Σάββατο, Φεβρουαρίου 21, 2009

ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΕΝΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ...ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ...

Έτσι λοιπόν το απόγευμα της Τρίτης, 17/2 στις 7:15, λίγο πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αρχίσει, χτυπήσαμε το τηλεοπτικό σταθμό του Αlter. Πυροβολήσαμε επιλεκτικά τα βαν του καναλιού στις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού.
Χτυπώντας το συγκεκριμένο κανάλι στέλνουμε ένα τελεσίγραφο σε όλους τους δημοσιογράφους. Ο καιρός που είσασταν στο «απυροβόλητο» τελείωσε. Δεν αναφερόμαστε στους τεχνικούς του καναλιού. Όχι γιατί τους συμπαθούμε, αλλά αφού είναι τόσο ελεεινοί και τιποτένιοι που για λίγα φράγκα ξεπουλάνε τη συνείδηση τους και γίνονται τα τσιράκια των αρχιρου φιάνων, προτιμάμε να τους χρησιμοποιούμε σαν σάκους του μπόξ σε καμιά πορεία. Δε θα συνέβαινε βέβαια το ίδιο αν αντικρίζαμε κάποιο γνωστό δημοσιογράφο. Να είναι σίγουροι πως μια από τις σφαίρες μας θα έβρισκε το κεφάλι του. Ας το γνωρίζουν πια οι εντολοδόχοι του συστήματος, ότι καμία πρόφαση δεν τους εξασφαλίζει την ασφάλεια τους. Ας μάθουν οι γυμνοσάλιαγκες της μηντιακής δημοσιογραφίας ότι εκτός από τα σάλια που αφήνουν πίσω τους για να κολακεύουν τους καθεστωτικούς προϊσταμένους τους και τα συμφέροντα των χορηγών τους, σύντομα θ΄αφήσουν κι αίμα. Αυτή η ένοπλη επίθεση όπως και η προηγούμενη, τις θεωρούμε κινήσεις ήπιας έντασης, προλογίζοντας αυτό που θα επακολουθήσει.
Ήδη το σχέδιο της μόνιμης απειλής αρχίζει ν΄αποδίδει.

Μια μέρα μετά την ένοπλη επίθεση μας στο Α.Τ. Κορυδαλλού, ο φρουρός του σπιτιού του αμερικάνου πρέσβη πυροβόλησε τον ένοπλο σεκιουριτά, τραυματίζοντας τον, υπο το φόβο της «τρομοκρατικής» απειλής, δυστυχώς όχι θανάσιμα. Επίσης ένας καθεστωτικος φρουρός των ΜΑΤ αυτοκτονώντας, επιβεβαίωσε τα σενάρια ότι η ζωή ενός μπάτσου κοστίζει όσο και μια σφαίρα. Κύριοι δημοσιογράφοι, αυτή τη φορά ήρθαμε σην πόρτα σας, την επόμενη φορά όμως θα μας βρείτε στα σπίτια σας.


Για να διαβασετε ολη την προκηρυξη καντε κλικ στα ΝΕΑ.

Το παιχνιδι οπως βλεπουμε αρχιζει να αποκτα καποιο ενδιαφερον γι'αυτο προς το παρον δεν μπορουμε να τοποθετηθουμε.
Σαφως και ολοι καταδικαζουμε καθε πραξη βιας και ποσο μαλλον αφαιρεσης της ανθρωπινης ζωης,αλλα εχει εξαιρετικο ενδιαφερον να δουμε πως θα συνεχιστει η ολη υποθεση.

Το χειροτερο βεβαια ολων,ειναι οτι πλεον οι μπατσοι θα ειναι αναγκασμενοι να προστατευουν μερα νυχτα τους μεγαλοδημοσιοκαφρους και τις κατοικιες τους.
Για να δουμε ομως...

ΠΡΕΖΑ TV
21-2-2009

5 σχόλια:

Yiannis G είπε...

ρε γίγαντα, τι σημαίνει "προς το παρον δεν μπορουμε να τοποθετηθουμε";
υπάρχει δηλαδή περίπτωση να συμφωνείς με αυτά τα αγάμητα κωθώνια; και μιλάω βέβαια για το τελευταίο μέρος της προκήρυξης, γιατί στο πρώτο όλοι συμφωνούμε...
όταν στοχοποιούν σκληρά εργαζόμενα παιδάκια όπως οι τεχνικοί με τις κάμερες στον ώμο, τότε αυτοί είναι που η ζωή τους δεν αξίζει ούτε μια σφαίρα.
κανένα ενδιαφέρον δεν έχει η υπόθεση. πρέπει να τους μαζέψουν να τελειώνουμε με τα μαλακισμένα που ηρωποιούν τους μεγαλοδημοσιογράφους και πυροβολούν τα μπατσάκια των 20 χρόνων.

Jimmy Kane είπε...

@Γιάννη Γ.
Δεν διάσβασα να ηρωποιούν τους μεγαλοσημοσιογράφους.
Να σούμε πως θα εξελιχθεί γιατί μέχρι τώρα δεν πυροβόλησαν κανέναν.
Επίδειξη της δύναμης τους κάνουν....

Yiannis G είπε...

προφανώς και τους ηρωποιούν όταν τους στοχοποιούν. Επίσης τι πάει να πει δεν πυροβόλησαν κανέναν; και ο μπατσάκος στο Μουσείο τι ήταν;..

Jimmy Kane είπε...

Ποιόν λες?
Τον χτυπησάν?
Δεν τον υπερασπιζωμαι άπλως ρωτω

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ:

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΑΥΟΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΕΣ, ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΛΑ ΣΑΣ