Κυριακή, Φεβρουαρίου 01, 2009

ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΝΕΟΦΕΡΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ..ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤ

Δυναμική διείσδυση στα κυκλώματα «προστασίας» έχουν κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα νεόφερτα άτομα στο Ηράκλειο που μέχρι πρότινος δραστηριοποιούνταν κυρίως στην Αθήνα και στα Χανιά. Όπως καταγγέλλεται, το πεδίο δράσης τους επικεντρώνεται στη «χρυσοφόρα» παραλιακή λεωφόρο όπου χτυπάει πλέον η νυκτερινή διασκέδαση του Ηρακλείου. Εσχάτως όμως έγιναν «κρούσεις» και σε ιδιοκτήτες καφετεριών που λειτουργούν στο κέντρο της πόλης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρουσία των συγκεκριμένων ατόμων που τείνει να εδραιωθεί, έχει προκαλέσει την έντονη ανησυχία ομάδας επιχειρηματιών που εξετάζει σοβαρά να προσφύγει στον Εισαγγελέα ως ύστατη λύση προστασίας.

Καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της πόλης αναφέρουν ότι αν δεν γίνει κάτι δραστικό, τότε θα αναγκαστούν να κατεβάσουν μόνοι τους ρολά. Όπως υπογραμμίζουν είναι αδύνατον να ανταπεξέλθουν στις εκβιαστικές πιέσεις τέτοιων κυκλωμάτων όταν δεν είναι σε θέση να καλύψουν τα στοιχειώδη λειτουργικά έξοδα λόγω της οικονομικής κρίσης που έχει χτυπήσει τις πόρτες τους.

Ανεπίσημα αξιωματικοί της Αστυνομίας στο Ηράκλειο παραδέχονται ότι υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα και μάλιστα διαβλέπουν μελλοντικά άγριο πόλεμο ανάμεσα στους λεγόμενους «παραδοσιακούς» προστάτες και σε αυτούς που θεωρούνται «νέο αίμα» στο Ηράκλειο.

Ολα τα παραπανω,καταγγελονται δημοσια στην εφημεριδα Πατρις της Κρητης,κι'ομως,δεν ιδρωνει κανενος το αφτι...καθως ολοι συγκαλυπτουν τους μεγαλονταβατζηδες της νυχτας...
Πρεπει να αρχισουμε να εχουμε τους πρωτους νεκρους για να κανει μια σωστη και σοβαρη επεμβαση η αστυνομια;;;
Παντα σε αυτο το μπουρδελο λειτουργουμε κατοπιν εορτης...
Εκτος βεβαια και αν ολοι τους καλυπτονται απο εκλεγμενα μεγαλα πολιτικα κεφαλια της Αθηνας...

ΠΡΕΖΑ TV
1-2-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αναπληρωτής του Πάκη, ασχολείται (*) τώρα με τους Κρητικούς Αγρότες, που ετοιμάζονται να ανέβουν στην Αθήνα και να κάνουν συλλαλητήριο στο Υπ. Αγρ. Αν. & Τρ. και δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με τους νεονταβατζήδες.
Εξ άλλου προηγούνται οι νταβατζήδες των ορεινών χωριών των Χανίων, που ριμάζουν τα πάντα ανενόχλητοι.
(* Έκανε δηλώσεις και κάλεσε τους αγρότες να μην μπουν στα πλοία, "διότι θα κάνουν εχθρούς όλους τους κατοικους του Λεκανοπεδίου Αττικής". Πρίν από λίγο ένας εισαγγελέας στο Ηράκλειο, απαγόρευσε την επιβίβαση στα πλοία της γραμμής, των τρακτερ και των αγροτικών αυτοκινήτων, με τη δικαιολογία, ότι στην Αττική απαγορεύεται η κυκλοφορία των Αγροτικών μηχανημάτων και αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν πετρέλαιο! Αυτή τη στιγμή τα 2 λιμάνια, της Σούδας και του Ηρακλείου, ειναι καζάνια που βράζουν. Βγάζουν εισητήρια και επιβιβάζονται στα πλοία, αγνοώντας τον εισαγγελέα της ανεξάρτητητης Ελληνικής Δικαιοσύνης.
Κολωνάκι, εσύ που επιτρέπεις τα πετρελαικίνητα αυτοκίνητα (και τι αυτοκίνητα) να κυκλοφορούν στα πέριξ σου, ΤΡΕΜΕ!