Τετάρτη, Φεβρουαρίου 04, 2009

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΙΣΟΒΙΩΝ,ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ...ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥΚΡΟΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Για την 20η Οκτωβρίου αναβλήθηκε στον Αρειο Πάγο η συζήτηση της αναίρεσης που έχουν καταθέσει οι Σάββας, Χριστόδουλος και Βασίλης Ξηρός, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, Κώστας Τέλιος, Βασίλης Τζωρτζάτος και Ηρακλής Κωστάρης κατά της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και πολυετή κάθειρξη για συμμετοχή στην οργάνωση «17 Νοέμβρη».

Η συζήτηση αναβλήθηκε λόγω θανάτου του δικηγόρου του Σάββα Ξηρού, ενώ παρών ήταν στον Αρειο Πάγο και ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος.

Οπως βλεπετε η Ελληνικη Κυβερνηση κανει τα παντα για να τρεναρει την αιτηση αναιρεσης των μελων της 17 Νοεμβρη...
Εαν ηθελαν να ξεμπερδευουν με το εν λογω σκηνικο...δεν θα μπορουσαν μεσα σε ενα μηνα να δωσουν ραντεβου για να βγαλουν αποφαση;;;

ΠΡΕΖΑ TV
4-2-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από προσωπική εμπειρία γνωρίζω οτι αν μια οποιαδήποτε υπόθεση αναίρεσης(στον Αρειο Πάγο) αναβληθεί (ακόμα και λόγω απεργίας των δικαστικών), το χρονικό διάστημα που παρεμβάλεται είναι πολύ μεγάλο. Οπότε λίγη προσοχή στην αντιπροπαγάνδα.