Τρίτη, Φεβρουαρίου 03, 2009

ΜΕ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΤ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΛΕΜΕ...

Με δύο όπλα πραγματοποιήθηκε η επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλού τα ξημερώματα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο σημείο βρέθηκαν 19 κάλυκες, 11 από τους οποίους είναι διαμετρήματος των 9 χιλιοστών, ενώ οι οκτώ είναι των 32 χιλιοστών.

Όπως έγινε γνωστό, οι σφαίρες των 9 χιλιοστών φαίνεται μακροσκοπικά ότι έχουν βληθεί από υποπολυβόλο, πιθανότατα τύπου mp 5, ενώ οι τριανταδυάρες σφαίρες πιθανότατα από πιστόλι, χωρίς όμως να αποκλείεται οι δράστες να χρησιμοποίησαν υποπολυβόλο του συγκεκριμένου διαμετρήματος.

Πάντως, όλα αυτά θα διακριβωθούν από την εργαστηριακή εξέταση που είναι σε εξέλιξη από το πρωί στην Εγκληματολογική Υπηρεσία.

Στα εργαστήρια της Υπηρεσίας έχει μεταφερθεί και η χειροβομβίδα που πέταξαν οι δράστες για να καλύψουν τη διαφυγή τους, αλλά δεν εξερράγη. Πρόκειται για χειροβομβίδα αμυντικού τύπου ανατολικής προέλευσης, η οποία απενεργοποιήθηκε από πυροτεχνουργούς του Στρατού και παραδόθηκε στους αστυνομικούς.

Την επίθεση, σύμφωνα με την Αστυνομία, εξαπέλυσαν στις 4.10 τελικά τρία άτομα που πλησίασαν πεζή, φορώντας κράνη, το αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλού, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Φιλικής Εταιρείας και Θερμοπυλών.

Οι δράστες πυροβόλησαν από απόσταση περίπου 15 μέτρων εναντίον της σκοπιάς του αστυνομικού τμήματος μέσα στην οποία ήταν ο αστυφύλακας σκοπός, 21 ετών. Ο αστυνομικός τούς είδε την τελευταία στιγμή και έπεσε στο έδαφος, γι΄αυτό και δεν τον «βρήκαν» οι σφαίρες. Στη συνέχεια προσπάθησε να καλυφθεί μέσα στο τμήμα, έρποντας προς την πόρτα όταν έπεσε η χειροβομβίδα δίπλα του, την οποία πέταξαν οι δράστες από την πλευρά της οδού Θερμοπυλών που εφάπτεται του αστυνομικού τμήματος. Η χειροβομβίδα δεν εξερράγη, ενώ οι δράστες έφυγαν πυροβολώντας με το δεύτερο όπλο για να καλύψουν τη διαφυγή τους.

Σε ό,τι αφορά το τηλεφώνημα αγνώστου σε εφημερίδα μέσω του οποίου ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης για λογαριασμό του «Επαναστατικού Αγώνα», οι αστυνομικοί θεωρούν πολύ πιθανό ότι είναι γνήσιο, αλλά αναμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα της οργάνωσης.

Κατι βρωμαει πολυ ασχημα στην ολη υποθεση...
Μιλαμε για βρωμα ομως...
Πως γινεται και διαλεξαν ξανα περιοδο
που ολοι οι εργαζομενοι-αγροτες ειναι στους δρομους...

Κατι παρομοιο εγινε,
οταν ηταν στους δρομους οι φοιτητες...

Μποχα...

ΠΡΕΖΑ TV
3-2-2009

5 σχόλια:

wert01gf είπε...

Βρε, καλώς τα παιδιά! Πάνω που είχαν αρχίσει να μου λείπουν. Θυμίζω ότι όλη η προκήρυξη σε pagkosmia apokleistikotita είχε σταλεί πρώτα σε εμένα. Για τους ημιμαθείς το λέω. (Χα!)

Ανώνυμος είπε...

τι εννοεις πρεζα ?
Λογικα θα ξερεις κατι που οι υπολοιποι δεν γνωριζουμε.
Αν θελεις πες κ σε εμας τη στοιχεια εχεις.
Εκτος κ αν λασπολογεις προς τερψην των απανταχου απλυτων κουκουλοφορεων που κατευθυνονται απο τη φασιστικη γιαφκα indymedia που συντομα θα βρεθει ενωπιον των τεραστιων ευθυνων του.

Ανώνυμος είπε...

Κίσσιγκερ Κύπρος 1974 δεν ξεχνάμε !!

http://axinosp.blogspot.com/2009/02/1974.html

Ανώνυμος είπε...

Ρε vagner αντε γαμήσου κοπέλα μου , κι εσυ κι όλη η χρυσή κρΑΥΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

vagner sou aresei to poutsini??