Παρασκευή, Φεβρουαρίου 27, 2009

ΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΗΣΑΠ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΜΕΤ,Ο ΗΣΑΠ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ;;;

"Απόψε θα κοιμηθώ χαρούμενη. Επιτέλους, τα πράγματα μπαίνουν σε μία σειρά. Πρέπει πλέον να σταματήσει αυτό το σκλαβοπάζαρο, να αναλάβουν επιτέλους κάποιοι τις ευθύνες τους".

Αυτά είπε η κ. Κωνσταντίνα Κούνεβα μόλις έμαθε ότι ο ΗΣΑΠ δεσμεύθηκε να εξετάσει ενδελεχώς τις όποιες παραβάσεις προκύπτουν στην τήρηση της σύμβασής του με την ΟΙΚΟΜΕΤ, την εταιρεία καθαρισμού στην οποία δούλευε όταν δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση με βιτριόλι στις 23 Δεκεμβρίου...

Ως βασικότεροι λόγοι για να προβεί ο ΗΣΑΠ στη διακοπή της σύμβασης με την ΟΙΚΟΜΕΤ αναφέρονται ένας έλεγχος της Επιθεώρησης Εργασίας στις 21-1-09 και καταγγελίες της ΠΕΚΟΠ για τις αμοιβές και την ασφάλιση των απασχολούμενων στην εταιρεία καθαρισμού.

Και ρωταμε...εαν ο ΗΣΑΠ διακοψει δικαιως την συμβαση που ειχε υπογραψει με της ΟΙΚΟΜΕΤ για τον καθαρισμο των σταθμων του ηλεκτρικου σιδηροδρομου...οι εργαζομενες θα μπορουν να προσληφθουν επειτα απο τον ιδιο τον ΗΣΑΠ ωστε να μην χασουν τις δουλειες τους ή θα παρουν μεταγραφη για αλλες εταιρειες στις οποιες επικρατει ιδιος εργασιακος μεσαιωνας;;;

ΠΡΕΖΑ TV
27-2-2009

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΝΕΒΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ 2-3 ΚΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Να διοριστούν στον ΗΣΑΠ και να κοροϊδεύουν όπως και οι υπόλοιποι.