Παρασκευή, Φεβρουαρίου 06, 2009

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 50.000 ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ...ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ!!!

Από το κρεβάτι του ψυχιάτρου θα περάσουν επειγόντως 50.000
αστυνομικοί. Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. επεξεργάζεται σχέδιο σύμφωνα με το οποίο θα υποχρεωθούν όλοι οι αστυνομικοί να περάσουν από ψυχιατρικά τεστ, ώστε να διαπιστωθεί σε ποια ψυχική κατάσταση βρίσκονται.
Προκειμένου να επισπευσθεί η διαδικασία της εξέτασης, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. σκοπεύει να ζητήσει τη συνεργασία των δημόσιων νοσοκομείων, τα οποία θα κληθούν να συνδράμουν με τους ψυχιάτρους που διαθέτουν.

Και το ερωτημα ειναι....
Ποιος ειναι το μεγαλυτερο ψυχακι εκει εξω;;;
Ενας αστυνομος ή ενας ψυχολογος;;;
Περα απο την πλακα αν αληθευει η παραπανω ειδηση,που μαλλον πιο πολυ με ραδιο αρβυλα μοιαζει,ωστε να κατεβουν οι τονοι για την αστυνομια...ειναι ενα μετρο οπου επρεπε να ειχε παρθει εδω και καιρο και μαλιστα με νομο του κρατους...

ΠΡΕΖΑ TV
6-2-2009

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to poli na meinoun kamia katostaria meta tis eksetasis an ginoun sosta

Ανώνυμος είπε...

Τόσοι πολλοί ρε 12:42;

Ανώνυμος είπε...

1:04
koita an valeis kapoious pou ipiretoun se meri apomakrismena kai den enoxloun kanena mporei isos na mazepseis kamia katostara

anwnymos είπε...

οσο εχουν προισταμενους τον στρατηγο ανεμο,τον χουντοεισαγγελεα κλπ δεν γινεται τιποτα.το ψαρι απ το κεφαλι βρωμαει.ασε που κατι συμβουλοψυχολογοι κολλεγιων(του στυλ να σε καψω γιαννη να σ αλειψω λαδι) ψαχνουν για δουλεια.επισης,κι αλλα θα πληρωνουμε για τους αστυνομικους που δεν μας παρεχουν φυλαξη(και οχι μονο)?ειχα ακουσει τον στεφανακο(κακοποιος)να λεει σε μια εκμπομπη-δεν μπορουμε πια να κανουμε καμια δουλεια(παρανομια εννοει!),το 80% το κανει η ασφαλεια αττικης!εκδημοκρατισμος η απομακρυνση απο φασιστιζουσες νοοτροπιες και θα συνελθουν οι αστυνομικοι.εν τω μεταξυ τον κλεισανε στο ψυχιατρειο κορυδαλλου που λενε οτι ειναι κολαστηριο.

Ανώνυμος είπε...

paparia medoles. oloi ekei tha meinoun kai se paw kai stoixima.....

Ανώνυμος είπε...

NA VALOUN TA MIKRA POU ''EKAPSAN'' THN MPATSINA THS VOULHS NA TOUS KOPSOUN OLOUS!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κι ο Τριανταφυλλόπουλος Ι5 βγήκε
( δηλαδή ούτε καν Ι4 άοπλο ) και το κουμπούρι του το έχει.

Μία είναι η λύση,πάρτε αλεξίσφαιρο!!!