Παρασκευή, Φεβρουαρίου 06, 2009

ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ...ΕΝΩ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΖΑΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ..(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Η διαδήλωση τρακτέρ στην Αθήνα δεν είναι ζήτημα ελευθερίας", δήλωσε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής από το βήμα της Βουλής απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του πρόεδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Αλαβάνου σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Κρήτης -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Έτσι είναι Κώστα μου, άλλωστε εμείς μάθαμε σε όλη την υφήλιο τι θα πει ελευθερία, έτσι δεν είναι;
Μην κοιτάς τις φωτογραφίες με τα τρακτέρ που διαδηλώνουν στο κέντρο των Βρυξελλών, πρόκειται για λάθη των ευρωπαίων! Αντί να πλακώσουν τους αγρότες στα δακρυγόνα πριν ακόμα μπουν στην πόλη, τους επέτρεψαν να διαδηλώσουν! Είναι ελευθερία τώρα αυτή; Και μάλιστα τους παρέταξαν και στη σειρά, για να διαδηλώσουν οργανωμένα, φτάνοντας και μέχρι το Cinquantenaire, μπροστά ακριβώς από το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο! Αυτοί οι ευρωπαίοι αποτελούν τη ντροπή της δημοκρατίας! Κάνε τους κανένα σεμινάριο, ίσως κάποτε να μάθουν...

ΔΗΜΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΕΖΑ TV
6-2-2009

12 σχόλια:

anwnymos είπε...

γυφτοβαλκανιε μπουχεσα

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ρε πρεζα τετοια θεματα πρεπει να βγαινουν.

Ακους εκει, σαν δε ντρεπονται οι βελγοι να αφηνουν (που ακουστηκε!) χιλια τρακτερ (ναι 1000 τρακτερ, οχι 50 οπως ηταν εδω) να μπουν στην πολη μεχρι το ευρωπαικο κοινοβουλιο!! Δεν εχουν χημικα απο το ισραηλ αυτοι; Ματατζηδες δεν εχουν; Να τους ενισχυσουν γρηγορα, ντροπης πραγματα ειναι αυτα!!!

lol

Ανώνυμος είπε...

Ρε στόκοι ... συγκρίνονται οι δρόμοι και η κίνηση στις Βρυξέλλες με τους αντίστοιχους τους δικούς μας???
Ξέρετε τι μπάχαλο θα γινόταν αν μπαίναν τα τρακτέρ στους δρόμους??
Τι θα λέγατε σε αυτούς που πηγαίναν στην δουλειά τους και θα την χάνανε!!
Τι θα λέγατε σε αυτούς που θα χάναν τα λεφτά τους ? Θα τους τα δίνατε εσείς? Ή μήπως εσύ Πρέζα?!!!
Ξέρετε ότι υπάρχουν εργοδότες που απολύουν για 1 λεπτό αργοπορίας?
Στις Βρυξέλλες χωράνε και αεροπλάνα στους δρόμους!!!
Εδώ χωράνε 2 αμαξάκια με το ζόρι...
Άιντε , εξυπνάκηδες μερικοί! Να σκέφτεστε και λίγο!

Ανώνυμος είπε...

Με κάλυψε ο 6.14

Ανώνυμος είπε...

Αμα οι δικοι μας πετυχεναν τετοια ευθιγραμμιση τοτε θα εδινα respect !!

Αυτοι στις βρυξελλες ειναι ετοιμοι να πανε στον πολεμο ¨:-D

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ. Και όχι Αρχίδια συνδικαλιστές κομματόσκυλα.
ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ. Και οχι κομματικός στρατός του Πασόκ, όπως εδώ.
ΑΛΛΑ Ο ΠΡΕΖΑΣ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΓΚΑΥΛΩΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

οποτε χαζουλη 06:14 καλα καναν και τους δειρανε; τι βλακας εισαι ρε

Ανώνυμος είπε...

Dikio exei o twn 6:14 re paidia, emeis ti exoume?kati dromous pou einai gia ksiloma kai ksanaftiaksimo, stis Brukselles oi dromoi einai para polu anoixtoi kai megaloi, logika oti tha tous afhnan na mpoun kentro kai opoios den to pisteuei ti na pw... Exw paei Brukselles kai kserw pws einai.

Ανώνυμος είπε...

