Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2009

ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΑ ΓΚΛΟΜΠΣ...ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ;;;--ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ---

ΝΤΡΟΠΗ

Ματ εναντιων Αγροτων
Πειραιας 2-2-2009

ΠΡΕΖΑ TV
2-2-2009

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΑΡΠΑΧΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΑΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΛΟΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΟΥΣΤ ΚΟΛΩΚΟΠΡΙΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΚΑΤΩ ΦΩΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΕΖΑ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΓΚΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ ΣΕ ΠΛΑΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ. ΑΝ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΜΑΓΚΟΥΡΑ 1,5 ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΣΤΗ ΑΓΡΟΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΗΤΗ. ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ. ΟΥΣΤ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΕΖΑ. ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕ. ΒΑΛΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΔΕΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

parte ta trakter kai gamhste agria ta mat re kritikaroi.

Ανώνυμος είπε...

δηλ.ρε πρεζα, τι ηθελες να κανουνε τα ματ?
να αφησουν 50 ματσωμενους αγροτες να δημιουργησουν χαος στην αθηνα των 3 εκατ. πολιτων ??
τι χρωστανε τα μαγαζια κ οι οδηγοι να ταλαιπωρηθουν αλλη μια μερα λη κ παραπανω ??
πολυ καλα εκαναν τα ματ.
Κ φυσικα οταν προκαλουνται , ανταπωδιδουν.
Ολα τα καζινο της χωρας πρεζα ειναι γεματα με αγροτες. τα χρηματα των επιδοτησεων πηγαινουν σε βιλες, τζιπ κλπ. για ποια δικαια των αγροτων μιλας ??

Ανώνυμος είπε...

Βία στη βία, βία, δεν πήρα καμία παιδεία...

Κοπανήστε τους τους μαλάκες ρε κρητίκαροι. Τόσο καιρό το κάνουν, που έγινε και νομιμο επάγγελμα. Απ' την τσέπη μας δεν τους πληρώνουμε τους καριόληδες? Άρα, σύμφωνα με τον καπιταλισμό που τόσο τους αρέσει, πηδάμε και εμείς τους εργαζόμενους μας! RUST

Margo είπε...

ΤΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕΕΕ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕ ΧΑΟΣ??ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙΧΥΡΩΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙΝ..ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΛΥΠΗ..ΑΙΣΧΟΣ..ΟΥΑΙ..

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ 5:15 μμ , ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ , ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ !!!
ΜΟΝΟ ΚΩΛΟ ΛΟΙΠΟΝ . ΜΟΝΟ ΚΩΛΟ !!

Ανώνυμος είπε...

ρε 5.15 ηρθαν να γαμησουν τη μανα σου και αγχωνεσε κατσε και φαε τη μαγκουρα στον κωλο και μη μιλας ρουφιανομπατσε!

Ανώνυμος είπε...

troktiko + prezatv=same blogger.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε κρητηκαροι !!!
κοπανηστε τα μπατσονια τα κωλοπαιδα
δειξτε τους τι παει να πει ξωμαχος
μπραβο !!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΓΚΟ ΕΙΣΕ ΓΙΑ ΞΕΠΕΤΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΥΛΑΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.
6.47 ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΛΑ.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΗΝ ΓΑΜΑΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΣ.

Margo είπε...

ΟΚ..ΚΑΛΗ ΕΙΜΑΙ..ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΠΑΣΤΕΛΙ...

Ανώνυμος είπε...

7:41, ΑΜΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ΄ΧΑΣΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ...
ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ , ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΝ , ΟΠΟΤΕ NO PROBLEM !

Ανώνυμος είπε...

Και άσε το καμάκι(ΔΗΘΕΝ) ατην Margo...Αφού είσαι gay , κολλητός του δημάρχου.Μήν πάς να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια.

. είπε...

Αλληλεγγύη στους δύστηχους αστυνομικούς των 700 ευρώ οι οποίοι όντας άοπλοι και απροστάτευτοι κινδυνεύουν απο την φονική μαγκούρα του αιμοσταγούς αγρότη-εφοπλιστή.Ποιός θα σκεφτεί επιτέλους αυτά τα άμοιρα παιδιά που τόσο άδικα καταπατώνται τα δικαιώματά τους και μετά την βίαια γριά δέχονται άλλο ένα καίριο χτύπημα από τους γεωργούς-δολοφόνους?

Υ.Γ.Εκπλήσσομαι πραγματικα από το πόσοι καθυστερημένοι υπάρχουν σε αυτή τη χώρα.Το καλό βέβαια είναι ότι το μοναδικό μέσο που τους έχει απομείνει για να εκφράσουν την μιζέρια και την αξιολύπητη κακομοιριά τους είναι το διαδίκτυο.Κάτι είναι και αυτό
Υ.Γ.2.Ζητώ ταπεινά συγνώμη από τα παιδιά με σύνδρομο down που τόσο βάναυσα τους προσέβαλλα εξισώνοντάς τα με τέτοιου είδους ανθρωπάκια

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.. (ας ελπισουμε φυσικα! γιατι αν κρινουμε απο τα σχολια που βλεπουμε στο διαδικτυο, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ)

Ανώνυμος είπε...

Ρε φασιστάκια τι δουλειά είχαν τα ΜΑΤ σε λιμενική ζώνη που μόνο το λιμεναρχείο είναι αρμόδιο;Αυτό το ξέρετε ή είστε εντελώς άσχετοι;Ακόμα και ο εισαγγελέας ήταν υπέρ των αγροτών.

Ανώνυμος είπε...

KLASTE MAS TA ARXIDIA KOPRITES ARKETA EXETE ARPAJEI KOLO KRITIKOI.

Ανώνυμος είπε...

Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα με τη Δημοκρατία σας; Αν δε χυθεί αίμα με ένοπλο αγώνα κατά δικαστών και παπάδων δεν υπάρχει Δημοκρατία. Έτσι έγινε και η Γαλλική επανάσταση.

Ανώνυμος είπε...

pirame apo tin tsepi soy 5:15 lefta? Moynopano karioli gamo to spiti sou mpastarde!

Ανώνυμος είπε...

5.15 eisai kwlarxido kai mounopanas sou gamiete h mana skouliki

Ανώνυμος είπε...

Αν κάποιος αφήσει στην άκρη, προς το παρόν, την κριτική για το πακέτο των 500 εκατομμυρίων που «μοιράζει» η κυβέρνηση στους αγρότες, αξίζει να σταθεί στην αντίδραση της Ε.Ε., που ζητεί τον λόγο από την κυβέρνηση. Γιατί; Διότι δεν την ενημέρωσε για να κρίνει τη «νομιμότητα» της διάθεσης αυτού του πακέτου βοήθειας. Βέβαια, υπάρχουν οι περιορισμοί της μεταρρυθμισμένης αγροτικής πολιτικής και του συμφώνου σταθερότητας, αλλά η Ε.Ε. δεν ζήτησε ποτέ τον λόγο από άλλες κυβερνήσεις που έδωσαν πακτωλούς εκατομμυρίων για τη διάσωση των κερδοσκοπικών ιδρυμάτων που καταχρηστικά ονομάζονται τράπεζες ή για την αυτοκινητοβιομηχανία.

Προφανώς οι αγρότες για την οικονομίστικη λογική της Ε.Ε. είναι μία κοινωνική ομάδα αναλώσιμη και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο οι ενισχύσεις στους αγρότες θεωρούνται «παράνομες». Αλλωστε, η καταναλωτική δύναμη των αγροτών είναι περιορισμένη και κοινωνικές ομάδες με περιορισμένη καταναλωτική δύναμη δεν ενδιαφέρουν το σύστημα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΖΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΨΙΜΕΙΚΑ ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΦΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΡΑΚΙ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

9.07 eisai megalos paparas.profanos esy ta perneis apo ton malaka ton mpampa sou kai tis vizites tis mama sou. salta kai gamhsou kwlarxida skatompatse..

