Τετάρτη, Φεβρουαρίου 11, 2009

ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ...ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ...

Ένας ακόμα φαντάρος μας αυτοπυροβολήθηκε και έχασε την ζωή του σε μονάδα του Νομού Έβρου. Ο 20χρονος στρατιώτης μόλις είχε επιστρέψει από άδεια και καταγόταν από τις Καλύβες Πολυγύρου Χαλκιδικής. Το θανατηφόρο συμβάν έγινε στη 1.20 τα ξημερώματα και διακομίστηκε αμέσως στο 496 στρατιωτικό νοσοκομείο και μετά στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Ο φαντάρος αυτοπυροβολήθηκε στην σκοπιά.

Aυτα ειναι τα αποτελεσμαα της υποχρεωτικης στρατευσης,αλλα και των αθλιων συνθηκων που επικρατουν σε μεγαλη μεριδα στρατοπεδων...
Πολλοι θα πουν πως ηταν μια αδυναμη στιγμη του φανταρου...μια στιγμη ομως που δεν θα ειχε συμβει αν δεν εμπαινε
στο μπουρδελο που λεγεται στρατος...

Τραγικη ειρωνια...σημερα βγηκαν στο φως καταγγελιες για την παρανομη αυξηση της τιμης για την εξαγορα της θητειας
η οποια φτανει τα 6000 euro...


Δεν γινεται να εχουμε κι'αλλους νεκρους φανταρους απο τετοιους μαλακισμενους λογους,σε καιρο ειρηνης.Καντε κατι.

ΠΡΕΖΑ TV
11-2-2009


21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΙΣΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΣΟΥ!
ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ,ΟΥΤΕ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Αρε βαρβατηλα αναγωστη!!!!Τετοια σκατα εχετε στο μυαλο σας ολοι οι στρατοκαυλοι γι'αυτο και βλεπουμε την μια αυτοκτονια στο στρατο μετα την αλλη.
Δεν θελει πολυ για να σαλταρει ο ανθρωπος...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΡΕΖΑ...ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΑΙ....26 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΑ 18! ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Κ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ"!! ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΘΗΤΕΙΑ... ΓΕΛΟΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ! ΕΛΕΟΣ..ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ..!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΛΕΝΕ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ:
"ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕ!!!"
ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΩ ΕΓΩ:
"ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣΡΕ;
ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΓΕΝΑΡΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΛΕΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ;
ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ 3-4 ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ;

Ανώνυμος είπε...

Preza-tv,

ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΣ? 'Η ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΓΙΩΤΑΣ ΒΛΗΜΑ?

Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...Η ΜΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

PREZA POTE PAROUSIAZESAI?EXEIS EKPLHRWSEI TIS YPOXREWSEIS SOU PROS THN PATRIDA?AN OXI,GIATI?POTE LHGEI H ANABOLH SOU?
EMEIS MALAKES EIMASTE POU PHGAME APO TA 18?

Ανώνυμος είπε...

preza εγω ειμαι σχεδον συμφωνη μαζι σου σολα και γενικα σε παω.αλλα με τους φανταρους που αυτοκτονουν το παρακανεις.και σπιτι τους να ηταν μπορει να την εκαναν!ειναι προφανως τυποι με ψυχολογικα...σχολιασε καλυτερα και ενημερωσε και μας για την εξαγορα της θητειας που αναφερεις..αυτο βρωμαει..δηλαδη παλι οι βουτυρομπεμπεδες , με τα λεφτα του μπαμπα , τη γλιτωνουν??ο νομος και σαυτη την περιπτωση δεν ειναι ιδιος για ολυς??

Ανώνυμος είπε...

Εσεις με τα μεγαλα αρχιδια που και καλα αντεξατε την θητεια χωρις προβλημα και περιφανευοσαστε γι'αυτο.Υπαρχουν και ατομα με ευαισθητη προσωπικοτητα που δεν αντεχουν την καταπιεση,αν δεν μπορουν να τα βγαλουν καν περα στην καθημερινοτητα τους πως να τα βγαλουν περα στο στρατο που το μπουρδελοκρατος σε αναγκαζει να πας και εχεις καθε μαλακα πανω απο το κεφαλι σου με αποτελεσμα να συμβαινουν αυτα τα δυσαρεστα.ουτε μια ωρα στον στρατο

Ανώνυμος είπε...

PREZA POTE ME TO KALO SE PERIMENOUME RODO?
THA STRWSEIS XARAKTHRA MPAGASAKO!

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς θεός σχωρεσ το παιδί και να αναπαυθεί η ψυχούλα του εκεί που βρίσκεται. Αλλά δεν νομίζω ρε μάγκες οι φταίει ο στρατός για όλα τα κακά. Εντάξει να συμφωνήσω ότι είναι ένα πιεστικό περιβάλλον με χίλιες δυο δυσκολίες. Όμως η ζωή είναι πολύτιμη. Και δεν αξίζει να στεναχωριέστε για κανένα καριόλη. Οποιος νομίζει ότι δεν την παλεύει ας πάρει αναβολή. Τι φοβάστε; Μη σας πουν γιωτάδες; Γράψτε τους όλους στα αρχίδια σας και χαρείτε τη ζωή σας.