Kai epishs to idio mporouse na ginei kallista kai sthn Athina, alla...panta h kubernhsh bazei ta MAT na epiferoun thn taksh, ta opoia mono thn taksh den epiferoun. Telos pantwn den hthela na katalhksw se auto, apla thelw na pw oti tha mporousan na to kanoun opws kai stis Brukselles, an uphrxe organikothta kai thelhsh, alla h kubernhsh mas, opws kathe kwlokubernhsh se auth thn xwra pou legetai Ellada, ta pramata kserei mono na ta organwnei kai na ta petuxenei mono otan ginontai kapoioi "olumpiakoi agwnes" 'h otan episkeptetai kanenas proedros twn HPA 'h kapoias allhs xwras thn polh mas.
Mono se kati tetoia einai 1h,se ola ta alla ta zhthmata pou aforoun to aplo lao einai.....

Auta
O anwnumos twn 11:34 mm.

Ανώνυμος είπε...

Ηλίθιε των 06:14, εκτός του ότι είσαι πιτσιρίκος και αρέσκεσαι καριόλη να βλέπεις καμιά τσόντα ή να γυρνάς σαν την άδικη κατάρα στην Αθήνα (ή άλλη πόλη) προβάλλοντας την μαλακία που σε δέρνει με οποιονδήποτε τρόπο ή ακόμα κλεισμένος στο σπίτι σου και πίσω από ένα PC, μάθε (γιατί σίγουρα δεν έχεις βγει έξω από την Ελλάδα-καλά τι λέω εδώ αποκλείεται να έχεις βγει έξω από την πόλη σου) ότι πολιτισμός είναι η οργάνωση τους λαϊκού κινήματος και όχι 5-6 μαλάκες χωρίς ενημέρωση στον απλό κόσμο αλλά και στην πολιτεία, να ανεβαίνουν ώστε να παραλύσουν την Αθήνα για να εξυπηρετήσουν τους εκάστοτε κομματάρχες. Ακόμα και στην φλωροΒρεττανία η απεργία των ανθρακωρύχων (πριν πάρα πολλά χρόνια) είχε κρατήσει 9 μήνες καραγκιόζη και δεν έγινε για λόγους εντυπωσιασμού (π.χ. η κωλοΓΣΕΕ για 1-2 μέρες κ.τ.λ) όπως αυτό που έγινε από τους Κρήτες που το νησί τους είναι προπύργιο των σκατοΠασόκων που τους χρησιμοποιούν για ιδίους σκοπούς.

Άχρηστα υπολείμματα της σκατοΕλλάδας, μαύροι, κόκκινοι και αναρχοφασίστες, κομματικοί φασίστες παράσιτα της κοινωνίας και επικίνδυνα ανθρωπάκια είσαστε τύποι σαν εσένα και αυτούς που κάνουν τέτοιες συγκρίσεις. Τραβάτε σε κανένα γήπεδο να δείτε κανέναν αγώνα γιατί μόνο για αυτό είσαστε ικανοί. Ανοήτοι Αυστραλοπίθηκοι.

Ανώνυμος είπε...

pros 1:51.....
Toso MISOS ???

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλάκα 1:51 παλιοπίθηκα! Από που αντέγραψες το κείμενο ρε κομματόσκυλο!
Άμα δεν σου αρέσει Η Ελλάδα να σηκωθείς να φύγεις ρε ...
Όσο για το παραλήρημα σου , σε διαβεβαιώ ότι εκεί που έχω πάει εγώ , εσύ θα πας πνευματικά μόνο! Και ούτε έχω όρεξη ν' ασχοληθώ μαζί σου!
Κάτι τούβλα κολλημένα σαν και σένα με ιδεολογίες του κώλου , ούτε για φτύσιμο δεν αξίζετε!
Αν και ο τρόπος που τα λες μου θυμίζει το μαλακισμένο γράψιμο του ΠΡΕΖΑ! Παίζει να είσαι και εσύ...
Ελεύθερα πάντως και με την ευχή μας , μπορείς να πάρεις τα μπογαλάκια σου και να την κάνεις από εδώ μιας και σε βλέπω να μην σου αρέσει τίποτα!
Να σαι καλά που μας πρόσφερες το πιο βαρετό κείμενο στης σελίδας!
Ξαναγύρνα τώρα στην ουτοπία της μαλακίας σου!

Υ.γ. κάνε και ένα διάλειμμα, οι 200 συνεχόμενες ώρες που κάθεσαι στο PC σου και γράφεις παπαριές από blog σε blog θα σου κάψουν τον εγκέφαλο - ότι έχει απομείνει!
Άντε ΠΡΕΖΑ , καληνύχτα , χάρηκα που τα είπαμε ... θα τα ξαναπούμε βρε!