Σάββατο, Ιανουαρίου 03, 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΣΤΗ ΓΑΖΑ,ΜΕ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...Η ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ...

Το παρακατω video,
ειναι ισως οτι πιο σκληρο,
εχει βγει ποτε στα Ελληνικα Blogs
και καταγραφει το μακελιο

και τη φρικη στη περιοχη της ΓΑΖΑΣ,
επειτα απο επιθεση με ρουκετες

και πυραυλους απο τον Ισραηλινο Στρατο,
εναντιων αμαχων.

Ειναι για γερα στομαχια
και καλο θα ηταν να μην το δουν
οσοι δεν αντεχουν...




8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ ΠΡΕΖΑ , έχεις συνειδητοποιήσει ότι χρειάζεσαι ψυχίατρο? Είναι φανερό ότι γουστάρεις να βλέπεις τέτοιες σκηνές όλη μέρα και φυσικά "νομίζεις" ότι είσαι ικανός να προκαλέσεις τον κόσμο να κατέβει αύριο (και γενικά) για επεισόδια ...
αλλά ρε συ , σε έχουν καταλάβει όλοι τι μαλάκας είσαι και δεν σου δίνει σημασία κανείς! απορώ γιατί το συνεχίζεις!
Θα κατέβουν 100 μαλακιστήρια χασικλάκια αύριο , σε συνεργασία με μερικούς αλλοδαπούς , θα κάψουν καμιά σημαία , θα σπάσουν μερικούς κάδους (που εμείς θα πληρώσουμε πάλι μαλάκα) και η ζωή συνεχίζεται!
Και φυσικά , εσύ θα συνεχίσεις τη παθολογική σου πλέον προσμονή για τον τρίτο Πρεζοπαγκόσμιο πόλεμο!
Σε λυπάμαι αδερφέ , πραγματικά στο λέω! Ούτε για φτύσιμο δεν είσαι!

(αν και δεν το κόβω , να το δημοσιεύεις αυτό το μήνυμα , αλλά δεν πειράζει ... το πήρες το νόημα καραγκιόζη - πάντως να ξέρεις ότι η ζωή είναι πουτάνα και ΠΑΝΤΑ γυρίζει μπούμερανγκ τις παπαριές ... με λίγα λόγια , θα έρθει και η ώρα σου)

Και φυσικά , καταδικάζω όλες τις αθλιότητες που γίνονται στην Γάζα ... αλλά δεν είναι και λύση , να πέσουμε και μεις στο επίπεδο των κανιβάλων!

Ανώνυμος είπε...

πανηλιθιοτατε ανωνυμε εμεισ θα τα πληρωσουμε οτι κ να γινει.προτιμω να πληρωνω αυτα παρα λεφτα για πυραυλους κ λοιπα οπλα που πρεπει να μπουν σε καποιουσ κολουσ κ οχι για πολεμο.

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά , μαλάκας είσαι και συ ρε ... αυτό αποκόμισες από αυτά που έγραψα? Με είδες να είμαι υπέρ του πολέμου?
Για τον μαλάκα τον ΠΡΕΖΑ μίλαγα και για τον πόθο του (βλ. πόλεμος , αίμα, φωτιές , καταστροφές, τσουνάμι , χολέρα κτλ κτλ)
Αλλά τι σου εξηγώ τώρα , βλαμμένος χασικλής πρέπει να είσαι και συ! Συνέχισε να ζεις στην ουτοπία σου και συ!

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα, είσαι low life ρε μαλάκα. Σαν τα σκατά των σκύλων στα πεζοδρόμια, είσαι και'συ. Η πιο βρωμερή σκατούλα του μπλογκσποτ. Που μετά το "πάτημα" (το κλικ πάνω στην κωλοσελίδα σου) από τον ανυποψίαστο αναγνώστη, γίνεσαι σκατένια γλίτσα που η εμετική μπόχα της συνοδεύει τον ανυποψίαστο περιδιαβάτη για πολύ, μιας και παραμένεις κολλημένος στην σόλα του.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΕΛΙΕ ΠΡΕΖΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΜΑΛΑΚΟΠΥΤΟΥΡΩΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΤΡΕΜΕΤΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό πάντως που γίνεται εδώ και δεκαετίες στην παγκόσμια ιστορία δεν έχει προηγούμενο. Ποτέ ξανά χώρα δεν έχει δειλιάσει τόσο σε βαθμό που να φοβάται τόσο πολύ να εποικήσει εδάφη τα οποία κατέκτησε με πόλεμο. Και δειλιάζει τόσο πολύ γιατί αυτόν τον λαό τον κυνηγάει το φάντασμα του ολοκαυτώματος και του κλαψομουνιάσματος. Οι κλαψομούνιδες της παγκόσμιας ιστορίας έχουν ενδοιασμούς στο να αφανίσουν τον λαό της παλαιστίνης και να εποικοίσουν στα εδάφη του γιατί έτσι θα εξισωθεί η δικιά τους τραγωδία μια τραγωδία που συγκήνισε όλον τον πολιτισμένο κόσμο και τους έκανε προστατευόμενα παιδιά των αμερικάνων. Αυτό το φάντασμα τους κυνηγάει και θα κυνηγάει αυτούς και τα παιδιά τους και θα μιξοκλαίνε για πάντα λές και άλλοι λαοί δεν σφαγιάστηκαν είτε σε περιόδους ειρήνης είτε σε πολέμους. Είναι ο πιο σιχαμερός λαός γιατί εκμεταλεύτικαν και εξαργήρωσαν πολιτικά και οικονομικά των φρικτό θάνατο των προγόννων τους. ΜΙΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ.
(ήθελα να βρίσω, και αυτό το μπλογκ μου φάνηκε κατάλληλο)

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια το βίντεο είναι του 2005 ,από έκρηξη αυτοσχέδιων βομβών που έφτιαχνε η Χαμάς(έτσι τουλάχιστον λέει ο αμερικάνος που το ανάρτησε),καμμία σχέση μα αυτά που γίνονται τώρα...