Κυριακή, Φεβρουαρίου 08, 2009

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ INTERNET ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΗΜΕΡΩΣΗΣ...ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ CYBER BULLYING...ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...;;;

Μετα το cyber sex και το cyber crime
(χαιρετισματα στα καρντασια!),
πλεoν μας ανακαλυψαν οτι στο Internet
υπαρχει και cyber bullying...

Τι σκατα ειναι αυτο;;;
Η παρενοχληση,η λεκτικη ψηφιακη βια,ο ηλεκτρονικος εκφοβισμος,ο εξεφτελισμος και γενικοτερα η αγαμια της πραγματικης ζωης...που μεταφερετε σε σχιζοφρενη μαγκια-κλανια στο χωρο του Internet...Για παραδειγμα,παρτε τα σχολια που γινονται
κατα καιρους
στο ΠΡΕΖΑ TV,απο διαφορους αγαμητους που απειλουν τη σωματικη ακαιρεοτητα αλλων σχολιαστων...χωρις βεβαια να γνωριζονται μεταξυ τους και αυτο ειναι το πιο τρελο της ολης υποθεσης,πραγμα το οποιο σημαινει πως καποιοι εκτος του οτι εχουν μπερδεψει την πουτσα με τη βουρτσα και την χρησημοποιουν εκτωτε και ως δονητη...εχουν μπερδεψει τα ορια της πραγματικης ζωης με την ψηφιακη και εκει ειναι που ξεφευγει ο ελεγχος!!!


Παρολα αυτο ομως το internet δεν εχει μονο μαλακισμενα τα οποια βριζουν και κανουν απεγνωσμενες προσπαθιες να γαμησουν.Ουτε εχει μονο αναρχικους,παιδοφιλους,επαναστες,
δημοσιοκαφρους κτλ...

Ειναι αδικο να το δαιμονοποιουμε με τοσο προπαγανδιστικο τροπο κατι το οποιο βεβαια δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει η εφημεριδα το Εθνος.

Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του
και πανω απ'ολα...ας ενεργοποιησει
την κριτικη του σκεψη.


ΠΡΕΖΑ TV
8-2-2009

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι και να κάνουν δεν πρόκειται να σκιάσουν το ιντερνετ...κάτι τόσο παντοδύναμο είναι πέρα για πέρα έξω απο το line of fire τους.

Και επειδή δεν βλέπω πολλά σχόλια στα τελευταία θέματα,μην νομίζεις οτι δεν σε παρακολουθούμε...

Σε διαβάζουμε και σε στηριζουμε
Καλη συνεχεια

σπλατ

Ανώνυμος είπε...

Vlepoune ta lamogia tis pwlhseis apo tis fulades tous na peftoun kai prospathoun me tetoia asteia arthra na fovhsoun thn kathe kuria pou den katexei kai polla apo internet.

Cyber-malakies lew egw!!!

Astous na koureuontai to internet exei tetoia domh kai parexei tosh eleutheria pou einai fanero pws arxizei na tous fovizei gia ta kala.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ.
ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΔΡΑΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!!