Ανώνυμος είπε...

9.07 Άντε να μαζέψεις τη μάνα σου από το Ηράκλειο που γαμιέται συνέχεια γιατί σε βλέπω να μεγαλώνεις πολλά αδερφάκια...

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις μην δίνετε σημασία στο κωλάρχιδο με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
Σε όλες τις αναρτήσεις μπαίνει και σχολιάζει το καθήκι ο Χουντικός, γιατί του σηκώνεται το τσουτσουνάκι του όταν τον βρίζουν.
Μάλλον πρέπει να του γαμάνε την μάνα οι διαδηλωτές , τα πρεζάκια και οι μετανάστες και βγάζει εδω μέσα την πίκρα του.
Σε λίγο θα μας πεί για το πόσες πουτάνες πλήρωσε τον τελευατίο μήνα για να προσπαθήσει να γαμήσει, και μετά θα εξυμνεί την χούντα που έφτιαξε δρόμους και απαγόρευε τις διαδηλώσεις.
Μιλάμε για το φοβερά κομπλεξικό και προβληματικό άτομο.
Δώστε κανα τηλέφωνο ψυχιάτρου στο παιδί γιατί τον βλέπω να φουντάρει απο κανα μπαλκόνι σαν τον Ζαχόπουλο !

Ανώνυμος είπε...

Εγω παντως που πηγα στο λιμανι ειδα εκτος απο τρακτερ και πολλα 4χ4 τα περσισσοτερα καινουργια και μαλιστα ολα με ζαντολαστιχα. Μαλλον θα δινεται επιδοτηση και γι αυτο εχουν ολοι

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΜΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΣΟΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ.
ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΤΕ ΕΔΩ ΕΥΓΕ Ο ΜΠΑΦΟΣ ΤΩΝ ΖΩΝΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΙΔΕΕΣ .
ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΜΗΝ ΓΑΜΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ .

Ανώνυμος είπε...

Να πάνε να γαμηθούνε οι αγρότες με τις μαγκούρες..

ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

As pame stin Ousia:
I DEXIA den dinei epidotiseis stous Kritikous, dioti psifizoun PASOK

Auti einai i ousia.
Oi Kritikoi xesikothikan otan ekopsan apo tin Oikonomiki Enischysi tin Kriti.
kai rotame: GIATI!!!!

Autoi einai i ousia!

Giati KOPIKE i Kriti???

Eseis pou ta grafete ola auta, asfalos den echete pai na mazepsete pote elies.
Den xerete ti einai na xypnas 4:30 to proi cheimoniatiko gia na mazepseis tin imera elies mesa sta chorta kai tin ygrasia tou chorafiou to cheimona.

Oso gia tous agrotes efoplistes, stin Kriti den yparchei kanenas, gi'auto kai oi agrotes tis Kritis den afinoun ta paidia tous na ginoun agrotes alla ta stelnoun sta grammata

Den echete IDEA ti tha pei LIOMAZEMA
kai den xerete ti sas ginetai, otan to ladi eihe 1000 drachmes prin 20 chronia (to kilo) kai simera 2,1 EUR

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΜ "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ?

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΓΡΟΤΙΑ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑΤΑ?

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ! ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ. ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΜΑΣ, ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΠΑΝΕ.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΑΣ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ Ή ΝΑ ΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΟΣΟ ΔΕ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙΣ ΖΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΒΓΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ , Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ, ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ.

ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΤΙ. ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΝΩΜΗ.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ, ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΝ "ΙΔΙΩΤΗΣ". Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΖΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ IDIOT.

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΗΛΙΘΙΩΝ (IDIOTS), ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΕΙΤΕ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ "ΧΑΖΟΙ", ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ "ΙΔΙΩΤΕΣ", ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΖΕΨΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ(?) ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΜΗ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΕ ΟΜΩΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

DAIMON