασχέσουν η μία άλλη ζωή …………..

Ανώνυμος είπε...

προς αξιότιμο κύριο 3.35

έχει πλάκα πιτσιρικά-μπούφο που προφανώς τσάκωσες την μανούλα σου με κανένα κλαδί στα...χέρια, που αντιδράς μόνο και μόνο για να αντιδράσεις.....βλαχάκο αν περισσέψει κανένας φοίνικας ζήτα απο τον Κακλαμάνη να στον φυτέψει στον κώλο (άλλο που δεν θέλει...) για να έχεις σκιά όλη την ημέρα, δεν κάνει να βράζει το νερό που έχεις μέσα το κεφάλι σου

Ανώνυμος είπε...

Για την ώρα-4το ξημέρωμα-και τον τρόπο-με την βοήθεια των ΜΑΤ-κανείς δεν λέει τίποτε κανείς δεν κάνει μια σκέψη παραπέρα από την κοπή των δένδρων και το ακατάλληλο της Πατησιών για υπόγειο Parking(πχ σκεφτείτε μια εικόνα 3αυτοκινήτων να προσπαθούν να κατέβουν στο υπόγειο του σταθμού η και το χειρότερο να βγουν από τον σταθμό το χάος που θα επικρατεί στην Πατησίων και τις ουρές και το μποτιλιάρισμα που θα δημιουργείτε για να μην σκεφτούμε την επιβάρυνση σε ηχορύπανση της περιοχής)δεν προβληματίζει κανέναν ο τρόπος που επιβάλουν της αποφάσεις τους δεν φοβίζει κανέναν τι μπορεί να ακολουθήσει εάν σιωπηλά δεχτούμε την επιβολή αποφάσεων αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις τις σιωπής μας -μονάχα οι 4ρόδες και μια θέση να παρκάρω η δυνατών μπροστά στην πόρτα μου-είναι το αντίτιμο στο “κάνε ότι θες αρκεί να μην ακουμπάς τα συμφέροντα μου”εάν είναι έτσι τότε-που τελικά αυτό θέλουν-να μας οδηγήσουν στον έσχατο ατομικισμό και στην περιφρουρήσει του”ΕΓΩ”(ονόμασε το όπως θέλεις –αυτοκίνητο διαμέρισμα εργασία γκόμενα)η μοναδική λύση είναι ένας αγώνας χωρίς σημαίες χρώματα και κυρίως χωρίς"χειρονακτική εργασία".

Ανώνυμος είπε...

PESTA XRISOSTOME 3.35 ME TOUS MALAKES POU EXOUME MPLEKSEI...KLASIKOI MALAKES ELLHNES POU TO MONO POU TOUS NOIAZEI EINAI NA KRAZOUN AUTOUS POU TA PAIRNOUN K NA STENAXWRIOUNTE POU OI IDIOI DEN MPOROUN NA FANE...ETSI EISASTE MALAKES...PERIVALLONTOLOGOI TIS KONOMAS EISASTE...STRAVADIA TOU KERATA PARKING 8A GINEI K TA DENDRA 8A KSANAFYTEYTOUN, ALLA ETSI EINAI, OI EIDIKOI ME PRWTO K KALUTERO TO PREZA POU KA8ETAI K DIOGKWNEI TIS KATASTASEIS K PARAPLHROFOREI...GAMW TO PREZA SAS K OLA TA SKATOMUALA PREZAKIA POU FILOKSENEI EDW PERA...

Ανώνυμος είπε...

προς πασα ενδιαφερομενο...
(της γειτονιας και εγω...)

1)τα αυτοκίνητα που ασυνειδητοι κατοικοι παρκαραν μεσα στο παρκακι ειχαν εκδιωχθεί υστερα απο κινητοποιηση κατοικων εδω και μηνες. Πόσο καιρο εχουν να πατησουν στο παρκο οσοι λενε το αντιθετο?
2) το υπογειο παρκινγκ θα ειναι ιδιωτικο. θα πληρωνετε δηλαδη...
3) λυση υπαρχει και για οσους απο εσας εχετε αμαξάκι. Εγω δεν εχω και ειμαι ευτυχισμενος.Τα παρκινγκ της περιοχης που ειναι ολα αδεια, ο δημος μπορει να τα νοικιασει απο τα δημοτικο χαρατσι που πληρωνουμε ολοι μας. Διαφωνειτε???
4) Τα δεντρα ξεχαστε τα. Οταν απο κατω εχεις τσιμεντο δεν φυτρωνει τιποτε.
5)Δημαρχε ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ

Για τη Νοηματική είπε...

Σε λίγο θα ανακυκλώνουμε το μπεττό για να φτιάξουμε δέντρα... Τί να πώ και για μερικούςπου έχουν καλομάθει με το αμαξάκι τους και κοντευουν να βγάλουν ρίζες σε αυτό...Ακόμη πιο γελοίο είναι να μένεις κοντά στα ΜΜΜ και να πέρνεις αμάξι...
Ο,τι και να γίνει στην Ελλάδα,όσες αλλαγές και διευκολύνσεις γίνουνε, ο Ελληνάρας πάντα θα μένει άξεστος και παρτάκιας...Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία δεν πάμε πουθενά.Άντε καλή Ασφάληση ευχομαι σε όλους για τον καρκίνο που έρχεται...Αν δεν καταλαβαίνουμε την σημασία της φύσης και του οξυγόνου, τότε δεν θα 'επρεπε να λεγόμαστε άνθρωποι αλλά εξωγήινοι και να μας στείλουνε στον Άρη που θα έχει και άπλετο πάρκιν!

Ανώνυμος είπε...

Για όλουs εσάs πού βρίζετε στά σχόλια σαs μια λέξη σαs αρμόζει.ΕΛΛΗΝΕΣ Tίποτα άλλο. HERCULES

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΙΝΙ..

Ανώνυμος είπε...

Tα φασιστόμουτρα του Τσίπρα πάλι με τις μαλακίες τους?

Ανώνυμος είπε...

Ας υποθέσουμε οτι απο την Πατησίων διέρχονται καθημερινά 1000 αμάξια. Σε αυτά τα 1000 προσθέτουμε και 500 των κατοίκων που παρκάρουν κιόλας στη γύρω περιοχή. Αν φτιαχτεί το γκαράζ, εκτός απο αυτά τα 1500 αμάξια που θα εξακολουθούν να πηγαινοέρχονται, θα προστεθούν και άλλα 500 που θα μπαινοβγαίνουν καθόλο το 24ωρο.

Ήθελα να'ξερα, με τόσο καυσαέριο που θα συσσωρευθεί στο σημείο του πάρκου απο τα αμάξια που ήδη περνάνε και απο αυτά που θα μπαινοβγαίνουν στο πάρκινγκ, πού στον πούτσο θα μπορέσει κάποιο παιδάκι να παίξει? Αν σήμερα είχε 100mg καυσαέριο, αύριο θα έχει 500 απο το πήγαινέλα των αμαξιών. Άρα, τι αρχίδια μας λες ρε μαλάκα Κακλαμάνη? Τα δέντρα δεν τα θέλουμε μόνο για ομορφιά κόπανε, τα θέλουμε και για υγεία. Και με το έκτρωμα που θες να φτιάξεις, μόνο υγεία δε θα υπάρχει!!!

Αυτό το σκέφτηκε πριν υπογράψει την άδεια? Κανένας μαλάκας δεν του το ανέφερε? Όλοι είνι κηφήνες και απλά θέλουν να τα τρώνε????

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ "ΓΕΡΟ ΠΟΥΤΣΙΝΙ"