Ανώνυμος είπε...

SKATA STO STRATO

Ανώνυμος είπε...

σιγα το γοητρο του ενδοξου στρατου σας κωλοελληναραδες.ναναι καλα οι τουρκοι που καθε λιγο και λιγακι το ξεσκεπαζουν στα ματια και του πιο αποχαυνωμενου πατριωτη δειχνοντας την πραγματικη γυμνια και ανικανοτητα που μισο αιωνα τωρα χαρακτηριζει καθε κοματι των κατ ευφυμισμο ενοπλων δυναμεων.βλεπεις ελληναρακο μου οταν ενας καφρειος λαος οπως ο δικος σου αδυνατει να παραξει πραγματικους ηρωες στα πεδια των μαχων τοτε καταφευγει στην ευκολη λυση της απονομης τιτλων ηρωα σε καθε μαλακα που ζαλιζεται και χανει τον ελεγχο ριχνοντας τα πανακριβα μαχητικα στο αιγαιο λες και παιζει με πλει στεισον στο σαλονι του σπιτιου του

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑΝ ΗΡΩΙΚΑ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ? ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΔΡΑΜΑΜΙΝΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΜΙΛΟ ΗΡΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

opoios paei strato gia to kathikon pros tin patrida einai malakas me perikefalea.
opoios paei starto gia apalotriosi polemikou ylikou (eg. SYKOYRIO)kai dimosiopiisi stratiotikon aporiton einai maggas me arxidia.

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΣΕΙΡΑ ΜΗΤΣΑΡΑ. ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΑΝ ΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΔΕΡΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΓΓΙ.ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗ ΕΚΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΕΙΜΜΑ ΣΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο στρατός είναι φίλτρο. Τους γερούς τους αφήνει να βγουν στην κοινωνία και να μεταδώσουν τα γονίδια τους στην επόμενη γενιά. Τους λειψούς τους κρατάει...

Αυτό το ξέρουμε και το αποδεχόμαστε όλοι, νέοι και γονείς, άντρες και γυναίκες.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλάκες δεν είναι σε όλα τα στρατόπεδα το ίδιο, κάποιοι περάσαμε καλά , κάποιοι οχι.

Εσείς οι στρατόκαυλοι δεν τα χώνετε στα παιδάκια των αφεντικών σας που την βγάζουν λάδι σε αεροπορίες , ναυτικά και πεντάγωνα, και σας χώνουν κανονικά, διότι προσμετρούνται σαν υπολογίσμες δυνάμεις, και δεν είναι λίγοι αυτοί.

Αυτούς που πραγματικά χρειάζονται την βοήθεια σας, και την υποστήριξη τους θεωρήτε κατώτερους, αλλά αμα έχεις το δουλοπρεπές στο πετσί σου δεν μπορείς να κοιτάξεις λίγο πιο ψηλά να δεις τα σκατά.

σκατά στο στρατό

silentscream

Ανώνυμος είπε...

Tromba sto 4:16...: NAI!
File sto 10:05 Gamatos! xaxaxa

Ανώνυμος είπε...

ρε ζώα τι αν ήταν σπίτι του πάλι θα την έκανε; είστε τελείως μαλάκες! Αν ήταν φίλος, γνωστός, συγγενής σας τα ίδια θα λέγατε; Αν ήταν σπίτι του θα έκανε ότι ήθελε ότι ώρα ήθελε χωρίς να χει κανένα μαλάκα πάνω απ το κεφάλι του. Σπουδές, βόλτες, ταξίδια, έρωτας, αυτά πως μπορούν να υπάρξουν όταν είσαι φαντάρος; Και δεν είναι μόνο οι ανώτεροι και οι αξιωματικοί, έχεις ν'αντιμετωπίσεις κ τους παλιούς που το παίζουν ιστορία. Έτσι κάναν κ σε γνωστό μου στο Ναυτικό (να σαι στο σαπιοκάραβο για μήνες να μην έχεις δει στεριά κ να χεις κ τους μαλάκες να σου κάνουν καψόνια) κ κάποια στιγμή αναγκάστηκε κ κατέβασε τον ώμο κάποιου με ένα σωλήνα. Από τότε δεν τον ξαναενόχλησε κανείς...

Ανώνυμος είπε...

Ο στρατος κραταει τους λειψους γιατι ειναι ενα ιδρυμα που μαζευει ολους τους αχρηστους που ειναι ανικανοι να κανουν οποιαδηποτε αλλη δουλεια και να προσφερουν στην κοινωνια.

"βλεπεις ελληναρακο μου οταν ενας καφρειος λαος οπως ο δικος σου αδυνατει να παραξει πραγματικους ηρωες στα πεδια των μαχων τοτε καταφευγει στην ευκολη λυση της απονομης τιτλων ηρωα σε καθε μαλακα που ζαλιζεται και χανει τον ελεγχο ριχνοντας τα πανακριβα μαχητικα στο αιγαιο λες και παιζει με πλει στεισον στο σαλονι του σπιτιου του"

Ανωνυμε εισαι ολα τα λεφτα! Τιναξες τη μπανκα στον αερα!