Παρασκευή, Φεβρουαρίου 13, 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο 53ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.
Ο 53ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ.
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΩΘΕΙ...


Οι γιατροί του ΕΚΑΒ καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο 53χρονος από τη Θεσσαλονίκη θα μπορούσε να είχε σωθεί αν κατά τη διακομιδή του λειτουργούσε ο απινιδώτης και κατηγορούν τον υπουργό Υγείας για παραπλάνηση.

Ο κ. Αβραμόπουλος, επικαλούμενος χθες την ιατροδικαστική εξέταση που έκανε λόγο για γαστροραγία, είχε πει ότι οι συνδικαλιστές του ΕΚΑΒ εκμεταλλεύτηκαν το περιστατικό για να προκαλέσουν «σύγχυση και ανησυχία». Σήμερα, ωστόσο, ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ δήλωσε ότι το καρδιογράφημα δείχνει ότι ο 53χρονος είχε κολπική μαρμαρυγή. «Έχω το καρδιογράφημα που κατέγραψε τα πάντα», δήλωσε χθες το πρωί στο Μega ο κ. Ανέστης Κουκουρίκος. «Υπήρχε κοιλιακή μαρμαρυγή. Από τη στιγμή που υπήρχε μαρμαρυγή, όπως λέει και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης, ενδείκνυται απινίδωση», πρόσθεσε. Όπως είναι γνωστό, ο απινιδωτής του ασθενοφόρου δεν λειτουργούσε λόγω έλλειψης ενός αυτοκόλλητου αξίας 100 ευρώ.

Από την πλευρά του, ο γιατρός του ΕΚΑΒ κ. Κ. Φουρτούνης, γιατρός της Κινητής Μονάδας του ΕΚΑΒ που ανέλαβε την αντιμετώπιση του περιστατικού, δήλωσε στο Μega ότι κατά την άφιξή του «ο ασθενής βρισκόταν σε κατάσταση κοιλιακής μαρμαρυγής, δηλαδή καρδιακή ανακοπή με ρυθμό που επιδέχεται απινίδωσης, με αποτέλεσμα να αυξάνονται σε τέτοιες περιπτώσεις οι πιθανότητες επιβίωσης». Η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο επτά λεπτά μετά το ασθενοφόρο _ και μπόρεσε να κάνει απινίδωση, αφού διαθέτει χειροκίνητο απινιδωτή, που δεν χρειάζεται τα αυτοκόλλητα. Ωστόσο, είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Ιατροδικαστικής κ. Δημήτρη Ψαρούλη, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή, ο 53χρονος πέθανε από ανακοπή εξαιτίας αιμορραγίας του πεπτικού που οφειλόταν σε έλκος του δωδεκαδακτύλου. Οι όποιες υποθέσεις πως η χρήση απινιδωτή δεν θα βοηθούσε τον άτυχο άνδρα είναι θεωρητικές, αφού όπως υπογραμμίζουν ειδικοί μια μικρή παράταση ίσως και να του έσωζε τη ζωή.

ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ;;;
ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΦΡΟΣ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
13-2-2009


2 σχόλια:

Laplace είπε...

Aπίστευτη αλητεία από Αβραμόπουλο!
Τραγική κυβέρνηση, θλιβερή χώρα..

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΙΑ.