Σάββατο, Φεβρουαρίου 28, 2009

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΜΠΑΤΣΟΙ,ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ,ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ 22ΧΡΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΗ,ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ;;;
Με εμφανή τα σημάδια στο πρόσωπό του, ο νεαρός φοιτητής, οδηγήθηκε σήμερα στο αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της …αντίστασης κατά της Αρχής. Ο νεαρός καταγγέλει ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από τρεις αστυνομικούς, ενώ βρισκόταν με άλλους δύο φίλους του. Σύμφωνα με την καταγγελία ο φοιτητής είχε βγει από το μαγαζί στο οποίο διασκέδαζε με τους φίλους του. Λίγο παρακάτω, υπήρχε μία συμπλοκή σε εξέλιξη, για την οποία ήδη είχαν ειδοποιηθεί οι αστυνομικοί. Οι τρεις φίλοι κάθονται σε κάποια απόσταση και παρακολουθούν αμέτοχοι τα όσα συμβαίνουν. Ξαφινκά εμφανίζονται περιπολικά, σταματούν μπροστά στους νεαρούς και τους ζητούν εξηγήσεις για το επεισόδιο. Στην απάντηση των τριών, ότι δεν έχουν καμία εμπλοκή, οι αστυνομικοί τους ζητούν τις ταυτότητες του. Στην απάντησή του, ότι έχει ιταλικό διαβατήριο καθώς η μητέρα του είναι Ιταλίδα, του πέρασαν - χωρίς δεύτερη κουβέντα - τις χειροπέδες.
Στην αντίδραση του νεαρού τα πνεύματα οξύνθηκαν, με αποτέλεσμα ο νεαρός φοιτητής να καταλήξει με εμφανή τα χτυπήματα στο πρόσωπο στο αυτόφωρο. Στο διαβιβαστικό έγγραφο, σημειώνεται ότι ο νεαρός … αυτοτραυματίστηκε (!!) χτυπώντας το κεφάλι του και το σώμα του, πρώτα στο περιπολικό και μετά στον τοίχο του κρατητηρίου. Τα σημεία όμως, που έχει δεχθεί τα χτυπήματα ο φοιτητής καταδεικνύουν πασιφανώς το αντίθετο.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ,
ΠΑΡOΥΣΙΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ,
ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...

“Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, παρουσιάστηκε σήμερα (28-2-09) και ώρα 14:30 στο Α. Τ. Πλατείας Δημοκρατίας 22χρονος ημεδαπός και υπέβαλε έγκληση κατά Αστυνομικών, σύμφωνα με το περιεχόμενο της οποίας ο ανωτέρω χθες (27-2-09) κακοποιήθηκε από Αστυνομικούς τόσο κατά την ώρα ελέγχου-σύλληψής του, όσο και εντός του Αστυνομικού καταστήματος, όπου οδηγήθηκε στη συνέχεια. Από το επιληφθέν Α. Τ. στον μηνυτή δόθηκε ιατροδικαστική παραγγελία εξέτασής του.
Διευκρινίζεται ότι χθες (27-2-09) και περί ώρα 05:00 ο 22χρονος συνελήφθη από Αστυνομικούς της Δ.Α.Θ./Ο.Π.Κ.Ε. στην οδό Βαλαωρίτου για απείθεια, άρνηση δήλωσης στοιχείων του και εξύβριση Αστυνομικών και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Α. Τ. Πλατείας Δημοκρατίας οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα. Η υπόθεση παραπέμφθηκε για να εκδικαστεί από Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο σήμερα (28-2-09) οπότε και εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο 22χρονος, αλλά τελικά ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Οι Αστυνομικοί της Δ.Α.Θ./Ο.Π.Κ.Ε. μετέβησαν στην παραπάνω οδό κατόπιν εντολής του R/T Κέντρου για να επιληφθούν σε επεισόδιο στο δρόμο μεταξύ ατόμων.
Για τα ανωτέρω ενημερώθηκε ο κ. Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης ενώ παράλληλα από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.”

ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ...ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ...
Ο 22χρονος φοιτητής Ραφαήλ Πηγαδάς καταγγέλει ότι όχι μόνο συνελήφθη και χτυπήθηκε κατά επανάληψη από τους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, αλλά και μετά στο αστυνομικό τμήμα της Πλατείας Δημοκρατίας, όπου - όπως καταγγέλει ο ίδιος - αστυνομικός με πολιτικά, βρέθηκε στο γραφείο όπου κρατούνταν προσωρινά, και τον χτύπησε επανειλημμένα με γροθιές, ενώ του έριξε οινόπνευμα (!) στο πρόσωπο κατά επανάληψη και του ζήτησε να βγάλει και τα ρούχα του(!). Αντί λοιπόν για απαντήσεις σε όλα αυτά, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με την ανακοίνωσή της “τυρβάζει” περί άλλων. Μιλάει για επίθεση του νεαρού στους αστυνομικούς, ενώ φροντίζει να διαρρεύσει ότι ο 22χρονος Ραφαήλ “αυτοτραυματίστηκε χτυπώντας το περιπολικό και μετά το κεφάλι του στο τοίχο του κρατητηρίου”!! Η θέση όμως των τραυμάτων δεν μπορεί να δικαιολογήσει σε καμία περίπτωση … αυτοτραυματισμό, καθώς είναι δύσκολο να αυτοτραυματιστεί κάποιος στη βάση του λαιμού του, χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο…. Αντί λοιπόν για γενικόλογες κουβέντες και “μασημένα” λόγια, θα ήταν προτιμότερο να ακούσουμε για μία έστω φορά την αλήθεια. Μαζί με μία πειστική εξήγηση από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης. Γιατί τελικά, εάν οι “φύλακες” αστυνομικοί είναι για να μας “φυλάνε”από τους κακούς, από τους “φύλακες” ποιός θα μας φυλάξει;;

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΧΤΥΠΗΜΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ,ΠΑΡΑΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ;;;
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑΥΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΧΤΑ;;;;
ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ...

πρεζα tv
28-2-2009

πηγη:newsblog

8 σχόλια:

Jimmy Kane είπε...

Μ.Γ.Δ.
Τιποτα άλλο

Ανώνυμος είπε...

Του ζήτησαν τα στοιχεία του και τους έκανε τον δύσκολο.

Πολύ λίγες του δώσανε.
Κάποτε οι κωλοπαιδαρία θα καταλάβει ότι όταν ένας αστυνομικός ζητάει στοιχεία θα τσακίζονται να τα δίνουν και δεν θα ρωτάνε γιατί και πως.

Η ανοχή στους τσόγλανους εξαντλήθηκε και μπράβο στον Μαρκογιαννάκη που φαίνεται ότι έχει πυγμή σε αντίθεση με τους Παυλόπουλους και τους χηνοφώτηδες.

Λουκάς Σταμέλλος είπε...

Κοτούλα ανώνυμε, κάποτε η κωλοπαιδαρία που έχουνε μαζέψει στην αστυνομία πρέπει να καταλάβει ότι όταν απευθύνεται σε πολίτη, απευθύνεται στο αφεντικό του και πρέπει να είναι ευγενικός και συνεσταλμένος.

Ειδικά τα μουνοπανάκια της ΟΠΚΕ, που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι νονοί, έμποροι πρέζας και προστάτες.

Όντως η ανοχή μας στους τσόγλανους αυτούς έχει εξαντληθεί. Η νομιμότητα δεν τους συμφέρει, γιατί αν αποφασίσουμε και τους γαμήσουμε στην νομιμότητα, θα βρεθούνε όλοι στον Κορυδαλλό να κάνουν την καμαριέρα του Παλαιοκώστα... αν βέβαια ξαναμπεί ποτέ μέσα...

Ανώνυμος είπε...

Kremales re! Klwtsies kai ftysimo opou tous vlepete na katalavoun oti den tous theloume stis poleis poleis mas. Prostasia kai malakies! Sfaxte tous

Ανώνυμος είπε...

1:32 μμ

Προβληματικά τσογλανάκια βρήκαν να κάνουν τους μάγκες αλλά δεν τους παίρνει. Αγαπητέ μου ρώτησε αυτούς τους επαναστάτες του Δεκέμβρη που είναι μέσα ή κανέναν που αποφυλακίστηκε πρόσφατα (Κορυδαλό, Αυλώνα) να σου πουν πως περνάνε μέσα.
Οι περισσότεροι κάνανε "δεσμό".

Mr Leveguras said είπε...

<>
Κυριε Ποτμο,

Εσυ σαν αφεντικο που εισαι ποτε θα καταλαβεις οτι οποτε μιλας στον υπαλληλο σου θα πρεπει να εισαι κι εσυ ευγενικος και συνεσταλμενος βρε μαλακα;

Η μημπως πρεπει πρωτα να "στις βρεξει" κανα δυο φορες για να πιστοποιησεις οτι κανει σωστα αυτο που εσυ του εχεις αναθεσει;
<>

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Levenguras γιατί δεν το αλλάζεις σε Mr Leventomalakas ?
Ακόμα και το Mr Malakouras θα σου ταίριαζε περισσότερο.
Μήπως είσαι και σύ άτακτος υπαλληλάκος και ζορίστηκες με τον κο Ποτμο ?

Ανώνυμος είπε...

γραφω αποκλιστηκα στον ανωνυμο που που γραφει υπερ της καταστασησ της αστυνομιας .ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ.ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΥΛΑ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.
Υ.Γ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΟΜΟΙΑ ΜΟΥΝΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ.
Υ.Γ 2 ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ
Υ.Γ 3 ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΝΝΟΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΧΑΖΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.
Υ.Γ 4 ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