Παρασκευή, Φεβρουαρίου 20, 2009

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΜΕ ΑΚΡΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...ΑΘΑΝΑΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ...

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ...

Φρένο στις προσλήψεις γυναικών στις Ενοπλες Δυνάμεις βάζει το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών αποφασίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν βάσει του ισχύοντος νόμου να προσλαμβάνονται σε επιχειρησιακές ειδικότητες και κρίνοντας ουσιαστικά παράνομες όλες τις προκηρύξεις του υπουργείου Εθνικής Αμυνας για τις προσλήψεις Επαγγελματιών Οπλιτών. Η απόφαση αυτή του Εφετείου αναμένεται να προκαλέσει πλήθος προσφυγών από τους άνδρες υποψήφιους ΕΠ.ΟΠ., οι οποίοι δεν προσλήφθηκαν στον πρόσφατο διαγωνισμό και έχουν ακόμα προθεσμία να προσφύγουν δικαστικά μέχρι τις 9 Μαρτίου.
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε, καθώς το υπουργείο Εθνικής Αμυνας δεν άλλαξε ποτέ τον νόμο για τις προσλήψεις των Επαγγελματιών Οπλιτών και εκδίδει προκηρύξεις για την πρόσληψη των ΕΠ.ΟΠ. με βάση τον νόμο 2936/2001.
«Με βάση την προκήρυξη για την πρόσληψη ΕΠ.ΟΠ. κατατάσσονται γυναίκες σε όλες τις ειδικότητες, ακόμη και σε επιχειρησιακές και τεχνικές ειδικότητες, παρότι σύμφωνα με την ισχύουσα διάταξη του άρθρου 1 του Ν. 2936/2001 οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να κατατάσσονται στις εν λόγω ειδικότητες, παρά μόνο σε ειδικότητες διοικητικής μέριμνας και υποστήριξης των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και στα Κοινά Σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων», εξηγεί στο «Εθνος» ο δικηγόρος Πέτρος Αγγελάκης.

Δηλαδή ουσιαστικά οι προκηρύξεις του υπουργείου Εθνικής Αμυνας είναι παράνομες...

ΙΩΑΝΝΑ ΗΛΙΑΔΗ

πρεζα tv:Μιλαμε για την απολυτη διαπλοκη!!!

ΠΡΕΖΑ TV
20-2-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: