Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2009

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ...ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΣΕΙ...

Δείχνει το "φιλολαϊκό" του πρόσωπο ο Μαρκογιαννάκης.
Υποδέχεται τους συντοπίτες του με εισαγγελείς και μπάτσους στο λιμάνι. Επιχείρησε να μπλοκάρει τους αγρότες στα λιμάνια της Κρήτης και αφού δεν τα κατάφερε, επιχειρεί να τους σταματήσει στο λιμάνι του Πειραιά.
Αυτός είναι ο άνθρωπος που "μάχεται για τον αγρότη".
Αυτός είναι το "υπόδειγμα ηθικής".
Αυτή τη φορά δε θα του περάσει! Ούτε οι μπράβοι, ούτε οι ένστολοι μπορούν να αποτρέψουν στους αγρότες της Κρήτης να ασκίσουν το νόμιμο δικαίωμα της ειρηνικής διαδήλωσης!
Να τον χαίρεστε όσοι τον ψηφίσατε! Και να μην ξεχάσετε να τον ξαναψηφίσετε βέβαια!
Τα κουμπαριλίκια του τα ξέραμε. Και ποιους έχει υπερασπιστεί ξέρουμε και ποιοι του χρωστάνε χάρη ξέρουμε και τις μεθόδους του ξέρουμε. Τώρα θα μάθουμε και πως αντιμετωπίζει ως βουλευτής Χανίων και Υπουργός, τους αγρότες της Κρήτης!

ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΘΩΩΣΕΙ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ!

Είναι καιρός επιτέλους, να μάθει το ελληνικό κράτος ότι υπάρχει και η Κρήτη. Γιατί μέχρι τώρα μόνο δίνει αυτό το νησί. Δρόμοι ανύπαρκτοι, υποδομές ανύπαρκτες, ενισχύσεις για ελαιόλαδο και εσπεριδοειδή ανύπαρκτες! Ε τώρα θα μάθουνε τι πάει να πει Κρήτη. Ακόμα περισσότερο όταν είναι ενωμένοι οι Κρητικοί. Μεγάλη υπόθεση να βλέπεις και τους 4 νομούς ενωμένους.

Πάμε να μυρίσει λίγο Κρήτη η Αθήνα. Να μυρίσει ανθρωπιά.


Ανανέωση:

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!
ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ. ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.
ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

Clandestino

Τι περιμενεις απο ενας διορισμενο εισαγγελεα
επι Χουντας
;;;

ΠΡΕΖΑ TV
2-2-2009

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.
ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ...ΤΗΣ ΦΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΞΕΝΕΡΩΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΔΕΝΤΑ ΣΠΑΤΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ;;;
ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΕΤΣΙ;;;;

grsail είπε...

Είναι γνωστής ποιότητας 'στέλεχος' ο κος Μαρκο...τάδε. Αντί να παραιτηθεί για την 'εξαιρετική' δουλειά της αστυνομίας με την υπόθεση της Βέροιας, αυτός ψεκάζει τον κόσμο με δηλητήρια ... τι άλλο θα δούμε! Ντροπή σ' αυτόν αλλά και σε εμάς όλους που ψηφίζουμε τέτοιους!

Ανώνυμος είπε...

Μεσα στο λιμανι αρμοδιοτητα εχει μονο το λιμενικο
Ουτε η αστυνομια ουτε τα ΜΑΤ
Κε Μαρκογιαννακη δεν το ξερετε ?
Τι εισαγγελεας εισαστε τοσα χρονια

Ανώνυμος είπε...

H NΔ να κρατήσει γερά και να μην υποχωρήσει μπροστά στους κουραδόμαγκες που βρίζουν σαν τους τελευταίους του υποκόσμου!

ΜΑΤ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΟΛΛΑΝΔΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ …ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ.
ΑΦΟΥ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΡΙΞΑΝ ΤΟ ….ΧΗΜΙΚΟ ΜΕΛΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΦΟΥ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΤΑ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΛΑΔΙΑ ….ΑΙΘΕΡΕΣ ΤΟΠΛΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΦΑΤΕ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ …ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ΚΑΙ …ΜΠΑΛΩΘΙΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ ΜΙΑ 20ΕΤΙΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΕΛΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΠΛΟ-ΤΡΙΠΛΟ ΖΥΓΙΖΟΤΑΝ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΕΛΕΩ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ.ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΟΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 2ΠΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΧΑΜΟΥΡΙΑ ΛΕΒΕΝΤΟΡΕΜΑΛΙΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ψόφο σε σένα και σ΄όλο το σόι σου κωλαδερφάρα φασίστα.
(1:50, 3:01 ,3 :51).
Aν δεν μας τα δώσει ο καραμανλής , στα επόμενα λάδια που θα σου στείλουμε απο την Κρήτη θα χέσω και θα κατουρήσω μέσα ψοφίμι λαπά.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΛΑΔΙ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΡΗΤΙΚΕ ΤΟ ΠΕΡΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΣΙΛΙΑΝΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΣΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΒΑΛΤΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΗΣgagorea

Ανώνυμος είπε...

Τι μαλάκας που είσαι ρε φασίστα,
Και στην Σικελία εμείς στέλνουμε το λάδι, και συ κορόιδο το κάνεις απο κεί εισαγωγή ?!!!
Δεν υπάρχουν ελιόδεντρα στην σικελία ρε κοπανεεεεε !!!
Ότι και να κάνεις τα σκατά μας θα τα τρώς. Έστω και εισαγώμενα...