Σάββατο, Φεβρουαρίου 07, 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ:Ο ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ...ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ BLOGS ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ...

---ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ---

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, μία ημέρα μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στο Π.Σ ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΙ δημοσιεύεται ανυπόγραφο άρθρο, το οποίο "αποκαλύπτει" ότι η ιστοσελίδα του Athens Indymedia φιλοξενείται σε server του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Στο ίδιο άρθρο, που έχει τίτλο «Αναρχικοί indymedia και Πολυτεχνείο», ερωτάται ο Πρύτανης αν αληθεύει αυτό, με ποιο κριτήριο φιλοξενούνται ιστοσελίδες σε εξυπηρετητές που ανήκουν σε Δημόσιο ΑΕΙ κ.α.

Ερωτήματα που στη συνέχεια θα πάρουν τη μορφή επερώτησης στη Βουλή με την υπογραφή του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κ. Βελόπουλου και η οποία θα οδηγήσει στην επιστολή (26/1/2009) του υφυπουργού Παιδείας Σπ. Ταλιαδούρου προς τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κ. Μουτζούρη, με την οποία ζητείται ο εντοπισμός και η διακοπή του Indymedia.

Η ιστοσελίδα «thermopilai» που δημοσιεύει το εν λόγω άρθρο ανήκει στον Πατριωτικό Σύλλογο και Κέντρο Ελληνικών Μελετών «Θερμοπύλες», η οποία έχει ως κεντρική της ετικέτα το μοτό «Τιμή μας η πίστις στο έθνος» και, μεταξύ άλλων, ενδιαφέρουσα ψηφοφορία σχετικά με το τι πρέπει να γίνει για να αντιμετωπιστούν το κάψιμο και οι λεηλασίες: να καταστείλουν τη βία χρησιμοποιώντας κάθε μέσο (σφαίρες καουτσούκ) και να επέμβει ο στρατός, είναι ανάμεσα στις προσφερόμενες απαντήσεις του γκάλοπ.

Από μία απλή αναζήτηση στον τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ προκύπτει ότι τόσο τα γραφεία του Συλλόγου στο Περιστέρι όσο και το τηλέφωνο επικοινωνίας που υπάρχει στο site είναι ακριβώς τα ίδια με εκείνα του τοπικού παραρτήματος του ΛΑΟΣ στο… Περιστέρι.

Την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου κάνει την εμφάνισή του το stop-indymedia.blogspot.com. Το συγκεκριμένο μπλογκ ξεκινά τη λειτουργία του βασιζόμενο στην «αποκάλυψη» του thermopilai. Σχεδόν όλες οι δημοσιεύσεις έχουν την υπογραφή «Δημήτρης Παναγιωτάς», που προφανώς αποτελεί λογοπαίγνιο με το όνομα του Παναγιώτη Δημητρά από το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι.

Στο προφίλ, άλλωστε, του χρήστη «Δημήτρη Παναγιωτά» φαίνεται ότι ανάμεσα στα μπλογκ που «παρακολουθεί» είναι και εκείνο του «Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Κώλου» (http://ass-watch.blogspot.com), το οποίο φιλοξενεί φανταστικά άρθρα όπως την επιστολή προς τον δήμαρχο της Αθήνας προκειμένου να στηθεί άγαλμα στην συνδικαλίστρια Κων. Κούνεβα, την οποία «υπογράφει» ο πρόεδρος «Παναγιωτάς» και η γραμματέας «Ταρχίδια Νασούκοβα».

Ενδεικτικά φυσικά τα παραπάνω για να γίνουν κατανοητές οι «δημοκρατικές» -κατά τα λοιπά- ευαισθησίες του stopindymedia που βλέπει ως «εθνοπατέρα μολότωφ» τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γρ. Ψαριανό, ως «Τσου μωρή» τον Λάκη Λαζόπουλο, ως υποκριτή και αλήτη τον… Pitsiriko και που φιλοξενεί, βέβαια, φωτογραφία του δολοφονημένου Γρηγορόπουλου (1992-2008)…

Η ηλεκτρονική επίσκεψη τόσο στις… Θερμοπύλες, όσο και στο stopindymedia και τα «ξαδερφάκια» του blogs αναδεικνύει με ξεκάθαρο τρόπο ότι πρόκειται για ιστοσελίδες
που φιλοξενούν απόψεις ακροδεξιών στοιχείων.


Το stopindymedia, βέβαια, «κρύβεται» πίσω από την ανωνυμία, την οποία εάν για κάποιο λόγο δεν του την προσέφερε το blogspot, ενδεχομένως να την αναζητούσε διακαώς μέσω ενός server που βρίσκεται σε χώρο πανεπιστημιακού ασύλου.

Εάν, για παράδειγμα, ο Δημητράς, ο Λαζόπουλος, ο Ψαριανός και πόσο μάλλον η συνδικαλίστρια Κούνεβα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, κατέθεταν μηνυτήριες αναφορές και ζητούσαν τον εντοπισμό των υβριστών τους, θα έπρεπε να κινηθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να εντοπίσει τους bloggers, όπως έγινε το 2006 με τη μήνυση που είχε καταθέσει ο Δ. Λιακόπουλος εναντίον blogger που τον κορόιδευε.

Σε ότι αφορά τις “Θερμοπύλες» ακόμη και αν τα άρθρα είναι ανυπόγραφα, «καλύπτονται» από έναν Σύλλογο που έχει γραφεία και τηλέφωνο μέσω… ΛΑΟΣ Περιστερίου, το οποίο, καθ’ όπως φαίνεται, αρέσκεται στο να «χαϊδεύει» αυτιά... πατριωτών που στα γκάλοπ τους ρωτούν αν πρέπει να βγει ο στρατός στους δρόμους. Ερώτημα που «προσβάλλει ευθέως το δημοκρατικό μας πολίτευμα», για να δανεισθούμε την τελευταία φράση της επιστολής του υφυπουργού Παιδείας προς τον Πρύτανη, την οποία χρησιμοποιεί αναφερόμενος στο Indymedia.

Κυριε Καρατζαφερη,τι εχετε να πειτε για τα παραπανω;;;
Φυσικα και ειστε οχι μονο γνωστης,αλλα και υποστηρικτης...

Ο κοσμος ας βγαλει τα συμπερασματα του,για ολους αυτους
που θελουν να επιβαλουν την δημοκρατια με καθε τροπο.


ΠΡΕΖΑ TV
7-2-2009


6 σχόλια:

thesikaleon είπε...

Aυτός ο καραγκιοζάκος ποτέ δεν έκρυψε τι φασίστας είναι!

Καλά ρε Πρέζα τώρα ανακάλυψεες τον κόσμο;

Ανώνυμος είπε...

esy tora ti mas les oti o kakos laos kani polemo sto kalo kai timio kai axio palikari pou akoui sto onoma intimedia.

Ανώνυμος είπε...

ωχ! το λαος λεει ψεμματα για να κλεισει το indymedia. πρωτη φορα το ακουω αυτο ΣΗΜΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

αν κανεις παρατηρησει με προσοχη οτι συμβαινει γυρω του,θα βγαλει τα σωστα συμπερασματα.Βλεπεις φιλε πρεζα,ετσι λειτουργει η δημοκρατια,να εχει κανεις το ελευθερο να παρατηρει.Οι φασιστες και προβοκατορες τυπου Λ.Α.Ο.Σ. η οπως αλλιως λεγοντε,θα υπαρχουν οσο υπαρχουν πολιτες χωρις πολιτικη και ταξικη συνειδηση ετοιμοι να τους παρει το ρεμα.Βλεπεις η δημοκρατια δεν ειναι ευκολη υποθεση,πεδιο μαχων ειναι και διαλεγεις που θα ταχθεις.Υπερ αυτης θελει κοτσια να την υπερασπιστεις και να την κανεις κατανοητη στους αλλους ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.Σταση ζωης

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ...ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ INDYMEDIA ΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΡΣΗ,ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ,ΞΕΡΟΛΙΣΜΟΣ,ΚΑΙ ΔΙΑΧΥΣΗ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ...ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΑ LEXOTANIL ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑ=ΚΡΥΦΟΦΑ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΙ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΙΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Η άποψι του συλλόγου Θερμοπύλες
http://www.thermopilai.org/content/e-eleutherotupia-indymedia-kai-oi-anakribeies-gia-ton-sullogo-thermopules